Christina Hornes

Eiendomsmegler
Christina Hornes, Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: 97 05 92 24
E-post: chh@proaktiv.no
Christina Hornes har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Trondheim. Ved siden av studiene jobbet hun som medhjelper ved Proa Eiendomsmegling i Midtbyen. Christina er født og oppvokst i Trondheim, noe som innebærer at hun kjenner boligmarkedet og lokalmiljøene i regionen svært godt.  Allerede første gang du møter Christina vil du merke hvorfor hun oppnår så gode resultater sammen med kundene sine. Hun lærer seg boligen din og forstår hva som er det unike ved den. Hun bruker tid slik at hun kjenner nærområdet ditt bedre enn du gjør selv. Det er forutsetningen for å kunne lage annonser og prospekt med innhold som trigger de rette kjøperne til å komme på visning. Slik jobber Christina for å sikre at ingenting overlates til tilfeldighetene. Ydmykheten overfor muligheten til å forvalte andre menneskers største verdier gjør at Christina i hvert eneste oppdrag gjør alt som skal til for å sikre suksess. Den tette oppfølgingen av hver enkelt oppdragsgiver, kombinert med Christinas faglige tyngde, gjør hennes rådgivning til en investering. Hun sikrer en ryddig og trygg prosess, med et optimalt sluttresultat.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Christina er en utrolig profesjonell, grundig og dyktig megler. Trygg og effektiv bolighandel. Vil absolutt anbefale henne videre til andre!
- Anne Mette Hagen, E, 25. aug ,2022
Megleren min var tillitsvekkende, og det var nok det viktigste for meg som selger, i tillegg vet jeg hvor viktig det er for kjøper. Jeg fikk all informasjon og veiledning jeg trengte i god tid, fornøyd med å bli godt ivaretatt. Jeg trenger ikke være med i trekningen av noen iPad, ellers takk.
- Mikkel Bjerkvoll, E, 25. aug ,2022
Det var heilt okei, hadde veldig god kontakt og kjappe svar fra proaktiv
- Odd-Are Aure, E, 02. aug ,2022
Flink, oversiktlig og bra!
- Andreas Brøske Danielsen, E, 22. jul ,2022
Veldig ryddig og fin salgsprosess. Kjempefornøyd
- Even Engeskaug Nielsen, E, 21. jul ,2022
Jeg opplevde eiendomsmegleren som hyggelig, positiv og imøtekommende, som ga nyttig informasjon gjennom hele prosessen fra visning til kjøp og overtakelse av boligen.
- Trude Reinfjell, E, 14. jul ,2022
Alltid tilgjengelig når en hadde spørsmål. Gir kunden en følelse av at her gjelder profesjonalitet.
- Sverre Flack, E, 22. jun ,2022
Eiendomsmegleren fra Proaktiv har vært meget profesjonell gjennom hele salget. Vi fikk til slutt den prisen vi ønsket etter meget hard og god jobbing av eiendomsmegleren. Proaktiv anbefales!
- Markus Alexander Haug, E, 22. apr ,2022
Opptrådt på en ryddig måte.
- Unni Elisabeth Sakshaug, E, 23. feb ,2022
Svært fornøyd med hele prosessen. Møtte megler fra Proaktiv først ved visning av ny bolig, og hadde en god opplevelse ved kjøp av denne. Valgte deretter Proaktiv for salg av bolig!
- Marit Vaagen Røe, E, 06. des ,2021
Når vi skulle velge megler som skulle representere vår bolig møtte vi flere forskjellige meglere. Magefølelsen vi hadde etter å ha møtt Christina Hornes var det som gjorde at vi valgte Proaktiv. Hun er en dyktig selger, og måten hun selger seg selv er måten hun får solgt din bolig. Hun passet på at alle dokumentene var på plass til salg av boligen vår og brukte tid til å formidle alt som skjedde i prosessen til oss. Etter visningen vår brukte hun tid til å ringe oss for å dele hvordan visningen gikk og hva hennes tanker om bud kom til å utvikle seg. Dagen etter viste disse tankene seg å være rett. Hun er en god menneskekjenner. Under