Live Gjøystdal

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Live Gjøystdal, Partner/Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 92 43 30 13
E-post: live@proaktiv.no
Live Gjøystdal er utdannet eiendomsmegler med en bachelorgrad fra BI i Oslo. Hun startet som megler i Aktiv Eiendomsmegling i Oslo i 2005, hvor hun jobbet til hun begynte i PROA Lillestrøm i 2013. Live er født og oppvokst på Romerike og har derfor god kjennskap til området.   Ved valg av megler må man være oppmerksom på at det er stor forskjell på meglernes innsats, fremgangsmåte og metodikk. Disse forskjellene har vesentlig betydning for hvordan både prosessen og sluttresultatet blir. En faglig sterk og engasjert megler som Live overlater ikke noe til tilfeldighetene og er med det en god investering. Lives kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte.   Etter mange år som megler har Live den faglige tyngden og erfaringen som gjør at kundene hennes får de rådene og den oppfølgingen som skal til for å oppnå den beste mulige prisen i boligsalget. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Supermegler Live leverer alltid. Blid, strukturert, engasjert og profesjonell. Føler meg veldig ivaretatt som selger. Anbefaler Live og Proaktiv på det sterkeste.
- Ida Marie Nielsen, E, 10. nov ,2022
Live i Proaktiv kan varmt anbefales til alle som skal selge bolig. Hun er profesjonell på alle områder og meget kunnskapsrik og oppdatert på alt i forbindelse med hele prosessen. Hun kommer med gode råd og er tilstede i alle stadiene. I tillegg gjør hennes behagelige væremåte at man føler seg trygg gjennom hele salget. Live har den unike balansen mellom profesjon og medmenneskelighet. Profesjonell i prosessen utad og ivaretakende i forhold til kunden. Skal jeg selge bolig igjen, kommer jeg garantert til å velge Live fra Proaktiv.
- Torill Beate Orlin-Solvei, E, 04. sep ,2022
Megler virket ærlig, flink og lett å ha med å gjøre. Alt var ryddig og godt tilrettelagt. Prosessen ble ikke masete, men likevel profesjonelt).
- Rachid el Amrani, E, 25. mar ,2022
Veldig profesjonelt, og seriøst boligmegler. Fulgte opp fra start til slutt, gjorde til og med det lille ekstra som man ikke forventer!
- Martine Kalgraff Haslie, E, 19. mar ,2022
Ganske fin prosess. Gode samtaler og ærlighet
- Milan Mariathas, E, 02. mar ,2022
Fantastisk megler (Live). Strukturert, troverdig og selgende personlighet. Tidsestimerte hele salgsprosessen i forkant med punktlig nøyaktighet. Godt valg i forhold til Fotograf og takstmann.
- Per Arne Nielsen, E, 10. nov ,2021
Positivt, proft og veldig hyggelig.
- Lena Renate Kvist, E, 03. nov ,2021
Megler Live var veldig profesjonell, imøtekommende og hyggelig. Vi fikk svar på det vi lurte på og vi fikk en meget god opplevelse av kjøpet av bolig. Jeg har anbefalt Live til andre som skal selge/kjøpe bolig.
- Kristin Jesnes, E, 02. nov ,2021
Live er en helt fantastisk megler. Hun er virkelig blid som en sol og ser aldri problemer, bare løsninger og kaster seg på uforutsette saker som måtte dukke opp.
- Espen Uvaag Halvorsen, E, 01. des ,2020
Proff, ivaretatt og alltid tilgjengelig. Marte S.Johansen
- Marte Sjøli, E, 29. okt ,2020
Vi har har brukt Live ved 3 salg og 1 kjøp. Hun er alltid til stede og er en blid og hyggelig person. Stiller alltid opp. Anbefales på det sterkeste.
- Kjell Arne Lyrstad, E, 28. okt ,2020
Live - dyktig! Anbefales på dt varmeste!
- Mari Presteløkken, E, 19. okt ,2020
God informasjon fra første stund mtp kostnader vedrørende salg. God oppfølging og informasjon underveis. Klar fremdriftsplan om hvordan salg og markedsføring skulle gjennomføres. Veldig bra.
