Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Eiendomsmegler Bergen

Lokalkjente eiendomsmeglere i Bergen. Meglere med høy kompetanse og lang erfaring. Vi legger den beste strategien for å få solgt din eiendom til best pris!

Få gratis verdivurdering

Bergen

Oppgjør

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 60  /  oppgjor@proaktiv.no
preGold

Bergen sentrum - Småstrandgaten

preGold

Bergen, Fana

Nesttunveien 94  /  55 27 40 70  /  acf@proaktiv.no
preGold

Bergen sentrum - Chr. Michelsensgate

Christian Michelsensgt. 5 a  /  55 90 44 00  /  bergen.cm@proaktiv.no
preGold

Sandviken og Bergen Nord

Sandviksbodene 1B  /  55 30 32 00  /  sandviken@proaktiv.no
preGold

Kjedeledelse

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 71  /  post@proaktiv.no
preGold

Bergen, Prosjektmegling

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 45  /  lena.leikvoll@proaktiveiendom.no
preGold

Hva kan vi hjelpe deg med?

FinnMegler

Finn megler

Finn en eiendomsmegler som kjenner ditt nabolag
Verdivurdering

Verdivurdering

Bestill gratis verdivurdering av din bolig
FinnBolig

Finn bolig

Finn drømmeboligen din blant våre boliger til salgs

FAQ

Tilbyr Proaktiv gratis verdivurdering i Bergen?
Ja, vi tilbyr en uforpliktende og gratis verdivurdering som inkluderer gode råd og tips fra en dyktig megler.
Fyll ut skjema og megler vil kontakte deg innen 24 timer.
Hva sier kunder i Bergen om Proaktiv?
Vi blir ofte anbefalt til familie og venner. Vårt viktigste mål er at du som kunde er fornøyd med jobben vi gjør for deg. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning.
Les kundeuttalelser.
Hvorfor velge Proaktiv?
Fornøyde kunder er vårt viktigste mål og vi skal alltid være bedre. Vi er en kvalitetsbasert eiendomsmeglerkjede og vi har vår hovedtyngde i landets mest befolkningstette områder.
Les mer om hvorfor du bør velge oss.
Hvorfor ha boligstyling?
Selger tjente 150.000 kroner ekstra ved å velge full styling av leiligheten som skulle selges.
Les mer
Er det trygt å selge bolig nå?
Ja, våre Proaktiv-meglere legger alltid til rette for en trygg bolighandel. Smittevern opprettholdes på alle våre visninger og ved øvrig kundekontakt. Vi opplever et positivt marked med godt besøkte visninger og gode resultater for kundene.

