Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Ledige-Stillinger
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  

Proaktiv Lørenskog søker eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig/megler til sitt kontor

Vi er i stadig vekst og vil styrke temaet vårt på Lørenskog!
Utlyst: 06. okt 2020
Søknadsfrist: 01.nov 2020
Arbeidssted: Østlandet - Lørenskog
Proaktiv er lokalisert i storbyområdene og er en utpreget kvalitets-megler. Vi har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom høy kompetanse og motivasjon og en gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at de beste vinner. Slik er det også med eiendomsmegling. Flinke mennesker med de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for våre kunder.

I Proaktiv har vi høyt kvalifiserte meglere som gjennomfører bruktsalg på en trygg og effektiv måte. Vi ønsker å alltid å komme i kontakt med dyktige mennesker, som har utpreget serviceinnstilling, godt humør, høy arbeidskapasitet og god faglig kompetanse.

Du må være utdannet eiendomsmegler eller jurist. Tidligere erfaring er en fordel, men opplæring vil bli gitt, så andre kvalifikasjoner vil bli vurdert dersom erfaring mangler.

Du er kvalitetsbevisst, serviceinnstilt, nøyaktig og bidrar til fellesskapet.

Hvis du vil bli vår nye kollega, eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

- Daglig leder v/ Proaktiv Lørenskog, Truls Hauge. Mob.: 93 06 48 20 eller e-post: th@proaktiv.no   

 

Vi søker også en ny salgssjef, dette stillingen kan du lese mer om her: https://proaktiv.desti.no/om-oss/ledige-stillinger/er-du-proaktiv-lorenskog-sin-nye-salgssjef 

 

Om arbeidsgiveren

Proaktiv Eiendomsmegling består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom.

Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hvert eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi deg som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov.

Vi er tilgjengelige på kundenes premisser. Det betyr at vi griper utfordringene "der og da" og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med dere velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post.

Velkommen til oss!

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)