André Danielsen

Eiendomsmegler MNEF
André Danielsen, Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 97 05 92 34
E-post: ad@proaktiv.no
André Danielsen jobber som eiendomsmegler ved avdelingskontoret i Trondheim sentrum, Solsiden. Han har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Trondheim. André startet sin karriere i Proaktiv våren 2014, og trives godt i et sosialt og hektiske miljø, hvor kravene til kvalitet og grundighet er høye.  André er født og oppvokst i Stavanger, men flyttet til Trondheim for å studere på BI. Nå er han veletablert i Trondheim, og kjenner byen godt. I starten av karrieren har André funnet seg til rette hos Proaktiv med den tilnærmingen til faget kjeden opererer etter. For André er det å megle bolig mer enn et håndverk eller en vanlig jobb. Det er en livsstil. En av hovedårsakene til at han ønsket å bli eiendomsmegler i utgangspunktet, var muligheten til å bruke dette engasjementet til å hjelpe mennesker med noen av de viktigste økonomiske avgjørelsene og spørsmålene de møter på gjennom livet. Full kontroll på alle ledd av salgsprosessen er avgjørende når så store verdier er i spill. En kvalitetsbevisst, engasjert og faglig dyktig megler oppnår de beste resultatene. På den måten er André en investering for sine kunder.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Megler André var imøtekommende, rolig og serviceminded. Gav kjapt tilbakemeldinger på tlf., og ledet salgsprosessen informativt og trygt.
- Tor Josif Paisanidis, E, 29. jun ,2022
Opplevde salgsprosessen som meget trygg og ryddig. Megler var alltid tilgjengelig og alt ble gjennomført iht. plan.
- Daniel Kvam, E, 11. mai ,2022
André Danielsen er en veldig karismatisk og dyktig megler som jeg har full tillit til, både som selger og kjøper. Han er alltid tilgjengelig om det skulle vært noe og gjør hele prosessen enkel og forståelig. Er superfornøyd!
- Niamh-Sunniva K. Eide, E, 21. apr ,2022
Min megler er en person man umiddelbart får full tilitt til. Kan sine saker og svært pliktoppfyllende. Omgående utfyllende svar på det man måtte lure på, enten det var på dagtid eller utenom normal arbeidstid. Meget godt inntrykk av Proaktiv i Trondheim.
- Kjell Holmøy, E, 13. jan ,2022
Godt og effektivt arbeid utført av megler.
- Magdalena Ferm Fasting, E, 06. jan ,2022
André er en hyggelig og profesjonell megler som ønsker å ivareta både selgers og kjøpers interesser. Han utøver god service i form av tett oppfølging og tydelig kommunikasjon. Som førstegangskjøpere av en næringseiendom i Trondheim, har vi følt oss godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Anbefales av oss!!
- Inbovi AS, E, 05. jan ,2022
André ved Proaktiv var en dyktig og profesjonell megler. Jeg fikk god oppfølgning gjennom prosessen. Ingen spørsmål var «dumme» for André, og jeg fikk utdypende svar tilbake. Han svarte raskt på meldinger - uansett tid på døgnet. Jeg vil anbefale André Danielsen til andre!
- Carl Edward Storlien, E, 02. jan ,2022
Meget ryddig og greit salg. Hyggelig og imøtekommende megler. Andre` var lett å kontakte, og svarte på alle spørsmål som man lurte på.
- Wessels Gate 3a AS , E, 31. des ,2021
Vi fikk god og tett oppfølging av megler, og følte oss trygge i prosessen hele veien. Alltid god informasjon om prosessen, megler var lett tilgjengelig på mail, og ikke minst imøtekommende og hyggelig.
