Andreas Lund

Eiendomsmegler

Bilde av Andreas Lund

Ta kontakt

Telefon: 99 21 68 04

E-post: andreas.lund@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling Sandviken

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Andreas Lund har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen, i tillegg til flere års erfaring fra ulike salgs- og serviceyrker. Med en kombinasjon av faglig tyngde og pågangsmot tilfører han boligsalget ditt den energien og kunnskapen som skaper det optimale sluttresultatet. Gode resultater kommer ikke av seg selv. De må skapes. De optimale resultatene oppnås først når de skarpeste hodene legger ned den største innsatsen. Dette er Andreas sin tilnærming til meglerfaget, og til hvert eneste oppdrag han tar på seg. Kombinasjonen av faglig tyngde og innsats er hva han tilbyr alle sine oppdragsgivere. Valg av riktig megler er helt avgjørende for å oppnå det beste mulige resultatet når du skal selge din bolig. Gode resultater fordrer en gjennomtenkt salgsstrategi, nøye utformede annonser og salgsoppgave, tilgjengelighet og evnen til å skape kontakt med alle potensielle interessenter. Dette arbeider Andreas målrettet med i alle sine oppdrag, og det er derfor oppdragsgiverne hans anbefaler ham videre til sine venner og kjente.   Andreas overlater aldri noe til tilfeldighetene. I tillegg til den faglige rådgivningen og full kontroll på alle detaljer i selve salgsprosessen, sørger han også for at boligselger til enhver tid føler seg trygg gjennom de ulike fasene underveis.  Andreas er alltid tilgjengelig, og ser frem til å høre fra deg den dagen salg av din bolig blir aktuelt. 

Tittel

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vi har brukt Proaktiv både ved kjøp og salg av bolig og opplevde hele prosessen som svært profesjonell med gode innspill til hvordan man kan gjøre sin bolig mest mulig attraktiv for markedet. Megler var alltid tilgjengelig g svarte hurtig på alle henvendelser vi hadde. Alt i alt meget betryggende og tilfredstillende.

Øystein Velsvik , 23. desember 2019

Megler Andreas Lund viste godt humør, stå på-vilje og ryddighet gjennom hele prosessen. Jeg følte at boligsalget var i gode hender.

Roar Lyngøy , 7. desember 2019

En gjennomgående og rutinert prosess fra start til slutt. En megler som står til rådighet og gjør det som kreves for både kjøper og selger. Har begge erfaringer.

Ole Morten Rolland , 9. mars 2019

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Økonomi

Nå kan du selge og kjøpe dobbeltforsikret bolig gjennom oss

En økonomisk trygghet for den som kjøper og et positivt signal fra den som selger.

Les mer

Aktuelt

Hun var beste megler i april - slik fikk hun det til!

Her deler Kjersti om hvor viktig det er å fokusere på det man faktisk kan gjøre noe med.

Les mer

Aktuelt

5 tips til boligkjøperen

Megler og partner hos Proaktiv Moholt, Christer Pedersen, gir deg verdifulle råd før du skal på visning.

Les mer

Se alle våre artikler