Tanja Terese Svindland

Eiendomsmegler
Tanja Terese Svindland, Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: 99 03 82 56
E-post: tasv@proaktiv.no
Tanja Svindland ble ferdig utdannet megler i 2007 med en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Stavanger. Tanja har tidligere jobberfaring fra andre kjeder, men hennes grundighet og tilnærming til meglerfaget gjorde Proaktiv-kjeden til et naturlig valg. Før hun begynte med eiendomsmegling har hun blant annet jobbet i Scandinavian Retail Group.  Tanjas mål foran hvert eneste oppdrag er å overinnfri selgers forventing, både gjennom engasjement hun legger ned og resultatet hun til slutt oppnår. Kjøp og salg av eiendom er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet og Tanja forvalter dette ansvaret gjennom grundighet, faglig dyktighet og den entusiasmen som skal til for å skape de optimale resultatene. Hun har dessuten den kunnskapen og erfaringen som skal til for at du skal oppleve din eiendomshandel som trygg og sikker. Hun vet hvor viktig det er å tilrettelegge og presentere din bolig på en slik måte at den rette kjøpergruppen oppdager den og er villig til å starte forhandlinger om kjøp. Hun finner den ene som er villig til å betale litt mer enn alle andre, fordi akkurat din bolig er et annet menneskes drøm. Slik blir Tanja en god investering for deg.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vi er så fornøyde med jobben Tanja gjorde for oss! Alt var så naturlig og avslappende. Hun fikk vår tillit veldig raskt og viste seg til å være helt rå i jobben sin. Hun solgte begge hus på kort tid og det ene langt over takst. Kjempefornøyd med heler prosessen - både før og etter salget. Kan varmt anbefale henne videre. Overgikk mine forventninger 100%
- Silje Edvardsen, E, 17. jan ,2023
Megler viser stor proffesesjonalitet og tillitsvekkende utførelse av hele prosessen.
- Egil Thomas Andersen, E, 19. des ,2022
Vi valgte å bruke Tanja siden vi hadde vert i kontakt med henne tidligere i forbindelse med visning på et mulig leilighetskjøp for dattera vår. Tanja er en profesjonell og engasjert mekler. Hun har vert dyktig i oppfølging på status til oss og mulige kjøpere i hele prosessen som vi setter stor pris på. Markedsføringen av leiligheten kunne ikke vert bedre, med flotte bilder, tiltalende annonse og boligbrosjyre. Tanja har vert fantastisk . Ingen over ingen ved siden. Takk for at du tok oppdraget, Tanja ;)
- Anita Torp Ørnes, E, 10. nov ,2022
Tanja leverte veldig godt noe som resulterte i et høyt antall påmeldinger til visning med påfølgende høy temperatur i budrunden. Jeg valgte Tanja som megler grunnet hennes brennende interesse for salg, og gode oppfølging av interessenter.
- Preben Grøssereid, E, 25. okt ,2022
Godt fornøyd
- Oddvard Kjell Tytlandsvik, E, 04. jul ,2022
hjelpsom og god på kommunikasjon
- Live Sørbø, E, 28. mar ,2022
Vår eiendomsmegler, Tanja, har gitt enestående service opp igjennom hele prosessen. Har solgt bolig tidligere - men oppfølgingen vi fikk igjennom Proaktiv var helt enestående! Vi følte oss meget godt ivaretatt, og hun kan sterkt anbefales!
- Michael Piccard Handeland, E, 02. feb ,2022
Å jobbe med ProAktiv har vært meget tilfredsstillende, prosessen kjøres rask og effektiv, og alle får en god deal til slutt. Vi anbefaler spesiell på Tanja some megler.
- De Andrade Pedro F Amador, E, 05. jan ,2022
Vi valgte Tanja Svindland som megler og kommer til å anbefale alle til å gjøre det samme. Ryddig, engasjert, profesjonell, tilstede og svært flink til å oppdatere oss underveis i prosessen. Salget gikk mye fortere og bedre enn vi håpet på, og hun fikset alt som måtte gjøres både før, under og etter salget. Dette gjorde at vi kunne slappe mer av under prosessen og ha full tillit til henne. Hvis man vil ha en smidig, effektiv og rask prosess hadde vi ikke vært i tvil, vi hadde valgt Tanja 10/10 ganger.
- Emilie Sæter, E, 01. jan ,2022
Veldig proaktiv, løsningsorientert og kunnskapsrik
- Odd Inge Bø, E, 14. nov ,2021
Leilighet ble fremvist og solgt i periode selger var i utland. Alt ble ordnet uten selgers tilstedeværelse.
- Håkon Stokdal, E, 02. okt ,2021