- Susanne Thomesen, E, 31. des ,2021
André var veldig profesjonell og ryddig gjennom hele prosessen. Han satte opp en god fremdriftsplan ut i fra mine ønsker om en hurtig salgsprosess. Det er lett å kommunisere med André, og han svarer på alle henvendelser uansett tid på døgnet. Han var alltid på tilbudssiden og hadde mye kunnskap om boligmarkedet og tilpasset strategien deretter. Jeg er veldig fornøyd med salgsprosessen og anbefaler André og Proaktiv på det sterkeste.
- Julie Raudberget Langsæter, E, 08. des ,2021
Proaktiv har vært effektiv og nøysom. Vi har fått god og ærlig informasjon underveis i salgsprosessen.
- Josefine Harang, E, 28. okt ,2021
Punktlig, nøye, tålmodig, og engasjert.
- Kenneth Flaathe, E, 02. sep ,2021
God info gjennom hele prossen
- Steinar Berg, E, 23. aug ,2021
Meget dyktig megler, ryddig og fin prosess, svært godt fornøyd
- Nedre Bakklandet 3 AS, E, 21. aug ,2021
Nå har jeg både kjøpt og solgt bolig med proaktiv som eiendomsmegler, og jeg har vært svært fornøyd med begge opplevelser. André har fulgt opp fra dag nummer 1, og svarer alltid innen kort tid ved spørsmål. Ettersom jeg har bodd i utlandet ved dette salget, har de vært svært fleksible og hjelpsomme med å gjøre prosessen så effektiv og enkel som mulig for meg. Det gikk over all forventning. Jeg bruker mer enn gjerne proaktiv eiendomsmegling igjen!
- Hanna Bjerregaard Graversen, E, 25. jul ,2021
God oppfølging gjennom hele prosessen.
- Ida Rongved, E, 09. jul ,2021
Veldig god opplevelse fra A-Å. Alt var så godt forberedt allerede ved første møte. Følte meg trygg fra første dag. God dialog gjennom hele prosessen. Megler Andre var hele tiden i forkant, så alt gikk så lett. Kunne ikke vært bedre.
- Kari Gjerde Kviseth, E, 09. jul ,2021
Opplevelsen med dere har vært god. Følte meg trygg og så godt ivaretatt.
- Kari Gjerde Kviseth, E, 09. mai ,2021
Veldig fornøyd med hele salgsprosessen med megler Andre Danielsen, veldig hyggelig, alltid tilgjengelig, profesjonell og god oppføging av interessenter. Har også vært svært behjelpelig i forhold til vurdering av nytt boligkjøp. Anbefales!
- Sofie Evenstad, E, 24. apr ,2021
Veldig fornøyd med hele prosessen fra start til slutt. Vil spesielt fremheve at André er hyggelig og høflig, lett å kommunisere med og veldig dyktig i jobben sin. Opplevde god kommunikasjon i løpet av hele prosessen, og salgstrategier ble endret og tilpasset ved behov. Realistiske forventninger hva gjaldt salg/ prisantydning ble tidlig avklart. Fikk også gode råd i forhold til oppussing av leilighet i forkant av salg. Helt utmerket service og fantastisk flott megler. Anbefales på det sterkeste!
- Kjersti Grinde Satish, E, 16. apr ,2021
Proaktiv gjorde prosessen enkel og effektiv for oss som førstegangskjøpere, super service!
- Andrea Austjord Vik, E, 02. sep ,2020
Proaktiv var gjennom hele salgsprosessen en trygghet med på laget. Jeg opplevde de i stor grad som punktlige, nøyaktige og personlige, noe som gjorde det lett for meg å overlate ansvaret til dem.
- Martine Granly, E, 26. aug ,2020
Jeg opplevde Proaktiv som svært ryddig og profesjonelt, og megler André Danielsen gjorde en utmerket jobb i begge våre boligsalg. Kommer absolutt til å anbefale han og Proaktiv til venner og kjente.
- Marit Sigvaldsen, E, 21. aug ,2020
Megler var lyttende og svarte godt på spørsmålene vi hadde både før og etter budrunden, noe som gjorde hele prosessen trygg og god for oss.
