Kenneth Aadland

Daglig leder / jurist / MBA NHH / Megler MNEF
Kenneth Aadland, Daglig leder / jurist / MBA NHH / Megler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 93 00 23 25
E-post: kaa@proaktiv.no
Kenneth Aadland kan vise til femten førsteplasser som årets megler på landsbasis, i tillegg til tre andreplasser, to tredjeplasser, en fjerdeplass og en sjetteplass. Totalt har han gjennomført over 3000 salg som ansvarlig megler.

Kenneth er jurist fra universitetet i Bergen, har en mastergrad i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole og er godkjent megler fra Finanstilsynet.

Du merker planen og forskjellen allerede første gangen du møter Kenneth. Du forstår fort hvorfor nettopp han har lykkes med å bygge opp landets fremste eiendomsmeglerkontorer og hvorfor han hver eneste gang oppnår optimale resultater på vegne av sine kunder. Det handler ikke om tilfeldigheter. Kenneth var med å bygge Postbanken eiendomsmegling frem til 2004 da han som deltaker i styringsgruppen vedtok utsalg av meglerkjeden til Terra. Fra 2005 var han med å bygge Aktiv eiendomsmegling som en landsomfattende kjede og gjennom eierskapet i flere filialer var han en av pådriverne for å utvikle en kvalitetsbasert kjede. Fra september 2013 har han vært med å bygge Proaktiv Eiendomsmegling som kjede i Proaktiv Gruppen. Proaktiv er den kjeden som i historien har vokst sterkest og fortest og har i dag 19 kontorer i og omkring de største byene i landet. På kontornivå er først Bryggen eiendomsmegling, som han ledet i perioden 2002-2004, kåret til beste kontor på landsbasis i 2002, 2003 og 2004. Proaktiv, som en del av Aktiv-kjeden, ble kåret til beste kontor i 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011. Proaktiv som kontor i  Proaktivkjeden ble kåret til årets kontor i 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019 og 2021. I 2018 og 2020 ble det andreplass.

