a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Stedet du jobber blir en stor del av deg – så du burde være veldig fornøyd hver dag?

Utlyst: 12. okt 2021
Søknadsfrist: 01.nov 2021
Arbeidssted: Proaktiv Bergen
Om du jobber mye eller lite påvirkes du av dine daglige omgivelser, kolleger og kulturen du er en del av. Det du omringer deg med bidrar til å bygge din karakter. Du skal gjøre mange viktige valg i livet – valg av arbeidsplass bør ikke være tilfeldig. Velg smart og verdifullt for din egen del.  

I eiendomsbransjen er det ingen hemmelighet at det du gjør måles og det er en hverdag hvor prestasjoner står i sentrum. Du skal jobbe tett på flere ulike mennesker og forholde deg til like mange ulike situasjoner. Mange sier at ingen dager er like – det er vi til en viss grad enig i, for ingen mennesker er like og møtene med de blir deretter. På den andre siden er dagene like fordi vi skal gjøre det vi er god på til enhver tid, men midt oppi dette skal vi trives, bli inspirert og motivert. For det er da vi fungerer best. Dette vet vi og vi synes det er avgjørende for gode resultater. Vi har fokus på tett samarbeid i teamene, interne kurs, felles trening i form av tennis, padel, styrke og utholdenhet, samt sosiale opplevelser på ski, arrangementer, restauranter og utenlandsreiser.

I Bergen har vi fem Proaktiv kontorer – vi er mange og vi er forskjellige. Ulike personligheter med ulike preferanser. Men vi har noe fint og viktig til felles; levere kvalitet til alle menneskene vi treffer.

Derfor er vi alltid på utkikk etter dyktige, dedikerte mennesker. Vi utvider flere av våre kontorer i Bergen og ser etter blant annet prosjektmeglere, traineer, fullmektiger, meglere og partnere. Vi ser etter de menneskene som ønsker å ha fokus på megling som fag. Vi legger til rette med materiell, motivasjon, mennesker og metoder. Din egen suksess er det du som står for, men vi vil gjerne være med deg og tilrettelegge for det – vi gleder oss til å snakke med deg.


 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)