- Eirik Mathias Husum, E, 12. aug ,2020
Det var svært god service og oppfølging under hele salgsprosessen!
- Marie Langnes Sibbern, E, 14. jul ,2020
Som forventet
- Vilde Buhaug Steen, E, 14. jul ,2020
God hjelp. Megler var hyggelig og følget oss opp
- Kristin Kolstad Rabe, E, 14. jul ,2020
Synes megler (Andre Danielsen)hadde god innsikt i bolig markedet.Dessuten også veldig hyggelig.
- Øyvind Karlsen, E, 25. jun ,2020
Har alltid følt oss trygg og ivaretatt med en megler som alltid har vært tilgjengelig og behjelpelig uansett anliggende.
- Theresa Schei, E, 15. jun ,2020
Behjelpelig gjennom hele kjøpsprosessen, på alle døgnets tider.
- Renate Helen Nordheim, E, 10. jun ,2020
Ryddig og informativ, veldig trivelig bolighandel!
- Andrea Jenssen, E, 06. jun ,2020
André Danielsen hos Proaktiv var ansvarlig megler da jeg kjøpte leiligheten. Fikk et godt inntrykk og valgte derfor og benytte ham når jeg skulle selge samme leilighet. Jeg flyttet fra Trondheim før leiligheten var solgt, men André tok seg av hele prosessen. Veldig fornøyd med prosessen, fra begynnelse til slutt.
- Ørjan Johansen, E, 26. apr ,2020
Alt gikk smertefritt.
- Finn Erik Røsand, E, 24. apr ,2020
Meget fornøyd med oppfølging, råd og gjennomføring i forbindelse med salget, både før og etter salget av leiligheten.
- Martin Sommer Leiknes, E, 25. mar ,2020
Brukte André Danielsen til salg etter et tips fra en kollega. André legger ned en enorm innsats i salgsarbeidet. Han er alltid tilgjengelig både på telefon og epost når man trenger det og følger alltid opp når ting trenger avklaring. Ved en tilfeldighet ble det til at jeg også kjøpte ny bolig gjennom samme megler og også her har han gått langt utenfor forventet innsats, også etter at bolighandelen var fullført.
- Anders Hustoft, E, 27. nov ,2019
Veldig informativ
- Tonje R Simavik Harbak, E, 16. nov ,2019
Jeg opplevde eiendomsmegler André Danielsen som ryddig og profesjonell gjennom hele prosessen. Han var lett tilgjengelig på telefon og ga alltid gode råd underveis. Jeg fikk inntrykk av at han tok seg tid til å sette seg skikkelig inn i salgsobjektet mitt og han stod på for å trekke interessenter i et tregt marked. Som person er André hyggelig, høflig, oppmerksom og er lett å prate med. Han er en megler jeg selv skulle likt å møte på visning.
- Anders Gjerde, E, 08. nov ,2019
Jeg er godt fornøyd med deres arbeid i forbindelse salg av bolig,har fått god hjelp av megler både pr.mail og telefon. Så takk for samarbeidet.
- Ingrid Marit Lervik, E, 06. nov ,2019
Vi møtte André Danielsen to år før det endelige salget, da vi vurderte å selge. Vi gjorde ikke det av urelaterte årsaker, men valgte å holde kontakten med ham til et eventuelt salg. Når dette kom relativt fort på, var André på pletten og gjorde hele prosessen så enkel som mulig for to stressede småbarnsforeldre som skulle flytte utenbys. I tiden før visning ga han hyppige og ærlige oppdateringer på hvordan det lå an, og under selve visningen og påfølgende budrunde ble vi holdt godt oppdatert. André virker som en menneskekjenner som vet hvilke hus som passer til hvilke personer, og vi tror det var utslagsgivende for at vi fikk solgt med godt resultat. Påfølgende signering og overtakelse gikk som smurt, og vi sier oss veldig fornøyde med hele prosessen.
- Henriette Johannessen, E, 28. okt ,2019