Tanja was a true professional and worked with me very well in all respects. She always was proactive in proving quality solutions and her strategy for selling was absolutel excellent! I was very happy with the outcome of the sale!!
- Alan Forrest Cleeton, E, 01. okt ,2021
Vår megler var veldig service innstilt og fulgte nøye opp alle detaljer. Hun jobbet like iherdig på lørdag/søndag som tirsdag/onsdag. Veldig kunnskapsrik og behagelig i all kommunikasjon og stilte opp i alle aktiviteter.
- Egil Thomas Andersen, E, 19. aug ,2021
Jeg har følt meg ivaretatt som kjøper med gode råd, samtidig som jeg opplevde prosessen som veldig fair for kjøpere som ga meg en veldig god følelse med salget. I tillegg følte jeg at tanja har sett verdiene med leiligheten, hva er spesiell med den og hvorfor den også kunne blitt elsket av andre. Jeg følte at boligen ble presentert på en god og ekte måte, og det spesielle kom fram. Jeg har prøvd å selge leiligheten med en annen megler og det var ingen som ble interessert. Når leiligheten ble presentert av proaktiv, ble leiligheten solgt etter første visningen, innen en uke.
- Kirsten Welschemeyer, E, 11. aug ,2021
Var veldig fornøygde med dere da eg kjøpte leil. Følte meg svært godt ivaretatt og sett for det eg trengte.
- Marita Lillevik, E, 14. jul ,2021
Alt var strålende, god kommunikasjon med megler
- Lene Herabakke, E, 08. jul ,2021
Proaktiv og profesjonell megler som bidro til bra gjennomføring av handel
- Torleiv Broch-Austvoll, E, 30. jun ,2021
Profesjonell og engasjert megler
- Irene Jåtun, E, 06. mar ,2021
Jeg synes at megler gjorde en fin framføring, da vi første gang møttes - godt forberedt og godt kjent i området. Vi fikk god hjelp til å håndtere dette salget.
- Elisabeth Myhre Engelsgjerd, E, 22. feb ,2021
Tanja har vært veldig tett på i hele prosessen og jeg har hele tiden blitt oppdatert på status, noe jeg setter veldig stor pris på. Hun har lagt ned mye godt arbeid i å presentere boligen på best mulig måte. Det ble salg etter første visning, noe jeg kan takke Tanja for. Dette er topp megling, og jeg vil anbefale henne og Proaktiv til alle jeg kjenner.
- Tone Eide, E, 28. jan ,2021
Proaktiv eiendomsmegler opplevdes som veldig imøtekommende, lyttende, oppgaveorientert — megler leverte på alle avtaler underveis og summen av dette ga meg en god følelse gjennom hele prosessen
- Paal Frode Larsen, E, 12. des ,2020
God og trygg opplevelse ved salg av min bolig, kan virkelig anbefales
- Solveig L Gade Gabrielsen, E, 10. des ,2020
En aktiv og hjelpsom megler som ga utrolig mye av seg selv, for å få til et godt salg.
- Einar Leiros, E, 18. nov ,2020
Min kontakt overholdt sin profesjonell distanse og er dyktig i oppfølgingsfasen
- Adrian Leslie Bendi, E, 16. okt ,2020
Dette var første gang jeg kjøpte en eiendom i Norge. Jeg var usikker på prosessen og var bekymret for at det ville bli stressende. Tanja gjorde hele prosessen til en hyggelig opplevelse. Hun forsto mine preferanser og hjalp meg med å identifisere hva som var det rette stedet for meg. Hun hjalp meg også med å ta en beslutning og gjorde at jeg beholdt roen under budprosessen. I alle møter og interaksjoner har hun en god balanse mellom å være vennlig og imøtekommende samtidig som hun er svært profesjonell og kunnskapsrik. Da vi møtte selgeren, var hun upartisk og nøytral og forklarte i detalj kontraktsklausulene. Hun sørget for at både selgeren og jeg var fornøyd med det endelige resultatet ved å håndtere forventningene våre trinn for trinn. I sum er Tanja en meget profesjonell erfaren eiendomsmegler som du kan stole på. Jeg anbefaler henne på det sterkeste.
- Natalia Kucirkova, E, 13. okt ,2020
Jeg ble godt ivaretatt.
- Wenche Lura, E, 20. aug ,2020
Meget ryddig forløp. Megler fulgte opp til punkt og prikke, og fremstod som troverdig, interessert og dedikert
- Kari E. Bjelland, E, 06. jun ,2020
Veldig dyktig og engasjert megler som virkelig kunne markedsføring og kommunikasjon med både selger og kunder.
- Tove Skår, E, 15. mai ,2020
Jeg opplevde dere som profesjonelle, ivrige og dyktige. Fleksible i mottagelsen av visninger og proaktive med å informere underveis i prosessen.