Se flere kundeuttalelser

Kundeuttalelser
Er super fornøyd med jobben du har gjort for oss hele veien, fra begynnelse til slutt 🤩🙌🏼 Fantastisk at du har ordnet og fikset alt i prosessen så raskt og proft som du har gjort 🤩 Var det noe som kunne se ut som et problem eller utfordring så hadde du allerede sjekket opp i det/ ordnet opp i det før jeg rakk å bekymre meg. Og det er helt perfekt for en som bekymrer seg / stresser seg litt for mye opp noen ganger 🙈 Ingen tvil om at vi valgte rett megler og vi vet allerede hvilken megler vi kommer til å velge i fremtiden dersom det skulle bli aktuelt 😊 Toppscore på alt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lene Eldholm, E, 24. okt ,2021
Hjelpsom, vennlig og veldig gøy!
- Malin Sveen Alfheim, E, 24. okt ,2021
Prof og grei behandling
- Torgeir Toppe, E, 23. okt ,2021
Megler var alltid tilgjengelig med å svare på spørsmål om ting vi lurte på i forbindelse med boligsalget.
- Turid Rosseland, E, 22. okt ,2021
Kenneth er hyggelig og profesjonell.Jeg var veldig nervøs for salget på denne leiligheten og Kenneth var rolig og guidet meg gjennom hele prosessen.Dyktig megler og forhandler!
- Marit Hansen, E, 21. okt ,2021
Jeg opplevde både visning og bolighandel som både personlig og profesjonell. Det var heller ikke vanskelig for meg å være åpen og ærlig tilbake til megler.
- Marianne Andersen, E, 21. okt ,2021
Takker for meget profesjonelt gjennomført megleroppdrag . Bransjekunnskap og solid erfaring , førte frem til et særdeles vellykket resultat . Spesielt vil jeg påpeke meglerens forståelse av prosjektets potensiale med henblikk på utviklings muligheter . I tillegg opplevde jeg Sjur Breistein som særdeles imøtekommende , tilgjengelig og godt forberedt i alle faser av oppdraget . Jeg gir gjerne mine beste anbefalinger.
- Oddvar Mjelde, E, 20. okt ,2021
Basert på mitt inntrykk er dette et kontor med god teamfølelse kombinert med faglig fokus. Har vært i kontakt med mange eiendomsmeglere og Proaktiv Bergen fremsto som profesjonelle.
- Kjetil Oddvar Løken, E, 20. okt ,2021
Kjapt og grei prosess uten allverden utenomsnakk. Realistisk rundt bolighandelen
- Geir Hoff Johannessen, E, 20. okt ,2021
Blid, hyggelig og profesjonell hjelp i gjennom hele prosessen! Strålende!
- Gunnar Sverresson Sjåstad, E, 18. okt ,2021
Tusen takk for et godt samarbeid og god hjelp gjennom hele prosessen! Jeg er kjempefornøyd😊
- Sunniva Gjeraker Hellene, E, 14. okt ,2021
Tusen takk til Synne Eide Lunde som hjalp oss med å selge leiligheten vår. Hun har levert fra første sekund, og er til å stole på under hele prosessen. Vi er svært fornøyd med valget av megler, og vil absolutt anbefale Synne videre.
- Alvilde Linnea Flaskerud, E, 13. okt ,2021
Ryddig og oversiktlig fra start til slutt. Det gjorde prosessen veldig enkel for oss som selgere. Kjempefornøyd med alt, og fikk raskt hjelp visst vi lurte på noe. Tipp, topp tommel opp.
- Monica Økland, E, 09. okt ,2021
Ken Martin er en meget dyktig og profesjonell megler som fra første møte ga meg et realistisk bilde av hva jeg kan forvente samtidig som han har en god personlig tilnærming. Fra jeg møtte han første gang ble jeg veldig godt ivaretatt og fikk alle tips og triks for å gjennomføre et godt salg. I løpet av vårt samarbeid har Ken Martin vært pliktoppfyllende, godt forbered, stått til tjeneste ved alle punkter og tilgjengelig til alle døgnets tider for samtale og spørsmål. Det er tydelig at han er glad i jobben sin og motiveres av arbeidet med et voldsomt engasjement. Ken Martine har med sine kontakter og samarbeidspartnere et fleksibelt team som gir god oppfølging og kan støtte ved alle aspekter rundt salget. Jeg vil anbefale han til alle mine venner og kolleger da han har gjort et meget godt inntrykk og resultatet endte med salgsrekord.
- Hans Elias Karlsen Elmung, E, 08. okt ,2021
God oppfølging gjennom hele salgsprosessen og en tydelig strategi ved annonsering og visning.
- Royal boligutleie as, E, 06. okt ,2021
Rask å avtale privatvisning, fin oppfølging før budgiving, fin oppfølging før overtakelse og bra at megler var tilstede på overtakelse
- Stine Hillesøy, E, 01. okt ,2021
Håkon Holen har gjort en fantastisk jobb fra start til slutt! Jeg har følt meg trygg og mine ønsker ble ivaretatt, samtidig som han har kommet med gode råd og oppfølging. Anbefaler på det varmeste.
- Malin Vindheim Heimtun, E, 27. sep ,2021
Proaktiv var alltid tilgjengelig når jeg trengte dem. De gjordet at kjøps og overtakelsesprosessen ble gjort på en effektiv, enkel og behagelig måte.
- Asbjørn Bremnes, E, 26. sep ,2021
Kundevennlig og imøtekommende.
- Anne Vetaas Namtvedt, E, 24. sep ,2021
Salgsprosessen gikk knirkefritt. Vi ble godt informert hele veien.
- Frida Engesæter, E, 24. sep ,2021
Svært fornøyd fra første dag.
- Tone Tharaldsen, E, 23. sep ,2021
Imøtekommende og hjelpsomme
- Agathe Holmefjord, E, 21. sep ,2021
Oversiktlig og ryddig overtagelse med hjelpsom og hyggelig megler
- Håkon Lervåg, E, 19. sep ,2021
Greie og ryddige
- Wibecke Kloster Holst Røksund, E, 16. sep ,2021
Det er fjerde gang vi bruker Alice som megler, og hun gjør som vanlig en svært grundig og solid jobb! Hun er svært dyktig i sine en-til-en forhandlinger, noe som har gitt store utslag på faktisk oppnådde salgspriser. Alice er erfaren, dyktig og veldig behagelig å forholde seg til. Anbefales på det varmeste!
- Hanne Sjøstrøm, E, 15. sep ,2021
Chris Andre Skorjanc var det perfekte valget som min megler når jeg skulle selge leiligheten. Med en så erfaren megler var det ikke like skummelt og selge sin første leilighet. Han hadde god kunnskap om området og viste hva som var viktig å få frem om leiligheten. Anbefaler han på det sterkeste.
- Monica Nordås, E, 14. sep ,2021
Megler gjorde en svært god jobb med alle som viste interesse for boligen. Hun tok kontakt med hver enkelt og veiledet de som hadde behov for informasjon om boligen, nabolaget eller bud- og kjøpsprosessen. Hun hadde f. eks. Visning via facetime for et par fra utlandet
- Inge Magnus Bruvik, E, 14. sep ,2021
All informasjon kom fortløpende, og den var oversiktlig og lett å orientere seg i. Likte spesielt den ryddige og gode oversikten på avvik knyttet til eiendommen.
- Åsmund Aasebø, E, 14. sep ,2021
Vi var svært nøgd med oppfølginga av Proaktiv Eiendomsmegling og spesielt nøgd med valg av meglar. Som "førstegongsselgande" var det svært trygt å ha Andrea Birkeland med på laget, og vi følte oss svært godt ivaretatt gjennom heile salgsprosessen. Rolig, informativ, profesjonell og hyggelig - alt vi kunne bedt om, pluss litt ekstra.
