Eirik Gundersen

Daglig leder/Eiendomsmegler/Partner
Ta kontakt
Telefon: 93 41 01 62
E-post: eg@proaktiv.no
Eirik Gundersen fullførte sin bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2003 og er godkjent som ansvarlig megler fra Finanstilsynet. Eirik jobbet som megler i Postbanken Eiendomsmegling fra 2003 og var med i overgangen til Aktiv Eiendomsmegling i 2005.  Fra 2013 har han vært med å bygge opp Proa Eiendomsmegling sin avdeling på Jessheim. Gjennom sine mange år i bransjen har han meglet både brukte og nye eiendommer på Nedre og Øvre Romerike, samt store i deler av Oslo. Tilnærmingen til hvert eneste oppdrag er unik, hvor strategien for alle ledd av prosessen skreddersys.  Eirik har bred erfaring og er strategisk anlagt, begge forutsetninger for å skape de gode resultatene han gjør for sine kunder.  Eirik har gjennom hele sin karriere vært ledende på kundetilfredshet. Årsakene til det er mange: Helt overordnet handler det om at han som megler sørger for at du oppnår optimal pris for boligen din, i en handel som er trygg både for deg som selger og for den som kjøper. Eirik er klar for en prat med deg som ønsker trygghet, fagkunnskap og det beste salgsresultatet.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Eirik er imøtekommende, hyggelig og profesjonell. Jeg anbefaler gjerne Proaktiv til andre.
- Stine Thoen, E, 16. sep ,2021
Hyggelig
- Helene Kristine Aune, E, 23. jul ,2021
Trygg,topp kommunikasjonsvei, topp generell service, flinke samarbeidspartnere.
- Tomas Skei, E, 30. jun ,2021
Veldig førnoyedmed med Erik Gundersen.Hyggelig and ofte ringte og snakket med oss.Tok tid å selge bolig men ringte ofte angående bolig.
- Tulsi Kanji Patel, E, 07. jun ,2021
Vi er fornøyd med ProAktiv. Litt kjedelig at vi måtte bytte megler. Han som tok over var en flink kar
- Bjørn Breen, E, 07. jun ,2021
Hyggelig megler
- Jan Erik Granvold, E, 25. mar ,2021
Vi kjøpte! Vennlig, kompetent og god service!
- Kirsten Ladegård, E, 25. mar ,2021
Dyktig, hyggelig, løsningsorientert, ustresset.
- Rita Knatten / co Anne-Lise Knatten, E, 05. jan ,2021
Svært imøtekommende megler med tanke på tilgjengelighet og service. Smidige avtaleløsninger og stor imøtekommenhet.
- Rino Ødegård, E, 09. sep ,2020
En tillitvekkende, engasjert, profesjonell og hyggelig samarbeidspartner.
- Bernt Martin Tvete, E, 31. mai ,2020
Megler var godt forberedt og ga ett meget positivt inntrykk. Jeg er veldig fornøyd med prospektet og oppfølging av megler. Leiligheten ble solgt for over takst som jeg var meget fornøyd med.
- Morten Asak, E, 10. mar ,2020
Vi opplevde Proa som en seriøs megler i vår bolighandel, med god informasjon flyt i prosessen fra budrunder til oppgjøret var ferdig.
- Linda Kristin Raaer, E, 21. nov ,2019
Meget fornøyd. Flink og hyggelig.
- Renata Ewa Eriksen, E, 15. nov ,2019
Alt var ryddig og ordentlig👍😊
- Grete Grønvold Dehlen, E, 17. aug ,2019
Positiv opplevelse fra første samtale til godt gjennomført salg med megler Eirik Gundersen. Ett klart førstevalg ved neste salg:-)
- Arne Tellevik, E, 11. apr ,2019
Hadde en positiv opplevelse som kunde hos Dere i forbindelse med mitt første boligkjøp, det ble gjennomført på en god og trygg måte, hvor jeg som kunde ble godt ivaretatt. Slik setter jeg stor pris på, da det å skulle investere i bolig er en viktig og betydningsfull sak. Så Tusen takk til Proaktiv Jessheim med Eirik Gundersen i spissen :-)
- Jeanette Eben Ditlevsen, E, 12. mar ,2019
Jeg er meget fornøyd med proa Eiendom Jessheim, v/Eirik Gundersen. Har kjøpt og solgt av han flere ganger, og det er like smertefritt hver gang.
- Kim Svebakken, E, 21. des ,2018
