Hjem

>

Megler - Asker, Holmestrand, Drammen og Røyken

Vi søker meglere til områdene Asker, Holmestrand, Drammen og Røyken

Utlyst: 30. juli 2019

Søknadsfrist: 31. aug. 2019

Arbeidssted: Asker

Vi har god tilgang på oppdrag og søker deg som er har teft og ønske om å være en god kvalitetsmegler. Du må ha egenskapen til å gjøre kunden trygg på å investere i nettopp deg for sitt boligsalg. Du er strukturert og effektiv i hverdagen og ønsker å yte det som skal til for å maksimere potensialet for dine kunder.

Proaktiv Bolig og Prosjektmegling har et prestasjonsfremmende miljø, og etterstreber å hele tiden være i front i bransjen på utvikling og nytenkning. Våre meglere har tilgang til unike og innovative salgsverktøy som kommer våre meglere og kunder til gode.

Vi kan tilby et erfarent og faglig dyktig team i kvalitetskjeden Proaktiv Eiendomsmegling.

Vi kan tilby gode betingelser og muligheter for partnermodeller for den rette.

Proaktiv Bolig og Prosjektmegling er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak i Proaktivkjeden. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Vi har derfor de viktigste forutsetninger til å formidle våre kunders eiendommer på best mulig måte. Våre kunder skal føle seg trygge gjennom alle ledd i bolighandelen. Faglig tyngde, god kunnskap og riktig metode skal være våre kunders sikkerhet hele veien gjennom salgsprosessen.

Våre markedsområder er Asker, Lier, Røyken, Drammen og Holmestrand. Via vårt store nettverk selger vi også boliger i Bærum og Oslo med omegn. Samt fritidsboliger.

Send inn søknad