budkrigen kommuniserte hun med oss gjennom hele prosessen. Hun ville høre våre tanker og kom med sine egne. Boligen vår var på en plass der salg av bolig kan være vanskelig. Vi fikk boligen vår til prisen vi ønsket den for og det er her hun beviste at hun er alt hun lovet. Etter salget av vår bolig var hun tilgjengelig for spørsmål og hun stile til hjelp under kjøp av vår egen bolig uten ekstra kost. Her kom hun også med sine egne tips og egne tanker. Vi fikk gjøre som vi ville, men ved hjelp av hennes tips fikk vår nye bolig! Hvis du vil ha en megler som er tilgjengelig for deg, er en god menneskekjenner og vil hjelpe deg til å nå ditt mål er Christina det beste valget. Hun er ikke bare der under salg av din egen bolig, hun er tilgjengelig etter salget og hun hjelper deg ved kjøp av din egen bolig. Proaktiv er et ferskt megler firma, men de har knekket koden med kundearbeid og god kvalitet.
- Ingrid Rygnestad, E, 30. nov ,2021
Utrolig bra gjennomfør fra A til Å. Alltid tilgjengelig og veldig proft. Følte meg godt ivaretatt og at mine behov og meninger ble tatt med i prosessen.
- Mikael Wenger, E, 28. jul ,2021
Veldig imøtekommende meglere som var opptatt av at vi som personer fikk god informasjon om kjøp og salg
- Jens Petter Turøy, E, 15. jul ,2021
Christina var en usedvanlig dyktig (og ikke minst hyggelig) megler. Ga klare råd og føringer som viste seg og stemme med realitetene. Var alltid positiv og godt forberedt på alle trinn i prosessen.
- Ragnar Møller, E, 15. jul ,2021
Vi opplevde megler som svært seriøs, med en stor entusiasme og selvsikkerhet.. Vi var svært fornøyd med prosessen og salgsprisen som også er vesentlig. Totalopplevelsen var meget bra.
- Eva-Marit Edvardsen, E, 13. jul ,2021
Engasjert, interessert og hyggelig megler med veldig god kunnskap om markedet og kundegruppen. Megler viste også en tilgjengelighet i salgsprosessen, som for meg var svært viktig.
- Janne Myhre, E, 23. jun ,2021
Megleren strakk seg mye lengre en forventet
- Erik Thorbergsen, E, 17. jun ,2021
Hele salgsprosessen ble utført med meget god kvalitet. Jeg er veldig glad for at jeg valgte ProAktiv og eiendomsmegler Christina Hornes ved salg av min leilighet og anbefaler gledelig både firma og megler videre til deg som ønsker det beste!
- Marit Ler, E, 11. jun ,2021
Følte meg hele tiden trygg på valg som ble tatt og følte at megler var ærlig og hele tiden kom med gode råd for avgjørelser underveis i salgsprosessen.
- Martin Breivik Skaldebø, E, 25. mar ,2021
Proaktiv og Christina sørget for at jeg hadde en veldig fin og behagelig salgsprosess med god kommunikasjon og jevnlig oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Megler satte opp en god strategiplan i forhold til markedet på daverende tidspunkt og var tilgjengelig fra start til slutt. En av grunnene for at jeg valgte Proaktiv og Christina Hornes er på grunn av kvaliteten de legger i arbeidet med markedsføring og visning, noe jeg ble veldig fornøyd med!
- Yann-Erik Randa Bahezre De Lanlay, E, 01. des ,2020
Hadde et godt inntrykk av megler fra første møte, og selvom Proaktiv ikke går for å være rimeligst så angrer vi ikke et sekund på valget vi gjorde. Det var veldig viktig for oss som førstegangsselgere å få prisantydning, selv med et marked som hadde stått stille de årene siden vi kjøpte oss inn. Engasjementet, profesjonaliteten og strategien hos megler var upåklagelig og vi fikk i land en avtale vi var fornøyd med, og dette i et usikkert marked dagen før lockdown i mars! Vel verdt de ekstra kronene som Proaktiv tar kontra andre selskaper. Vil aboslutt anbefale Proaktiv om man ønsker å få valuta for pengene i forbindelse med salg.
