Simen Grefsrud

Fagansvarlig/Partner/ Eiendomsmegler MNEF

Bilde av Simen Grefsrud

Ta kontakt

Telefon: 45 00 70 94

E-post: sg@proaktiv.no

Kontor: Proaktiv Eiendomsmegling Lørenskog

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Simen Grefsrud sluttførte sin eiendomsmegler utdanning fra BI i 2000. Ble godkjent av Finanstilsynet i 2002. Jobbet i Exact på Strømmen fra 2000-2001 og Postbanken Eiendomsmegling på Lillestrøm i fra 2001 og var med i overgangen til Aktiv eiendomsmegling i 2005. Samme år ble han medeier i Lørenskog Eiendomsmegling AS og har siden 2005 vært fagansvarlig og bevillingshaver på kontoret.I 2013 var han med i overgangen fra Aktiv kjeden til nyetablerte PROA Eiendomsmegling. I perioden som megler har han solgt ca 800 boliger, dette fordelt på bruktbolig, fritidseiendommer og nye boligprosjekter. Gjennom sin erfaring og fagkunnskap kan Simen garantere deg et trygt boligsalg med en optimal innsats. Han er født og oppvokst på Nedre Romerike og har opparbeidet seg meget god lokalkunnskap og kjenner markedet særdeles godt. Vi kan også nevne at dette kontoret hadde høyest kundetilfredshets måling av samtlige kontorer i Aktiv kjeden i det siste kvartalet de var i denne kjede.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

God fag kunskap om området der huset skulle selges. Pluss god fagkunskap sjenerelt.

Arne Henrik Kinn , 7. februar 2021

Da jeg aldri har solgt leilighet før, var det veldig viktig for meg å finne en megler som var flink til å kommunisere med meg hele veien. Jeg fant denne megleren i Simen. Han er veldig profesjonell og en utrolig flink eiendomsmegler som hele tiden holdt meg oppdatert. Jeg kan på det varmeste anbefale Simen Grefsrud. Takk for all hjep Simen. Vi følte oss hele tiden svært godt ivaretatt og kunne ikke ha funnet en bedre megler.

Kjersti Enderli , 3. januar 2021

Megleren som vi brukte var engasjert på og gjøre jobben veldig bra. Han holdt en tett og god oppfølging av hva som ble gjort. Samarbeidet gikk strålende, tøffere tid for både selger, kjøper og megler i denne Corona tiden men her gikk det utrolig fint for seg.
Første gang vi selger så alt i alt så var dette en fin opplevelse. Jeg hadde litt til tider noen spørsmål som jeg ikke skjønte og megleren var hjelpsom hele veien.
Absolutt en megler jeg vil anbefale til andre :-)

Edvin Skulstad , 29. desember 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Inspirasjon

En ny vår - slik gjør du hagen og uteplassen klar til visning

Våren er her! Du kjenner det på lukten i luften, bladene springer fra trærne og folk ivrer etter å komme seg ut. Dette gjelder ...

Les mer

Skal du selge bolig denne våren?

Dette er noen av våre tips for tidlige forberedelser på veien mot et fantastisk sluttresultat.

Les mer

Et supersalg på Tjuvholmen i Oslo

Noen eiendommer skaper ekstra entusiasme - les mer om salget av den flotte leiligheten på Kavringen Brygge.

Les mer

Se alle våre artikler