Christina Hornes

Eiendomsmegler
Christina Hornes, Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: +46724474842
E-post: chh@proaktiv.no
Christina Hornes har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Trondheim. Ved siden av studiene jobbet hun som medhjelper ved Proa Eiendomsmegling i Midtbyen. Christina er født og oppvokst i Trondheim, noe som innebærer at hun kjenner boligmarkedet og lokalmiljøene i regionen svært godt.  Allerede første gang du møter Christina vil du merke hvorfor hun oppnår så gode resultater sammen med kundene sine. Hun lærer seg boligen din og forstår hva som er det unike ved den. Hun bruker tid slik at hun kjenner nærområdet ditt bedre enn du gjør selv. Det er forutsetningen for å kunne lage annonser og prospekt med innhold som trigger de rette kjøperne til å komme på visning. Slik jobber Christina for å sikre at ingenting overlates til tilfeldighetene. Ydmykheten overfor muligheten til å forvalte andre menneskers største verdier gjør at Christina i hvert eneste oppdrag gjør alt som skal til for å sikre suksess. Den tette oppfølgingen av hver enkelt oppdragsgiver, kombinert med Christinas faglige tyngde, gjør hennes rådgivning til en investering. Hun sikrer en ryddig og trygg prosess, med et optimalt sluttresultat.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Jeg hadde aldri solgt før, og hadde lite kunnskap om bransjen. På grunn av en ganske krevende livssituasjon, føltes det også som jeg hadde lite overskudd til å sette meg inn i alt og ta vurderinger på egenhånd. Bad derfor on anbefalinger fra en som kjenner bransjen, og fikk anbefalt Proaktiv og Christina. Det føltes trygt med en gang. Jeg opplevde henne som hyggelig og profesjonell, hun gikk gjennom prosessen på en måte jeg kunne forstå, var tilstede gjennom d ulike stegene og dro i havn et godt salg i et rimelig ufoorutsigbart marked. Det føles veldig godt!
- Kristin Torske, E, 10. jan ,2023
Alltid lett å få kotakt med fra start til gjennomført oppgjør. Raskt gjennomføring av salgsoppgjøret.
- Wilhelm Storm, E, 09. jan ,2023
Christina er en utrolig profesjonell, grundig og dyktig megler. Trygg og effektiv bolighandel. Vil absolutt anbefale henne videre til andre!
- Anne Mette Hagen, E, 25. aug ,2022
Megleren min var tillitsvekkende, og det var nok det viktigste for meg som selger, i tillegg vet jeg hvor viktig det er for kjøper. Jeg fikk all informasjon og veiledning jeg trengte i god tid, fornøyd med å bli godt ivaretatt. Jeg trenger ikke være med i trekningen av noen iPad, ellers takk.
- Mikkel Bjerkvoll, E, 25. aug ,2022
Det var heilt okei, hadde veldig god kontakt og kjappe svar fra proaktiv
- Odd-Are Aure, E, 02. aug ,2022
Flink, oversiktlig og bra!
- Andreas Brøske Danielsen, E, 22. jul ,2022
Veldig ryddig og fin salgsprosess. Kjempefornøyd
- Even Engeskaug Nielsen, E, 21. jul ,2022
Jeg opplevde eiendomsmegleren som hyggelig, positiv og imøtekommende, som ga nyttig informasjon gjennom hele prosessen fra visning til kjøp og overtakelse av boligen.
- Trude Reinfjell, E, 14. jul ,2022
Alltid tilgjengelig når en hadde spørsmål. Gir kunden en følelse av at her gjelder profesjonalitet.
- Sverre Flack, E, 22. jun ,2022
Eiendomsmegleren fra Proaktiv har vært meget profesjonell gjennom hele salget. Vi fikk til slutt den prisen vi ønsket etter meget hard og god jobbing av eiendomsmegleren. Proaktiv anbefales!
- Markus Alexander Haug, E, 22. apr ,2022
Opptrådt på en ryddig måte.
- Unni Elisabeth Sakshaug, E, 23. feb ,2022
Svært fornøyd med hele prosessen. Møtte megler fra Proaktiv først ved visning av ny bolig, og hadde en god opplevelse ved kjøp av denne. Valgte deretter Proaktiv for salg av bolig!
- Marit Vaagen Røe, E, 06. des ,2021
