Roy Tore Thorvaldsen

Eiendomsmegler MNEF

Bilde av Roy Tore Thorvaldsen

Ta kontakt

Telefon: 97 05 92 32

E-post: rtt@proaktiv.no

Kontor: Proaktiv Eiendomsmegling Heimdal

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Roy Tore Thorvaldsen er godkjent megler fra Finanstilsynet og er medlem av Norges Eiendomsmeglingsforbud (NEF). Videre er han utdannet adjunkt fra Nesna Lærerhøgskole, i tillegg til utdanning innen blant annet spesialpedagogikk fra i Høgskolen i Sør-Trøndelag. Roy Tore har mange års erfaring fra eiendomsmarkedet i Trondheim og er en dedikert megler med bred kompetanse og stor arbeidskapasitet.  Han er nøyaktig, engasjert og kompromissløs på at ingenting kan overlates til tilfeldighetene. Det innebærer at Roy Tore følger alle oppdrag tett fra start til slutt. Det er noe av bakgrunnen for Roy Tores mange fornøyde kunder og de resultatene han får i målinger av kundetilfredshet. At kundene kommer tilbake gang etter gang er det beste beviset på at Roy Tore skaper gode prosesser og resultater for de som gir ham tilliten. Roy Tore forteller hva han skal gjøre. Han gjør det han har sagt han skal gjøre. Han er i tett dialog med kunden hele veien frem til overtakelse. Han er proaktiv hele veien. Derfor ender han opp med riktig kjøper og pris for din bolig. Gjennom sin erfaring og fagkunnskap kan Roy Tore garantere deg et trygt boligsalg, hvor alt ligger til rette for at du skal få maksimalt igjen for din bolig.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Når vi skulle velge megler og firma for vårt boligsalg, var det Roy som ga oss den beste følelsen. Han viste en oppriktig glede og entusiasme. Under utvelgelsen var det førsteinntrykket som vi mente ville si oss noe om hvordan megleren ville være under visning, noe som vi mente var like viktig, eller kanskje også viktigst, for å få solgt boligen vår: Roy hadde en ro og erfaring som ble avgjørende. Roy var også veldig ærlig med oss i forhold til blant annet salg og pris som vi satte veldig stor pris på, han fikk oss til å fullstendig stole på han. En 100% fornøyd salgsprosess fra start til slutt.

Stine Mari Kosberg , 15. juli 2019

Profesjonelt og gjennomført i alle ledd.

Hege Anita Stav , 12. juni 2019

Vi valgte Proa fordi de fremstår som profesjonelle, engasjert, målbevisst og har høy kunskap om området vi solgte vår bolig i . Vi er meget fornøyde med prossesen og salget av vår bolig. I tillegg er vi strålende fornøyd med valg av megler, fordi han var imøtekommende, kunnskapsrik, interessert, ærlig og hadde god tid til oss som selgere.

Tina Sørli , 7. juni 2019

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Vi søker meglere til Proaktiv Trondheim

Vil du jobbe sammen med oss?

Les mer

Økonomi

Kjøpe bolig sammen med kjæreste/venn/venninne? Eller kanskje med hjelp fra foreldre?

Vi hjelper deg å unngå typiske fallgruver når det gjelder eierskap - som vil ha mye å si for økonomien din videre i livet.

Les mer

5 råd til deg som skal kjøpe bolig i sommer

Vi ser at kjøpere finner eiendommen på seiltur i Hellas og på en solseng fra Spania, like mye som fra en terrasse i Oslo.

Les mer

Se alle våre artikler