Min opplevelse av PROA var at de var profesjonelle, effektive, hyggelige, kostnadseffektive og gjorde jobben enklere for meg som selger. Tusen takk!
- Bjørg Melby, E, 11. apr ,2018
Helt Ok.
- Bente Johanne Løken Furu, E, 08. mar ,2018
Jeg ble holdt løpende oppdatert hele veien og syntes megler sto på for å få solgt boligen min i det som da var et tregt Oslo-marked. Videre fikk jeg gode råd hele veien.
- Ørjan Ryeng, E, 13. feb ,2018
Veldig grundig vurdering av potensialet i boligen og kreativ fremstilling for salg
- Charlo Arne Østensen, E, 22. des ,2017
Svært godt fornøyd med hele prosessen. Trygt å vite at vi hadde en lokalkjent megler til å selge boligen vår.
- André Evensen Schulte, E, 06. des ,2017
Jeg opplevde Proa/Proaktiv som en meget profesjonell partner. Vi hadde gjennom hele prosessen meget tett dialog og oppfølgning begge veier. Megler hadde også meget god kunnskap om lokalmiljø og alt om eiendommen, det ble invester tid og energi på å få dette på plass. Dette gjorde markedsføring målrettet og tydelig i forhold til hvilke målgrupper eiendommen passet best for. Fokus på eiendommen kvaliteter, nærmiljø og kommunikasjon pluss gode bilder og illustrasjoner gjorde at vi fikk inn mange interessenter i et gryende tregt marked før ferien. Alt i alt ble selgers og meglers kompetanse om disse viktige momenter satt sammen til en vinnende pakke som ga meget gode økonomisk resultat for begge parter.
- Tore Haugeland, E, 26. okt ,2017
Ryddig gjennomføring hele veien - visning, budrunde, kontrakt og overtakelse av bolig. Solid megler.
- Frank Grøvdal, E, 26. okt ,2017
Jeg ble behandlet med respekt som høflig megler og ikke minst ærlig og hyggelig.
- Hanna Mariam Asefa, E, 15. aug ,2017
Forløpet av selge og overtakelse var tilferdstillende. Jeg er fornøyd med Proa.
- Salah Fadel Hussein, E, 16. jul ,2017
Ingen over ingen ved siden😊
- Anna Emilie Noer, E, 26. jun ,2017
Alt gitt som smurt, det er viktig. Kunne sikkert ha droppet gavene vi fikk ved kontraktsinngåelsen.
- Marianne Evang, E, 08. mai ,2017
Det sier vel det meste når kjøperne ringte megleren etter budrunden for å takke for en ryddig og fin prosess.
- Espen Skjærlund, E, 08. apr ,2017
Ryddig prosess
- Camilla Ferstad, E, 24. jan ,2017
Kun positive opplevelser
- Turid Eidholm, E, 17. des ,2016
Veldig bra. Følte meg trygg og ivaretatt. God oppfølging, og ikke minst gitt delaktighet og godt samarbeid når godkjenning av bilder og tekster skulle gjøres. God dialog med megler i alle stadier. Megler ga sann og god informasjon. Vi er meget godt fornøyd med hele salgsprosessen som endte med et raskt og godt salg til en meget god pris.
- Marit Midtsian, E, 17. des ,2016
Vi er svært fornøyd med alle ledd i prosessen, også når det dukket opp uventede utfordringer underveis. Disse ble løst på en profesjonell og god måte for oss som selger.
- Merete Kvitblik, E, 07. des ,2016
Hyggelige og imøtekommende meglere. Hjelpsomme og profesjonelle.
- Espen Faye Rode Skarholt, E, 09. okt ,2016
Eirik Gundersen gjorde en kjempe jobb med salg av vår bolig. Han var ryddig, effektiv, ga gode råd gjennom hele prosessen og vi oppnådde over forventet pris. Takstmann og fotograf var av topp kvalitet og vi følte at oppdraget ble tatt alvorlig, og ble godt ivaretatt.
- Lise Aas Moen, E, 12. jun ,2016
Veldig ryddig prosess fra første kontakt, god og tydelig kommunikasjon. Som kunde følte jeg med ivaretatt og at mine meninger var viktigst. Meget flotte prospekt og hadde en profesjonell opplevelse av megler og Proa Eiendomsmegling fra start til slutt. Anbefaler Eirik Gundersen på det sterkeste.
- Christian Wang, E, 29. mai ,2016