- Katharina Kvalheim, E, 29. apr ,2020
Tanja er bare helt fantastisk. Vi fikk super oppfølging hele tiden. Hun ga gode råd ift styling av huset, og har samarbeid med dyktig stylist (som vi anbefaler på det varmeste), takstmann som passer på at alt kommer i rapporten og en meget profesjonell fotograf. Tanja sørget for en god markedsføring av huset noe som medførte stor interesse, mange på visning, flere budgivere og salg langt over takst dagen etter første visning. Proaktiv og Tanja Svindland anbefales på det sterkeste- ingen over og ingen ved siden av!
- Siren Kemna Vigrestad, E, 11. apr ,2020
effigtiv og god markedsføring
- Bjarne Emil Harestad, E, 17. feb ,2020
Rask,effektiv og ordentlig. Superfornøyd
- Jannecke Peersen, E, 07. des ,2019
Det var en fin og posetiv opplevelse
- Inger Johanne Johannesen, E, 13. okt ,2019
Svært god oppfølging gjennom hele salgs-prosessen. Følte meg trygg på at megler gjorde alt for raskest mulig salg til fornuftig pris. Tydelig og ærlig kommunikasjon.
- Sissel Katrine Ruså, E, 05. okt ,2019
Veldig imponert over hvor proaktiv Tanja var under hele salgsprosessen. Både jeg som selger og kjøperen følte seg ivaretatt. Det føltes trygt at hun også var fra Randaberg og kjente til område. Tanja var alltid blid og imøtekommende og veldig masete (som må til i en salgsprosess) ;)
- Kine Tysdal, E, 25. sep ,2019
Flink til å følge opp
- Marthe Bjørnsen- Vareberg, E, 12. jul ,2019
Veldig proaktiv megler, som allerede hadde potensielle kjøpere klar før boligen i det hele tatt var lagt ut. Kort responstid og veldig god oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kom med god rådgivning i forbindelse med klargjøring av bolig for salg, for å få en attraktiv annonse. Hadde en veldig god salgsstrategi som var gjennomførbar. Bolig var solgt etter første visning i et tøfft marked.
- Stian Haaland, E, 06. jul ,2019
Vi fikk gjennomført et fantastisk salg av vår mor sitt hus. Etter vår vurdering en optimistisk verdivurdering, men veldig tydelig megler. "Dette fikser vi - skal få god pris" Prosessen mede bilder, prospekt og rådgivning kunne ikke vært bedre. Til slutt salg, solid over prisantydning. Vi er imponert.
- Åsta Vistnes, E, 03. jul ,2019
Jeg var godt fornøyd med salget av bolig i Stavanger som ble gjennomført av ProAktiv. Det var tydelig og god kommunikasjon i planlegging, ved gjennomføring og avslutning av oppdraget. Det var høy kvalitet over gjennomføringen.
- Jan Eriksen, E, 21. jun ,2019
Tanja var på hele tiden, både mail og telefon. Vi følte at hun gjorde sitt ytterste for å få solgt vår bolig til en pris vi var fornøyde med. Hun jobbet godt med kjøper, og forhandlet om pris.
- Veronika Dagestad, E, 19. jun ,2019
Megler var veldig hyggelig og imøtekommende. Ho strålte ut, samtidig så ho hadde beina på jorden. Ho maste heller ikkje. Bra.
- Ole Brådli, E, 18. jun ,2019
Veldig fornøyd fra start til slutt. God oppfølgning underveis og en megler som virkelig engasjerte seg for å selge vår bolig.
- Kenneth Kolnes, E, 13. jun ,2019
God dialog og rådgivning fra megler. God prosess og veldig god kommunikasjon fra megler.
- May Britt Tvergrov, E, 02. jun ,2019
Veldig god dialog med megler. Megler var proaktiv! God oppfølging både på mail og telefon. Kreative tekster og god bilder.
- Pål Angell Bergh, E, 16. mai ,2019
Det var veldig hyggelig å gjøre transaksjon med dere. Veldig proaktiv megler og alltid tilgjengelig på telefon
- Taiwo Oluwasegi Messagan, E, 23. apr ,2019
Vi benyttet oss Tanja Svindland som arbeider for Proaktiv til salg av vår leilighet. Tanja gjorde et meget solid arbeid gjennom hele prosessen og vi var meget fornøyd med salget fra A til Å.
- Henrik Furre, E, 21. apr ,2019
Veldig proff og dyktig. God oppfølging underveis.
- Gloria Thorarensen, E, 24. feb ,2019
Profesjonel,informativ
- Peter Pal Josef Hamar, E, 30. des ,2018
Grei og ryddig bolighandel
- Tor Torkelsen, E, 23. des ,2018
Megler fremsto som engasjert med et oppriktig ønske om å presentere leiligheten i markedet på en best mulig måte. Samtidig gjorde hun en grundig jobb med alle formalia slik at alt gikk ryddig for seg.
- Torbjørn Næss, E, 07. des ,2018