- Ingunn Fleten Mo, E, 14. sep ,2021
Hyggelig og ryddig megler. Følte visningen var ryddig og hyggelig. Oppfølgingen etter visningen og kontraktsmøtet var meget bra. Fikk også god hjelp og svar etter at handelen var avsluttet.
- Johan Fredrik Larsen, E, 12. sep ,2021
Vi kunne ikke valgt en bedre megler enn Andrea hos Proaktiv, vi laget først en handlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke. Når vi har klar for å selge hev hun seg rundt og organiserte boligstylist, fotograf og takstmann så og si på dagen. Alle spørsmål vi hadde ble besvart raskt og utfyllende uansett når på døgnet vi sendte henvendelsen. Fra en skala fra 1 til 10, gir vi en 12.. meget bra opplevelse gjennom hele prosessen.
- Sven Bjarte Kandal, E, 09. sep ,2021
God oppfølging fra megler. Oppgjøret tok noe lang tid, visstnok fordi man ventet på at borettslaget skulle godkjenne ny eier, men styreleder var på ferie.
- Petter Kverneng, E, 06. sep ,2021
Megleren var engasjert og målrettet fra første møte. Han kom med gode råd som førte til at boligen ble solgt for 500.000 over takst! Det er omfattende og selge etter 25 år. Det viktigste for meg var tryggheten og vissheten om at megler ordnet alt. Det gjorde han på en utmerket måte. Det var ingenting som "dukket opp" som megleren ikke hadde tenkt på! Han hadde en helt unik personlighet som var langt unna det folk forbinder med en "typisk selger", om jeg får lov å si det! Sorry alle meglere!) Han er rett og slett en sjelden og spesiell person! Jeg er glad for at han solgte huset mitt!
- Anne Birte Haukeland, E, 05. sep ,2021
Chia er ein makalaus selgar! Proff,ryddig og får folk til å senka skuldrene.
- Camilla Fivelsdal Natås, E, 04. sep ,2021
Veldig fornøyd med arbeidet Alice utførte i forbindelse med salg av min leilighet. Allerede ved første telefonsamtale for å avtale første møte var det ho som gav best førsteinntrykk. Alice var på med ein gang, og alltid tilgjengelig når det dukka opp spørsmål. Valget endte på ho og det er eg veldig glad for. Ho var behjelpelig og gjorde ein kjempe innsats for å få solgt leiligheten til best mogleg pris, og leiligheten endte godt over prisantydning. Kan varmt anbefale Alice som megler.
- Kari-anne Håvardsen, E, 04. sep ,2021
Jeg er meget fornøyd med oppfølging og den gode servicen Marius utførte for oss. Han var på tilbudssiden hele tiden. Han var Spesielt flink til å informere oss gjennom hele prosessen. Kom med gode råd underveis. I tillegg hadde han god evne til å lytte til våre ønsker og ideer. Det satte vi stor pris på.
- Birthe Nesse, E, 01. sep ,2021
Megler alltid tilgjengelig og har rask responstid! Fikk god og hyppig informasjon gjennom hele prosessen.
- Jørgen Sønstabø Mjelstad, E, 30. aug ,2021
En veldig dyktig og hyggelig megler fra Proaktiv
- Rune Indrøy, E, 30. aug ,2021
Vi kjøpte leiligheten kun basert på salgsmelding og FaceTime visning med mobilen. Når vi senere fikk se leiligheten med egne øyne, så fremstod den like bra som vist/beskrevet.
- Atle Soløy, E, 29. aug ,2021
Meget ryddig og oppegående bistand. Svar på spørsmål var aldri langt unna og jeg fikk en fantastisk oppfølging av Vegard! Fantastisk prosess fra start til slutt!
- Kristian Brunborg, E, 28. aug ,2021
Tilgjengelig, pålitelig og stor pågangsvilje.
- Lina Finsveen Midtbø, E, 26. aug ,2021
Det har vært helt supert og jobbe med megleren vår Ken Martin Wigand! 🤩 Vi er veldig takknemlig for den jobben han har lagt ned og det vi klarte å oppnå sammen! Tusen takk for samarbeidet 🤗 Du har gjort en knall jobb, og setter utrolig stor pris på hjelpen vi har fått fra første til siste stund 🤗🤗
- Robin Schultz Bjøringsøy, E, 24. aug ,2021
Håkon er særdeles flink
- Fredrik Lemvik Landaas, E, 21. aug ,2021
Jeg er særdeles fornøyd med Georg Andre` Gade og Proaktiv Eiendomsmegling. Oppdraget ble løst hurtig og effektivt. Jeg gir megler de beste anbefalinger. Megler har lang erfaring og har veldig god oversikt over markedet. Takket være hans gode evner og innsikt fikk vi til et raskt salg.
- Trond Lomsøy, E, 13. aug ,2021
Effektiv og imøtekommende på alle problemstillinger som var aktuelle
- Bjarte Borlaug, E, 13. aug ,2021
Behagelig og informativ i tilnærmingen fra visningstidspunkt til kjøp av bolig. Setter pris på at Proaktiv ikke har en pågående profil gjennom prosessen, men er profesjonell og tillitvekkende i sin tilnærming.
- Anne Songstad, E, 12. aug ,2021
Rask og smidig prosess. Svar på det vi lurte på; pris, tidsaspekt, forventer salgssum og hva som burde gjøres i bolig før salg. Svarene stod i stil med den faktiske prosessen, så alt ble forutsigbart. Det er ekstremt viktig for en småbarnsfamilie hvor alt må klaffe. Hyggelig megler som var tilgjengelig når det måtte være. Ingen spørsmål for vanskelige eller for dumme. Veldig fornøyd!
- Kaja Leknes Lied, E, 11. aug ,2021
Vi har valgt Brynjulf Hardang i forbindelse med flere salg og alltid vært fornøyd! Han er svært profesjonell, engasjert, hyggelig, tilgjengelig og nøyaktig. Anbefaler han på det varmeste.
- Tone Gjertinsen, E, 10. aug ,2021
Som førstegangsselger gruet jeg meg litt til salgsprosessen. Megler tok dette på alvor, tok seg svært god tid til å forklare og informere, og megler var svært tilgjengelig for spørsmål. Jeg følte at jeg hadde kontroll, fikk god veiledning og støtte underveis.
- Kristine Vindheim, E, 05. aug ,2021
Det var et logisk valg å velge Ken Martin Wigand for en verdivurdering i forbindelse med et mulig salg, ettersom Ken Martin tydelig har profilert seg som en lokalkjent megler i nabolaget. Allerede i tiden før hussalg var Ken Martin alltid tilgjengelig og på tilbudssiden dersom vi hadde spørsmål i forbindelse med kjøp av ny bolig. Han ga også gode tips i forbindelse med budrunde av ny bolig, selv om samarbeidet ikke var formalisert. Det ble derfor et veldig enkelt valg å velge Ken Martin Wigand og Proaktiv som megler da vi solgte vårt flotte hus på Flaktveit. Han brukte tid på å legge frem en god fremdriftsplan og satt denne ikke i gang før begge partene var fornøyde. Ken Martin var involvert og lett tilgjengelig gjennom hele prosessen, som førte til et rekordsalg for en tomannsbolig på Flaktveit, samt en veldig fornøyd selger! Også i ettertid har han vært på tilbudssiden og ved behov for en megler i fremtiden bruker vi gjerne Ken Martin sine tjenester igjen!
- Karsten Henrik Sprenger, E, 04. aug ,2021
Profesjonelt. Pålitelig. Serviceinnstilt. Forutsigbart.
- Solbjørg Skiri, E, 04. aug ,2021
