a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Vi søker eiendomsmegler/fullmektig for Proaktiv Lillestrøm

Et av våre største og beste kontorer har plass til flere.
Utlyst: 23. sep 2022
Søknadsfrist: 23.okt 2022
Arbeidssted: Proaktiv Lillestrøm
Proaktiv er lokalisert på Lillestrøm og er en utpreget kvalitets-megler. Vi har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom høy kompetanse, motivasjon og en gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at de beste vinner. Slik er det også med eiendomsmegling. Flinke mennesker med de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for våre kunder.

I Proaktiv Eiendomsmegling har vi høyt kvalifiserte meglere som gjennomfører salg på en trygg og effektiv måte. Vi ønsker å utvide staben med en personer med utpreget serviceinnstilling, godt humør, høy arbeidskapasitet og god faglig kompetanse.
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er utdannet eiendomsmegler/fullmektig.
Du er kvalitetsbevisst, serviceinnstilt, nøyaktig og bidrar til fellesskapet.

Vi kan blant annet tilby:
  • Godt arbeidsmiljø med tilrettelegging for kursing, trening, turer og gode opplevelser.
  • Provisjonsbasert avlønning med garantilønn og gode bonusordninger.
  • Erfarne medarbeidere med høy faglig kompetanse.
  • Fine kontorlokaler.
Hvis du vil bli vår nye kollega, eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder v/Proaktiv Lillestrøm, Stig Valskaar på e-post: sv@proaktiv.no.

Om arbeidsgiveren
Proaktiv Eiendomsmegling består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig.
Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hver eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi deg som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov.
Vi er tilgjengelige på kundenes premisser. Det betyr at vi griper utfordringene "der og da" og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med dere velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post.

Velkommen til oss!
 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)