- Finn Odvar Wæhle, E, 25. sep ,2020
Hyggelige og behjelpelige samt forklarte hva som trengtes og skulle til for å få til en handel. Enkelt og greit
- Gemal Ole Akhsay, E, 10. aug ,2020
Markedsføringen av boligen i alle relevante media var meget god
- Tore Ivar Svare, E, 25. jun ,2020
Live i Proa har vært meget godt forbered, og har hatt 100% koll på hele prosessen fra start til slutt. Dette kunne ikke ha blitt handlet på en bedre måte rett og slett.
- Jan Christian Nystrøm, E, 13. des ,2019
It really helps when you are not a local and do not understand the regulations completely, to have a property agent who gives you comfort about taking care of everything. Other than that being very professional, guiding and advising you on questions related to the property gives you peace of mind that I have come to right people to sell the property.
- Bilal Niaz, E, 20. sep ,2019
Veldig fornøyd med Live Gjøystdal, var trygg under hele salgsprosessen og hun er bare profesjonell ut til fingerspissene. Hun er en meget behagelig person å forholde seg til og alltid imøtekommende og engasjerende. Hun anbefales på det sterkeste. Veldig fornøyd kunde.
- Nina Marie Christensen, E, 10. jul ,2019
Vi var veldig godt fornøyde med den jobben Live gjorde for oss, og opplevde at både vi ble særdeles godt ivaretatt. Vi har allerede anbefalt henne og PROA til bekjente.
- Espen Helgor, E, 29. mai ,2019
Grei og ryddig
- Tom Øivind Harridsleff, E, 24. apr ,2019
Hyggelig opplevelse med Proa. God informasjon, effektivt behandlet og god gjennomføring av overtakelse.
- Marit Kjølmoen, E, 24. apr ,2019
Stor pågangsvilje til tross for et tregt marked
- Per Sannes, E, 13. des ,2018
Vi valgte PROA av 3 meglere i nærområdet. Kunnskap om lokalmarkedet, god markedsprofil og seriøsitet var de viktigste kriteriene. Etter valget av megler, ble vi kjent med en megler som forsto våre behov og tilpasset gjennomføringen av salget. Denne tryggheten resulterte i en god og ryddig prosess for både selger og kjøper på rekordtid !
- Trond Løvaas, E, 07. des ,2018
Svært imøtekommende og positive
- Synnøve Øygard, E, 29. nov ,2018
Vi har brukt Live ved flere salg! Hun er dyktig og dersom vi skal selge i fremtiden vil vi bruke henne som megler da hun gir det lille ekstra!
- Magnus Florin Ellingsen, E, 29. nov ,2018
Engasjert, varm og tillitsvekkende megler. I hele prosessen bar hun preg av profesjonalitet, og hun er rik på kunnskap innen sitt fagfelt. Anbefaler megler, Live Gjøystdal, på det varmeste.
- Ken Patrick, E, 22. nov ,2018
I løpet av et halvt år har vi vært gjennom både kjøp av leilighet og salg av en diger to-mannsbolig, med Live som en solid og vennlig støttepiller og rådgiver. For oss har særlig salget av to-mannsboligen vært et stort prosjekt, et utfordrende objekt på mange måter, og da har det vært viktig å ha Live med på laget, alltid tilgjengelig, tålmodig og med gode råd. Det har vi satt stor pris på!
- Knut Melheim, E, 22. nov ,2018
Opplevde eiendomsmegler som godt informert om markedet og hva som matte til for å få til en god salgsprosess.
- Jørn Gulbrandsen, E, 01. okt ,2018
Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen fra start til slutt. Live holdt meg oppdatert og informerte om det viktigste hele veien. Hun var alltid tilgjengelig gjennom hele prosessen og alt foregikk ryddig og effektivt. Kan anbefales på det varmeste.
- Tine Fjeldstrøm Christiansen, E, 30. aug ,2018
