Lise Blomberg

Eiendomsmegler/partner

Bilde av Lise Blomberg

Ta kontakt

Telefon: 92 20 41 64

E-post: lb@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling Jessheim

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Lise Blomberg har jobbet i meglerbransjen på Romerike siden 2000. Hun startet sin karriere hos Gjensidige NOR Eiendom, som videre gikk inn i DnB NOR i 2005. I 2009 begynte Lise hos Aktiv Eiendoms avdeling på Jessheim, som i 2013 ble en del av Proa Eiendomsmegling. Som en del av Proa- og Proaktiv-familien kommer hennes tilnærming til eiendomsmegling virkelig til sin rett. Hun overlater ingenting til tilfeldighetene. Hun lærer seg boligen din og forstår hva som er det unike ved den. Hun bruker tid slik at hun kjenner nærområdet ditt bedre enn du gjør selv. Det er forutsetningen for å kunne lage annonser og prospekt med innhold som trigger de rette kjøperne til å komme på visning.  Lise er født og oppvokst på Romerike og har bunnsolid kunnskap om boligmarkedet i regionen. I dette markedet er hun virkelig på hjemmebane og gjennom tett oppfølging av alle parter og interessenter skaper hun tillit som legger grunnlaget for trygge og gode salgsprosesser. Hun kombinerer velprøvd og finstemt metodikk med engasjement og arbeidsglede, noe som skaper svært gode resultater for hennes oppdragsgivere. Slik er hun en investering, ikke en utgift, for deg som skal selge bolig. 

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Salgsprosessen ble gjennomført raskt og effektivt. Lise B. Er proff! I tillegg ble vi imponert over oppgjørsavdelingen som sørget for at pengene stod inne på vår konto få dager etter kjøpers overtakelse.

Kim Lang , 24. mars 2021

Lise får terningkast 6! Hun er ærlig, direkte, lydhør og løsningsorientert. Sammen med fotograf, stylist og "mine søte små" utgjorde vi et godt lag mot felles mål. Tusen takk, Lise!

Ann Kristin Mobakk , 17. mars 2021

Megler fulgte tett opp både før og etter at vi kjøpte.

Maria Remen Svendsen , 3. mars 2021

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Etter flere måneder i markedet kunne Linda endelig juble: - Christer Hessen viste både stor interesse og kunnskap

I starten av april tok Proaktiv Ålesund over oppdraget fra et annet meglerforetak - da måtte noe gjøres annerledes for å oppnå ønsket resultat. ...

Les mer

Her er de svært påskrudde – meglerne på Briskeby har et spesielt fokus

Noen ganger møter vi mennesker som bærer med seg et genuint engasjement for jobben de gjør. Den følelsen får vi når vi treffer Proaktiv ...

Les mer

Proaktiv Ålesund satte ny prisrekord: - Det er vår plikt å gi så riktige råd som overhodet mulig

Salgsprisen var kr. 350 000,- høyere enn prisen på naboleiligheten som ble solgt et par måneder tidligere.

Les mer

Se alle våre artikler