a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Vil du jobbe som backoffice for årets beste megler?

Ken Martin Wigand søker en egen backoffice / koordinator.
Utlyst: 15. sep 2023
Søknadsfrist: 01.okt 2023
Arbeidssted: Proaktiv Sandviken og Bergen Nord
Han har levert fantastiske resultater for kundene sine over lengre tid nå, og i 2022 fikk han fortjent den prestisjefulle førsteplassen som årets beste megler i hele Proaktiv kjeden. Det er planlegging, disiplin og gjennomføring på et høyt nivå. Både vi og han elsker å lage og skape kvalitet i materiell og metoder. Motivasjonen ligger i sluttresultatet. Som vi ønsker å gjøre så bra som overhodet mulig for kundene våre. De er det viktigste vi har, og det er en stor glede å bidra til økt livskvalitet for mange mennesker hvert år.

Ken Martin vet at de som bor riktig, de har det bedre. Derfor legger han mye tid og energi ned i å finne korrekt kjøper til hver eiendom. Han har en unik strategi gjennom vår Proaktivstandard, den vet vi fungerer, hver gang. Fordi vi har valgt å gå den retningen som skaper et best mulig resultat på en trygg og effektiv måte.

Hvis du tenker i sammen baner er du hjertelig velkommen til å søke på stillingen som backoffice / koordinator. Det er ikke et krav å være utdannet innenfor eiendomsmegleryrket, men absolutt en fordel. Ellers vil du få detaljert og grundig opplæring av Wigand selv. Han ønsker en person som er påskrudd, grundig og har tempo i arbeidet sitt. Det er dynamiske, varierte og pretasjonsbaserte hverdager i meglerbransjen – mye mestring, utfordringer og entusiastiske kolleger.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon på T: 480 81 353 eller E: kmw@proaktiv.no


 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)