Dette er andre gang vi kjøper bolig ved hjelp av Georg Gade og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Georg har god faglig tyngde, lang erfaring og skaper tillit gjennom å være ærlig på hva som er positivt og negativt med boligen. Georg har fulgt oss tett i hele prosessen fra visning til gjennomføring av kjøp og er lett å få tak i når spørsmålene melder seg. Vi kan anbefale PROAKTIV Eiendomsmegling og Georg Gade på det varmeste og vi kommer definitivt til å kontakte Georg igjen ved neste kjøp/salg av bolig.
- Masope as, E, 04. aug ,2021
Jeg har fra Oslo solgt en leilighet i Bergen off - market til en pris og en prosess jeg er veldig god fornøyd med. Allerede fra første telefon var megler Marie Louise Urdal Iden, imøtekommende, interessert, forstod mine behov. viste hensyn ovenfor meg, naboer og mine leietakere. de so var interessert fulgte hun også godt opp. Alt ble gjort med tillitt og uten behov for å fysisk møtes. dette fortjener virkelig ros for godt meglerhåndverk
- Magnus Rømmen Godaker, E, 03. aug ,2021
Alt fungerte veldig fint. Veldig fornøyd.
- Sejla Ganic, E, 01. aug ,2021
Veldig blide og veldig god på oppfølging. Kristin ordnet og fikset alt og var veldig behjelpelig
- Tore Ivo Østensvik, E, 29. jul ,2021
Jeg har kun positive kommentarer til Ann-Christin og resten av Proaktiv teamet! Grundig befaring med engasjement og en evne til å trekke frem det positive. Alltid rask til å svare ved kontakt, selv med 12 timers tids forskjell til New Zealand, hvor jeg bor. Hjelpsom med alt fra uttømming, styling, tilstandsrapport, markedsføring til auksjon. Smertefritt og lett, selv fra andre siden av kloden ! Tusen takk for samarbeidet :-)
- Adelene Risan Nes, E, 28. jul ,2021
Marie har vært til stor og god hjelp for oss i kjøpsprosessen. Vi fikk gode svar og rask hjelp, hun var godt forberedt og hadde god oversikt over alt vi lurte på. Hun var også aktivt med helt til overleveringen var gjennomført. veldig bra!
- Arnt Eriksen, E, 24. jul ,2021
For oss var det viktig at prosessen var trygg, profesjonell og optimal. Og det var akkurat slik Marius gjennomførte dette salget. Vi var godt informert om hva som skulle skje, vi fikk gode råd underveis, markedsføringen var spot on, og resultatet ble strålende. Vi er kjempefornøyde!
- Ellen Høysæter-Fjelddalen, E, 23. jul ,2021
seriøs og pålilighet
- E4 Holding AS, E, 22. jul ,2021
I regi av vår boligsalg fikk megler kort tid på få leiligheten ut på markedet. Til tross for kort tid gikk salget rask og smertefritt, og med en fantastisk pågang. Ken Martin viste stor interesse for oss og jobbet godt for å få salget gjennomført på en slik måte at vi skulle bli fornøyd. Resultatet av å ha Ken Martin som vår melger var at salget gikk langt over forventning og vi tjente godt på det. Han stilte seg disponibel til alle døgnets tider og svarte på alle spørsmål vi hadde. Han er absolutt ikke en A4 megler, han har et stort engasjement og et humør uten like. Vi kalte han bare duracellkaninen! Mannen må rett og slett oppleves! Til tross for stiv pris er vi overbevist om at han var rette valget for vårt boligsalg!
- Elice Warberg Andresen, E, 22. jul ,2021
Godt fornøgd med meklar. Han var alltid til stades når me hadde behov for avklaringar / spørsmål. Ryddig i all info om salsprosessen og dokument som måtte vera på plass.
- Magne Mo, E, 15. jul ,2021
Meget fornøyd med gjenomføringen av salget av vår bolig , av en meget pålitelig megler.
- Tore Nyhammer Olsen, E, 10. jul ,2021
Proff og svært flexibel
- Morten Kristoffer Bjelland, E, 08. jul ,2021
Meget imøtekommende.
- Osvald Lorentz Molland, E, 08. jul ,2021
Jeg er veldig fornøyd med Kjersti. Hun har vært dyktig, proff og tilgjengelig gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler henne gjerne til venner og bekjente.
- Else Gjøen Madsen, E, 08. jul ,2021
Jeg opplevde bolighandelen som smertefri. Selv om megler har hovedfokus på selgers interesse, opplevde jeg at mine interesser også ble ivaretatt. Megler hadde god kontroll på boligen, og kunne svare på alt jeg lurte på, omtrent alt på stedet.
- Kristine Vaage, E, 05. jul ,2021
Alice Slaatten har vært helt fantastisk å ha som megler gjennom hele prosessen. Hun er profesjonell, kunnskapsrik og serviceinnstilt. Jeg valgte Alice fordi jeg tenkte jeg ville likt å møte henne dersom jeg selv var på visning. Det var en effektiv prosess hvor hun var svært tilstedeværende og engasjert. Jeg ønsker å fremskynde salget, og med Alice sin hjelp var alt gjort klart til salg på under en uke. Anbefales på det sterkeste.
- Frøydis Elise Vold, E, 02. jul ,2021
Er i overkant fornøyd med megler, hun har vist trygghet, stor kompetanse og vært veldig behjelpelig der det har trengtes. Det har ikke vært noen form for stress under salgsprosessen, alt gikk knirkefritt og over all forventning.
- Nathalie K Nilsen, E, 02. jul ,2021
Tålmodighet, åpenhet for å forklare ulike begreper i dette feltet og bra kommunikasjon
- Norma Leonor Aagotnes, E, 01. jul ,2021
Frå første møte med megler og Proaktiv, så har det alltid vert orden i sakene. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene gjennom heile salgsprosessen.
- Arild Kvalvik Utne, E, 30. jun ,2021
Jeg vet det er mange ting som skal sjekkes og ordnes før, under og etter et eiendomssalg. Proaktiv ordnet alt, og styrte min andel i prosessen på en enkel og behagelig måte.
- Karsten Raa, E, 30. jun ,2021
Profesjonell og effektiv megler som hadde fokus på oss som selgere gjennom hele salgsprosessen.
- Eivind Kvarekvål, E, 29. jun ,2021
Vi opplevde megler som trygg, vennlig og tilgjengelig
- Rune Hove Gulbrandsen, E, 28. jun ,2021
Positiv med pågangs mot
- Stian Bjørkmann Myking, E, 28. jun ,2021
Tusen hjertelig takk for den gode hjelpen vi har fått ved kjøp av vår første leilighet! Terningkast 6.
- Camilla Iversen, E, 27. jun ,2021
Jeg synes Proaktiv har et bra konsept med gode prospekt, god annonsering og tett og god oppfølging av potensielle interessenter. Jeg tror at totalen er viktig for et godt resultat.
- Elsa Nilsen, E, 26. jun ,2021
Ken Martin er en fantastisk eiendomsmegler. Eg følte meg svært god ivaretatt fra start til slutt. Jeg kunne slappe av for jeg viste hele tiden at Ken Martin hadde full kontroll og gjorde alt han kunne for å finne den rette kjøperen til akkurat min leilighet. Jeg vil anbefalle Ken Martin på det varmeste ❤ Da vet du at du får en eiendomsmegler som bryr seg.
- Karoline Helland, E, 23. jun ,2021
Syntes at dere fulgte opp på alle måter.
- Berit Eikeland, E, 16. jun ,2021
Har i hele prosessen hatt et veldig godt forhold til Georg😄
- Tore Stubhaug Isager, E, 14. jun ,2021
Profesjonell megler som gjør sitt ytterste for at kunde skal få sitt salg med mest mulig fortjeneste. All honnør til Vegard Fjose.