«Det er forskjell på å spille ludo og å spille sjakk. I det første spillet er det flaks og uflaks som bestemmer. I sjakk vinner den som har den beste planen, den som til enhver tid gjør de rette trekkene. God megling må alltid utføres slik man spiller sjakk- man må tenke riktig først og handle riktig etterpå- de gode resultatene kommer alltid som et resultat av riktige handlinger, til rett tid og i serie».
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Seriøs, trygg og engasjert! Gir gode råd, ingen urealistiske forventninger og meget profesjonell gjennomføring i fra start til slutt. Anbefales på det varmeste for alle som vil ha en trygg bolighandel, både salg og kjøp!
- Marie Therese Haukeland, E, 19. nov ,2022
Jeg opplevde utrettelig innsats fra Proaktiv-teamet - for både kjøper (meg) og slegers interesser. Veldig fornøyd med handelen og håndteringen til både Kenneth og Synne.
- Daniel-Andre Hansen, E, 14. okt ,2022
Mitt møte med meglerne i Proaktiv var inspirerende og veldig hyggelig. Jeg følte meg svært godt ivaretatt under kjøpsprosessen og er nå lykkelig eier av en ny leilighet.
- Ruth Nonseid, E, 12. okt ,2022
En særdeles proff eiendomsmegler som agerer hurtig og riktig og samtidig tar seg tid til å sette seg inn i og håndtere den enkeltes ønsker og behov.
- Thomas Rieber-Mohn, E, 23. aug ,2022
Profesjonell, kompetent og stødig. Megler Aadland var tilgjengelig for oss gjennom hele prosessen på mobil og mail. Ga gode råd, og var tydelig på hva han trengte fra oss. Viktig for oss var også at vi hadde ett kontaktpunkt hos Proaktiv, og vår megler var den som gjennomførte visning. Vi er svært godt fornøyd!
- Benedikte Stiff, E, 12. aug ,2022
Having moved to Norway from the UK 2 1/2 years ago this was our first Norwegian house purchase, Kenneth and the proaktiv team were supportive, patient and carefully took us through the purchasing process step by step. We couldn't have done it without them and we couldn't be more delighted with our wonderful new home.
- Steven Tucker, E, 12. aug ,2022
Veldig bra
- Astrid Johanne Taranger, E, 07. aug ,2022
Vi fikk klare råd og megler var strategisk tålmodig.Opplevde å være godt i varetatt og at kjøper også ble behandlet godt.
- Gudrun Molden, E, 18. jul ,2022
Grundig og opptatt av kvalitet, både for selger og for kjøper, under markedsføringen og etter salget.
- Andreas Furrebøe Levsen, E, 29. mar ,2022
Som sagt over; vi opplevde høy grad av profesjonalitet, ryddighet og god ivaretakelse gjennom hele prosessen. Alt som var nødvendig for å få gjennomført salg ble grundig undersøkt og gjennomgått av Kenneth.
- Cathrine S Hammersland-S, E, 10. feb ,2022
Meget godt forberedt til det første møtet, og med en klar tanke om strategi for maredsføring og slagprosess
- Bjørn Reknes, E, 22. des ,2021
Kenneth er hyggelig og profesjonell.Jeg var veldig nervøs for salget på denne leiligheten og Kenneth var rolig og guidet meg gjennom hele prosessen.Dyktig megler og forhandler!
- Marit Hansen, E, 21. okt ,2021
Basert på mitt inntrykk er dette et kontor med god teamfølelse kombinert med faglig fokus. Har vært i kontakt med mange eiendomsmeglere og Proaktiv Bergen fremsto som profesjonelle.
- Kjetil Oddvar Løken, E, 20. okt ,2021
Rask å avtale privatvisning, fin oppfølging før budgiving, fin oppfølging før overtakelse og bra at megler var tilstede på overtakelse
- Stine Hillesøy, E, 01. okt ,2021
Behagelig og informativ i tilnærmingen fra visningstidspunkt til kjøp av bolig. Setter pris på at Proaktiv ikke har en pågående profil gjennom prosessen, men er profesjonell og tillitvekkende i sin tilnærming.
- Anne Songstad, E, 12. aug ,2021
Jeg synes Proaktiv har et bra konsept med gode prospekt, god annonsering og tett og god oppfølging av potensielle interessenter. Jeg tror at totalen er viktig for et godt resultat.
- Elsa Nilsen, E, 26. jun ,2021
Vi er veldig fornøyd med salgsprosessen og prisen vi oppnådde for boligen vår . Vi følte oss godt ivaretatt og hadde full tillit til selger, noe som viste seg å være lurt. Profesjonalitet i alle ledd! Vi anbefaler varmt Proaktiv og Kenneth Aadland!
- Sigrid Svarstad, E, 27. apr ,2021
Et naturlig valg å la ProAktiv ved Kenneth Aadland selge min bolig i Bergen. Har vært fornøyd og trygg fra begynnelse til slutt. For meg ble stikkord som tilgjengelig, løsningsorientert, behjelpelig, ryddig og profesjonell til fingerspissene det jeg satt igjen med underveis og etter salget. Anbefales varmt.
- Benedicte Solli, E, 02. des ,2020