Live Gjøgstdal gjorde en veldig bra jobb for meg som selger av bolig. Jeg følte meg godt ivaretatt som selger og ble godt informert hele veien i salgsprosessen. Live ga troverdige og gode tips om hva jeg selv burde gjøre og ikke burde gjøre før salget på en rask og effektiv måte. Live fremtrer sannferdig og ærlig og holder det hun lover. Jeg er så fornøyd med Live at jeg allerede har begynt å anbefale henne for venner og bekjente. Det er svært hyggelig å ha med en selger som virkelig jobber for å selge boligen din!
- Geir Johnny Haugen, E, 06. aug ,2018
Opplevde kjøp av min første leilighet som veldig tilfredsstillende, takket være en blid, hyggelig og imøtekommende megler.
- Torger Vaet, E, 30. jul ,2018
Megler (Live Gjøystdal) var særdeles fleksibel og serviceinnstilt, og boligsalget ble meget profesjonelt utført fra begynnelse til slutt. Hun er både utrolig hyggelig og profesjonell til fingerspissene. Anbefaler henne på det varmeste!
- Tale Sundlisæter, E, 13. jul ,2018
Jeg kjøpte en bolig hvor Live var megleren. Hun fremstod som meget seriøs, hadde rimlig god oversikt mht fakta av boligen. Hun var også meget presentabel og inbød til tilitt under visningen og holdt fokuset hele tiden selv om det haglet med spørsmål fra meg og andre som var på visningen. Live gjorde en meget god jobb for selger av leiligheten. Mitt helhetsinntrykk av Live, samt profesjonaliteten under kjøpet gjorde at vi valgte Live til å selge vår leilighet uken etter. Den ble solgt før visning. Vi har blitt ivaretatt hele veien og jeg har derfor anbefalt Live til mulig to nye kunder for dere. Jeg kommer også til å legge ut en artikkel om Live som megler for Proa/Proaktiv på hjemmesiden til min fraflyttede leilighet, hvor jeg fortsetter som styreleder til mars/april neste år.
- Geir Johnny Haugen, E, 10. jul ,2018
Megler hadde (og har) en utpreget vennlig og diskret framtreden, og var tilgjengelig for oss når som helst. Dette gjorde at hele prosessen virket trygg og gjennomført.
- Knut Melheim, E, 05. jul ,2018
Trygt, seriøst og effektivt.
- Henning Meling, E, 04. jul ,2018
Jeg opplevde Proa som selskap og spesielt megler Live som svært profesjonell og engasjert. god lokalkunnskap og flink til å gi anbefalinger.
- Tom Sjølie, E, 20. jun ,2018
Jeg opplevde min megler Live meget hyggelig og imøtekommende, altid blid og tilgjengelig 🤗
- Eva Skeide, E, 06. mai ,2018
Profesjonelle, hyggelig, hjelpsomme og imøtekommende.
- Noria Shaban, E, 03. feb ,2018
Vi hadde relativt høye krav til megler og var i møte med de fem største og mest kjente meglerhusene i vårt område før vi bestemte oss. Vi opplevde Live i Proa som en av de mest kunnskapsrike og tillitvekkende meglerene i utvelgelsesprosessen. Live jobbet ekstremt smart, smidig og effektivt, og gjennomførte hele prosessen med stålkontroll og med en imponerende fart og kreativitet, og alt var unnagjort på tre uker. I et vanskelig marked var vi veldig fornøyd med resultatet av både pris og prosess. Våre kjøpere, og andre interessenter fikk også et meget godt tillitsforhold til vår megler underveis og hun oppleves trygg og ekte mot alle involverte. Vi anbefaler derfor Live på det sterkeste!
- Liz Bjerkeseth, E, 23. des ,2017
Jeg ble så godt tatt vare på gjennom hele prosessen. Fikk god informasjon, fulgt opp 100% og tilogmed etter salg har jeg fått god hjelp med de siste tingene vedr overtagelse ol. Live Gjøystdal er en utrolig flink megler og veldig flink med folk. Utrolig fornøyd! Hadde valgt henne igjen!
- Julie Ann Seglem, E, 15. des ,2017
Live Gjøystdal opptrådte tvers gjennom profesjonelt, og vi følte oss helt trygge på at alt ble godt ivaretatt hele veien.
- Eva Strømsnes, E, 16. nov ,2017