- Gaute Steinarson Sleen, E, 08. jun ,2021
Opplever megler proffesjonel. der ingen ting er tilfeldig
- Sjøvoll Eiendom(91 30 44 99), E, 06. jun ,2021
Selv om andre foretak skulle ha mindre i honorar for å hjelpe meg med å selge leiligheten min valgte jeg Ken Martin som min eiendomsmegler. Dette har jeg ikke angret et eneste sekund på. Salget har gått supersmooth, han har vært tilgjengelig for både spørsmål og bekymringer nesten hele døgnet og hatt en svært detaljert plan fra første møte. Dette resulterte i 9 interessenter, fire budgivere og en totalpris 500.000 over tidligere prisrekord i borettslaget på like stor leilighet.
- Øystein Qvigstad, E, 05. jun ,2021
Profesjonell
- Marit Tandstad, E, 03. jun ,2021
Fotografering, styling, tekstforfatting og forhandling er egenskaper alle eiendomsmeglere må ha et visst forhold til for å utføre jobben sin. Ken Martin har spesialisert seg på alle områdene og leverer på hvert av de som en spesialkonsulent. Da jeg ansatte Ken Martin for å håndtere mitt salg hadde jeg høye forventninger, og han innfridde på absolutt alle punkter! Strategisk, målrettet og strukturert arbeid gjennom hele prosessen førte til et resultat jeg ikke engang hadde drømt om!
- Maren Kristine Hegre, E, 26. mai ,2021
Svært hyggelig og hjelpsom, tilgjengelig til alle tider.
- Adrian Søreide Løkken, E, 22. mai ,2021
Fra første stund jeg tok kontakt med megler, Kjersti Thunestveit Dyre ble jeg ivaretatt på best mulig måte. Ingenting var problematisk og utfordringer som coronasykdom hos kjøper, ble løst på en forbilledlig måte. Følte at hele prosessen var trygg og alt godt ivaretatt så jeg slapp å engste meg for at noe skulle gå galt. Eiendommen ble solgt og overlevert på rekordtid til en pris som lå over mine forventninger.
- Jakob Selbak v/Brit Selbak Bratland, E, 15. mai ,2021
Blid,imøtekommende,effektiv og kunnskapsrik
- Halvor Johan Høiby Hansen, E, 15. mai ,2021
Som boligkjøper førstegang opplevde jeg Kjersti som avbalansert og fornuftig. Imøtekommende og ekte. Hun fikk til visning selvom hun selv ikke kunne. Hun var heller ikke masete i dialogen. Jeg synes hun var profesjonell og serviceinnstilt uten å prakke på meg noen ting som helst.
- Cecilia Maria Rockwell, E, 15. mai ,2021
Ryddig og hyggelig bistand ved kjøp av leilighet.
- Harald Steinkopf, E, 14. mai ,2021
Profesjonelt gjennomført fra A til Å. Alt fra helt gratis rådgivning om styling, fargebruk og småreparasjoner, til en godt gjennomført visning med påfølgende gunstig budrunde. Jeg opplevde faglig tyngde og trygghet gjennom hele prosessen. Ellers har jeg sikkert skrevet noe tilsvarende på facebook, som jeg håper Kristin har lagret ;)
- Kati Foss Indrefjord, E, 14. mai ,2021
Vi følte oss ivaretatt gjennom hele prosessen . Alice fulgte oss opp og viste interesse for både oss og salgsprosessen , om vi skal ha bruk for megler igjen kommer vi til å bruke Alice
- Elisabeth Dahle Soma, E, 14. mai ,2021
Jeg opplevde proaktiv som veldig ordentlig og behjelpelig. Da jeg skulle klargjøre og selge leiligheten var jeg mye bortreist med jobb. Dette gjorde det til at megler fikk nøkler til leiligheten selv og gjorde alt som skulle til i leiligheten klart for salg. Dette satt jeg veldig mye pris på da det gjorde det lett for meg å kunne både selge leilighet samt være på jobb borte fra hjemme uten problemer. Hele prosessen har vært veldig bra og anbefaler proaktiv (spesielt Vegard Fjose) til alle som tenker å selge bolig.
- Aleksander Hope-Andersen, E, 11. mai ,2021
Ryddig og god prosess hele veien. Tilgjengelig og hyggelig megler.
- Nina Irene Morlandstø, E, 03. mai ,2021
Fleksibel, tilgjengelig og behjelpelig.
- Cathrine Kvamme, E, 28. apr ,2021
Vi er veldig fornøyd med salgsprosessen og prisen vi oppnådde for boligen vår . Vi følte oss godt ivaretatt og hadde full tillit til selger, noe som viste seg å være lurt. Profesjonalitet i alle ledd! Vi anbefaler varmt Proaktiv og Kenneth Aadland!
- Sigrid Svarstad, E, 27. apr ,2021
Tusen takk for en god prosess for oss som førstegangskjøpere. Vi er veldig fornøyde med oppfølgingen!
- Astrid Isaksen Aaker, E, 24. apr ,2021
God kommunikasjon og flott service! Følte meg godt ivaretatt av megler
- Trude Minde Fengestad, E, 22. apr ,2021
Etter første møte med Ken Martin satt vi igjen med et inntrykk av at dette var en godt forberedt mann som er lidenskapelig opptatt av jobben sin, noe vi fikk helt rett i. Vi var på jakt etter en megler som var dedikert, tilgjengelig og som vi kunne stole på. Alt dette har vi fått. Ken Martin er serviceinnstilt, kreativ og har holdt oss orientert under hele salget. Han er tilgjengelig mer eller mindre hele døgnet og svarer (superduper) kjapt på spørsmål. Vi anbefaler gjerne Ken Martin videre.
- Cecilie Hauge Larsen, E, 22. apr ,2021
Profesjonell, trygg og tilgjengelig megler gjennom prosessen.
- Lise Saltnes, E, 22. apr ,2021
Kristin var knallflink og ryddig og vi er storfornøyd med at akkurat hun var megleren vi kjøpte av.
- Nika Nasibi-pourazar, E, 16. apr ,2021
Du er flink! Veldig hyggelig å møte deg og takk for denne gang.
- Henrik Johnsen, E, 01. apr ,2021
Jeg har gått på mange visninger med tanke på fremtidig salg av min bolig. Av alle de eiendomsmeglere jeg har møtt er det en som har utmerket seg hver eneste gang, Andrea Birkeland. Når jeg kom dit at min bolig skulle selges var jeg ikke i tvil om hvem jeg skulle velge og kan med hånden på hjertet si at hun er en megler som tar like godt vare på begge parter i en kjøp- og salgsprosess. Det er en egenskap det står respekt av. Andrea Birkeland er en drivende dyktig kvinne som Proaktiv må være svært stolt over å ha i sitt team.
- Gro Elisabeth Nøstdal, E, 30. mar ,2021
Meget profesjonell håndtering av hele salgsprosessen. Meget behjelpelig og ærlig. . Alltid tilstede. Raske tilbakemeldinger.
- Odd Arild Kvaal, E, 29. mar ,2021
Ken Martin overbeviste oss om at han var den rette til å selje leiligheita vår, og det fekk han også bevist. God og tett oppfølging heile vegen, masse entusiasme og energi, og med eit kjempesterkt og triveleg team rundt seg. Ken Martin runda av med ein budrunde der han fulgte både oss og budgivarar tett, og me var veldig fornøgd med både resultatet og vegen fram dit.
- John Magnus T R Dahl, E, 22. mar ,2021
God informasjon og oppfølging underveis. Ryddig og redelig prosess.
- Quynh Nhu Diep Phuong, E, 19. mar ,2021
Opplevde Aleksander Lenning som en som fulgte selger tett opp og var tilstede i hele prosessen (vi var selv kjøper og følte oss godt ivaretatt).
- Monica Rekdal, E, 18. mar ,2021
