Ledige-Stillinger
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Proaktiv Prosjektmegling søker nå en koordinator/prosjektmegler til sitt kontor i Bergen sentrum

I Proaktiv Prosjektmegling har vi høyt kvalifiserte prosjektmeglere med lang fartstid i bransjen – vi gjennomfører årlig en stor mengde salg på en trygg og effektiv måte.
Utlyst: 13. des 2021
Søknadsfrist: 01.feb 2022
Arbeidssted: Bergen - Proaktiv Prosjekt
For oss i Proaktiv Prosjektmegling er det mye som skjer de kommende årene. Vi har en økende og spennende portefølje – og trenger med det en person som kan fungere både som prosjektmegler og koordinator. Her blir det altså muligheter for en kombinert jobbhverdag med både salg av nybygg, ansvar for sosiale medier og kontorarbeid. Du vil jobbe tett sammen med hele teamet vårt og ta del i det som skjer. Av prosjekter som er i vår portefølje per dags dato kan vi nevne Mølleneset, Laguneparken, Skiparviken, Sandslikollen, Voss Resort mm.

I Proaktiv Prosjektmegling har vi høyt kvalifiserte prosjektmeglere som gjennomfører en rekke salg årlig på en trygg og effektiv måte. Vi ser etter en person som har en utpreget serviceinnstilling, godt humør, høy arbeidskapasitet og god faglig kompetanse.

Selskapet har en markedsriktig portefølje av spennende prosjekter som skal legges ut for salg de neste årene. Samtidig kan det i perioder være behov for å håndtere pågang av bruktsalg som oppstår som følge av prosjektsalgene. Arbeidsoppgavene vil favne over begge arbeidsområdene og gi en dynamisk og spennende hverdag for den rette kandidat.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er utdannet eiendomsmegler eller jurist. Erfaring fra prosjektmegling er en fordel, men opplæring vil bli gitt, så andre kvalifikasjoner vil bli vurdert dersom prosjekterfaring mangler. 

Du er kvalitetsbevisst, serviceinnstilt, nøyaktig og bidrar til fellesskapet.

Vi kan blant annet tilby:
  • Trygge rammer med faste arbeidstider og fast lønn. Muligheter for ekstra provisjon og bonus.
  • Godt arbeidsmiljø med tilrettelegging for trening, turer og gode opplevelser.
  • Attraktive ferieleiligheter for ansatte i Marbella og Oslo/Aker brygge
  •  Erfarne medarbeidere med høy faglig kompetanse.
  • Sentrale kontorlokaler i Bergen sentrum

Hvis du er interessert i stillingen eller ønsker mer informasjon om arbeidsbeskrivelsen, ta kontakt med daglig leder, Lena Leikvoll, tlf.: 48 08 13 61

Vi ser frem til å høre fra deg! :) 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)