a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Det er plass til flere flinke meglere hos Proaktiv Fana

Vi ønsker å styrke vårt team ytterligere og komme i kontakt med deg som er eiendomsmeglerfullmektig, eiendomsmegler eller jurist.
Utlyst: 17. nov 2020
Søknadsfrist: 15.jan 2023
Arbeidssted: Bergen, Fana
Proaktiv Eiendomsmegling er lokalisert i storbyområdene og er en utpreget kvalitets-megler. Vi har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Proaktiv består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom.

Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hver eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som er tilpasset kundens behov.

Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom høy kompetanse, motivasjon og en gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at de beste vinner. Slik er det også med eiendomsmegling. Flinke mennesker med de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for sine kunder.

Vi søker:

Vi ønsker å utvide staben med 1-2 personer med utpreget serviceinnstilling, godt humør, høy arbeidskapasitet og god faglig kompetanse.

Vi er interessert i deg som er proaktiv, tenker riktig først, handler riktig etterpå, for på den måten å skape optimale resultater for kundene våre. Verdiene våre er veldig viktige for oss, da vi er opptatt av å ha en vinnerkultur basert på at vi skal være menneskelig ydmyk, faglig kompetent, innovativ og proaktiv. Dette må være noe du kjenner deg igjen i, eller noe du ønsker å jobbe etter.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er utdannet eiendomsmegler eller jurist. Tidligere erfaring er en fordel, men opplæring vil bli gitt, så andre kvalifikasjoner vil bli vurdert dersom erfaring mangler.

Du er kvalitetsbevisst, serviceinnstilt, nøyaktig og bidrar til fellesskapet.

Vi kan blant annet tilby:
  • Godt arbeidsmiljø med tilrettelegging for kursing, firmaturer og gode opplevelser.
  • Felles morgentrening med PT, samt egentrening hver uke.
  • En kjent merkevare forbundet med høy kvalitet.
  • Konkurransedyktig lønn og gode bonusordninger.
  • Erfarne medarbeidere med høy faglig kompetanse.
  • Fine kontorlokaler midt i Nesttun sentrum.
  • Attraktiv ferieleilighet for ansatte i Marbella og Oslo/Aker brygge.
For våre nyansatte eiendomsmeglerfullmektige tilbyr vi et Fullmektigprogram som gir den enkelte mulighet til å søke om meglerbrev. Vårt fullmektigprogram består blant annet av en Proaktivskole, et oppgjørskurs med nødvendig praksis i tillegg til ekstern kursing og tett oppfølgning på det enkelte kontor.

Hvis du vil bli vår nye kollega, eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med

Daglig leder Proaktiv Gruppen:
Vibeke Stavenes

Tlf. 93 00 23 26

E-post: vs@proaktiv.no

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)