Hjem

>

Tanja Terese Svindland

Eiendomsmegler

Bilde av Tanja Terese Svindland

Ta kontakt

Telefon: 99 03 82 56

E-post: tasv@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling Stavanger

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Tanja Svindland ble ferdig utdannet megler i 2007 med en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Stavanger. Tanja har tidligere jobberfaring fra andre kjeder, men hennes grundighet og tilnærming til meglerfaget gjorde Proaktiv-kjeden til et naturlig valg. Før hun begynte med eiendomsmegling har hun blant annet jobbet i Scandinavian Retail Group.  Tanjas mål foran hvert eneste oppdrag er å overinnfri selgers forventing, både gjennom engasjement hun legger ned og resultatet hun til slutt oppnår. Kjøp og salg av eiendom er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet og Tanja forvalter dette ansvaret gjennom grundighet, faglig dyktighet og den entusiasmen som skal til for å skape de optimale resultatene. Hun har dessuten den kunnskapen og erfaringen som skal til for at du skal oppleve din eiendomshandel som trygg og sikker. Hun vet hvor viktig det er å tilrettelegge og presentere din bolig på en slik måte at den rette kjøpergruppen oppdager den og er villig til å starte forhandlinger om kjøp. Hun finner den ene som er villig til å betale litt mer enn alle andre, fordi akkurat din bolig er et annet menneskes drøm. Slik blir Tanja en god investering for deg. 

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Profesjonell og engasjert megler

Irene Jåtun , 6. mars 2021

Jeg synes at megler gjorde en fin framføring, da vi første gang møttes - godt forberedt og godt kjent i området. Vi fikk god hjelp til å håndtere dette salget.

Elisabeth Myhre Engelsgjerd , 22. februar 2021

Tanja har vært veldig tett på i hele prosessen og jeg har hele tiden blitt oppdatert på status, noe jeg setter veldig stor pris på. Hun har lagt ned mye godt arbeid i å presentere boligen på best mulig måte. Det ble salg etter første visning, noe jeg kan takke Tanja for. Dette er topp megling, og jeg vil anbefale henne og Proaktiv til alle jeg kjenner.

Tone Eide , 28. januar 2021

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Proaktiv Ålesund satte ny prisrekord: - Det er vår plikt å gi så riktige råd som overhodet mulig

Salgsprisen var kr. 350 000,- høyere enn prisen på naboleiligheten som ble solgt et par måneder tidligere.

Les mer

Aktuelt

Drømmepris for selgerne i Kalmargaten i Bergen

Det viste seg å være svært lønnsomt å stole på meglers råd og anbefalinger - ingen grunn til å stresse - vi legger en ...

Les mer

Inspirasjon

En ny vår - slik gjør du hagen og uteplassen klar til visning

Våren er her! Du kjenner det på lukten i luften, bladene springer fra trærne og folk ivrer etter å komme seg ut. Dette gjelder ...

Les mer

Se alle våre artikler