- Snorre Felldal, E, 26. nov ,2020
Opplevde Proaktiv v/Christina Hornes som profesjonell, ryddig og tilgjengelig i salgsprosessen. Benyttet Proaktiv for 2.gang ved salg før sommeren og kommer til å bruke de også ved evt neste salg! Anbefales på det sterkeste!
- Ellen M Amundsen Olsvik, E, 25. nov ,2020
Pro aktiv tilbyr steingode og serviceinnstilte eiendomsmeglere som har et godt øye for hva en god salgspris er! Hele salgsprosessen var meget behagelig, fra start til slutt. Høyst anbefalt!
- Even Hembre, E, 14. aug ,2020
Meget ordentlig og god samhandling med en presis og flink megler! Anbefales!
- Erik Hansen, E, 13. sep ,2019
Enkel, effektiv og ryddig salgsprosess. Megler er absolutt å anbefale til andre som skal selge.
- Torun Krangsås Vikan, E, 27. jul ,2019
Flink og blid megler. Lett å kommunisere med. Ryddig og konkret. Effektiv. Hadde god innsikt i leiligheten.
- Marianne Hoel, E, 26. jul ,2019
Christina Hornes fungerte faktisk bedre enn jeg forventet da jeg kontaktet henne. Hun var meget reflektert, evne til å se både spørsmål og svar fra ulike sider, så vel fra kjøpersiden som fra selgersiden. Som megler fremsto hun som en person som ville alle vel, hun tok derfor ulike initiativ som gagnet handelen for både kjøper og selger. På visningen fikk jeg tilbakemelding om at hun fremsto som kunnskapsrik og "på", men ikke pågående. i det hele kan jeg ikke tenke at noe kunne ha vært gjort annerledes. det helt vesentlige var at hun ikke fremsto som en "hurtigmegler" som ville ha handelen avgjort fortest mulig for å innkassere sitt honorar
- Georg Nervik, E, 28. jun ,2019
Jeg hadde gode følelser og følte meg trygt og godt varetatt hele veien!
- Minoo Mojdeh, E, 28. jun ,2019
Veldig god oppfølging og informasjon fra megler. Opplevde megler som engasjert og aktiv i prosessen.
- Ragnhild Andrea Tverå, E, 12. mar ,2019
Christina Hornes har vært veldig ryddig gjennom hele salgsprosessen. Hun har vært lett tilgjengelig for alle mine spørsmål og har kommet med god veiledning. Svært fornøyd med megleren!
- Siw-Lindia Leirbakk Ledsaak, E, 08. feb ,2019
Profesjonell, presis og imøtekommende. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble lagt ned i forbindelse med salg av min leilighet. Betryggende å ta kontakt og få svar med en gang, dette har gjort at kommunikasjoenen med megler har fungert optimalt. En tilgjengelig, grundig og engasjert megler gjorde hele salgsprosessen enkel for meg som skulle selge. Jeg er glad jeg valgte Proa, og anbefaler absolutt andre til å gjøre det samme!
- Siri Stavnes, E, 11. aug ,2018
Veldig god tilgjengelighet og raske svar! Hyggelig megler
- Ida Pernille Holhjem, E, 29. jun ,2017
Tilgjenngelig, trivelig, profesjonell, imøtekommende, informerende og blid
- Hilde Andrea Grande Halle, E, 21. jun ,2017
Jeg syns det hele ble ryddig forseggjort og det var en god tone hele veien.
- Martine Lysebo, E, 20. jun ,2017
Jeg er veldig fornøyd med Proa, oversiktlig og proffersjonell. veldig flinke til å følge opp.
- Magnus Setrom Taftø, E, 06. apr ,2017
Jeg kjente ikke så mye til PROA på forhånd, men jeg ble fort komfortabel med å være i så gode hender, hele prosessen har vært ryddig og bra.\r\nDa jeg ikke har vært så mye personlig tilgjengelig ved dette salget, har det ført til mange telefoner og mailer på kveldstid.\r\nDet vært noe problem, når man har slike trivelige, engasjerte og målbevisste meglere i PROA.\r\n \r\nAnbefales å bruke PROA, du blir ikke skuffet.\r\nog boligen blir solgt uten for mye bryderi for deg.\r\n\r\n
- Hans Petter Støre, E, 19. jun ,2016

