Øyvind Rege

Eiendomsmegler / Partner

Bilde av Øyvind Rege

Ta kontakt

Telefon: 99 12 89 44

E-post: rege@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling Sandnes

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Slik svarer Øyvind når vi spør hva som er viktigst i hans jobb: «Fornøyde kunder. Når alle kunder er fornøyd, blir arbeidshverdagen fantastisk. Boligselgerne er mine ambassadører, de skal alle få en merverdi ved å bruke meg.»   Øyvind sine egenskaper passer godt til Proaktiv sin profil: «Alltid bedre». Lang erfaring, høy arbeidsmoral, utadvendt, alltid godt humør og tilgjengelig til enhver tid. Dette er viktige egenskaper for å arbeide riktig opp mot alle de som kommer til å ønske seg akkurat din bolig. Siden starten av karrieren har Øyvind meglet over 1200 eiendommer og motivasjonen øker stadig. I 2018 var han med på å etablere nytt Proaktiv kontor i Sandnes, her får han rendyrket faget eiendomsmegling han liker så godt.     Vokst opp på Sola, bodd i Stavanger før han i 2009 ble Sandnesbu. Utdannelse fra Uis og BI.    Å engasjere eiendomsmegler er en investering du skal tjene godt på. Inviter Øyvind hjem så vil han forklare hva som skal til for et vellykket boligsalg som ikke er styrt av tilfeldigheter.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Øyvind var profesjonell til fingerspissene. Hans gode humør og positive innstilling smitter over på både selger og kjøper:)

Audun Jenssen Berg , 15. november 2020

Proaktiv har god oversikt over markedet, og er dermed i stand til å anslå en "rett" utgangspris for bolig. De er tett på i salgsprosessen og gode i dialog med interessenter samt fine medspillere ved utarbeidelse av prospekt og salgsstrategi.

Hans Dahl , 5. november 2020

Ryddig salgsopplevelse, tillit til megler

Rune Berg , 2. november 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Akkurat nå står Georg på visning i Parkveien 14 - der skal han stå i minst 8 timer

Når over 40 interessenter vil se en 2-roms leilighet på beste Nygårdshøyden er konklusjonen enkel - markedet er veldig bra nå. Ja, mye bedre ...

Les mer

Aktuelt

Etter hele 32 privatvisninger ble eneboligen på Skansen solgt til rekordpris

Megler og selger opplevde stor interesse for huset i Fjellgaten 17 - hvor mye var boligen på 100 kvadratmeter verdt for riktig kjøper?

Les mer

Økonomi

Hvorfor skal du kjøpe helt nytt?

Vi gir deg våre synspunkter på fordeler og ulemper ved å kjøpe nybygg.

Les mer

Se alle våre artikler