Hjem

>

Leiligheten på Skansen ble overtatt av Proaktiv - etter å ha vært forsøkt solgt i flere måneder

Leiligheten på Skansen ble overtatt av Proaktiv - etter å ha vært forsøkt solgt i flere måneder

Et annet meglerforetak hadde hatt eiendommen ute for salg i flere måneder - så overtok Proaktiv v/Sjur Breistein.

Skrevet av: Christina Pedersen

Publisert: 21. oktober 2020 kl. 13:02

Leiligheten på Skansen i Bergen sto tom da Sjur Breistein overtok oppdraget. Da hadde den vært forsøkt solgt i nesten et halvt år gjennom et annet meglerfirma, uten å lykkes. 

Da må man tenke nytt og annerledes. Hvis man ikke gjør endringer ender man opp med samme resultat. 

"Vi stylet hele leiligheten, som i utgangspunktet var fin, men det er vanskelig å oppdage når den er umøblert. Det er helt naturlig at kundene liker å se hvordan det faktisk kan se ut å bo der. Da må vi sørge for det.", sier Sjur. 

 

image.png

 

Presentasjonen av både selve boligen og nærområdet måtte friskes opp. Hvilke muligheter har du i området? Hvor ligger nærmeste dagligvare og bussstopp? Når vi skal selge bolig spisser vi alltid kjøpegruppen. Det er helt avgjørende at riktige folk får riktig informasjon. Det er selvsagt ønskelig at det er rett kjøper som kommer på visning. Hvem er det? Jo, det er de som ser etter nettopp denne type bolig og som kanskje har ventet lenge på at den skulle komme for salg. De kan vi ikke gå glipp av. 

 

image.png

 

Leiligheten i Skansegaten 14 ble solgt til en høyere pris og før første visning. Det er alltid en glede en bistå selgere med god rådgivning, samt å møte fornøyde kjøpere som endelig fant det de hadde lett etter. 

Vil du ha verdifulle råd når du skal selge din bolig? Kontakt eiendomsmegler Sjur for en avtale idag.