Lars Gulbrandsen

Lars Gulbrandsen
Lars Gulbrandsen,
Ta kontakt
Telefon: 90 51 08 40
E-post: lg@proaktiv.no
Lars Gulbrandsen jobber som prosjektmegler i Proa Eiendomsmegling Romerike. Han er født og oppvokst på Nedre Romerike og kjenner boligmarkedet i området godt. På bakgrunn av 20 års erfaring i eiendomsmarkedet skaper Lars svært sterke resultater for sine kunder. Lars er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Videre er han godkjent som autorisert megler fra Finanstilsynet og er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund, MNEF. Videre har han spesialisering og etterutdanning innen prosjektmegling. Grundige forberedelser, kombinert med kunnskap og kompetanse er oppskriften Lars legger til grunn i alle oppdrag han tar. Det er kundens garanti for at både prosessen og sluttresultatet blir optimalt når de selger sitt prosjekt med hjelp fra Lars. Ingen prosjekter eller boligkjøpere er like. Derfor tilbyr Lars skreddersydde løsninger tilpasset hvert enkelt oppdrag. For utbygger er Lars med fra prosjektets startfase til kjøper er trygt i hus, som et bindeledd mellom utbygger og potensielle kjøpere. Gjennom tett dialog og oppfølging sørger han for å finne de beste løsningene for alle parter. Lars er en eiendomsmegler som prioriterer grundig oppfølging av alle detaljer i de oppdragene han tar på seg. Han er alltid faglig oppdatert og kjenner lokalmarkedet godt. Slik skaper han de gode resultatene sammen med sine oppdragsgivere. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Svært ryddig og profesjonell hjelp, kundefordeler som følge av tidligere kjøp/salg av boliger gjør Proa til det foretrukne valget også ved fremtidige bolig kjøp/salg.
- Per Øyvind Haugen, E, 02. apr ,2015

Se flere kundeuttalelser

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Solgt!

Teiealleen 12B

Nannestad

Leilighet Teiealleen 12B

Totalpris:

Kr 100000

P-rom:

0,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13
Aktuelt

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en...
fil
Aktuelt

Slik avslører du megleren; - Sørg for å velge riktig for din situasjon

Vi tar en sjanse når vi skriver om dette temaet, men så er vi ilagt ansvaret om å gi mennesker gode og riktige råd i situasjoner der det trengs.
Starefossveien3
Økonomi

Hva skjer med boligprisene?

Norges Bank varsler at boliglånsrenten skal doble seg i løpet av de nærmeste årene. Markedet tror at rentene må øke enda mer. Hva skjer i så...
Se alle våre artikler  
Boligartikler