Tusen takk til Tanja for et veldig godt samarbeid. Tanja har virkelig stålkontroll på salg av bolig og gjorde en særdeles bra innsats for oss gjennom hele prosessen. Hun så potensialet i boligen, og gjorde en veldig god oppfølging helt til boligen var solgt. I tillegg så er hun veldig dyktig til å forhandle og absolutt en person man vil ha på sin side i et salg. Tanja gikk inn med hele seg og gjorde det lille ekstra for å få mest mulig ut av boligen, og for at vi skulle bli fornøyd. Vi angrer ikke et sekund på at vi valgte henne som megler.
- Daniel Nærland, E, 29. nov ,2018
det gikk fint
- Øivind Nerheim Torkelsen, E, 30. sep ,2018
Godt fotbrett
- Kjell Magnor Haarr, E, 24. sep ,2018
Jeg oppfattet Tanja, som var min megler, som veldig ryddig og behagelig. Hadde også følelsen av at jeg alltid var en viktig kunde, og hun tok seg alltid til å svare på spørsmålene mine. Dette var viktig for meg som kanskje er en smule kontrollfreak.
- Livar Jaarvik, E, 04. jul ,2018
Fantastisk megler Trygg prosess hele tiden
- Fia Ingebrigtsen, E, 15. jun ,2018
Super fornøyd😊 Hele prossessen var meget profesjonell og ryddig.
- Torhild A. Lambersøy, E, 03. jun ,2018
Fikk meget god informasjon med hensyn på hva jeg burde gjøre i forbindelse med start av budgivning. Dette ble utslagsgivende for budrunden ettersom det var ingen andre som kom 'på banen'. Meget bra !
- John Kristian Kismul, E, 29. apr ,2018
Seriøs - aktiv - tett på - kommutativ - engasjement - effektiv og god lokalkunnskap og kompetanse.
- Stein Oksum, E, 18. apr ,2018
Jeg opplevde meg trygg gjennom hele prosessen. Ivaretatt av en profesjonell og engasjert megler.
- Inger Jane Eiane, E, 28. mar ,2018
Jeg har flyttet endel, og har dermed vært i kontakt med ganske mange andre eiendomsmeglere. Jeg har aldri opplevd en mer engasjert, dedikert og profesjonell megler som Tanja. Anbefales på det aller varmeste! :)
- Lene Tørå, E, 18. jan ,2018
Fantastisk hyggelig megler som gav gode tips og som sto på for å få den beste prisen for min bolig! Jobben ble gjort på en svært ryddig måte og var veldig pålitelig! Kan anbefales på det sterkeste og det er ingen tvil om hvem jeg skal kontakte hvis jeg skal selge igjen!!
- Kristin Frigstad Korsvik, E, 07. nov ,2017
god oppfølging fra a-å
- Rune Knudsen, E, 27. jul ,2017
Fantstisk oppfølging og slag av bolig.. tipp topp tommel opp
- Lene Svangtun, E, 23. jun ,2017
Positiv opplevelse med en dyktig megler som gjorde salget enkelt og ukomplisert.
- Arild Sæther, E, 12. jun ,2017
Hyggelig megler , veldig bra oppfølging underveis i prosessen, kom med gode råd om å gjøre klar boligen .
- Ann Elin Stahl, E, 22. jan ,2017
Megler var veldig akitv og gjorde ett solid inntrykk i hele prosessen. Hun stod på å få til ett salg som var til beste både for kjøper og selger.
- Ragnhild O Jonassen, E, 30. sep ,2016
Proaktiv passer navnet.. Opplevde megler veldig engasjert og aktiv gjennom hele salgsprosessen.
- Eli Halvorsen Østbø, E, 02. sep ,2016
Proaktiv
- Svein Vika, E, 30. jul ,2016
God tilgjengelighet. Hyggelig megler. \"Lett\" å være selger med slik hjelp.
- Oddlaug Julie Sætra, E, 19. des ,2015
Ryddig og aktiv prosess , med megler som var aktiv og kvalitetsorientert med god tilgjengelighet
- Kristoffer Westlye, E, 09. jul ,2015
Jeg ble imponert over meglers personlige engasjement i salget av min bolig. Hun viste entusiasme og stor iver etter å gjøre jobben. Hun så det positive i min bolig i mye større grad enn 2 andre meglere jeg kontaktet. Megler la sin sjel i å presentere boligen på en fin måte. Jeg har anbefalt min megler til 2 gode venner i etterkant av denne prosessen. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med den jobben som ble gjort.
- Siw Tone Steinnes, E, 21. mai ,2015
Vi var kjempefornøyd. Megler ga oss gjennom hele tiden en trygghet som vi satte stor pris på. Bare positive ord fra oss.
- Elisabeth Olena Haarr, E, 13. mai ,2015
Megler var kunnskapsrik tillitskapende og genuint interessert i meg som kunde og faget??
- Ingrid Neteland, E, 11. apr ,2015
.
- Elisabeth Randulff, E, 25. des ,2014
Stort sett bra. Men strøm overføringen kunne gått mer smidig.
- Jon Sævland, E, 19. okt ,2014

