Hjem

>

Christer Hessen

Eiendomsmegler

Bilde av Christer Hessen

Ta kontakt

Telefon: 94 14 46 29

E-post: christer.hessen@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Ålesund

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Christer Hessen er en Ålesundsgutt på sin hals og har utenom et opphold i Bergen for å ta sin bachelorgrad i Eiendomsmegling hatt tilhold i Ålesund. Han er oppvokst på Hessa og kjenner området som sin egen bukselomme. Christer har en allsidig bakgrunn og har god erfaring fra flere bransjer. Siden 2013 har han jobbet i eiendomsbransjen og har etterhvert opparbeidet seg en rekke gode erfaringer og kunder. 

Det viktigste for Christer er å ivareta kundens behov på en best mulig måte og oppnå høyest mulig salgssum. Han er tilgjengelig hele døgnet og er en kunnskapsrik sparringspartner dersom kunden lurer på noe. Han har god erfaring fra alt fra leilighetssalg i bykjernen til en rekke velgjennomførte omsetninger i Haramsdistriktet. 

Christer setter alltid sine kunder først og jobber døgnet rundt for å skape optimale resultater. For å skape et optimalt boligsalg er han løsningsorientert og målrettet fra første møte til nøklene overleveres med et smil om munnen. Christer legger sjelen sin i å skape en optimalisert til boligannonse med tilhørende prospekt og er selv alltid tilstede på visning for å følge opp interessenter og selgere gjennom prosessen. Han har et ønske om å få deg som kunde og at du trygt kan anbefale han videre til venner, familie og bekjente. 

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Etter flere måneder i markedet kunne Linda endelig juble: - Christer Hessen viste både stor interesse og kunnskap

I starten av april tok Proaktiv Ålesund over oppdraget fra et annet meglerforetak - da måtte noe gjøres annerledes for å oppnå ønsket resultat. ...

Les mer

Her er de svært påskrudde – meglerne på Briskeby har et spesielt fokus

Noen ganger møter vi mennesker som bærer med seg et genuint engasjement for jobben de gjør. Den følelsen får vi når vi treffer Proaktiv ...

Les mer

Proaktiv Ålesund satte ny prisrekord: - Det er vår plikt å gi så riktige råd som overhodet mulig

Salgsprisen var kr. 350 000,- høyere enn prisen på naboleiligheten som ble solgt et par måneder tidligere.

Les mer

Se alle våre artikler