a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Vi søker backoffice/kontorsjef til vårt nyeste Proaktiv kontor på Torshov

Utlyst: 09. aug 2022
Søknadsfrist: 01.des 2022
Arbeidssted: Oslo
Vi er svært glade for å åpne et helt nytt kontor i Oslo- åpningen vil skje i november. I den forbindelse har vi en innholdsrik og spennende stilling ledig. Denne passer til deg som er strukturert, effektiv, kreativ og kvalitetsbevisst. Du er utdannet eiendomsmeglerfullmektig/megler/jurist – tidligere erfaring knyttet til megling er nyttig.

Først og fremst innebærer stillingen å arbeide som backoffice for megler – under dette faller blant annet innhenting av opplysninger, utarbeide prospekter, annonser, samt sørge for dokumentarbeid knyttet til handelen gjennom hele prosessen. Videre er det ønskelig at du opptrer som kontorsjef i det daglige – sørger for diverse bestillinger, oppdaterer vindusutstillinger og holder lokalet hyggelig og innbydende. Den kreative biten kommer til sin rett som ansvarlig for kontorets sosiale medier – Instagram og Facebook. I kjeden jobber vi hyppig og fortløpende med å poste innlegg av boliger til salgs, solgte boliger og deling av info knyttet til rådgivning ved kjøp og salg.

Kort oppsummert vil stillingen bestå av følgende tre ansvarsområder:
  • Backoffice
  • Kontorsjef
  • SoMe ansvarlig
Alle kontorene våre bærer tydelig preg av å ha en prestasjonskultur. Altså er det menneskene som skaper de gode resultatene. Det gjør vi gjennom å være positive, påskrudde, ha gode holdninger og utføre riktige handlinger. Det er alltid plass til dyktige mennesker som ønsker å skape verdi i våre team.
Stedet du jobber blir en stor del av deg – så du burde være veldig fornøyd hver dag?  
Om du jobber mye eller lite påvirkes du av dine daglige omgivelser, kolleger og kulturen du er en del av. Det du omringer deg med bidrar til å bygge din karakter. Du skal gjøre mange viktige valg i livet – valg av arbeidsplass bør ikke være tilfeldig. Velg smart og verdifullt for din egen del.  

Har du spørsmål knyttet til stillingen? Spør oss gjerne! Vibeke Stavenes / Daglig leder, Proaktiv Gruppen / T: 93 00 23 26 / E: vs@proaktiv.no
Ellers, send din søknad og cv til vs@proaktiv.no – vi ser frem til å høre ifra deg.

Om arbeidsgiveren
Proaktiv Eiendomsmegling består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom.
Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hver eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi de som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset kundens behov.
Vi er tilgjengelige på kundenes premisser. Vi griper utfordringene i forkant og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med kundene velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post.


 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)