Hjem

>

Andrea søker fullmektig!

Vil du bli Andrea sin nye fullmektig? Vi garanterer en spennende, meget lærerik og utfordrende hverdag.

Utlyst: 27. mai 2020

Søknadsfrist: 22. juni 2020

Arbeidssted: Proaktiv Småstrandgaten, Bergen sentrum

Andrea Birkeland har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen, og jobber som ansvarlig megler/Jr. partner på vårt kontor i Småstrandgaten. Hun har et brennende engasjement og en enorm stå på-vilje som sikrer et optimalt salg gjennom en trygg og effektiv prosess. For henne er det å megle boliger mer enn et håndverk eller en vanlig jobb. Det er en livsstil.

Nå søker hun en lærevillig fullmektig. En som har lyst til å bli en av landets beste meglere. Som fullmektig vil du jobbe dedikert sammen med ansvarlig megler i hennes portefølje i den 2-årige fullmektigperioden. Du vil være meglerens høyre hånd i arbeidsdager som er preget av engasjement, arbeidsglede, høyt tempo, fokus på utvikling og jobbing mot det å alltid bli bedre. Fokus på kvalitet i alt vi gjør er utrolig viktig for oss og det gjør dagene mer lærerike. Andrea vil ha som mål å gjøre deg til en av landets beste meglere. Vi ønsker at hver enkelt skal bli best mulig og vi lever for fornøyde kunder!

Vil du bli Andrea sin fullmektig?

Du må være utdannet eiendomsmegler eller jurist for å kunne søke stillingen. Både nyutdannede og du som jobber som fullmektig kan søke.

Søknad sendes enten på mail til: andrea.birkeland@proaktiv.no

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til: Camilla Krokeide, tlf. 916 50 497

 

Send inn søknad