I was mostly satisfied with the sale of my house. I felt, however, that we had to do a lot of unneccesary work in preparing adequate text in the house sales material.
- Jon Paul Hildahl, E, 05. mar ,2016
Opplevde salgsprosessen som meget ryddig og effektiv. Fra befaring til gjennomført salg gikk det kun noen få uker, og v fikk solgt etter første visningsrunde. Har også benyttet Eirik Gundersen ved et tidligere salg, og vi er veldig fornøyd med hans fremgangsmåte og hvordan han opptrer; trygg, høflig, informativ, engasjert, og faglig dyktig.
- Kim Øyvind Engebretsen, E, 29. nov ,2015
Oppdraget ble utført profesjonellt. Megler Erik Gundersen har utøvd sin proffesjon som boligmegler på en god måte. Når det gjelder oppnådd pris for boligen, er jeg fornøyd, forholdene tatt i betraktning.
- Harald Sørensen, E, 08. nov ,2015
Eirik Gundersen fikk meg umiddelbart til å føle meg trygg på at dette var et godt kjøp. Nesten som å rådføre seg med en kompis. Svært fornøyd!
- Øivind Aksberg, E, 11. okt ,2015
Jeg opplevde en megler med høy grad av integritet, og som var en trygg og god samarbeidspartner gjennom hele salgsprosessen.
- Hilde Wang, E, 09. sep ,2015
Det har vært en ren fornøyelse å samarbeide med Proa for salg av min bolig. Meglerern Eirik Gundersen er helt fantastisk, så behagelig, så proff, pålitelig og trygg på jobben sin. En ren fornøyelse. Fra start til slutt.
- Isabell Juvkam, E, 13. aug ,2015
Til info. Vi kjøpte leiligheten \"usett\", etter anbefaling fra boere på adressen
- Kirstin Helene Aarø, E, 14. jun ,2015
Vi opplevde salgsprosessen profesjonell og ryddig. Vi trengte noen flere visninger enn hva vi håpet på, men vi hadde meget god dialog med vår tålmodige megler underveis. Han tok oss med på avgjørelser og vi ble til slutt meget godt fornøyd med salget.
- Simen Berntsen Rudi, E, 09. mai ,2015
Ganske enkelt behagelig og profesjonelt fra start til slutt.
- Erna Breivik, E, 30. apr ,2015
selger fulgte opp hele veien og salget gikk strålende. Var meget fornøyd med hele prosessen.
- Ergin Yildiz, E, 12. feb ,2015
Om det er mulig ved neste kjøp/salg, vil jeg helt klart valgt Proa igjen. Jeg var veldig fornøyd med megler, fordi han var nøye, korrekt og opptatt av at det ikke skulle komme noen overraskelser hverken for selger eller kjøper i etterkant. Noe jeg satte veldig stor pris på.\r\nRyddig, hyggelig og behagelig megler. Takk for hjelpen! :-)
- Monica Sehm, E, 11. feb ,2015
Svært godt fornøyd!
- Harald Kildal, E, 21. des ,2014
Jeg fikk en anbefaling av en konkret megler, jeg var ute etter en megler som kunne skape trygghet og god forvaltning for meg som selger, samt for kjøper. Jeg var i kontakt med flere meglerhus/meglere, men ingen klarte å skape det lille ekstra jeg var ute etter. Særdeles god oppfølging i hele prosessen
- Ann-Kristin Eggenheim, E, 16. aug ,2014
Meget bra service
- Frank Østenby, E, 12. jul ,2014
Meget fornøyd! Anbefaler Proaktiv på det sterkeste!
- Thomas Myhrvold, E, 29. jun ,2014
Vi er meget fornøyd med Eirik Gundersen .Han ga oss trygghet svarte på alle spørsmål igjennom hele prosessen det å selge og kjøpe . Takker dere for all hjelp. Turid og Tor Bjørnstad
- Turid Bjørnstad, E, 13. jun ,2014
Alt var en positiv opplevelse.
- Kari Helene Simonsen, E, 22. mai ,2014
ved kjøp av eiendom på Frogner, opplevde jeg en megler som var tilstede, tilgjengelig og veldig hyggelig. Jeg opplevde prosessen som ryddig, seriøs og en god opplevelse for meg.
- Elisabeth Solberg, E, 16. mai ,2014
Megleren var hyggelig og imøtekommende fra første stund.
- Tove Røkke, E, 14. mai ,2014
Meget fornoeyd! Men vil antagelig kjoepe av annet firma som ikke faar hoyeste pris.
- Roald Sommersel, E, 10. mai ,2014

