a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Proaktiv Briskeby søker meglere/fullmektiger - vil du jobbe med dyktige meglere og levere høy kvalitet?

Vi trenger motiverte og fremoverlente meglere til vårt kontor på Briskeby
Utlyst: 11. mai 2021
Arbeidssted: Oslo
Proaktiv Briskeby er lokalisert på Frogner og er en utpreget kvalitetsmegler. Vi har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom høy kompetanse og motivasjon og en gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at de beste vinner. Slik er det også med eiendomsmegling. Flinke mennesker med de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for våre kunder.I Proaktiv har vi høyt kvalifiserte meglere som gjennomfører bruktsalg på en trygg og effektiv måte. Vi ønsker å alltid å komme i kontakt med dyktige mennesker, som har utpreget serviceinnstilling, godt humør, høy arbeidskapasitet og god faglig kompetanse.

Nå ønsker vi å styrke teamet vårt ytterligere med dedikerte, effektive og presise meglere og/eller eiendomsmeglerfullmektiger. 

Erfaring innen meglerbransjen er ønsket, men opplæring vil selvsagt bli gitt, så andre kvalifikasjoner vil bli vurdert dersom erfaring mangler. Du er også aktuell hvis du går siste året på BI. 

Du er kvalitetsbevisst, serviceinnstilt, nøyaktig og bidrar til fellesskapet.

Vi kan blant annet tilby:

-              Godt arbeidsmiljø med tilrettelegging for kursing, trening, turer og gode opplevelser.

-              Erfarne medarbeidere med høy faglig kompetanse.

-              Fine kontorlokaler sentralt på Briskeby

Hvis du vil bli vår nye kollega, eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

- Daglig leder v/ Proaktiv Briskeby, Caroline Ringså Ask / M: 93 41 16 02 eller E: cr@proaktiv.no 

 

Om arbeidsgiveren

Proaktiv Eiendomsmegling består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom.

Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hvert eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi deg som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov.

Vi er tilgjengelige på kundenes premisser. Det betyr at vi griper utfordringene "der og da" og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med dere velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post.

 

Velkommen til oss!

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)