Veldig engasjert, god å formidle, står på til salget er i boks. Poesi og juss hånd i hånd.
- Sonya Reeve, E, 15. okt ,2020
Proaktiv gjorde en svært god jobb i forbindelse med vårt boligsalg. De var tilgjengelige, profesjonelle og gjennomførte en solid salgsprosess med et fantastisk resultat.
- Erlend Andreas Nordal, E, 15. sep ,2020
Profesjonell, men samtidig personlig! Som ung og førstegangskjøper fikk jeg all den hjelpen jeg trengte uten å føle at jeg var en byrde eller i veien.
- Thea Amat Finstad, E, 29. aug ,2020
Megler kom trillende på elektrisk sparkesykkel til avtalt privatvisning. Etter litt problemer med å komme inn i bygget ble vi vist rundt at en meget entusiastisk megler. Vi ble frelst, og kjøpsprosessen gikk raskt og smertefritt. Proaktiv ordnet med alt av papirarbeid, og signering av dokumenter ble avsluttet med en flott gave fra Proaktiv. Stas!
- Truls Paulsen Sletvold, E, 22. aug ,2020
Veldig ryddig og oversiktlig. Hjalp til med alle store og små spørsmål.
- Sandra Stadheim, E, 13. aug ,2020
Vi er mer enn fornøyd med jobben Kenneth Aadland og hans team i Proaktiv, gjorde for salg av vår enebolig. Spesielt vil vi påpeke det grundige forarbeidet som ble lagt ned i forkant, av at eneboligen skulle legges ut på markedet. Hele prosessen fra start til slutt, ble håndtert meget profesjonelt. Vi vil anbefale Proaktiv på det varmeste til alle som vurderer å selge boligen sin!
- Marie Therese Haukeland, E, 05. aug ,2020
Opplevde at Proaktiv jobbet for å finne *riktig* bolig til kjøper. Opplevde de som tilstede uten å være for pågående.
- Eirik Thorsnes, E, 14. jun ,2020
Det er utrolig kjekt når du får god veiledning tidlig i salgsprosessen,- og gode råd på hva som teller for å få frem kvalitetene og det beste i huset du skal selge. Det fikk vi av Proaktiv med et team av proffer som stylist, fotografering, annonsering, markedsanalyse og personlig oppfølging underveis sågar tips om håndverkere, -alt slik at målene kan nås på tilgjengelig tid. Hyggelig er det også :-)
- Thor Humerfelt, E, 15. mai ,2020
Det å møte en engasjert, kreativ og ryddig megler, som våget være personlig i møte med sin kunde, gjorde hele salgsprosessen til en minnerik og god opplevelse.
- Marit Reigstad, E, 05. mai ,2020
Megler gjorde en god analyse i forkant mht. profil på kjøper. Vi hadde en god diskusjon om pris og salgsstrategi. De to meglerne som var på visningen var godt forberedte og jobbet veldig bra med interessentene.
- Olav Rune Øverland, E, 27. mar ,2020
Vennleg og informativ oppfølging i alle ledd og spesielt av Andrea.
- Sverre Jon Heggernes, E, 27. mar ,2020
Hyggelig, profesjonelt og serviceinnstilt eiendomsmegling
- Veronica Øvrevik, E, 22. mar ,2020
Vi opplevde Proaktiv som raske, presise og dyktige meglere som kunne sitt fag. De leverte god informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen.
- Paul Drageset, E, 19. mar ,2020
Profesjonelt fra startstreken til vi var godt i mål - en meget god reise i trygge omgivelser takket være en meget profesjonell megler. Ingen over, ingen ved siden av Kenneth Aadland
- Kjell Raa, E, 19. mar ,2020
Jeg opplevde Proaktiv som lett forklarende og en trygg og god veileder i papir jungelen det er å kjøpe bolig. Proaktiv gjorde alt rett og var utrolig avlastende for meg som boligkjøper.
- Kaare Edvardsdal, E, 17. aug ,2019
Proaktiv ved Kenneth Ådland fremstod som meget profesjonell, realistisk og ærlig. Fikk god oppfølging og oppmuntring i hele prosessen.
- Randi Wathne Gelink, E, 13. jun ,2019
Profesjonell. Grundig både i planlegging og gjennomføring. Imponerende arbeid frem mot budrunde med "klargjøring" av potensielle kjøpere.
- Arild Klemp, E, 11. jun ,2019
Profesjonell og kundeorientert.
- Terje Hjalmar Michelsen, E, 05. jun ,2019
Meget profesjonell og erfaren megler som viste interesse for vårt behov og ordnet oppdraget på utmerket vis.
- Terje Hjalmar Michelsen, E, 02. mai ,2019
Salg av bolig handler om store verdier, i hvert fall for en vanlig familie som vår. Da er tilliten til den som skal stå for salget, aller viktigst. Rett og slett å kunne overlate hele greia til folk som vet hva de driver med. Her scorer Kenneth Aadland og Proaktiv full pott.
- Ellen Økland Blinkenberg, E, 11. apr ,2019
