a-070
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  
Om oss

Voss - det er et godt sted å megle

Vi har plass til flere flinke meglere i vårt team.
Utlyst: 23. sep 2022
Søknadsfrist: 25.okt 2022
Arbeidssted: Proaktiv Voss
"Voss er et utrolig vakkert sted med elver, vann, flotte turterreng og praktfulle skiområder. Det er 33 tunneler fra Bergen, en time og litt til med bil eller en time med tog. Man kan faktisk padle til Bergen fra Vangsvannet om man vil.
Jeg har tidligere sagt at det er verdens flotteste sted og mener det av hele mitt hjerte. Det skjer noe med hodet og kroppen på vei til Voss. Man finner roen og gleden, smilet kommer frem og uten unntak gleder man seg til å komme opp.

Det er ikke bare området, terrenget og omgivelsene. Det er menneskene. Det er noe eget ved dem - noe ryddig, ordentlig og ærlig. Det er flere som tar seg tid. Tid til å gjøre ting ordentlig, å være til stede. Med et smil, en spøk, en god kopp kaffe. I øyeblikket.
De bygger litt bedre, med litt mer yrkesstolthet, presisjon i arbeidet og oppfølgning underveis. De tar ansvar og retter om det er nødvendig. Vossinger flest har ikke noe behov for å være noe annet enn det de er- det er så uendelig mye mer enn godt nok, selv om de ikke liker å si det selv.

Men for meg som kommer utenfra er det et privilegium å få lov til å være med og ta del. Vi som elsker Voss uten en gang å komme derifra har en fordel- vi kan uttale det som Vossinger er for ordentlige til å si – det er faktisk verdens flotteste sted å være og å bo. Det er et utrolig hyggelig sted å megle.
 
Kom ut av skapet og bli en deltidsvossing eller "heltidswannabevossing" du også. Pendle eller flytt opp til oss- vi har jobb til deg om du er villig til å jobbe med hjertet og hodet.
 
Vi i Proaktiv har gjennom 20 år hatt gleden av å selge hytter, hus og leiligheter på Voss. Vi sitter sjeldent i lange bilkøer eller haster av sted mellom kunder og eiendommer, vi har tid og lyst til å gjøre meglingen ordentlig. Ta tiden sammen med de vi jobber for slik at prosessen blir så god som mulig og resultatet deretter. Vi er ikke bare glad i eiendom, men i menneskene vi jobber for og vil være sikre på at alle føler seg godt ivaretatt, at vi begynner i rett ende og bruker tiden riktig frem mot et trygt og godt salg. Ingen har solgt mer eiendom enn oss på Voss, ingen har flere fornøyde kunder eller bedre salg. Vi møter kundene våre hver dag i gatene, på butikken, kino eller på puben og det er alltid hyggelig.
 
Vær med oss å skape gode øyeblikk for kjøpere og selgere av eiendom du også.
Hos oss vil det også være mulighet for partnerskap - fordi vi vi vet at de beste resultatene skaper vi sammen. 
Velkommen til Voss skal du være."
 
Ring meg i dag på T: 98 23 96 56 eller send inn en søknad under.
Hilsen Even Lindseth
Daglig leder Proaktiv Voss


 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)