Hjem

>

33 privatvisninger gav et fantastisk sluttresultat

33 privatvisninger gav et fantastisk sluttresultat

Gjennom 11 timer sto megler på visning for å sørge for at alle interessentene fikk muligheten til å se boligen på Nattlandsfjellet i Bergen.

Skrevet av: Christina Pedersen

Publisert: 5. mars 2021 kl. 11:55

Tomannsboligen på Nattlandsfjellet 28 har en upåklagelig utsikt - dette er rett og slett en av byens beste. Vindusflatene i boligen inviterer samtlige årstider til å komme tett på og solen har du til langt utpå kvelden sommerstid.  

 

image.png

 

Disse fordelene følger beliggenheten og har for noen en åpenbar høy verdi. Boligens standard og kvaliteter kan man alltid gjøre noe med, det krever bare ekstra jobb, midler og innsats. 

Megler, Marius Helvik v/ Proaktiv Fana, opplevde en enorm interesse for tomannsboligen og forteller at tiden frem mot visning ble brukt godt. "Stylisten vi bruker, Betina Carlsen, var inne tidlig i prosessen. Hun lagde en kreativ styling ved å bruke mange av møblene som allerede var i boligen. I tillegg fokuserte vi selvsagt på boligens viktigste kvaliteter - potensiale, muligheter, solforhold, utsikt og beliggenhet", sier Marius.

 

image.pngimage.png

 

Her var det hele 89 personer som meldte sin interesse i forkant av visning. I løpet av 11 timer var 33 potensielle kjøpere innom. Salgsprisen endte til slutt på kr. 5 800 000,-, som var 1 million over prisantydning. Prisen speiler etterspørselen etter denne type bolig. Det er mange som er på utikk etter det samme og tilbudet er ikke like høyt. Dersom det er noen som vurderer å selge - er dette tidspunktet på gjøre det på. Vi legger den beste planen sammen med deg. 

Ring Marius Helvik når du er klar - han har mest sannsynlig en kjøper til deg. 

image.png