a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Vi søker fullmektiger og meglere/jurister til nytt kontor på Stovner

Vi er svært glade for å åpne et helt nytt kontor midt på Stovner. I den forbindelse har vi ledige plasser til både fullmektiger og meglere.
Utlyst: 19. aug 2022
Søknadsfrist: 31.des 2022
Arbeidssted: Oslo
Her får du en svært god mulighet til å ta del i egen verdiskapning. Vi ser etter meglere som er effektive, selvgående og kvalitetsbevisste. Du er utdannet eiendomsmeglerfullmektig/megler/jurist og elsker å skape gode resultater for kunder og kontor.

I Proaktiv-kjeden har vi fokus på materiell, motivasjon, mennesker og metoder. Alt er lagt til rette for å gjøre prosesser på en optimal måte. Vi gir deg verktøyene – suksessen skaper du selv. 

Alle kontorene våre bærer tydelig preg av å ha en prestasjonskultur. Altså er det menneskene som skaper de gode resultatene. Det gjør vi gjennom å være positive, påskrudde, ha gode holdninger og utføre riktige handlinger. Det er alltid plass til dyktige mennesker som ønsker å skape verdi i våre team.
Stedet du jobber blir en stor del av deg – så du burde være veldig fornøyd hver dag?  
Om du jobber mye eller lite påvirkes du av dine daglige omgivelser, kolleger og kulturen du er en del av. Det du omringer deg med bidrar til å bygge din karakter. Du skal gjøre mange viktige valg i livet – valg av arbeidsplass bør ikke være tilfeldig. Velg smart og verdifullt for din egen del.  

Har du spørsmål knyttet til stillingen?
Spør oss gjerne! Danyal Razzaq / E: dr@proaktiv.no / T: 919 22 699 
Ellers, send din søknad og cv - vi ser frem til å høre ifra deg.

Om arbeidsgiveren
Proaktiv Eiendomsmegling består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom.
Vi er det bindende ledd mellom kjøper og selger og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen boliger er like – hver eiendom og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi de som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset kundens behov.
Vi er tilgjengelige på kundenes premisser. Vi griper utfordringene i forkant og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med kundene velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post.
 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)