En utrolig profesjonell og meget godt forberedt megler som overtok salget av vår leilighet etter at et annet megler firma hadde hatt den for salg i 7 måneder. Han kom til første møte meget forberedt, med god kjennskap til område, priser på de objekter som var omsatt i samme område siste måneder, og ikke minst med et spørsmål til oss om hva vi som selgere mente vi skulle selge leiligheten på. Hva var det vi falt for da vi kjøpte leiligheten? Han var reflektert og veldig bevist på å ikke skape for høye forventninger. Han var svært imøtekommende og på tilbydersiden under hele prosessen. Neste gang vi skal selge bolig er det et opplagt valg og det er Kenneth Aadland fra Proaktiv. Ingen over og ingen ved siden:-)
- Kari Wie, E, 08. mar ,2019
Veldig hyggelig og imøtekommende
- Marit Ellingsen, E, 10. feb ,2019
Profesjonell!
- Tone Vaktskjold, E, 27. des ,2018
Synes det er helt fantastisk at dere ordner med alle papirer med myndigheter og alt som må ordnes ved kjøp og salg av eiendom.
- Randi Vikøyr Johannesen, E, 06. nov ,2018
Har brukt Kenneth Aadland i 3 boligsalg de siste årene, og ikke uten grunn. Han er i en egen liga, og vi er kjempe fornøyd med alle våre salg. Skal vi selge noe i fremtiden, så er han selvskreven førstevalg!
- Nina Beate Gundersen, E, 06. sep ,2018
Ble tatt godt imot av megler (Kenneth). Han var smilende og blid. Det var god stemning. Noen innledende ord (skryt om selgerne som har gjort mye bra med huset) styrket tilliten fra mitt ståsted. Dette la jeg merke til. Kontraktsmøtet gikk veldig bra. Dessverre skjedde en misforståelse om dato for overtakelse slik at megler ikke møtte opp ved overtakelse 14/8. Det ble greit løst ved at overtakelse ble gjort elektronisk.
- Inger Skår Kogstad, E, 22. aug ,2018
Meglerne har vært svært profesjonell og flink helt fra innsalget hos oss som kunde til kontrakt med kjøper ble inngått.
- Orvar Methlie, E, 03. aug ,2018
Vi opplevde at bolighandelen ble gjennomført profesjonelt og punktlig, med god rådgivning og høy kvalitet i alle ledd og stadier.
- Miriam Skag, E, 26. jul ,2018
Trygghet, ansvarsfult, tilgjengelighet,respekt,dyktiget er nøkkelordene.
- Magdalena Mashadi, E, 26. jul ,2018
Andrea Birkeland gjorde en god jobb som megler, selv om det ikke var henne som var oppgitt som megler på denne boligen. Prosessen bar likevel preg av mye kommunikasjon frem og tilbake mellom Andrea, hovedmegler og selger, og det virket som at det var vanskelig å kommunisere med selger (språkproblemer).
- Ina Giil Solheim, E, 25. mar ,2018
Noe tilbakeholdenhet etter 1. annonsering
- Eva Kirsti Emblem Møller, E, 07. mar ,2018
Imøtekommende, blide og behjelpelig opplevde jeg dere i forbindelse med boligkjøp.
- Eireen Nebb Fredriksen, E, 15. feb ,2018
Megling handler om tillit. Kenneth Aadland viste utpreget grad av profesjonalitet med fokus på kvaliteter i boligen som skulle selges og ikke minst hvem som kunne ha glede av å bo akkurat her! Han skapte tillit, fikk full frihet og viste evne til å skape positive resultater godt utover det som var antydet.
- Per Kvist, E, 11. des ,2017
Meget god service fikk god hjelp å tips til å få frem det beste ved boligen, meget oppriktige og ærlige ,så kunne slappet av under salget, følte megler var tilgjengelig hele tiden når det var behov , så følte meg veldig godt i vare tatt under hele salgs prosessen .Om jeg får bruk for megler igjen så blir det Proaktiv uten tvil.
- Grete Granøe, E, 23. nov ,2017
God kontakt med proaktiv under heile salgsprossen og alltid tilgjengelig.
- Arne Førde, E, 23. jul ,2017
Vi valgte Proaktiv pga kjennskap til Kenneth Aadland. Veldig proff, enorm kunnskap og kjennskap til markedet.
- Toril Nesbø, E, 17. jul ,2017
Høy profesjonalitet i alle faser
- Stener Kvinnsland, E, 13. mai ,2017
Profesjonelle og tillitvekkende i alle ledd. Aldri bekymret for noe som helst.
- Joachim Kjell Hvoslef Krüger, E, 05. mai ,2017
Veldig hyggelig, hele prosessen opplevdes som svært profesjonelt utført.
- Bjørnar Mortensen Vik, E, 20. apr ,2017
Benyttet først en annen megler hvor hele salgsprosessen var uryddig og veldig krevende. Byttet til Kenneth Aadland som gjorde et raskt og ryddig salg. Han var støttende og positiv hele tiden. Salg summen ble også betraktelig høyere enn hva tidligere megleren mente var mulig.
- Ingunn Franck Ellingsen, E, 23. feb ,2017
Prosessen var veldig ryddig og profesjonell fra A til Å. Vi opplevde at Kenneth gjorde en veldig god jobb i forbindelse med boligsalget.
- Trine Mikkelsen, E, 17. feb ,2017
Vi har vært svært fornøyd med tjenestene, presise, god dokumentasjon, og nøyaktig oppfølging.
- Stener Kvinnsland, E, 10. feb ,2017
Dere var imøtekommende og serviceinnstilt.
- Jannicke Toppe, E, 15. des ,2016
Ryddig og grundig salgsprosess og tillitsfulle meglere, ikke noe vissvass, målbevist.