Veldig fornøyd med anbefalingene og tipsene jeg fikk av deres interiørdesigner ifm. Mitt salg. Hennes vurderinger og sammen med meglers kompetanse om kjøpergruppen ledet til et salg over all forventning.
- Petter Myhre Tufte, E, 17. aug ,2019
Knirkefri bolighandel. Utrolig bra service, gjennom kjapp respons på henvendelser undervegs.
- Sigrid Grøtte, E, 16. aug ,2019
Opplevde en veldig god oppfølging og hadde gjennom hele kjøpsprosessen en god dialog med megler
- Aslak Kloster Hægeland, E, 13. aug ,2019
Proa gjorde en veldig god jobb med å selge leigligheten min. Spesielt takk til megleren, André Danielsen, som leverte mer enn forventet. Jeg fikk feks. masse hjelp i jakten på ny bolig. Service!
- Mats Hoel, E, 01. jul ,2019
Veldig lett å kjøpe bolig med! Ingen problemer og god informasjon underveis.
- Elise Johnsrud, E, 21. mai ,2019
Jeg opplevde hele prosessen som effektiv, profesjonelt og ryddig gjennomført. Trivelige og dyktige meglere, som ga topp service og god informasjon hele veien.
- Ingri Michelle Perez Reyes, E, 28. jul ,2018
Vi er veldig fornøyd med arbeidet til Proa/Proaktiv i forbindelse med salget av vår bolig. Meglerne fremsto meget profesjonelle og ryddige, og var til enhver tid tilgjengelige for spørsmål. I tillegg tok de på seg oppgaver som jeg i utgangspunktet ikke hadde forventet av en megler, noe som gjorde det lettvint å være selger.
- Maren Losgård, E, 12. des ,2017
Meget fornøyd med megler. Ryddig, profesjonell og ga alltid raskt tilbakemeldinger.
- Tor Audun Sørensen, E, 08. nov ,2017
Vi er svært fornøyde med at vi valgte Proa da vi skulle selge leiligheten vår i Trondheim. Vi bor selv i Stavanger, så det var viktig for oss å ha en megler som ordnet opp i alt uten at vi behøvde å være til stede. André var profesjonell og alltid tilgjengelig og vi følte oss godt ivaretatt. Vi fikk fortløpende tilbakemeldinger på hvordan prosessen skred fram og det endte med et salg som vi er veldig fornøyde med. Så vi anbefaler André og Proa på det varmeste.
- Knut Ole Rødland, E, 06. sep ,2017
Ryddig og ordentlig prosess. Alltid tilgjengelig på tlf/sms om jeg hadde spørsmål om et eller annet. Kveld eller helg. Følelsen av forståelse og ønske om å yte det beste for kunden, samt det å yte det lille ekstra gjør at jeg er strålende fornøyd med boligsalget. Anbefales på det sterkeste!
- Bjørn Egil Halsan, E, 29. jun ,2017
Allerede på befaring, bestemte vi oss for at, hvis vi skulle selge, var det Proa som skulle få jobben. Når det ble aktuelt, 1/2 år senere, stilte meglerne 100% opp. Veldig imøtekommende og alltid forberedt. Etter en hektisk boligsalgsprosess, med fantastisk utarbeidet prospekt, ble boligen vår solgt etter 1.visning. Svært profesjonelt og trygt. Anbefales på det varmeste.
- Jørgine Morken, E, 25. jan ,2017
helt ok
- Bjørn Faste Walstad, E, 18. nov ,2016
Meget godt fornøyd med megler, fikk god kontakt på visning. Har under hele prosessen blitt godt informert og følte at servicen har vert topp. Vil anbefale megler på det sterkeste.
- Peder Aasheim, E, 13. okt ,2016
Følte meg ivaretatt under hele prosessen!
- Marie Haagenrud, E, 17. sep ,2016
Alt i alt meget bra gjennomføring av boligsalg, svært fornøyd! PROA er profesjonelle og jobber hardt for sine kunder. Jeg sitter igjen med positive opplevelser gjennom hele prosessen, fra A til Å.
- Joakim Steinseth, E, 15. jul ,2016

