Hjem

>

Kenneth Aadland søker ny fullmektig

Nå har du muligheten til å lære av og jobbe sammen med en av Norges beste meglere. Vi har alltid plass til flinke mennesker!

Utlyst: 27. mai 2020

Søknadsfrist: 22. juni 2020

Arbeidssted: Proaktiv Småstrandgaten, Bergen sentrum

image.png

Kenneth er utdannet jurist og har i tillegg en mastergrad i strategisk ledelse. Han er daglig leder og partner i Proaktiv Småstrandgaten. Du forstår fort hvorfor nettopp han har lykkes med å trene noen av landets beste meglere, bygge opp landets fremste eiendomsmeglerkontorer og hvorfor han hver eneste gang oppnår optimale resultater på vegne av sine kunder. Han har trent og lært opp svært mange meglere gjennom 20 år, mange er blant landets beste meglere år etter år. Selv kan han vise til hele 15 førsteplasser som årets megler på landsbasis.

Nå søker han etter deg som har ambisjoner om å skape fantastiske resultater for kundene dine. Du må være lærevillig og ha lyst til å jobbe med kvalitet i meglingen. Du må være opptatt av å yte ditt beste for alle kunder i alle sammenheng.

Som fullmektig vil du jobbe dedikert sammen med han som ansvarlig megler i hans portefølje og under hans ledelse  i den 2 årige fullmektigperioden. Du vil være hans høyre hånd i arbeidsdager som er preget av engasjement, arbeidsglede, høyt tempo, fokus på utvikling og jobbing mot det å alltid bli bedre. Fokus på kvalitet i alt vi gjør er utrolig viktig for oss og det gjør dagene mer lærerike. Kenneth vil ha som mål å gjøre deg så god som overhode mulig- han pleier å lykkes.

Vil du lære av og sammen med Kenneth?

Du må være utdannet eiendomsmegler eller jurist for å kunne søke stillingen. Både nyutdannete, du som jobber som fullmektig og meglere som vil utvikle seg kan søke.

Søknad sendes på mail til: vs@proaktiv.no

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til: Vibeke stavenes, tlf. 93 00 23 26

 

 

Send inn søknad