Ann-Christin Fosse

Daglig leder/Eiendomsmegler/Partner/Fagansvarlig
Ta kontakt
Telefon: 93 00 23 21
E-post: acf@proaktiv.no
Ann-Christin har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Bergen, og gikk i sin tid ut av studiet som beste student på kullet. Med full innsats og en god dose arbeidsglede gir Ann-Christin alt for at det best tenkelige resultatet skal bli en realitet. Hvis det er en ting hun har spesielt fokus på, er det at megleren ved ethvert salg kan gjøre en forskjell, og det krever at man legger ned en skikkelig innsats og ser på hvert objekt som unikt. Med Ann-Christin som din megler kan du være 100% sikker på at dine interesser blir ivaretatt på en best mulig måte.

For de fleste er kjøp og salg av bolig den største transaksjonen i livet, både økonomisk og emosjonelt. Det er derfor viktig at kunden kan føle seg trygg samtidig som de får maksimal pris på mest effektiv måte.

Ann-Christin er daglig leder og fagansvarlig på Fana-kontoret, og sørger for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, og at kundene våre får den oppfølgingen og rådgivningen de fortjener, slik at de aller beste resultater kan oppnås.

Det å føle seg ivaretatt og trygg når man skal kjøpe eller selge bolig, er viktig både for kjøper og selger. Hver kunde er unik og hvert salgsoppdrag forskjellig. Hver eneste bolig er noens boligdrøm. Ann-Christin jobber utrettelig for at alle boliger hun markedsfører skal finne veien til de rette interessentene. Slik blir hun et ledd i prosessen som gir merverdi for både oppdragsgivere og boligkjøpere. Hun skal være investeringen som tilfører prosessen den merverdien som oppstår når de rette boligkjøperne og -selgerne finner hverandre gjennom god megling.

Ann-Christin ser frem til å bruke sin kompetanse til å hjelpe deg med ditt boligsalg!
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her
4280315_1a
Prisant.:  8800000,00

Søndre Ringåsen 25A

Ringerike

Stor og tiltalende enebolig fra 2018 med utleiedel | Idylliske og barnevennlige omgivelser | Under 1 time fra Oslo

Totalpris:

Kr 8800000

P-rom:

261,00 kvm
4287889_1a
Prisant.:  6200000,00

Larsgårdsvegen 9B

Ålesund

Velholdt enebolig med barnevennlige og spennende omgivelser. Uante muligheter på egen eiendom.

Totalpris:

Kr 6200000

P-rom:

173,00 kvm

Last inn flere bilder

Prøv med et annet søkeord

Last inn flere bilder

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Brisk-lite
Aktuelt

Proaktiv Oslo; - Vi anbefaler de som skal selge etter ferien å komme i gang tidlig med prosessen

En salgsprosess har mange steg og kan oppleves både stressende og tidkrevende. Vi tenker at det skal være enkelt å selge bolig - for deg.
Se alle våre artikler