Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Ledige-Stillinger
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  

Vi søker eiendomsmegler/fullmektig til Proaktiv Eiendomsmegling Sandnes

Vi opplever sterk vekst og ønsker å styrke vårt team ytterligere.
Utlyst: 27. okt 2020
Søknadsfrist: 01.des 2020
Arbeidssted: Sandnes, Rogaland
Proaktiv er lokalisert i storbyområdene og er en utpreget kvalitets-megler. Vi har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom høy kompetanse og motivasjon og en gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at de beste vinner. Slik er det også med eiendomsmegling. Flinke mennesker med de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for våre kunder.

I Proaktiv Eiendomsmegling har vi høyt kvalifiserte meglere som gjennomfører salg av brukte og nye boliger på en trygg og effektiv måte. Vi ønsker å utvide staben med 1-2 personer med utpreget serviceinnstilling, godt humør, høy arbeidskapasitet og god faglig kompetanse.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er utdannet eiendomsmegler eller jurist. Tidligere erfaring er en fordel, men opplæring vil bli gitt, så andre kvalifikasjoner vil bli vurdert dersom erfaring mangler.

 

Du er kvalitetsbevisst, serviceinnstilt, nøyaktig og bidrar til fellesskapet.

 

Vi kan blant annet tilby:

 

-              Godt arbeidsmiljø med tilrettelegging for kursing, turer og gode opplevelser.

-              En kjent merkevare forbundet med høy kvalitet             

-              Meget konkurransedyktig lønn og gode bonusordninger

-              Erfarne medarbeidere med høy faglig kompetanse.

-              Fine kontorlokaler midt i Sandnes sentrum

 

Hvis du vil bli vår nye kollega, eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Daglig leder/Partner: Torbjørn Mannes Johansen, tlf 94 83 24 52, e-post: mannes@proaktiv.no 

 

Om arbeidsgiveren

Proaktiv Eiendomsmegling består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom.

Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hvert eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi deg som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov.

Vi er tilgjengelige på kundenes premisser. Det betyr at vi griper utfordringene "der og da" og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med dere velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post.

 

Velkommen til oss!

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)