Se flere kundeuttalelser

4380917_1a
Prisant.:  7500000,00

Ladeveien 15

Trondheim

Stor og pen 3-roms selveierleilighet med hjørne- og endebeliggenhet - Solrik takterrasse på ca. 64 kvm - P-kjeller

Totalpris:

Kr 7500000

P-rom:

95,00 kvm
4387309_1a
Prisant.:  2070000,00

Elgeseter gate 26B

Trondheim

Innbydende leilighet med gjennomgående god standard - Innglasset balkong - Ypperlig førstegangsbolig - Nært NTNU

Totalpris:

Kr 2472916

P-rom:

32,00 kvm
4389329_1a
Prisant.:  2350000,00

Prinsens gate 61

Trondheim

Pen 2-roms i 6. etg med alt inkludert i felleskostnadene - Heis - Rehabilitert i 2004 - Flott utsikt - Urban beliggenhet

Totalpris:

Kr 2762453

P-rom:

38,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4371886_1a
Solgt!

Weidemanns vei 15B

Trondheim

Arealeffektiv og smakfull 3-roms andelsleilighet - Oppusset i 2007 - Fullt møblert - Sentralt, og nært studiesteder

Totalpris:

Kr 2684911

P-rom:

36,00 kvm
4368948_1a
Solgt!

Asylbakken 1B

Trondheim

Tiltalende 2-roms selveierleilighet med lave felleskostnader - Skjermet og attraktiv beliggenhet nært flere studiesteder

Totalpris:

Kr 2800000

P-rom:

42,00 kvm
4370778_1a
Solgt!

Weidemanns vei 7B

Trondheim

Lekker og romslig 2-roms leilighet - Velholdt bygg - Det meste inkl i felleskostnader - Sentral og attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 2963807

P-rom:

44,00 kvm
4368160_1a
Solgt!

Holbergs gate 12

Trondheim

Pen og innholdsrik eierseksjon - Bygg og leil er svært påkostet/rehabilitert i 2010/2011 - Parkering - Solrik terrasse

Totalpris:

Kr 4750000

P-rom:

82,00 kvm
4363618_1a
Solgt!

Brinken 9

Trondheim

Stor og innholdsrik 4-roms selveierleilighet - Generøs takhøyde - Balkong - Parkering - Pen og velholdt murgård

Totalpris:

Kr 5800000

P-rom:

90,00 kvm
4364093_1a
Solgt!

Harald Hårfagres gate 16

Trondheim

Lekker 2-roms fra 2020 med gjennomgående høy standard - Vannbåren varme - Nordvestvendt terrasse - Lave felleskostnader

Totalpris:

Kr 3250000

P-rom:

44,00 kvm
4362429_1a
Solgt!

Stadsing Dahls gate 19

Trondheim

Tiltalende hjørneleilighet med arealeffektiv planløsning - Byggeår 05 - Innglasset terrasse - Lave felleskostnader

Totalpris:

Kr 2900000

P-rom:

34,00 kvm
4356235_1a
Solgt!

Innherredsveien 26

Trondheim

Pen eierseksjon med topp- og endebeliggenhet - Ekstra areal på hems - Gjennomgående god standard - Flott planløsning

Totalpris:

Kr 3100000

P-rom:

45,00 kvm
4353225_1a
Solgt!

Østre Rosten 29C

Trondheim

Stor 3-roms eierseksjon med flott endebeliggenhet - Heis - P-kjeller - Stor sørvestvendt terrasse med gode solforhold

Totalpris:

Kr 3940616

P-rom:

80,00 kvm
4352110_1a
Solgt!

Weidemanns vei 5C

Trondheim

Innbydende og romslig 4-roms selveierleilighet - Pen og velholdt bygård - Lave felleskostnader - Populær beliggenhet

Totalpris:

Kr 4250000

P-rom:

73,00 kvm
4326173_1a
Solgt!