Veldig ryddig, vennlig og serviceinnstilt. Forståelsesfull for våre klager om tregt marked.
- Sarah Lucy Pound Sekkelsten, E, 02. nov ,2017
Profesjonell megler som gjorde at vi følte oss godt ivaretatt. Salg er en stressende opplevelse - man engster seg for markedsverdi på eiendom - særlig vi som hadde kjøpt ny bolig før vi hadde solgt det vi hadde! Live som solgte oss nåværende bolig - så det var helt naturlig for oss at hun solgte det vi hadde - et salg vi hadde gruet oss litt for da det var noen detaljer vi trodde kunne bli problematisk i dagens marked. Men Live solgte enheten med 700,000,- i fortjeneste - vi var ekstatiske. Vår forrige boligtransaksjon hadde ikke positive tall - så denne transaksjonen var uventet fortjeneste! Live er profesjonell - hun er beroligende og oser kompetanse - vårt salg ble meget vellykket takket være henne.
- Morten Hovland, E, 01. nov ,2017
Vi opplevde alt fra Proa med Live som meget profesjonelt, i forhold til de andre meglerene. Og at vi ble mye bedre tatt vare på og at hun jobbet for oss. Anbefales på det sterkeste!
- Elisabeth Thune, E, 01. nov ,2017
Vi er svært fornøyde med hvor ryddig prosessen har vært, fra første befaring til kontraktsmøtet etter salget. Live var alltid tilgjengelig, og som førstegangsselgere følte vi oss godt ivaretatt, fikk svar på alle spørsmål og gode råd underveis. Vi takker for samarbeidet og kommer sikkert til å anbefale henne videre!
- Hauke Ansgar Burkart, E, 10. okt ,2017
jeg er meget godt fornøyd med boligkjøpet
- Evy Halvorsen, E, 15. jul ,2017
Opplevde en interessert, effektiv og hyggelig megler.
- Inger Fjelstad, E, 13. jul ,2017
Mitt møte med Proas megler Live Gjøystdal har utelukkende vært positivt fra start til slutt. Hun var profesjonell, effektiv og hyggelig i alle deler av prosessen, og jeg følte meg svært godt ivaretatt som kunde.
- Hilde Grunt, E, 23. jun ,2017
Megleren var engasjert og alltid tilstede for meg ved alle mine henvendelser til henne. Hun fikk meg til å føle meg trygg og ivaretatt til enhver tid. Jeg opplevde henne som like opptatt som meg selv, når det gjaldt positiv utvikling ang. salget og ivaretakelse av potensielle kjøpere som viste interesse for min bolig. Hun ga meg raske tilbakemeldinger om alt som foregikk/ikke foregikk vedrørende salgsprosessen. Jeg fikk derfor en veldig god følelse av at megleren virkelig viste interesse og brydde seg, både med å bli kjent med meg og som tok hensyn til hva jeg ønsket/tenkte. Dette imøtekom hun på en svært profesjonell og god måte!
- Nina Sæther, E, 15. jun ,2017
veldig bra. god megler.
- Jonny Jenssen, E, 04. jun ,2017
Live var svært vennlig, profesjonell og tillitsvekkende. Hadde svar på våre spørsmål og gå oss en følelse av trygghet i prosessen.
- Frank Jensen, E, 10. mai ,2017
Jeg opplevde megleren fra Proa som svært hyggelig, imøtekommende og ordentlig.
- Kristin Røsand Halse, E, 05. mai ,2017
veldig behagelig ryddig proff prossess
- Bente Bottolfs Berge, E, 22. apr ,2017
Megleren jeg brukte (Live Gjøystdal) var utrolig flink og ryddig. Fra først kontakt til salget var avsluttet følte jeg meg prioritert og godt ivaretatt. Samtidig hjalp megler godt til med å få en god salgpris.
- Øyvind Haug, E, 07. apr ,2017
Meget god service og oppfølging fra megler. God informasjon og fleksibelhet.
- Stian Magnussen, E, 21. mar ,2017
Det var en ryddig og god prosess
- Per Erik Hverven, E, 19. mar ,2017
megler var positiv og lyttende og hadde forståelse for våre behov
- Åge Jahr, E, 18. mar ,2017
Live er en megler som bryr seg og er blid og positiv hele tiden. Du får svar på henvendelser med en gang.