- Karl Aksel Hammer, E, 22. nov ,2016
Opplevde at megler, Kenneth Aadland, var særdeles flink til å lytte og skreddersy prosessen etter vårt behov og vår evne til framdrift. Han svarte raskt og kom med meget konstruktive tilbakemeldinger på alle våre henvendelser, når som helst på døgnet. Samtidig var han stø som fjell på sine vurderinger. Da vi forstod at vi kunne overlate absolutt alt til han, var det en stor stor lettelse. I ettertid ser vi at hele prosessen fra A til Å, har vært håndtert på det vi oppfatter som en optimal måte og svært profesjonelt.\r\nAvslutningsvis vil jeg også nevne at Kenneth Aadland har en enestående evne til å skape kontakt på et personlig plan. Dette er nok også en viktig grunn til den høye graden av tillit han gjør seg fortjent til. .
- John Stian Marstrand Sorø, E, 21. okt ,2016
Jeg har bare positive ord å si om Proaktiv Eiendomsmegling AS. Kenneth Aadland har vært en fantastisk mann å ha, både som rådgiver og oppfølging av salgsprosjektet. Han hadde også 2 hyggelig samarbeidspartner med på laget, Nicolai og Marius.
- Frances Windom Hjelme, E, 13. aug ,2016
Meget profesjonelt
- Per Watne, E, 12. mai ,2016
Effektivt og målrettet.
- Stig Hole, E, 10. feb ,2016
Kenneth Aadland er den mest kunnskapsrike, profesjonelle og dyktige megleren jeg har jobbet med noen gang. Kvaliteten gjennom hele salgsprosessen var den beste, og jeg fikk en salgspris jeg ikke trodde var mulig. Du er heldig som kunde hvis Kenneth Aadland har tid til å ta imot oppdraget med å selge din bolig.
- Kristin Marit Hansen, E, 12. nov ,2015
Seriøst, ryddig og ikke minst; fornøyd selger OG kjøper (langt i fra Privatmeglerens \"klar til kamp\" annonsering som kanskje bommer litt på rollen sin..)
- Kristoffer Gjerdevik Vassdal, E, 27. aug ,2015
Nils utførte en skikkelig ryddig kvalitets jobb. Flink å følge opp, raske tydelige svar og flink til å informere i hva som skal skje. \r\nMeget bra.
- Jan Bjørsvik, E, 23. jul ,2015
Proaktiv har solgt to eiendommer for meg siden 2007. De er profesjonelle, følger opp på en overbevisende og god måte, og selger får en god følelse gjennom hele salgsprsessen. Oppgjør etter salg ble gjennomført på en utrøog effektiv måte.
- Hans Jacob Beck, E, 28. jun ,2015
Det går ikke an å bli mer fornøyd enn det jeg ble med ProAktiv og Kenneth Aadland ved kjøp og salg av bolig. Alis Lorentzen.
- Alis Lorentzen, E, 11. jun ,2015
God megler
- Frederic Kvasnes, E, 22. mai ,2015
Ryddig, tillitsvekkende, profesjonell og hyggelig - leverte varene.
- Preben A. Onarheim, E, 12. apr ,2015
Megler var tilgjengelig, ryddig og kreativ. Alt i alt positiv opplevelse av prosessen det er å selge sin bopel!
- Tone Vaktskjold, E, 08. jan ,2015
Jeg har aldri før møtt en så engasjert og imøtekommende megler som Kenneth Aadland :-) Han overbeviste meg om at det var riktig å kjøpe drømmehuset, noe jeg ikke har angret på! Proaktiv var et selvsagt valg når jeg selv skulle selge leiligheten min.
- Eli Kindem, E, 06. des ,2014
Veldig bra. Åpen, vennlig og proff gjennomføring og salget.
- NEDRE ÅSTVEIT PARK AS / Terje Skjelbred, E, 09. okt ,2014
Hadde stort sett kun positive opplevelser i forbindelse med boligkjøp. Det eneste lille som faktisk telte ørlite grann negativt, var at megler stilte seg litt nølende da jeg ba om privatvisning - og oppfordret meg til å heller delta på felles visning (Jeg fikk selvsagt komme på privat visning likevel).
- Ragnhild Mølster, E, 13. sep ,2014
Jeg byttet fra en annen eiendomsmegler til Proaktiv etter å ha opplevd mye rot og manglende respons fra megler. Proaktiv var en helt annen opplevelse - respons, seriøsitet og dedikasjon. Dette ga gode resultater i løpet av få uker.
- Bjørn-Atle Reme, E, 15. aug ,2014
jeg har vært meget fornøyd med gjennedomføringen og salget av min bolig.Dette ble gjort på en profesjonell og dyktig måte.med god oppfølging underveis. kan anbefale dere på det varmeste. Mvh Wenche Engen
- Wenche Vigdis Engen, E, 10. aug ,2014
Proaktiv eiendomsmegling viste meg hvordan et boligsalg bør gjennomføres. Stor grad av ryddighet, profesjonalitet og seriøsitet, noe jeg verdsetter høyt. Etter å ha snakket med flere meglere, var valget enkelt.
- Eivind Knutsen, E, 09. aug ,2014
profisjonell, grundig og pliktoppfyllende
- Elsa Nilsen, E, 09. aug ,2014
Proaktiv fremstod profesjonell på alle måter og i alle prosesser. vi er veldig fornøyd med hele salgsprosessen og prisen vi fikk tror jeg ikke andre meglere ville kunne oppnå
- Pia Mørk Andreassen, E, 16. jul ,2014