Når vi skulle velge megler som skulle representere vår bolig møtte vi flere forskjellige meglere. Magefølelsen vi hadde etter å ha møtt Christina Hornes var det som gjorde at vi valgte Proaktiv. Hun er en dyktig selger, og måten hun selger seg selv er måten hun får solgt din bolig. Hun passet på at alle dokumentene var på plass til salg av boligen vår og brukte tid til å formidle alt som skjedde i prosessen til oss. Etter visningen vår brukte hun tid til å ringe oss for å dele hvordan visningen gikk og hva hennes tanker om bud kom til å utvikle seg. Dagen etter viste disse tankene seg å være rett. Hun er en god menneskekjenner. Under budkrigen kommuniserte hun med oss gjennom hele prosessen. Hun ville høre våre tanker og kom med sine egne. Boligen vår var på en plass der salg av bolig kan være vanskelig. Vi fikk boligen vår til prisen vi ønsket den for og det er her hun beviste at hun er alt hun lovet. Etter salget av vår bolig var hun tilgjengelig for spørsmål og hun stile til hjelp under kjøp av vår egen bolig uten ekstra kost. Her kom hun også med sine egne tips og egne tanker. Vi fikk gjøre som vi ville, men ved hjelp av hennes tips fikk vår nye bolig! Hvis du vil ha en megler som er tilgjengelig for deg, er en god menneskekjenner og vil hjelpe deg til å nå ditt mål er Christina det beste valget. Hun er ikke bare der under salg av din egen bolig, hun er tilgjengelig etter salget og hun hjelper deg ved kjøp av din egen bolig. Proaktiv er et ferskt megler firma, men de har knekket koden med kundearbeid og god kvalitet.
- Ingrid Rygnestad, E, 30. nov ,2021
Utrolig bra gjennomfør fra A til Å. Alltid tilgjengelig og veldig proft. Følte meg godt ivaretatt og at mine behov og meninger ble tatt med i prosessen.
- Mikael Wenger, E, 28. jul ,2021
Veldig imøtekommende meglere som var opptatt av at vi som personer fikk god informasjon om kjøp og salg
- Jens Petter Turøy, E, 15. jul ,2021
Christina var en usedvanlig dyktig (og ikke minst hyggelig) megler. Ga klare råd og føringer som viste seg og stemme med realitetene. Var alltid positiv og godt forberedt på alle trinn i prosessen.
- Ragnar Møller, E, 15. jul ,2021
Vi opplevde megler som svært seriøs, med en stor entusiasme og selvsikkerhet.. Vi var svært fornøyd med prosessen og salgsprisen som også er vesentlig. Totalopplevelsen var meget bra.
- Eva-Marit Edvardsen, E, 13. jul ,2021
Engasjert, interessert og hyggelig megler med veldig god kunnskap om markedet og kundegruppen. Megler viste også en tilgjengelighet i salgsprosessen, som for meg var svært viktig.
- Janne Myhre, E, 23. jun ,2021
Megleren strakk seg mye lengre en forventet
- Erik Thorbergsen, E, 17. jun ,2021
Hele salgsprosessen ble utført med meget god kvalitet. Jeg er veldig glad for at jeg valgte ProAktiv og eiendomsmegler Christina Hornes ved salg av min leilighet og anbefaler gledelig både firma og megler videre til deg som ønsker det beste!
- Marit Ler, E, 11. jun ,2021
Følte meg hele tiden trygg på valg som ble tatt og følte at megler var ærlig og hele tiden kom med gode råd for avgjørelser underveis i salgsprosessen.
- Martin Breivik Skaldebø, E, 25. mar ,2021
Proaktiv og Christina sørget for at jeg hadde en veldig fin og behagelig salgsprosess med god kommunikasjon og jevnlig oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Megler satte opp en god strategiplan i forhold til markedet på daverende tidspunkt og var tilgjengelig fra start til slutt. En av grunnene for at jeg valgte Proaktiv og Christina Hornes er på grunn av kvaliteten de legger i arbeidet med markedsføring og visning, noe jeg ble veldig fornøyd med!
- Yann-Erik Randa Bahezre De Lanlay, E, 01. des ,2020
Hadde et godt inntrykk av megler fra første møte, og selvom Proaktiv ikke går for å være rimeligst så angrer vi ikke et sekund på valget vi gjorde. Det var veldig viktig for oss som førstegangsselgere å få prisantydning, selv med et marked som hadde stått stille de årene siden vi kjøpte oss inn. Engasjementet, profesjonaliteten og strategien hos megler var upåklagelig og vi fikk i land en avtale vi var fornøyd med, og dette i et usikkert marked dagen før lockdown i mars! Vel verdt de ekstra kronene som Proaktiv tar kontra andre selskaper. Vil aboslutt anbefale Proaktiv om man ønsker å få valuta for pengene i forbindelse med salg.
