Silje Rastum

Eiendomsmegler / Advokat
Silje Rastum, Eiendomsmegler / Advokat
Ta kontakt
Telefon: 91 65 60 25
E-post: sr@proaktiv.no
Silje er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen, med spesialisering i konfliktmekling. Hun har hatt advokatbevilling fra 2019, med omfattende forhandlings- og salgserfaring, herunder drift av eget advokatfirma.
 
Eiendom er en av de største verdiene vi mennesker eier og omsetter. Det fører med seg både et potensiale og en risiko. Som megler er det hennes jobb å maksimere potensialet du har – samtidig som hun minimerer risikoen.
 
Alt må gjøres riktig fra start, med en skreddersydd prosess til nettopp din eiendom og dine behov. Silje skaffer seg inngående kunnskap om både eiendommen, deg og potensielle kjøpere, slik at hun vet hva som er viktig for dere og hvilke bekymringer dere har. På den måten vil du ha en rådgiver du kan ha full tillit til, og du kan føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Samtidig jobber hun for at potensielle kjøpere også skal føle seg trygg og ivaretatt, noe som er avgjørende for å få en optimal pris og en kjøper som er fornøyd også etter salget.
 
"Jeg lever av at du er fornøyd, og ønsker å anbefaler meg videre. Derfor har jeg alltid dine behov i fokus og yter det lille ekstra."
 
Noen meglere tar en del av kaken – andre gjør kaken større. Ved å maksimere potensialet og minimere risikoen, vil du som selger sitte igjen med et større utbytte.
 
Hvem velger du?
 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Se flere kundeuttalelser

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13
Aktuelt

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en...
fil
Aktuelt

Slik avslører du megleren; - Sørg for å velge riktig for din situasjon

Vi tar en sjanse når vi skriver om dette temaet, men så er vi ilagt ansvaret om å gi mennesker gode og riktige råd i situasjoner der det trengs.
Starefossveien3
Økonomi

Hva skjer med boligprisene?

Norges Bank varsler at boliglånsrenten skal doble seg i løpet av de nærmeste årene. Markedet tror at rentene må øke enda mer. Hva skjer i så...
Se alle våre artikler  
Boligartikler