Se flere kundeuttalelser

4326559_1a
Prisant.:  0,00

Storetveitvegen 168

Bergen

Tomt ved Storetveitvegen i byfortettingssone (BY) på hele 1450 kvm.

Totalpris:

Kr 0

P-rom:

0,00 kvm
4411936_1a
Prisant.:  7900000,00

Nordre Skogveien 52

Bergen

Bo selv og leie ut? Meget pen leiegård med 3 leiligheter. Leieinntekter pr. i dag på kr. 456 000,- pr. år.

Totalpris:

Kr 7900000

P-rom:

213,00 kvm
4447457_1a
Prisant.:  14600000,00

Stavkirkevegen 42

Bergen

Nydelig villa med særdeles gode kvaliteter og en beliggenhet i det grønne. Slike eiendommer som dette er sjeldne!

Totalpris:

Kr 14600000

P-rom:

247,00 kvm
4453244_1a
Prisant.:  7590000,00

Eikeveien 43

Bergen

Bo mye bedre i nydelig lys og trivelig leilighet med solrik terrasse, heis, garasjeplass og tre soverom. Lav dok.avg.

Totalpris:

Kr 7590000

P-rom:

112,00 kvm
4452867_1a
Prisant.:  28000000,00

Hardangervegen 74

Bergen

Næringseiendom - salg av as
4423865_1a
Prisant.:  4200000,00

Jernbanebakken 5

Bergen

Lekker 3-roms leilighet med optimal planløsning og fantastisk beliggenhet i sentrum. Ingen dok.avg. og ingen fellesgjeld

Totalpris:

Kr 4200000

P-rom:

61,00 kvm
4465607_1a
Prisant.:  3600000,00

Johan Hjorts vei 54

Bergen

Moderne 4-roms topp- og endeleilighet med nydelig utsikt til Løvstakken og Ulriken, samt nedover Bergensdalen.