Se flere kundeuttalelser

4446936_1a
Prisant.:  4000000,00

Udbyes gate 11C

Trondheim

Stor og fin 3-roms leilighet. Solrik balkong. Nyere bad. Oppvarming og varmtvann inkl. Nærhet til NTNU og St.Olavs.

Totalpris:

Kr 4143857

P-rom:

74,00 kvm
4443358_1a
Prisant.:  3740000,00

Margretes gate 7

Trondheim

Tiltalende 1/4-part over 2 plan på attraktive Øya - Ny solrik veranda - P-plass - Vedovn - Innredet loft på 12 kvm.

Totalpris:

Kr 4257630

P-rom:

66,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4445352_1a
Solgt!

Mellomila 61

Trondheim

Moderne selveierleilighet med god standard. Balkong. Lave felleskostnader. Nærhet til Bymarka og sjøen. Parkeringsplass

Totalpris:

Kr 2750000

P-rom:

36,00 kvm
4434861_1a
Solgt!

Enromvegen 103

Trondheim

Innholdsrik familiebolig med skjermet endebeliggenhet - Blindvei - 3 soverom - Solrik terrasse og hage - Garasje

Totalpris:

Kr 5200000

P-rom:

162,00 kvm
4426308_1a
Solgt!

Midelfarts veg 26A

Trondheim

Nyoppusset og innbydende 2-roms leilighet i blindvei - Carport - Stor solrik terrasse - Fjernvarme inkl. i felleskost.

Totalpris:

Kr 3475644

P-rom:

69,00 kvm
4427098_1a
Solgt!

Klæbuveien 49

Trondheim

Stor og lys 3-roms hjørneleilighet med attraktiv beliggenhet ved Høyskoleparken - Solrik balkong og vedovn - Nært NTNU

Totalpris:

Kr 3950000

P-rom:

73,00 kvm
4379573_1a
Solgt!

Einar Tambarskjelves gate 2A

Trondheim

Romslig 3-roms i toppetasje med endebeliggenhet - Nytt bad - Store rom - Mulighet for p-plass - 2 balkonger.

Totalpris:

Kr 4540084

P-rom:

78,00 kvm
4417661_1a
Solgt!

Vangslunds gate 20

Trondheim

Innbydende 2-roms leilighet i 4.etg i et moderne bygg - Parkeringsplass med EL-lading - Heis - Solrik balkong.

Totalpris:

Kr 3950000

P-rom:

45,00 kvm
4413642_1a
Solgt!

Sigurd Jorsalfars veg 27C

Trondheim

Innholdsrik og lys 3-roms med praktisk planløsning. Toppetasje. Solrik balkong med fin utsikt. Veldrevet borettslag.

Totalpris:

Kr 3508099

P-rom:

69,00 kvm
4411124_1a
Solgt!

Gyldenløves gate 2B

Trondheim

Fin og urban 2-roms leilighet i 2.etg - Gangavstand til Solsiden og studiesteder - Felles terrasse.

Totalpris:

Kr 2629663

P-rom:

37,00 kvm
4409387_1a
Solgt!

Hans Nissens gate 10

Trondheim

Stor og fin 2-roms leilighet - Lave felleskostnader - Nytt gulv og vinduer fra 2013. Gangavstand til sentrum.

Totalpris:

Kr 2800000

P-rom:

49,00 kvm
4334748_1a
Solgt!

Ilevollen 7

Trondheim

Lys og klassisk hjørneleilighet med god takhøyde og store vinduer - God standard - Kort vei til St.Olavs og NTNU.

Totalpris:

Kr 4177149

P-rom:

73,00 kvm
Solgt!

Sverresborg alle 1

Trondheim

Boligtomt Sverresborg alle 1

Totalpris:

Kr 0

P-rom:

0,00 kvm
Solgt!

Marienbergveien 5

Trondheim

Boligtomt Marienbergveien 5

Totalpris:

Kr 0

P-rom:

0,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Sm%C3%B8r%C3%A5svegen_56a-33
Aktuelt

Markedet kan du ikke endre, men meglingen kan du velge

Når det handler om kvalitet på materiell, metoder og megling - er det faktisk aldri markedet som bestemmer over dette, det er det mennesker som gjør.
9f3f04d34eedd6d0d3b414861bb37571de7cf36c
Aktuelt

Kloke valg i et annerledes boligmarked; - Utrolig viktig å være presis

Markedet kan du ikke endre, men meglingen kan du velge.
irwqiugtwi
Aktuelt

Selge bolig denne høsten? - Ta bildene nå

Hvis du vet at du skal selge bolig i løpet av det neste halve året er det ingen grunn til å drøye med planleggingen. Alt som kan gjennomføres i...
Se alle våre artikler  
Boligartikler