a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Kjedeledelsen i Proaktiv utvider og ansetter en egen rekrutterings/profil-ansvarlig

Vi er alltid på utkikk etter de riktige menneskene som ønsker å jobbe sammen med oss. Med et ønske om å både utvikle og utvide kjeden vår er vi derfor på utkikk etter en person som kan jobbe i denne retningen og bidra til å styrke teamet vårt.
Utlyst: 11. aug 2022
Søknadsfrist: 10.sep 2022
Arbeidssted: Bergen/Oslo
Våre 19 meglerkontorer i Norge har alltid plass til flinke folk og nå trenger vi en person som faktisk kan finne disse. De ulike kontorene har ulike behov – alt fra traineer til partnere med lengre erfaring burde være i lupen til en rekrutteringsansvarlig. Mulighetene for etablering av helt nye kontorer i aktuelle landsdeler er også svært interessant for oss. Det er i den forstand derfor aktuelt med rekruttering av meglere, partnere og drivere/eiere av kontor. Stillingen vil også innebære å arbeide med å spisse kjedens profil utad – det er viktig for oss å ha et uttrykk som gjenspeiler hvem vi er og hva kunder og potensielle nye kolleger kan forvente.

Det er ønskelig at du har erfaring fra meglerbransjen.

Vi er forventningsfulle til metoder som kan bidra at vi kan heve kvaliteten av Proaktiv ytterligere. Vi har et uttalt mål om å alltid bli bedre. Dette krever strategisk planlegging og at vi holder oss til planen frem mot mål. Vi synes det er viktig at du er kvalitetsbevisst, nøyaktig, kreativ og selvstendig – samtidig tilpasningsdyktig i teamarbeid. Du er velkommen til å sende oss en søknad!
Alle spørsmål knyttet til stillingen kan henvendes til daglig leder for Proaktiv Gruppen, Vibeke Stavenes: vs@proaktiv.no

Hvem er vi?
Proaktiv Gruppen AS er franchisegiver til samtlige kontorer i Proaktiv-kjeden. Vi holder til midt i Bergen sentrum, sammen med Proaktiv Småstrandgaten, Proaktiv Prosjektmegling Bergen og Aktiv Oppgjør AS. I Gruppen er vi per dags dato fire faste ansatte, alle med ulike ansvarsområder. Stillingen som skal besettes kan ha tilholdssted i Bergen eller Oslo – så her tar vi imot søkere fra begge byene.

Hva er Proaktiv og hva står vi for?
Proaktiv Eiendomsmegling består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom.
Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hver eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi deg som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov.

Vi er tilgjengelige på kundenes premisser. Det betyr at vi griper utfordringene "der og da" og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med dere velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post.

Noe av det vi kan tilby våre kolleger:
  • Godt arbeidsmiljø med tilrettelegging for kursing, trening, turer og gode opplevelser
  • Attraktive ferieleiligheter for ansatte i Marbella og Oslo/Aker Brygge.          
  • Erfarne medarbeidere med høy faglig kompetanse
Fine kontorlokaler midt i Bergen sentrum eller sentralt i Oslo. 

Søknadsfrist: 10. september 2022
 
 
 
 
 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)