Vegard Fjose

Eiendomsmegler

Bilde av Vegard Fjose

Ta kontakt

Telefon: 91 65 04 92

E-post: vegard.fjose@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling Sandviken

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Vegard Fjose har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen. Han har tidligere tjenestegjort i Innsatsstyrken til Forsvaret og konkurrert på høyt internasjonalt nivå innen kulekjøring. I tillegg har han flere års erfaring fra salg- og service bransjen. Dette er erfaringer som gjør han meget målbevisst og strukturert i sitt arbeid som eiendomsmegler. Den største investeringen de aller fleste foretar seg i livet er eiendom. Som eiendomsmegler er Vegard sin jobb å sørge for at du oppnår optimal pris for din bolig, og at det skjer på en sikker og effektiv måte. Vegard er meget kvalitetsbevisst. Han skreddersyr salgsprosessen for å oppnå et best mulig salgsresultat. Markedet alene avgjør ikke prisen på din bolig. Det er arbeidet megleren gjør som er avgjørende for resultatet. Vegard sitt mål er å finne den rette kjøperen som av de riktige grunnene har den største betalingsviljen og evnen for å få din bolig. Ta kontakt med Vegard i dag ved salg eller en uforpliktende verdivurdering av din bolig.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vegard har en profesjonell fremtreden. Som førstegangsselger var det viktig for meg å få mye støtte og hode gjennomganger fra megler. Dette klarte Vegard på en god måte, og han stilte godt forberedt allerede fra første møte. Gode forberedelser var et trekk som jeg opplevde gikk igjen i hele prosessen, og jeg følte meg svært godt ivaretatt! Vegard kan absolutt anbefales dersom en skal selge sin leilighet.

Henning Valen , 2. november 2020

Vegard Fjose var alltid tilgjengelig. Han fulgte veldig godt opp hele prosessen og tok seg god tid til alle spørsmål og henvendelser. En meget profesjonell prosess.

Thomas Fauskanger , 10. oktober 2020

Eiendomsmegleren viste interesse og engasjement fra første møte, noe som medførte en effektiv og ryddig salgsprosess. Ved avtale inngåelse fikk megleren nøkkelen og administrerte selv hele salgsprosessen. Jeg anbefaler med glede Vegard Fjose og Proaktiv til andre.

Benjamin Flataker , 22. september 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Knut gikk fra en lang Statoil-karriere til eiendomsmegling i en alder av 59 år

"En sluttpakke i Statoil fikk meg til å tenke på hva skulle jeg gjøre nå? Hva skulle jeg sitte hjemme etter? Jeg ringte heller ...

Les mer

Georg sto på visning i over 15 timer - nå er leiligheten i Parkveien solgt

Når over 40 interessenter ville booke privatvisninger var det kun én ting å gjøre, sørge for at alle som ville fikk muligheten til det. ...

Les mer

Aktuelt

Etter hele 32 privatvisninger ble eneboligen på Skansen solgt til rekordpris

Megler og selger opplevde stor interesse for huset i Fjellgaten 17 - hvor mye var boligen på 100 kvadratmeter verdt for riktig kjøper?

Les mer

Se alle våre artikler