Magnar Steen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Bilde av Magnar Steen

Ta kontakt

Telefon: 91 38 63 80

E-post: ms@proaktiv.no

Kontor: Proaktiv Eiendomsmegling Lørenskog

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Magnar Steen er utdannet eiendomsmegler og har arbeidet i meglerbransjen på Romerike siden 2002. Magnar startet sin karriere hos Areal Eiendomsmegling på Jessheim og kom til Aktiv Eiendom sommeren 2005, hvor han ble med videre inn i PROA Eiendomsmegling i 2013. I løpet av sin lange meglerkarriere har han fått solid erfaring fra alle typer bruktsalg, nysalg, tomtesalg og salg av fritidseiendommer, på Nedre - og Øvre Romerike, samt store deler av Oslo. Denne erfaringen er ispedd fagkunnskap og en høy etisk standard. Dette innebærer at hans oppdragsgivere kan være trygge på at de blir godt ivaretatt gjennom hele prosessen, av en megler som alltid jobber for å oppnå et best mulig resultat. Magnars solide kundedatabase og meget gode referanser viser at dette er noe han lykkes med. Magnar ser det som sin viktigste oppgave å sørge for at tilfeldighetene ikke får spillerom når du skal selge din bolig. En skreddersydd plan for hvert eneste boligsalg og full kontroll på alle detaljer underveis er Magnars måte å sikre at kundene hans oppnår et best mulig sluttresultat. 

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Effektiv, imøtekommende og hjelpsom megler bidro til at prosessen var god og trygg for meg! Det var veldig positivt at megleren var svært godt kjent med salgsobjektet; gjennom tidligere salg av tilsvarende boliger. Han har også stor kjennskap til området boligen ligger i. Magnar var på alle måter «riktig» megler for meg!

Runa Hyttemoen , 29. april 2020

Veldig bra! Ryddig og trygt.

Kjersti Solheim Aarsand , 19. mars 2020

Dette var profesjonelt fra første møte. En megler som for oss godt voksne fremsto som nøktern men positiv. Vi følte at vi ble ivaretatt fra første stund med god rådgivning og forklaringer på hva som ville skje fremover. Ved spørsmål vi hadde underveis fikk vi kontakt med megler umiddelbart. Det hjalp jo også at vi fikk solgt til en meget god pris. Megler klarte også å skape en god tillit mellom oss og kjøper. På overtagelse tok megler regi og fikk gjennomført alt som smurt. Anbefales på det varmeste

Kjetil Dahlgren , 14. februar 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Økonomi

Nå kan du selge og kjøpe dobbeltforsikret bolig gjennom oss

En økonomisk trygghet for den som kjøper og et positivt signal fra den som selger.

Les mer

Aktuelt

Hun var beste megler i april - slik fikk hun det til!

Her deler Kjersti om hvor viktig det er å fokusere på det man faktisk kan gjøre noe med.

Les mer

Aktuelt

5 tips til boligkjøperen

Megler og partner hos Proaktiv Moholt, Christer Pedersen, gir deg verdifulle råd før du skal på visning.

Les mer

Se alle våre artikler