Totalpris:

Kr 3731625

P-rom:

83,00 kvm
4465869_2a
Prisant.:  12500000,00

Kalfarveien 20D

Bergen

Villa Amtmann - Nydelig ny leilighet i 10. etasje med sol, utsikt og heis, vesentlig oppgradert og garasjeparkering.

Totalpris:

Kr 12500000

P-rom:

0,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4464144_1a
Solgt!

Gjerdevegen 4

Bergen

Nydelig enderekkehus med kanskje verdens tryggeste barnehage- og skolevei. Kort avstand til "alt".

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

116,00 kvm
4462084_1a
Solgt!

Konsul Børs' gate 11

Bergen

Pen leilighet med god beliggenhet i rolig og etablert område med minutters gangavstand til absolutt "alt".

Totalpris:

Kr 2610000

P-rom:

61,00 kvm
4419671_1a
Solgt!

Troldhaugvegen 34

Bergen

Nydelig bolig i meget attraktivt område med alt like utenfor inngangsdøren. Solrik uteplass og garasje.

Totalpris:

Kr 5390000

P-rom:

126,00 kvm
4437690_1a
Solgt!

Møllendalsveien 68A

Bergen

Sol, sjø og utsikt! Nydelig leilighet ved sjøen nedenfor Haukeland Sykehus med bybanestopp , heis og garasjeparkering

Totalpris:

Kr 8290000

P-rom:

90,00 kvm
4455427_1a
Solgt!

Ole Irgens' vei 40

Bergen

Nydelig leilighet med spektakulær utsikt og sol fra tidlig til sent på to terrasser, parkering og elbillader.

Totalpris:

Kr 7490000

P-rom:

91,00 kvm
4382153_1a
Solgt!

Nattlandsrinden 96

Bergen

Nydelig stor toppleilighet - over to etasjer. Heis, garasje og solrik terrasse. Turterreng like utenfor døren.

Totalpris:

Kr 5195379

P-rom:

138,00 kvm
4428892_1a
Solgt!

Hopsåsen 17C

Bergen

Nydelig nyoppført villa med flott beliggenhet i en av byens mest attraktive gater. Tre terrasser, garasje og carport.

Totalpris:

Kr 11900000

P-rom:

242,00 kvm
4445497_1a
Solgt!

Repelen 49

Bergen

Nydelig, arkitektonisk perle med høy og fri beliggenhet. Sjelden anledning!

Totalpris:

Kr 9900000

P-rom:

179,00 kvm
4431146_1a
Solgt!

Indre Steinsvik 12B

Bergen

Nydelig familiebolig, med tre soverom, to stuer og to bad. Parkering i garasjeanlegg med lader.

Totalpris:

Kr 5521667

P-rom:

120,00 kvm
4429115_1a
Solgt!

Erleveien 53

Bergen

Meget fin 3-roms leilighet i nydelig mursteinsbygg med lukket hage på fremsiden. Vestvendt balkong med utsikt. Heis.

Totalpris:

Kr 2880188

P-rom:

67,00 kvm
4427917_1a
Solgt!

Georgernes Verft 16

Bergen

Nydelig leilighet i byens kanskje flotteste boligkompleks - to terrasser, sol og sjøutsikt. Heis og garasje.

Totalpris:

Kr 12038797

P-rom:

122,00 kvm
4420069_1a
Solgt!

Fantoftvegen 29

Bergen

SOLGT - Kontakt megler for mer informasjon

Totalpris:

Kr 13500000

P-rom:

262,00 kvm
4409220_1a
Solgt!

Smøråsvegen 56A

Bergen

Spektakulær villa med alt på et plan og en helt eksepsjonell utsikt. Stort, lekkert, nytt og tilnærmet vedlikeholdsfritt

Totalpris:

Kr 17900000

P-rom:

237,00 kvm
4405358_1a
Solgt!

Hopsnesvegen 23

Bergen

Nydelig arkitektegnet villa på stor, solrik tomt, i kanskje Bergens beste område. Kort avstand til skoler og barnehager.

