Hjem

>

Vi søker meglere til Proaktiv Trondheim

Vil du jobbe sammen med oss?

Skrevet av:

Publisert: 4. oktober 2019 kl. 11:27

Vi søker primært etter 2 stillingskategorier:

  1. Eiendomsmegler/Eiendomsmeglerfullmektig/Trainee
  2. Oppgjørsansvarlig

Proaktiv er lokalisert i storbyområdene og er en utpreget kvalitets-megler. Vi har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom høy kompetanse, motivasjon og en gjennomtenkt strategi. Flinke mennesker med de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for våre kunder. I Proaktiv Eiendomsmegling har vi høyt kvalifiserte meglere som gjennomfører alle sider ved eiendomsmegling på en trygg og effektiv måte. Vi ønsker å utvide vårt meglerhus med 1-2 nye Eiendomsmeglere /Eiendomsmeglerfullmektiger og 1-2 oppgjørsansvarlige personer. De vi søker etter bør ha en utpreget serviceinnstilling, godt humør, høy arbeidskapasitet og god faglig kompetanse. Vi ønsker primært å komme i kontakt med deg som er utdannet eiendomsmegler eller jurist, men kandidater under utdanning vil også vurderes. Tidligere erfaring er en fordel, men opplæring vil bli gitt, slik at andre kvalifikasjoner vil bli vurdert dersom erfaring mangler.

Vi kan blant annet tilby:

  • Godt arbeidsmiljø med tilrettelegging for kursing, trening, turer og gode opplevelser
  • Gode lønnsbetingelser
  • Erfarne medarbeidere med høy faglig kompetanse
  • Representative kontorlokaler
  • Muligheter for fagansvar

Hvis du vil bli vår nye kollega, eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med: Eirik Døsen på ed@proaktiv.no eller Elisabeth Brenne Nilsson på ebn@proaktiv.no (Oppgjørsansvarlig)

Proaktiv Eiendomsmegling i Trøndelag drives meget godt og består av både erfarne meglere med lang fartstid og noen som er mer i starten av karrieren. Hos oss har vi en uttalt målsetting om at alle våre ansatte skal lykkes. Vi legger til rette for det. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom. Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hver eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi den som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset behovene.