Martin Jose Nielsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Ta kontakt
Telefon: 91 65 04 96
E-post: mj@proaktiv.no
Martin har en bachelor grad i strategi og ledelse fra Handelshøyskolen ved UiA og en bachelor i eiendomsmegling fra BI i Bergen. Han elsker å hjelpe andre mennesker og gjør alt han kan for sine kunder.

Jose er et utenlandsk navn som Martin har med seg fra Colombia hvor han er adoptert fra. Han har vokst opp på Sandsli hvor han har gått i barnehage, barne-, ungdomsskole og vgs. Han er godt kjent i Fana og Ytrebygda. Dette er en lokalkjent megler som kjenner ditt område.

Martin har diverse erfaring innenfor eiendomsmegling. Han har vært med på alt fra salg av leiligheter i byen, eneboliger i bydeler og småbruk på bygda. For Martin så er kundene det viktigste. Han vet at for de fleste er kjøp og salg av bolig den største transaksjonen i livet, både økonomisk og emosjonelt. Martin er en megler som skal være der for deg. Med fokus på kvalitet er Martin aldri mer enn en telefon unna.  Martin sier: "det er lett å selge en bolig billig, men skal du få maks ut av din bolig er du avhengig av en godt planlagt og gjennomført strategi". Dette kan han!

Med grunnverdier som "ærlighet", "pågangsmot" og "stå på vilje" så er Martin den rette megleren for deg. For han er ikke megling en jobb, men en livsstil. Han gleder seg til å komme på kontoret hver dag og jobber både ukedager og helger. Skal du selge bolig? Da er det bare å ta kontakt med Martin!
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her
4280315_1a
Prisant.:  8800000,00

Søndre Ringåsen 25A

Ringerike

Stor og tiltalende enebolig fra 2018 med utleiedel | Idylliske og barnevennlige omgivelser | Under 1 time fra Oslo

Totalpris:

Kr 8800000

P-rom:

261,00 kvm
4287888_1a
Prisant.:  5900000,00

Larsgårdsvegen 9B

Ålesund

Velholdt enebolig med barnevennlige og spennende omgivelser. Uante muligheter på egen eiendom.

Totalpris:

Kr 5900000

P-rom:

173,00 kvm
4292455_1a
Prisant.:  6000000,00

A J Horgens vei 23

Drammen

Nyoppusset enebolig beliggende i rolig blindvei med utleieleilighet. Gangavstand til skoler, barnehg, buss og matbutikk

Totalpris:

Kr 6000000

P-rom:

140,00 kvm

Last inn flere bilder

Prøv med et annet søkeord

Last inn flere bilder

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
story
Aktuelt

Caroline Ringså Ask hentes stadig inn av boligeiere for å rydde opp i en salgsprosess: - Nå er dere i trygge hender, denne får vi solgt.

Denne høsten har Proaktiv Briskeby og daglig leder, Caroline Ringså Ask, overtatt flere oppdrag fra andre meglerhus som ikke har lykkes i å få solgt...
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Se alle våre artikler