Hjem

>

Marius Undheim Helvik

Eiendomsmegler

Bilde av Marius Undheim Helvik

Ta kontakt

Telefon: 91 65 60 13

E-post: muh@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling Fana

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Marius Undheim Helvik har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen. Det største målet er hundre prosent fornøyde kunder ved å gi dem det de forventer- og det lille ekstra.

Marius har en stor vinnervilje og et stort pågangsmot hvor han alltid jobber mot å finne de rette valgene. Og gjennom de rette valgene tatt på bakgrunn av en gjennomtenkt strategi og plan får man fornøyde kunder.

For de fleste er kjøp og salg av bolig den største transaksjonen i livet, både økonomisk og emosjonelt. Det er derfor viktig at kunden kan føle seg trygg samtidig som de får maksimal pris på mest effektiv måte. Marius overlater ingenting til tilfeldighetene og gir kunden den oppfølgingen og rådgivningen de fortjener, samtidig som han leverer de beste resultatene til kundene våre. «Målet mitt som eiendomsmegler er fornøyde kunder, hvor jeg ser glede og tilfredshet som et resultat av min rådgivning. Det er en herlig følelse å se når folk er fornøyd med hva du har gjort.

Jeg ønsker at alle mine kunder skal anbefale meg videre til familie, venner og bekjente. Når du jobber som eiendomsmegler må du alltid være tilgjengelig for å kunne følge opp kundene. Med min stadig økende kompetanse overlater jeg ingenting til tilfeldighetene, jeg tenker nøye gjennom hvert eneste steg i salgsprosessen, og det er slik jeg skal få maksimal pris på tryggest og mest effektiv måte»Marius ser frem til å kunne bruke sin kompetanse for å hjelpe deg med ditt boligsalg!

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Flere budgivere kjempet om dette oppussingsobjektet i Stavanger

Etterspørselen overgår tilbudet akkurat nå - dermed er tidspunktet for å selge bolig veldig bra. Kjøperne er der.

Les mer

Aktuelt

To dager før nyttår ble leiligheten i Rosenbergsgaten lagt ut for salg - det viste seg å være et sjakktrekk for selger

Megler, Synne Eide Lunde, rådet selger til å legge boligen ut for salg - når det var nesten ingen andre som gjorde det samme. ...

Les mer

Aktuelt

Nå er vi i Proaktiv Eiendomsmegling klare for Ålesund

Dette har vi gledet oss til å fortelle!

Les mer

Se alle våre artikler