- Snorre Felldal, E, 26. nov ,2020
Opplevde Proaktiv v/Christina Hornes som profesjonell, ryddig og tilgjengelig i salgsprosessen. Benyttet Proaktiv for 2.gang ved salg før sommeren og kommer til å bruke de også ved evt neste salg! Anbefales på det sterkeste!
- Ellen M Amundsen Olsvik, E, 25. nov ,2020
Pro aktiv tilbyr steingode og serviceinnstilte eiendomsmeglere som har et godt øye for hva en god salgspris er! Hele salgsprosessen var meget behagelig, fra start til slutt. Høyst anbefalt!
- Even Hembre, E, 14. aug ,2020
Meget ordentlig og god samhandling med en presis og flink megler! Anbefales!
- Erik Hansen, E, 13. sep ,2019
Enkel, effektiv og ryddig salgsprosess. Megler er absolutt å anbefale til andre som skal selge.
- Torun Krangsås Vikan, E, 27. jul ,2019
Flink og blid megler. Lett å kommunisere med. Ryddig og konkret. Effektiv. Hadde god innsikt i leiligheten.
- Marianne Hoel, E, 26. jul ,2019
Christina Hornes fungerte faktisk bedre enn jeg forventet da jeg kontaktet henne. Hun var meget reflektert, evne til å se både spørsmål og svar fra ulike sider, så vel fra kjøpersiden som fra selgersiden. Som megler fremsto hun som en person som ville alle vel, hun tok derfor ulike initiativ som gagnet handelen for både kjøper og selger. På visningen fikk jeg tilbakemelding om at hun fremsto som kunnskapsrik og "på", men ikke pågående. i det hele kan jeg ikke tenke at noe kunne ha vært gjort annerledes. det helt vesentlige var at hun ikke fremsto som en "hurtigmegler" som ville ha handelen avgjort fortest mulig for å innkassere sitt honorar
- Georg Nervik, E, 28. jun ,2019
Jeg hadde gode følelser og følte meg trygt og godt varetatt hele veien!
- Minoo Mojdeh, E, 28. jun ,2019
Veldig god oppfølging og informasjon fra megler. Opplevde megler som engasjert og aktiv i prosessen.
- Ragnhild Andrea Tverå, E, 12. mar ,2019
Christina Hornes har vært veldig ryddig gjennom hele salgsprosessen. Hun har vært lett tilgjengelig for alle mine spørsmål og har kommet med god veiledning. Svært fornøyd med megleren!
- Siw-Lindia Leirbakk Ledsaak, E, 08. feb ,2019
Profesjonell, presis og imøtekommende. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble lagt ned i forbindelse med salg av min leilighet. Betryggende å ta kontakt og få svar med en gang, dette har gjort at kommunikasjoenen med megler har fungert optimalt. En tilgjengelig, grundig og engasjert megler gjorde hele salgsprosessen enkel for meg som skulle selge. Jeg er glad jeg valgte Proa, og anbefaler absolutt andre til å gjøre det samme!
- Siri Stavnes, E, 11. aug ,2018
Veldig god tilgjengelighet og raske svar! Hyggelig megler
- Ida Pernille Holhjem, E, 29. jun ,2017
Tilgjenngelig, trivelig, profesjonell, imøtekommende, informerende og blid
- Hilde Andrea Grande Halle, E, 21. jun ,2017
Jeg syns det hele ble ryddig forseggjort og det var en god tone hele veien.
- Martine Lysebo, E, 20. jun ,2017
Jeg er veldig fornøyd med Proa, oversiktlig og proffersjonell. veldig flinke til å følge opp.
- Magnus Setrom Taftø, E, 06. apr ,2017
Jeg kjente ikke så mye til PROA på forhånd, men jeg ble fort komfortabel med å være i så gode hender, hele prosessen har vært ryddig og bra.\r\nDa jeg ikke har vært så mye personlig tilgjengelig ved dette salget, har det ført til mange telefoner og mailer på kveldstid.\r\nDet vært noe problem, når man har slike trivelige, engasjerte og målbevisste meglere i PROA.\r\n \r\nAnbefales å bruke PROA, du blir ikke skuffet.\r\nog boligen blir solgt uten for mye bryderi for deg.\r\n\r\n
- Hans Petter Støre, E, 19. jun ,2016