Veldig fint prospekt av leiligheten. Jobben virker grundig og gjennomført, veldig hyggelig eiendomsmegler.
- Hannah Sognnæs, E, 17. mar ,2021
Orden ,tilstede og ryddig prosess
- Stig Arne Rolland, E, 14. mar ,2021
Koselige folk.lette å snakke med.
- Magne Johan Hisdal, E, 14. mar ,2021
Ble imponert av den totale prosessen og detaljert tilnærming som viste seg å være forskjellen i markedet da vi solgte
- Geirmund Sangedal, E, 12. mar ,2021
Proaktivs megler ga et trygt inntrykk fra første møte. Fikk god hjelp og tips. Hadde vi spørsmål var han tilgjengelig nesten døgnet rundt, og hadde svar og løsninger som var til fordel for både selger og kjøper.
- Ole-Henning Svendsen, E, 12. mar ,2021
Ken Martin gjorde en fantastisk god jobb for oss gjennom hele prosessen med salget av vår leilighet på Flaktveit. Det begynte med en overbevisende presentasjon av seg selv. Jobben han gjorde med selve salget beviste at vi gjorde det rette valget ved å velge han. 200.000 over prisantydning med kun 1 budgiver er overbevisende nok for meg.
- Snefrid Gaalaas, E, 12. mar ,2021
Vi er utrolig fornøyd med Ken Martin etter han solgte leiligheten vår. Ikke bare er han supermegler, han har et humør som smitter og han følger opp som ingen andre. Dersom du er opptatt av kvalitet, gode resultater og oppfølging, kan vi med god samvittighet anbefale Ken Martin. Her får du en meget kompetent, flink og dedikert megler.
- Vilde Humblen Mathisen, E, 11. mar ,2021
Kristin var veldig effektiv og dyktig i meglergjerningen. Hun var tilgjengelig og veldig lett å ha med å gjøre. Hun håndterte oppdraget på en proff måte
- Tor Henning Rustan Knudsen, E, 11. mar ,2021
Som førstegangsselger var det godt å kjenne på å bli ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg opplevde at jeg som selger og kjøper ble ivaretatt i hele prosessen. Alt i alt et godt og trygt valg.
- Ian Phillip Darlington, E, 11. mar ,2021
Jeg er veldig fornøyd med arbeidet og profesjonaliteten. Det var et fint samarbeid.
- Izabela Bosko, E, 10. mar ,2021
Flott første inntrykk ved første besøk. God oppfølging under hele salgsprosessen. Rask og grei prosess.
- Frode Jensen, E, 10. mar ,2021
Alice Slaatten var en drøm av en megler i min prosess med å selge leiligheten min. For meg var det viktig å kjenne tillit og trygghet, og Alice loset meg gjennom et raskt leilighetsalg fra idé til gjennomføring, med rolig og stø hånd. Alice fremstår veldig profesjonell og trygg, samtidig som hun uttrykker en genuin omsorg, iver og interesse over den prosessen det er å selge en leilighet man har lagt ned mye av seg selv i. Alice var en trygghet, en heiagjeng, en entusiast, - og den som fikk jobben gjort! Kunne ikke blitt bedre!
- Sara Taraldsen, E, 09. mar ,2021
Jeg har brukt samme megler i Proaktiv i Bergen ved 2 anledninger og er særdeles fornøyd. Proaktiv borger for profesjonalitet, kvalitet som gir trygghet - i tillegg er det også hyggelig!
- Elin Bøe Grinde, E, 07. mar ,2021
Har allerede anbefalt Ken Martin Wigand til mange av kundene jeg snakker med på jobb, de fortjener jo en eksemplarisk megler når de skulle trenge det!
- Mads G Bjøvad, E, 07. mar ,2021
Svært god opplevelse fra visning til kjøp. Følte oss godt ivaretatt i hele prosessen.
- Hege Rikstad, E, 03. mar ,2021
Å ha Ken Martin som megler gjorde min kjøpsprosess som førstegangskjøper ekstra spennende og lettvint. En mann som stiller opp til alle døgnets tider, med humor og pågangsmot. Takk for denne gang Ken Martin! Vi vil ses igjen ved neste kapittel.
- Helene Birkeland, E, 01. mar ,2021
Jeg fikk veldig god gjelp fra megler gjennom hele kjøpsprosessen. Følte at han gjorde det lille ekstra for at kunden skal være fornøyd. Anbefales!
- Patryk Ciamulski, E, 22. feb ,2021
Ken Martin er en fantastisk megler! Jeg har aldri møtt et menneske som bryr seg så genuint om at kunden skal få det man ønsker og MYE mer. Høflig, hyggelig, engasjert og profesjonell fra første møte til lenge etter at prosessen er avsluttet. Vi har brukt Ken Martin flere ganger og anbefaler absolutt ALLE å gjøre det samme. Han har årets mest fornøyde kunder i Proaktiv år etter år og slik kommer det til å være i mange år enda ✌🏻😀
- Charlotte Straus Iversen, E, 20. feb ,2021
Jeg digger Ken Martin! Som megler er han profesjonell og på vising svarte han på alt du lurte på og enda mer. Jeg anbefaler Ken Martin som megler på det sterkeste!
- Isak Eirik Lihaug Ve, E, 19. feb ,2021
Hjelpsom, imøtekommende, ryddig og en fin opplevelse
- Eline Dregelid Hovland, E, 13. feb ,2021
Kjempefornøyd med hele prosessen. Gode råd og oppfølging fra befaring til overtakelse. Selger virket oppriktig engasjert i vårt salg og våre behov og ønsker til prosess og overtakelse
- Glenn Blindheim, E, 04. feb ,2021
Hyggelig, imøtekommende megler som opptrådde profesjonelt. Direkte og ærlig.
- Steinar Rørlien, E, 03. feb ,2021
Ble imøtekommet med åpenhet, engasjerende væremåte og det virket som mekler virkelig brydde seg om deg og ditt salg. Likeså var oppfølgingen underveis og ikke minst før og under budrunde. Kan virkelig anbefale mekler.
- Erik Johan Mikkelsen, E, 14. jan ,2021
Kjersti var meget profesjonell og effektiv i kommunikasjonen. I vår situasjon trengte vi noen som var rolig og behersket, og som var ærlig om hva som lå foran oss. Dette klarte Kjersti utmerket og dette var en av grunnene til at vi valgte ProAktiv og Kjersti. Det var en stor bonus at Kjersti oppnådde prisen (+ litt til :)) vi hadde blitt forespeilet på forhånd!
- Arne Bergland Elvevoll, E, 12. jan ,2021
Oversiktlig og ryddig prosess.
- Hallgeir Hausken, E, 06. jan ,2021
Marius leverte til 20 i stil fra oppvarmingen til godt over målstreken! Han brenner for yrket sitt og er lett å samarbeide med. Prisen endte opp langt over det jeg hadde drømt om! Anbefaler Marius og Proaktiv på det varmeste.
- Gjermund Fotland, E, 06. jan ,2021
Meget bra
- Reidar Manger, E, 05. jan ,2021
Me valte Ken Martin på grunn av kjøp av same leiligheit. Han møtte oss særs godt forberedt og den gode kjensla eg hadde når eg kjøpte leiligheiten fekk me også når me skulle selge. Gjennom prosessen har han veileda og fulgt oss svært godt opp og er alltid tilgjengelig for oss nye og uerfarle på boligmarknaden. Me kjem til å anbefalte Ken Martin vidare til alle me kjenner! 😃
- Brynjar Tenold, E, 02. jan ,2021
Marius var veldig ryddig og flink å ikke minst behagelig å forholde seg til. Kan virkelig anbefale ham.
- Laila Odland, E, 27. des ,2020
Megler meget profesjonell og raskt salg
- Anne Grete Ramm Salbu, E, 26. des ,2020
Utrolig tett og god oppfølging gjennom budprosessen - langt over forventning som igjen resulterte veldig fornøyde kjøpere :-)