Se flere kundeuttalelser

3816897_1a
Prisant.:  2900000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 88% solgt - Nå er byggetrinn 2 for salg hvor 5 stk er ledige - Utsøkt design og kvalitet - God takhøye på 260cm. Garasjeplass i kjeller inkludert- Hvitevarer

Totalpris:

Kr 2900000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  2860000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 2860000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  2760000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 2760000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  2415000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 2415000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  2760000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 2760000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  3100000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 3100000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  3760000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 3760000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  2860000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 2860000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  2660000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 2660000

P-rom:

0,00 kvm
3816897_1a
Prisant.:  3160000,00

Hjeratunet

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 og 2 hvor bygging er i gang. Nå er byggetrinn 3 for salg.

Totalpris:

Kr 3160000

P-rom:

0,00 kvm
4063131_1a
Prisant.:  7490000,00

Skogstien 2

Ullensaker

JESSHEIM sentrum - 3 nye (Alle solgt) og moderne funkisboliger med takterrasse 76 kvm. Barnevennlig. Gåavstand til tog.

Totalpris:

Kr 7490000

P-rom:

131,00 kvm
4263794_1a
Prisant.:  4490000,00

Trevaliglia 1

Lillestrøm

Lys og moderne 3-roms selveier fra 2020 med fin utsikt. Solrik, vestvendt terrasse. Garasjeplass og trappefri adkomst.

Totalpris:

Kr 4490324

P-rom:

72,00 kvm
4280227_1a
Prisant.:  7590000,00

Skogstien 2B

Ullensaker

Nyoppført (2021) og rålekker funkisbolig med høy standard. Takterrasse på hele 76m², balkong og carport. Flytt rett inn!

Totalpris:

Kr 7590000

P-rom:

131,00 kvm
4286628_1a
Prisant.:  3150000,00

Morkelveien 47B

Lørenskog

Flott og gjennomgående hjørneleilighet på Vallerudåsen tett på Østmarka. Garasje og balkong. Skjermet med lite innsyn.

Totalpris:

Kr 3413000

P-rom:

62,00 kvm
4288976_1a
Prisant.:  4250000,00

Åsenhagen 25B

Lillestrøm

Pent og godt ivaretatt rekkehus over to plan med to terrasser, skjermet hage og garasjeplass. To bad og tre soverom.

Totalpris:

Kr 4465979

P-rom:

93,00 kvm

Last inn flere boliger

4288596_1a
Solgt!

Heisshageveien 10C

Lillestrøm

Strøken funkisperle fra 2019 | Praktikantdel m/egen inngang(8200 pr/mnd) | Integrert dbl.garasje | 71m² takterrasse |

Totalpris:

Kr 8290000

P-rom:

183,00 kvm
Solgt!

Skogstien 2

Ullensaker

Jessheim. 3 nye funkisboliger med takterrasse

Totalpris:

Kr 7190000

P-rom:

131,00 kvm
Solgt!

Skogstien 2

Ullensaker

Jessheim. 3 nye funkisboliger med takterrasse

Totalpris:

Kr 7400000

P-rom:

131,00 kvm
Solgt!

Skogstien 2

Ullensaker

Jessheim. 3 nye funkisboliger med takterrasse

Totalpris:

Kr 7490000

P-rom:

131,00 kvm
3816897_1a
Solgt!

Hjeratunet- trinn 2. B103 felt 1

Eidsvoll

Nye og spennende leiligheter - Salgssuksess for byggetrinn 1 88% solgt - Nå er byggetrinn 2 for salg hvor 5 stk er ledige - Utsøkt design og kvalitet - God takhøye på 260cm. Garasjeplass i kjeller inkludert- Hvitevarer

Totalpris:

Kr 2290000

P-rom:

0,00 kvm
Solgt!

Hjeratunet - Trinn 1 - Felt 2 leilighet C101

Eidsvoll

Hjeratunet

Totalpris:

Kr 2500000

P-rom:

0,00 kvm
Solgt!

Hjeratunet - Trinn 1 - Felt 2 leilighet C201

Eidsvoll

Hjeratunet

Totalpris:

Kr 2500000

P-rom:

0,00 kvm
Solgt!

Hjeratunet - Trinn 1- Felt 2 leilighet A104

Eidsvoll

Hjeratunet

Totalpris:

Kr 3150000

P-rom:

0,00 kvm

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
story
Aktuelt

Caroline Ringså Ask hentes stadig inn av boligeiere for å rydde opp i en salgsprosess: - Nå er dere i trygge hender, denne får vi solgt.

Denne høsten har Proaktiv Briskeby og daglig leder, Caroline Ringså Ask, overtatt flere oppdrag fra andre meglerhus som ikke har lykkes i å få solgt...
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Se alle våre artikler