- Kjell Arne Lyrstad, E, 15. mar ,2017
Flott oppfølging og info fra megler hele veien
- Cecilie Lillemoen Westersund, E, 05. des ,2016
Live får mine varmeste anbefalinger. Profesjonell fremtreden gjennom hele salgsprosessen. Hun er en eiendomsmekler som yter det lille ekstra for at salget skal bli best mulig. Dette gjelder gjennom hele prosessen, fra valg av fotograf (takk til fotograf for proffe og flotte bilder), tilgjengelighet for visning, de små tingene for å fremstille leilighet på sitt beste for bilde og visning, og ryddighet ved budgiving. En stor takk til Live Gjøystdal og anbefaling gis herved.
- Irene Løland, E, 02. nov ,2016
Profesjonelt, trygt og med meget god og individuell oppfølging. Fantastisk flott prospekt. Megler Live Gjøystdal anbefales varmt!
- Camilla Marie Andersen, E, 01. sep ,2016
En meget profesjonell og dyktig megler som tok jobben på alvor. Vi er strålende fornøyd med salg og oppfølgingen vi fikk under hele salgsprosessen. Vi vil absolutt anbefale PROA videre.
- Cecilie Koppang, E, 13. jul ,2016
Live Gjøystdal er en serviceorientert, profesjonell og tillitsvekkende megler. Hun trygget meg i salgsprosessen og jeg var aldri i tvil om at jeg kunne stole på hennes faglige vurderinger og gode råd. Hun ga meg tilstrekkelig med informasjon til at jeg følte meg trygg, og var rask i tilbakemeldingene når jeg hadde spørsmål. Hennes erfaring, personlighet og åpenbare teft for faget gjorde dette til en god prosess som ga et godt resultat. Jeg gir Live mine beste anbefalinger.
- Cathrine Haugeli Halvorsen, E, 29. mai ,2016
Min samboer og jeg brukte Gjøystal som megler. Kunnskapsrik og meget profesjonell. Ikke billigst, men absolutte beste valg. Kommer definitivt til å ta kontakt ved neste salg. Topp karakter.
- Thomas Wangen, E, 01. mai ,2016
utrolig fornøyd med megler Live Gjøystdal, en dyktig megler som har fulgt opp godt hele veien. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd :)
- Khatija Ali, E, 27. apr ,2016
Førsteintrykket var veldig bra, og det videre samarbeidet fremstod som veldig profesjonelt og trygt.\r\nGod oppfølging, og salg som endte til langt over takst. Vi er så klart veldig fornøyde, og anbefaler Live som megler, til de som vil selge sin bolig, og samtidig være sikre på at alt blir godt ivaretatt og fulgt opp.
- Carina Riise, E, 25. okt ,2015
Megler har opptrådd profesjonelt og eksemplarisk.Veldig imøtekommende, serviceinnstilt og særdeles ryddig gjennom hele prosessen
- Stein Lind, E, 11. okt ,2015
Jeg er svært fornøyd med oppfølgingen fra Live Gjøystdal. Hun var tilgjengelig hele tiden, også i ferien sin. Dette ble også formidlet fra interessentene. \r\nHun var profesjonell, og allikevel varm og imøtekommende. Har allerede anbefalt henne og PROA videre.
- Heidi Skutlaberg Wiig, E, 04. sep ,2015
Proa og Live utførte jobben med salg av vår bolig på en svært tilfredsstillende måte. Kombinasjonen av faglig dyktighet, personlig oppfølging og profesjonalitet var slående. Og vi oppnådde en svært god pris. Vi anbefaler Proa og ikke minst Live på det varmeste!
- Janne Sukka, E, 25. jun ,2015
Ryddig og effektiv prosess med en megler som viser at hun har hjerte for faget sitt.
- Sarah Helene Malmo Ness, E, 14. jun ,2015
Live er en positiv og engasjert megler som følger opp kunden. Salget gikk fort og til en bra pris.
- Vidar Pidar Synstad, E, 12. feb ,2015
Stilfullt og profesjonelt!
- Lina Hovind Aak, E, 30. jan ,2015
Takk
- Hendrik Peter Vestberg, E, 31. des ,2014
Opplevde proa som et ryddig å seriøst firma,har annbefalt dere til andre også.
- Stig Helge Heder, E, 14. des ,2014