- Frode Skarstein, E, 17. des ,2020
Det kan føles litt skummelt å få megler på besøk. Men Proaktiv megler Marius Giskeødegård var helt proff . Han møtte smilende og opplagt. Han var rolig og hadde en god evne til å lytte. Han gav saklig og lett forståelig informasjon. Det skapte trygghet i hele prosessen 🌺
- Ingebjørg Bjorøy, E, 15. des ,2020
Jeg er veldig fornøyd med den jobben som Georg Gade v/ Proaktiv gjorde i forbindelse med mitt boligsalg. Georg er dyktig, hyggelig og alltid lett tilgjengelig. Det man ønsker av en eiendomsmegler.
- Jan David Blok, E, 11. des ,2020
Hjelpsom ,kom med gode råd og god oppfølging gjennom hele salget.
- Rigmor Synnøve Brandsdal, E, 10. des ,2020
Et naturlig valg å la ProAktiv ved Kenneth Aadland selge min bolig i Bergen. Har vært fornøyd og trygg fra begynnelse til slutt. For meg ble stikkord som tilgjengelig, løsningsorientert, behjelpelig, ryddig og profesjonell til fingerspissene det jeg satt igjen med underveis og etter salget. Anbefales varmt.
- Benedicte Solli, E, 02. des ,2020
Håkon Holen er en av de bedre meglerne jeg har møtt. Stort engasjement, hardtarbeidende og et enormt fokus på kundeoppfølging. Terningkast 6!
- Gerd T Steimler Kartvedt, E, 25. nov ,2020
Synne Eide Lunde i Proaktiv gjorde ein framifrå jobb som meklar for oss då vi selde leiligheita vår i Bergen sentrum. Synne er svært profesjonell og behageleg å samarbeide med. Ho leverte heile vegen, var klar på kva som skulle gjerast og var samstundes lydhøyr for innspel frå oss. Vi gjev Synne Eide Lunde dei aller beste skussmål.
- Kjersti M Rongen Breivega, E, 21. nov ,2020
Ryddig og tilgjengelig eiendomsmegler. Nøye med å følge opp før og etter visning
- Carina Arntzen, E, 19. nov ,2020
Hele salgsprosessen var en drøm. Vi hadde eiendomsmegler Georg Gade og vi hørte anbefalingene hans for en ryddig og god salgsprosess helt fra første stund av. Samarbeidet mellom oss fungerte helt supert og salgsprospektet er tydelig, detaljert og attraktivt. Med vennlig hilsen Camelia Revheim
- Camelia Stefania Revheim, E, 17. nov ,2020
Dere skulle selge et svært gammelt hus og dere forsto viktigheten av å finne de «rette» kjøperne. Det klarte dere! Både selger og kjøper ble fornøyde. Det er viktig!!
- Eva Brandal, E, 14. nov ,2020
Var min første gang jeg kjøpte bolig, og må si at proaktiv gjorde det til en veldig enkel og problemfri erfaring. Veldig fornøyd men hele prosessen!
- Haakon Solheim, E, 12. nov ,2020
Fornøyd med hele prosessen fra kjøp av fritidsbolig til salg av sammme bolig 2 år etter.
- Erik Haukedal, E, 07. nov ,2020
Alice var profesjonell, engasjert og aktivt inne i prosessen fra start til slutt. Hun kom med gode råd ifm oppgraderinger av leiligheten før salg, og var tilgjengelig når jeg trengte det. Hun var effektiv og ryddig, og jeg fikk inntrykk av at hun hadde høy kompetanse. Hun hadde gode strategier for et best salgsprosess, og det var ingen utfordringer på veien. Oppgjøret var også raskt på plass. I selve salgsprosessen hadde hun god intuisjon når det kom til potensielle kjøpere og med sitt hyggelige og blide vesen tror jeg det bidro til å beholde/øke interessen hos de aktuelle kjøperne. Jeg er veldig fornøyd med Alice Slaatten, og kommer absolutt til å bruke hun som megler ved en senere anledning dersom det skulle bli aktuelt.
- Camilla I W Kristiansen, E, 04. nov ,2020
Profesjonell og målrettet
- Kirsten Aud Langeland v/ Grete Lunde, E, 03. nov ,2020
Serviceinnstilt, raske med informasjon og tilbakemeldinger underveis i salgs-prosessen. Alltid tilgjengelig. Godt humør og positivitet.
- Marit Brit Hauge Rosland, E, 16. okt ,2020
Veldig engasjert, god å formidle, står på til salget er i boks. Poesi og juss hånd i hånd.
- Sonya Reeve, E, 15. okt ,2020
Opplevde at megler var proaktiv og gjorde det som måtte til for å få solgt boligen. Profesjonell fremtoning, ryddige korrespondanser, alle frister og beløper stemte.
- Remy Arne Mjelstad, E, 12. okt ,2020
Boligkjøpet har vært en god og trygg prossess fra begynnelse til slutt. Marius Ravnanger er en faglig dyktig megler og har gitt god informasjon og kommunikasjon hele veien.
- Sigrid Tomine Gabrielsen, E, 10. okt ,2020
Da vi er førstegangskjøpere var vi svært usikre på hvordan deler av kjøpsprosessen ville forløpe seg, men megler var svært hjelpsom hele veien. Megler la også til rette for at vi skulle få oppfylt de ønsker vi hadde rundt visninger og annen info før kjøpet.
- Erica Andreassen, E, 09. okt ,2020
Holen gjorde en meget solid jobb! Han fulgte opp med fortløpende oppdateringer, spilte inn faglige godt begrunnede råd og leverte som lovet
- Haakon Pedersen, E, 08. okt ,2020
Ble godt tatt i mot og fulgt opp. Er veldig fornøyd med all kontakt.
- Karianne Brynildsen, E, 04. okt ,2020
Vi opplevde det veldig positivt og trygt å kjøpe bolig gjennom proaktiv. Kommunikasjonen var god, hyggelige meglere og en ryddig handel. Anbefales!
- Elise Mjelstad, E, 26. sep ,2020
God oppfølging og løpende oppdatering fra Sjur var en avgjørende faktor for at vi kjøpte.
- Agnete Torstensrud, E, 22. sep ,2020
Veldig profesjonelt og hyggelig
- Øystein Hageberg Bedin, E, 20. sep ,2020
Jeg er godt fornøyd med bolig handel, selv om møter ble redusert p.gr av coronna...
- Dag Hansen, E, 19. sep ,2020
Hardang var en rolig og behagelig mann og samarbeide med.
- Gunn Nakstad Tharaldsen, E, 16. sep ,2020
Jeg brukte Proaktiv i mitt første salg av bolig, det er jeg veldig fornøyd med. Det føltes trygt med tett oppfølging og høy kompetanse fra megler.
- Kristina Melbø Valvik, E, 16. sep ,2020
Proaktiv gjorde en svært god jobb i forbindelse med vårt boligsalg. De var tilgjengelige, profesjonelle og gjennomførte en solid salgsprosess med et fantastisk resultat.
- Erlend Andreas Nordal, E, 15. sep ,2020
Marius har gjort en meget god jobb med salget og er enkel å ryddig å forholde seg til. Meget fornøyd 😊
- Glenn Andre Gjerde Minde, E, 05. sep ,2020
Koselig
- Vigdis Johan Lund Bergesen, E, 05. sep ,2020
Det var selvsagt å velge Andrea Birkeland igjen da jeg skulle selge leiligheten min. Hun er detaljorientert, kunnskapsrik, tilgjengelig, profesjonell og utrolig god til å lese markedet og interessentene. Jeg har nok en gang følt meg trygg i hennes hender.
- Marit Tunestveit Dyre, E, 01. sep ,2020
Tillit, og god infomasjon frem til overtakelse av eiendomen.
- Rune Vespestad, E, 31. aug ,2020
Profesjonell, men samtidig personlig! Som ung og førstegangskjøper fikk jeg all den hjelpen jeg trengte uten å føle at jeg var en byrde eller i veien.
- Thea Amat Finstad, E, 29. aug ,2020