Se flere kundeuttalelser

4462567_1a
Prisant.:  5100000,00

Paradisveien 24B

Stavanger

Flott vertikaldelt tomannsbolig med sjel. Solrik terrasse og pergola. Loftsrom og kjellerstue. Carport m/elbil lader

Totalpris:

Kr 5100000

P-rom:

157,00 kvm
4462663_1a
Prisant.:  5750000,00

Verven 16C

Stavanger

Leilighet med sjøutsikt. Innglasset terrasse med bra solforhold. Fast parkeringsplass. Mulighet for kjøp av båtplass

Totalpris:

Kr 5750000

P-rom:

77,00 kvm
4463387_2a
Prisant.:  4790000,00

Revheimstien 24B

Stavanger

Innholdsrik og modernisert vertikaldelt bolig. Leilighet i kjeller (ikke byggegodkjent). Solvendt hage. Garasje

Totalpris:

Kr 4790000

P-rom:

178,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4460722_1a
Solgt!

Bøkevegen 20

Sola

Innholdsrik familiebolig med 3 soverom. Sør-vestvendt hage/terrasse. Grenser til friareal. Blindvei. Carport

Totalpris:

Kr 3950000

P-rom:

103,00 kvm
4446634_1a
Solgt!

Lassaveien 17

Stavanger

Enebolig over tre plan med solrik og stor terrasse. Hybel med egen inngang (ikke byggegodkjent)

Totalpris:

Kr 7990000

P-rom:

298,00 kvm
4451241_1a
Solgt!

Tunbakken 27

Sola

Lys leilighet med flott utsikt. Overbygget og solrik balkong med utsikt. Carport med elbillader. Kort vei til Forus

Totalpris:

Kr 2490000

P-rom:

52,00 kvm
4444390_1a
Solgt!

Nonsbergtunet 20

Sola

Romslig enebolig med flott utsikt. Solrik og lun terrasse og hage. Grenser til stort friareal like ved Skadberg skole

Totalpris:

Kr 6190000

P-rom:

151,00 kvm
4433340_2a
Solgt!