Se flere kundeuttalelser

4617724_1a
Prisant.:  2490000,00

Utsiravegen 1A

Trondheim

Stilren selveierleilighet, pusset opp i 2019. Sentral beliggenhet, i skjermede omgivelser. Bod. Fjernvarme.

Totalpris:

Kr 2490000

BRA-i:

29,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4534419_1a
Solgt!

Utsiravegen 1A

Trondheim

Stilren og nyoppusset selveierleilighet fra 2020. Sentral beliggenhet, i skjermede omgivelser. Bod. Fjernvarme.

Totalpris:

Kr 2490000

BRA-i:

0,00 m²
4504377_1a
Solgt!

Snorres gate 9

Trondheim

Stor og lys 5-roms leilighet i 3.etg v/Høyskoleparken. Solrik innglasset veranda. Vedovn og nytt gulv. Nært NTNU.

Totalpris:

Kr 4878672

BRA-i:

77,00 m²
4487289_1a
Solgt!

Abels gate 20C

Trondheim

Fin og romslig 2-roms leilighet med innglasset vestvendt balkong. Nærhet til NTNU Gløshaugen og St. Olavs hospital.

Totalpris:

Kr 3314055

BRA-i:

63,00 m²
4485756_1a
Solgt!

Bakkehellet 7

Trondheim

Nyere og delikat 3-roms leilighet fra 2017. Balkong og parkeringsplass i P-kjeller. Heis og felles treningsrom.

Totalpris:

Kr 5000000

BRA-i:

68,00 m²
4470735_1a
Solgt!

Elgeseter gate 51

Trondheim

Stor og klassisk 5-roms leilighet ved NTNU. 4 store soverom. God takhøyde, store vinduer og vedovn. Parkeringsplass.

Totalpris:

Kr 5119380

BRA-i:

100,00 m²
4468972_1a
Solgt!

Stallmestervegen 5

Trondheim

Tiltalende og lys 4-roms leilighet i etterspurt område. Parkering i p-kjeller. Stor solrik balkong. God lagringsplass.

Totalpris:

Kr 3905563

BRA-i:

92,00 m²
4471150_1a
Solgt!

Udbyes gate 5A

Trondheim

Stor og innbydende 4-roms leilighet med balkong - Pent kjøkken og bad fra 2014 - Nye vinduer - Etterspurt område v/NTNU

Totalpris:

Kr 4670698

BRA-i:

74,00 m²
4460576_1a
Solgt!

Klæbuveien 49

Trondheim

Stor 4-roms leilighet med hjørnebeliggenhet og balkong - Peisovn - Nærhet til flere studiesteder - Godt med bodplass

Totalpris:

Kr 3950000

BRA-i:

73,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
a-030%20copy
Aktuelt

Disse to er Proaktiv Haugesund

Tiden var inne for å drive eget kontor i byen de kjenner så godt. Haugesundsfolket kan forvente en merkevare av høy kvalitet. Hovedfokuset er...
som4
Aktuelt

Selge bolig i sommer? Derfor er det et smart tidspunkt

Fasiliteter som balkong, hage eller beliggenhet midt i byen? Utvalgte kvaliteter er spesielt avgjørende for kjøperne i sommermarkedet. Da kan...
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
Se alle våre artikler  
Boligartikler