Totalpris:

Kr 11990000

P-rom:

230,00 kvm
4390776_1a
Solgt!

Håkonshellaveien 227C

Bergen

Nydelig leilighet med to balkonger, i bygg ved sjøkanten med sandstrand og båtplass like utenfor. Solrikt.

Totalpris:

Kr 6890000

P-rom:

101,00 kvm
4360863_1a
Solgt!

Sigurds gate 6

Bergen

Moderne penthouse med heis, sol og utsikt. Takterrasse. 5 min. til Torvalmenningen, Nygårdshøyden og Juridisk Fakultet.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

52,00 kvm
4374250_1a
Solgt!

Stamerbakken 9

Bergen

Nydelig arkitektegnet villa med meget god beliggenhet i rolig og etablert område. Utleieenhet i østfløyen av boligen.

Totalpris:

Kr 14500000

P-rom:

316,00 kvm
4333085_1a
Solgt!

Nye Sandviksveien 23

Bergen

Nydelig 3-roms leilighet i nyere bygg i hjertet av Sandviken med heis, vestvendt uteplass og praktfull sentrumsutsikt.

Totalpris:

Kr 6760397

P-rom:

84,00 kvm
4308829_1a
Solgt!

Jacob Kjødes veg 2A

Bergen

Nydelig toppleilighet med fantastisk beliggenhet, solrik terrasse, praktfull utsikt mot Nordåsen, heis og garasje.

Totalpris:

Kr 12600000

P-rom:

157,00 kvm
4251489_1a
Solgt!

Minnestraumen 21

Bergen

Nydelig nyoppusset praktvilla med fantastisk beliggenhet, hybel og tilhørende brygge og båtplass.

Totalpris:

Kr 10300000

P-rom:

228,00 kvm
4246967_1a
Solgt!

Ankervegen 8

Bergen

Nydelig halvpart av tomannsbolig med meget barnevennlig beliggenhet i rolig og etablert område.

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

135,00 kvm
4119121_1a
Solgt!

Hopsåsen 30B

Bergen

Så utrolig mye mer enn en villa. Sol, utsikt, usedvanlig høye kvaliteter, lekre linjer. Nytt, deilig og delikat.

Totalpris:

Kr 16500000

P-rom:

268,00 kvm
4014771_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nordnes - 30 nydelige nye leiligheter med heis, terrasser, sol og utsikt, garasjeparkering.

Totalpris:

Kr 4800000

P-rom:

68,00 kvm
4097285_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nordnes - 30 nydelige nye leiligheter med heis, terrasser, sol og utsikt, garasjeparkering.

Totalpris:

Kr 4900000

P-rom:

70,00 kvm
4104046_1a
Solgt!

Hopsåsen 30A

Bergen

Enebolig Hopsåsen 30A

Totalpris:

Kr 16000000

P-rom:

0,00 kvm
4136271_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nordnes - 30 nydelige nye leiligheter med heis, terrasser, sol og utsikt, garasjeparkering.

Totalpris:

Kr 3850000

P-rom:

68,30 kvm
4218804_1a
Solgt!

Haakon Sæthres veg 23

Bergen

Haakon Sæthres veg 23

Totalpris:

Kr 17000000

P-rom:

349,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
aa
Aktuelt

Rimelig tiltak gav enormt utslag; - Gøy når kundene opplever hvor mye presentasjon har å si

Leilighetene i Fantoftvegen 34 var nye i 1995 og den opprinnelige standarden er å se i flere av objektene som legges ut for salg. Hvordan skal man...
e2
Aktuelt

Tok sjansen på å selge i januar; - Kunden min har tjent over en halv million på et drøyt år

Leiligheten i Elgefaret 47 i Stavanger ble kjøpt høsten 2021 – i det som da ble omtalt som en hett marked med høye priser. Siden den gang har det...
3661903_4C4A7713_jpg
Aktuelt

Svært folksomt på visning; - Her har vi hatt over 80 interessenter i forkant

Familieboligen på Landås tar seg godt ut – her er det rolig, solrikt og etablert. En familiedrøm for veldig mange og det ble absolutt synlig da...
Se alle våre artikler  
Boligartikler