Christina Hornes

Eiendomsmegler

Bilde av Christina Hornes

Ta kontakt

Telefon: 97 05 92 24

E-post: chh@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling Trondheim

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Christina Hornes har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Trondheim. Ved siden av studiene jobbet hun som medhjelper ved Proa Eiendomsmegling i Midtbyen. Christina er født og oppvokst i Trondheim, noe som innebærer at hun kjenner boligmarkedet og lokalmiljøene i regionen svært godt.  Allerede første gang du møter Christina vil du merke hvorfor hun oppnår så gode resultater sammen med kundene sine. Hun lærer seg boligen din og forstår hva som er det unike ved den. Hun bruker tid slik at hun kjenner nærområdet ditt bedre enn du gjør selv. Det er forutsetningen for å kunne lage annonser og prospekt med innhold som trigger de rette kjøperne til å komme på visning. Slik jobber Christina for å sikre at ingenting overlates til tilfeldighetene. Ydmykheten overfor muligheten til å forvalte andre menneskers største verdier gjør at Christina i hvert eneste oppdrag gjør alt som skal til for å sikre suksess. Den tette oppfølgingen av hver enkelt oppdragsgiver, kombinert med Christinas faglige tyngde, gjør hennes rådgivning til en investering. Hun sikrer en ryddig og trygg prosess, med et optimalt sluttresultat. 

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Følte meg hele tiden trygg på valg som ble tatt og følte at megler var ærlig og hele tiden kom med gode råd for avgjørelser underveis i salgsprosessen.

Martin Breivik Skaldebø , 25. mars 2021

Proaktiv og Christina sørget for at jeg hadde en veldig fin og behagelig salgsprosess med god kommunikasjon og jevnlig oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Megler satte opp en god strategiplan i forhold til markedet på daverende tidspunkt og var tilgjengelig fra start til slutt. En av grunnene for at jeg valgte Proaktiv og Christina Hornes er på grunn av kvaliteten de legger i arbeidet med markedsføring og visning, noe jeg ble veldig fornøyd med!

Yann-Erik Randa Bahezre De Lanlay , 1. desember 2020

Opplevde Proaktiv v/Christina Hornes som profesjonell, ryddig og tilgjengelig i salgsprosessen. Benyttet Proaktiv for 2.gang ved salg før sommeren og kommer til å bruke de også ved evt neste salg! Anbefales på det sterkeste!

Ellen M Amundsen Olsvik , 25. november 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Proaktiv Ålesund satte ny prisrekord: - Det er vår plikt å gi så riktige råd som overhodet mulig

Salgsprisen var kr. 350 000,- høyere enn prisen på naboleiligheten som ble solgt et par måneder tidligere.

Les mer

Aktuelt

Drømmepris for selgerne i Kalmargaten i Bergen

Det viste seg å være svært lønnsomt å stole på meglers råd og anbefalinger - ingen grunn til å stresse - vi legger en ...

Les mer

Inspirasjon

En ny vår - slik gjør du hagen og uteplassen klar til visning

Våren er her! Du kjenner det på lukten i luften, bladene springer fra trærne og folk ivrer etter å komme seg ut. Dette gjelder ...

Les mer

Se alle våre artikler