Se flere kundeuttalelser

4444257_1a
Prisant.:  6500000,00

Solbergveien 17

Lillestrøm

Enebolig i attraktivt boområde - Stor tomt med gode solforhold - Dobbelgarasje - Oppussingsobjekt med stort potensial!

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

162,00 kvm
4457793_1a
Prisant.:  9800000,00

Gamle Strømsvei 93

Lillestrøm

Attraktiv enebolig | Solrik og skjermet terasse. Flott hage. Stor dobb. garasje m/lader | Gangavstand til Lillestrøm.

Totalpris:

Kr 9800000

P-rom:

193,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4458156_1a
Solgt!

Kirkegata 6B

Lillestrøm

Lys og tiltalende 3-roms selveier toppleilighet - Solrik, vestvendt balkong ut mot det nye kulturkvartalet - Sentralt!

Totalpris:

Kr 4000000

P-rom:

63,00 kvm
4457899_1a
Solgt!

Vestbygata 8C

Lillestrøm

Lys og lekker 2-roms toppleilighet med solrik balkong og fin utsikt - Pusset opp 21/22 - Varmtv./fyring inkl. - Sentralt

Totalpris:

Kr 3370031

P-rom:

45,00 kvm
4447196_1a
Solgt!

Orknøygata 6

Oslo

Attraktiv & klassisk 4-roms med balkong - Kjøkken fra 2018 - Takhøyde på 2,80 m - Vedovn - Rolig område - Fin utsikt!

Totalpris:

Kr 5200000

P-rom:

62,00 kvm
4427435_1a
Solgt!

Stillverksveien 10

Lillestrøm

Lekker 2-roms selveier med ekstra takhøyde som gir fantastisk romfølelse - Heis, garasje og solrik balkong - Sentralt!

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

54,00 kvm
4383679_1a
Solgt!

Nygata 32A

Lillestrøm

Innholdsrik enebolig med dobbeltgarasje og pent opparbeidet hage - Solrik, sentral og barnevennlig beliggenhet!

Totalpris:

Kr 8200000

P-rom:

182,00 kvm
4360507_1a
Solgt!

Birkebeinergata 5B

Lillestrøm

Attraktiv kjedet enebolig på Vigernes med noe moderniseringsbehov - Dobbelgarasje - Solrik hage - Barnevennlig!

Totalpris:

Kr 5800000

P-rom:

98,00 kvm
4008862_1a
Solgt!

Lysåsveien 44

Lørenskog

Lysås Vest - Hus 11

Totalpris:

Kr 7990000

P-rom:

136,50 kvm
4017458_1a
Solgt!

Lysåsveien 26

Lørenskog

Lysås Vest - Hus 26

Totalpris:

Kr 6750000

P-rom:

115,00 kvm
4017450_1a
Solgt!

Lysåsveien 54

Lørenskog

Lysås Vest - Hus 15

Totalpris:

Kr 8200000

P-rom:

137,50 kvm
4017449_1a
Solgt!

Lysåsbakken 27

Lørenskog

Lysås Vest - Hus 09

Totalpris:

Kr 8900000

P-rom:

149,50 kvm
4017436_1a
Solgt!

Lysåsbakken 19

Lørenskog

Lysås Vest - Hus 05

Totalpris:

Kr 8800000

P-rom:

147,50 kvm
4008870_1a
Solgt!

Lysåsveien 50

Lørenskog

Lysås Vest - Hus 14

Totalpris:

Kr 8150000

P-rom:

137,50 kvm
4008864_1a
Solgt!

Lysåsveien 46

Lørenskog

Lysås Vest - Hus 12

Totalpris:

Kr 7750000

P-rom:

136,50 kvm
4008860_1a
Solgt!

Lysåsveien 42

Lørenskog

Lysås Vest - Hus 10

Totalpris:

Kr 7950000

P-rom:

137,50 kvm
Solgt!

Johannes Nielsens vei 30

Lillestrøm

Lekkert rekkehus med carport og flere solrike uteplasser. Sentralt og barnevennlig område, rett ved skolen.

Totalpris:

Kr 6621270

P-rom:

96,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
aa
Aktuelt

Rimelig tiltak gav enormt utslag; - Gøy når kundene opplever hvor mye presentasjon har å si

Leilighetene i Fantoftvegen 34 var nye i 1995 og den opprinnelige standarden er å se i flere av objektene som legges ut for salg. Hvordan skal man...
e2
Aktuelt

Tok sjansen på å selge i januar; - Kunden min har tjent over en halv million på et drøyt år

Leiligheten i Elgefaret 47 i Stavanger ble kjøpt høsten 2021 – i det som da ble omtalt som en hett marked med høye priser. Siden den gang har det...
3661903_4C4A7713_jpg
Aktuelt

Svært folksomt på visning; - Her har vi hatt over 80 interessenter i forkant

Familieboligen på Landås tar seg godt ut – her er det rolig, solrikt og etablert. En familiedrøm for veldig mange og det ble absolutt synlig da...
Se alle våre artikler  
Boligartikler