Marianne Ressem

Eiendomsmegler/fagansvarlig

Bilde av Marianne Ressem

Ta kontakt

Telefon: 98 68 32 70

E-post: mre@proaktiv.no

Kontor: Proaktiv Eiendomsmegling Trondheim Moholt

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Marianne Ressem jobber som eiendomsmegler ved avdelingskontoret på Moholt og er utdannet med en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Trondheim. Marianne er født og oppvokst i ei lita bygd utenfor Steinkjer og bor i dag på Møllenberg.  For de fleste er salg av bolig toneangivende for privatøkonomien, samtidig som boligsalget ofte også har en følelsesmessig dimensjon. Nettopp på bakgrunn av dette har Marianne en ydmyk tilnærming til hvert eneste oppdrag. Hun sørger for å bistå med sin kompetanse og innsats slik at du som kunde blir fornøyd, at handelen blir gjennomført på en trygg og god måte og at sluttresultatet blir best mulig. Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn.  Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt Marianne foretar seg, fra hun først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår hun at tilfeldighetene får spillerom.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vår megler Marianne Ressem tok oss på alvor fra første stund, og forklarte prosess og salg på en god og folkelig måte. Hun var lett tilgjengelig på telefon når som helst, og bidro til at vi opplevde salget av leiligheten vår som veldig enkel og oversiktlig. Hvis vi på et tidspunkt senere skal selge bolig igjen, kommer vi absolutt til å velge ProAktiv og Marianne Ressem.

Kristin Grimstad Bekken , 25. august 2020

Super kundebehandling og meget hyggelig megler. Vil påstå at megler hadde en stor innvirkning på avgjørelsen for hyttekjøpet. Hadde god dialog hele veien, helt fra visningen og under budgivning, til gjennomføring av salget. Megler var tilgjengelig både på telefon og sms med både råd og informasjon. Utrolig fornøyd og vil ikke ha noen betenkeligheter med å bruke samme meglerfirma igjen. Anbefales!

Alice Grande , 19. juli 2020

Megler var svært imøtekommende, engasjert og svarte godt på spørsmål. Hun tok initiativ og kontakt uten at dette opplevdes masete eller påtrengende.

Ingrid Svare Granrusten , 5. februar 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Dette er den dyreste hytten som er solgt i Søre Ryfylke i 2020

Denne hytten i Ryfylke ble solgt for drøyt 9 millioner.

Les mer

Aktuelt

Dette huset satte prisrekord i Sola

Hagaveien 127 ved Hafrsfjord er den dyreste boligen som er solgt i Sola kommune.

Les mer

Aktuelt

Skal du på visning? Vi har laget en nyttig sjekkliste til deg

På jakt etter ditt neste hjem? Unngå ubehagelige overraskelser når du flytter inn i ny bolig. Ta med deg denne sjekklisten med 11 nyttige ...

Les mer

Se alle våre artikler