Åsenkroken 13

Sola

Flott enebolig i kjede med 3 soverom. Solrik skjermet hage med terrasseområde. Grenser til friområde. Kort vei til Forus

Totalpris:

Kr 4390000

P-rom:

94,00 kvm
4432068_1a
Solgt!

Sandangersvingen 3

Sola

Unik, luftig og moderne arkitekttegnet enebolig. 4 soverom og 2 baderom. Terrasse, balkong og hage. Utsikt.

Totalpris:

Kr 5790000

P-rom:

165,00 kvm
4415832_1a
Solgt!

Tungenesveien 200

Randaberg

Romslig enebolig med låve. Vestvendt og lun hage. Båtplass og felles naust. Sjøtomt i Tunge Småbåthavn

Totalpris:

Kr 8500000

P-rom:

180,00 kvm
4430201_1a
Solgt!

Langflåtveien 14

Stavanger

Lun og romslig leilighet med 3 soverom. Flott solrik balkong. Kort vei til butikker, buss, badeplass og turområder

Totalpris:

Kr 4269998

P-rom:

93,00 kvm
4425170_2a
Solgt!

Randabergveien 10C

Stavanger

Innholdsrikt rekkehus med solrik hage og flott terrasse. To fine baderom. 1 soverom (mulighet for 3)

Totalpris:

Kr 3428321

P-rom:

99,00 kvm
4424305_1a
Solgt!

Kistebergåsen 32

Stavanger

Luftig og koselig rekkehus med 3 soverom. Solrik og velholdt hage og terrasser. Utvendig bod. Garasje med elbillader!

Totalpris:

Kr 3855621

P-rom:

104,00 kvm
4334020_1a
Solgt!

Laberget 40 D

Stavanger

Flott leilighet med sjøutsikt. Stor takterrasse. Serviceområde med lobby, selskapsrom med kjøkken, treningsrom, møterom

Totalpris:

Kr 4440598

P-rom:

86,00 kvm
4362338_1a
Solgt!

Karistø 17

Stavanger

Velholdt enebolig med innholdsrik hybel i kjeller. Vestvendt og solrik tomt. Dobbel garasje.

Totalpris:

Kr 8690000

P-rom:

288,00 kvm
4395662_1a
Solgt!

Dronningåsen 77

Stavanger

Romslig 4-roms leilighet med flott utsikt. Solrik overbygget utsikts-veranda. Fast parkering i garasje. Heis.

Totalpris:

Kr 4790000

P-rom:

99,00 kvm
4391967_1a
Solgt!

Varen 13

Randaberg

Innholdsrik enebolig med flott sjøutsikt. Lys hybel i sokkeletasje på 34 kvm. Solrikt terrasseområde på 49 kvm.

Totalpris:

Kr 5790000

P-rom:

219,00 kvm
4357600_1a
Solgt!

Kortegata 4

Stavanger

Sentral og tilbaketrukken endeleilighet. Flott utsikt og solrik balkong. Fast parkering i garasje og heis.

Totalpris:

Kr 3390000

P-rom:

62,00 kvm
4242526_1a
Solgt!

Dalsetveien 38B

Stavanger

Innholdsrik og lys enebolig like ved Sørmarka. Flott utsikt fra stuen. Solrik og skjermet hage.

Totalpris:

Kr 6050000

P-rom:

177,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Tezza-5057
Aktuelt

For Caroline er megling på Frogner et hverdagsliv; - Jeg kjenner både menneskene og boligene her svært godt

Hun kan straks notere seg 20 år som eiendomsmegler – med hovedtyngde på Gimletoppen, Briskeby, Tjuvholmen og generelt i gatene rundt sitt eget hjem...
Fanahammeren%2024%20PROAKTIV-46
Aktuelt

Kjersti selger for femte gang i samme borettslag på kort tid; - En fantastisk beliggenhet

Stend Mølle Borettslag ligger maritimt og idyllisk til innerst i Fanafjorden – faktisk på selve bryggekanten. Dette er adressen for de som ønsker...
DSC00469
Aktuelt

Voss er best for Even og Even er best på Voss

Eventyret på vakre Voss startet som skiinstruktør og kursholder i elvepadling for bergenseren. Skibakken er et foretrukket fristed for Even og her...
Se alle våre artikler  
Boligartikler