Hjem

>

Etter hele 32 privatvisninger ble eneboligen på Skansen solgt til rekordpris

Etter hele 32 privatvisninger ble eneboligen på Skansen solgt til rekordpris

Megler og selger opplevde stor interesse for huset i Fjellgaten 17 - hvor mye var boligen på 100 kvadratmeter verdt for riktig kjøper?

Skrevet av: Christina Pedersen

Publisert: 20. november 2020 kl. 15:27

"Det har ikke blitt solgt et hus i Bergen de siste 10 årene over 70 kvadratmeter med høyere kvadratmeterpris", sier megler Marius Helvik fra Proaktiv Fana.

Interessentene må i denne tiden vi er i booke privatvisninger. I tilsammen 15 timer sto han på visninger for å sørge for at alle som ville se boligen fikk muligheten til nettopp det.

image.png

"Det er helt avgjørende at vi treffer alle potensielle kjøpere på visning. Hvem er de og hvilke behov har de? Når vi avklarer slike spørsmål sammen med kundene kan vi hjelpe til slik at riktig person byr på boligen av riktige grunner", sier Marius. 

For sånn er det, vi mennesker har ulike ønsker og behov. Eneboligen i Fjellgaten er ikke for alle, men den var helt perfekt for noen. Salgsprisen endte på kr. 8 550 000,- 

Helt presist kr. 85 500,- per kvadratmeter. Et nydelig hjem med Bergen by i front og byfjellene som nabo. Sentralt, sjarmerende og populært. 

Når vi spør selgerne, Signe og Graham, om hvordan de opplevde salgsprosessen har de følgende å fortelle - "Vi opplevde å bli guidet veldig bra gjennom hele salgsprosessen. Vi har det travelt med to små barn, men Marius var tydelig, åpen og tilgjengelig igjennom hele forløpet og vi følte oss bra ivaretatt. Marius fremsto profesjonell og alle stegene i prossesen var nøye gjennomtenkt. Vi var særlig imponert over alle privatvisningene (32 stk.) som Marius selv gjennomførte og den fine dialogen vi hadde underveis.

Ble dere overrasket over noe underveis? "Vi ble positivt overrasket over hvor mange som lese boligannonsen i de ulike mediene og hvordan det skapte interesse for boligen og var med på å sikre et godt salg. Vi lærte også hvor mye arbeid en god megler gjør i forkant av salget for å finne den rette kjøper. Marius brukte mye tid på å følge opp interessenter og gøre oss trygge underveis."

image.png

 

Markedet er balansert og bra akkurat nå. Det er det mange som er glade for. Vi trenger positive opplevelser og positive nyheter. Det bidrar vi gjerne med! 

Skal du selge egen bolig? Da er det nokså behagelig å ha en megler som er ærlig, presis, besluttsom og best når det gjelder. Vi er alltid bedre og du kan komme i kontakt med Marius her.