Kong Inges gate 24

Trondheim

Stor og pen 1/4-part i svært ettertraktet område. Bygg renovert i 2007. 3 sov. 2 stuer. Stor og solrik veranda. P-plass.

Totalpris:

Kr 5800000

P-rom:

111,00 kvm
4339322_1a
Solgt!

Bratsbergvegen 148

Trondheim

Hel horisontaldelt tomannsbolig - Tomt på 1157 kvm - Stor uinnredet kjeller - Fint utleieobjekt - Oppussing må påregnes

Totalpris:

Kr 3700000

P-rom:

127,00 kvm
4348504_1a
Solgt!

Nedre Møllenberg gate 32

Trondheim

Stor og innbydende eierseksjon på 140 kvm i bruksareal - Takterrasse - 5 sov - 2 stuer - Urban og attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 6072515

P-rom:

136,00 kvm
4341649_1a
Solgt!

Nedre Møllenberg gate 69A

Trondheim

Tiltalende 2-roms eierseksjon i høy 1.etg - Arealeffektiv og praktisk planløsning - Mye naturlig lys - Urban beliggenhet

Totalpris:

Kr 2750000

P-rom:

44,00 kvm
4341017_1a
Solgt!

Olav Engelbrektssons Alle 43

Trondheim

Lekker 2-roms leilighet med arealeffektiv planløsning - Vestvendt, solrik og usjenert balkong - Attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 2714394

P-rom:

39,00 kvm
4339248_1a
Solgt!

Klæbuveien 40B

Trondheim

Pen 2-roms med attraktiv beliggenhet - Umiddelbar nærhet til NTNU - Balkong - Vedfyring - Store boder - Velholdt bygård

Totalpris:

Kr 3065015

P-rom:

47,00 kvm
4340405_1a
Solgt!

Kirkegata 38

Trondheim

Stilren 2(3)-roms toppleilighet - Gulvareal på ca. 80 kvm - Gjennomgående god standard - Svært attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 3366645

P-rom:

68,00 kvm
4327383_1a
Solgt!

Weidemanns vei 7A

Trondheim

Lekker 2-roms leilighet - Pent kjøkken og bad - Velholdt bygg - Varmtvann inkl. i fk - Sentral og attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 2915441

P-rom:

41,00 kvm
4333922_1a
Solgt!

Schøllers gate 7

Trondheim

Innbydende 1/4-part - Fantastisk veranda på 27 kvm med sol fra ca. kl. 08-20 - Stor hage - Garasje - Utsikt - Vedovn

Totalpris:

Kr 4296647

P-rom:

70,00 kvm
4325887_1a
Solgt!

Innherredsveien 55

Trondheim

Gjennomgående pen 3-roms topp- og endeleilighet - Sørvendt og solrik balkong - Sentral beliggehet i satsingsområde

Totalpris:

Kr 3547000

P-rom:

67,00 kvm
4320209_1a
Solgt!

Odenseveien 18

Trondheim

Lys og tiltalende 2-roms toppleilighet - Balkong - Vedovn - Fin beliggenhet i feltet - Umiddelbar nærhet til Bymarka

Totalpris:

Kr 2716870

P-rom:

56,00 kvm
4289391_1a
Solgt!

Kleists gate 9

Trondheim

Hel bygård med bruksareal på 479 kvm - 4 leiligheter og hybler på loft - Vesentlig påkostning/rehabilitering må påregnes

Totalpris:

Kr 11000000

P-rom:

382,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13
Aktuelt

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en...
fil
Aktuelt

Slik avslører du megleren; - Sørg for å velge riktig for din situasjon

Vi tar en sjanse når vi skriver om dette temaet, men så er vi ilagt ansvaret om å gi mennesker gode og riktige råd i situasjoner der det trengs.
Starefossveien3
Økonomi

Hva skjer med boligprisene?

Norges Bank varsler at boliglånsrenten skal doble seg i løpet av de nærmeste årene. Markedet tror at rentene må øke enda mer. Hva skjer i så...
Se alle våre artikler  
Boligartikler