Profesjonelle og dyktige👍
- Marianne Torgersen, E, 23. aug ,2020
Megler kom trillende på elektrisk sparkesykkel til avtalt privatvisning. Etter litt problemer med å komme inn i bygget ble vi vist rundt at en meget entusiastisk megler. Vi ble frelst, og kjøpsprosessen gikk raskt og smertefritt. Proaktiv ordnet med alt av papirarbeid, og signering av dokumenter ble avsluttet med en flott gave fra Proaktiv. Stas!
- Truls Paulsen Sletvold, E, 22. aug ,2020
Hyggelige og imøtekommende meglere!
- Oddgeir Selaas, E, 21. aug ,2020
Veldig tilstedeværende var vår megler. Hun oppleves som veldig trygg og stødig
- Beathe Jannicke Iversen, E, 19. aug ,2020
Veldig ryddig og oversiktlig. Hjalp til med alle store og små spørsmål.
- Sandra Stadheim, E, 13. aug ,2020
Jeg anbefaler Kjersti som megler på det varmeste. Hun er serviceinnstilt og faglig dyktig. Gjennom hele prosessen ble jeg fulgt godt opp. Hun kjenner markedet utrolig godt noe som kom tydelig frem under korona-tiltakene der hun var tilpasningsdyktig, hadde stå-på-vilje og kom med gode faglige råd i en tid med mye usikkerhet. Kjersti sørget for en trygg og god handel.
- Cathrin Ness Fløgstad, E, 06. aug ,2020
Vi er mer enn fornøyd med jobben Kenneth Aadland og hans team i Proaktiv, gjorde for salg av vår enebolig. Spesielt vil vi påpeke det grundige forarbeidet som ble lagt ned i forkant, av at eneboligen skulle legges ut på markedet. Hele prosessen fra start til slutt, ble håndtert meget profesjonelt. Vi vil anbefale Proaktiv på det varmeste til alle som vurderer å selge boligen sin!
- Marie Therese Haukeland, E, 05. aug ,2020
Opplevde eiendomsmegler som svært profesjonell, med klare tanker om målgruppen for potensielle kjøpere
- Beate Aase, E, 26. jul ,2020
Veldig lett å ha kontakt med megleren. Ryddig prosess ifra start til slutt.
- Espen Breivik, E, 26. jul ,2020
Salget ble gjennomført meget profesjonelt. Vi er meget fornøyd med den jobben som ble gjortgjennom hele prosessen.
- Atle Sundal, E, 22. jul ,2020
Megler var aktiv og tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen. Han ga gode råd og gjennomførte en rask og effektiv salgsprosess.
- Mirjam Lundhaug, E, 22. jul ,2020
Veldig fornøyd
- Grete Martos, E, 16. jul ,2020
Jeg følte meg så godt ivaretatt, og Gade hjelpte meg på alle måter. Jeg følte at mine datakunnskaper kom til kort, men fikk så god hjelp.
- Ester Johanne Skeie, E, 15. jul ,2020
Proaktiv fremstår som er seriøs og kompetent aktør. Jeg fikk god hjelp i forbindelse med mitt første boligkjøp. Anbefaler Proaktiv til alle mine venner!
- Dorthe Hordnes Hoff, E, 14. jul ,2020
Megler viste stort engasjement for leiligheten og hvilke kvaliteter den hadde. Han var svært tilgjengelig og hyggelig til alle døgnets tider gjennom salgsprosessen. Veldig fornøyd, 6 av 6 stjerner!
- Symra Johanne Joner-andbo, E, 09. jul ,2020
Veldig profesjonell og meget god håndtering av hele prosessen fra første møte med megler. Vi er veldig fornøyd med vårt valg av Proaktiv.
- Kurt Erik Hjelset, E, 02. jul ,2020
Det å selge leiligheten min midt i eksamenstiden var egentlig ganske stress, men med Proaktiv på laget gikk det veldig fint! Proaktiv sørget for en veldig effektiv, ryddig og et godt gjennomført salg på best mulig måte! Megleren jeg hadde var veldig engasjert og flink! Jeg fikk mange gode tips og tett oppfølging underveis. Kunne ikke vert mere fornøyd!
- Andrea Boutera, E, 02. jul ,2020
Andrea var en meget dyktig mekler som gjorde en god innsats med å selge vår bolig.
- Janecke Bergh, E, 30. jun ,2020
Georg Gade var en drøm å forholde seg til ved boligkjøpet. Han ordnet alt som måtte ordnes, var fleksibel og imøtekommende i forhold til våre ønsker og behov. Handelen og overtakelsen gikk smertefritt og vi sitter igjen med en god opplevelse. Georg er profesjonell og forholde seg til og vi vil veldig gjerne gjøre flere bolighandler med han.
- Vivian Bjånesø Horgen, E, 30. jun ,2020
Som alltid ble hele salgsprosessen meget godt levert av Brynjulf.
- Bjarte Sæle, E, 23. jun ,2020
Veldig god kundeoppfølging!
- Anna-Katharia Buck, E, 20. jun ,2020
Vi har brukt Proaktiv tidligere i forbindelse med salg av bolig, så valg av megler var enkelt for vår del. Kjersti T. Dyre solgte bolig for oss i 2013 med veldig godt resultat. Derfor valgte vi å bruke Proaktiv og Kjersti T. Dyre denne gangen også. Vi vet at hun er en seriøs, ærlig og grundig megler som alltid gjør sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd. Vi vet at Kjersti er en "supermegler", men vi liker å omtale Kjersti som verdens beste megler
- Liv Songstad v/Sigbjøn Songstad, E, 15. jun ,2020
Veldig enkelt og oversiktlig
- Ole Thomas Furelid, E, 15. jun ,2020
Opplevde at Proaktiv jobbet for å finne *riktig* bolig til kjøper. Opplevde de som tilstede uten å være for pågående.
- Eirik Thorsnes, E, 14. jun ,2020
Har brukt Marius på salg av 6 boliger de siste årene og kommer fortsatt til og bruke han !
- Leiv Bjørnstad, E, 10. jun ,2020
Synne og Marius kom godt forbedret og viste tidlig stor interesse for salget og boligen. Det ble lagt frem en veldig god fremtidsplan som gjorde det lett for oss å følge hvert steg i salgsprosessen. Synne & Marius var enkle og kommunisere med underveis og var behjelpelig med å sette oss i kontakt med maler. Veldig flink stylist var det også, som kom med gode tips for klargjøring av leilighet. Vi følte oss veldig godt i vare tatt under hele salgs prosessen. Synne og Marius viste at de var dyktige og et godt valg da de oppnådde, betydelig bedre pris enn andre leiligheter som et solgt i samme bygg i år. Vi anbefaler dem på det sterkeste og vil definitivt komme tilbake ved neste salg!
- Adrian Stragiotti, E, 09. jun ,2020
Alice Slaatten gjør en utmerket jobb som megler. Her er veldig fornøyd på måten hun utførte oppdraget på!
- Kjetil Skråmestø, E, 05. jun ,2020
Jeg valgte Proaktiv til å selge min bolig fordi jeg fikk et veldig godt inntrykk av Proaktiv da de solgte en bolig som jeg nettopp hadde kjøpt. Megler var en rolig men likevel engasjert type, og fremstod som veldig trygg og behagelig å forholde seg til. Både ved kjøp og salg så holdt megler meg godt informert underveis i hele prosessen, så jeg var alltid trygg på hva neste steg var og hvordan og når det måtte utføres.
- Hilde Henriksen Kvilstad, E, 02. jun ,2020
Veldig god service og oppfølging i forkant av budgivning. Ryddig og god oppfølging av kontrakter og overtakelse.
- Kristian Eikre, E, 28. mai ,2020
Når du selger som verge for noen har du mer enn nok å tenke på. Og når du da kan overlate salget til en megler som du stoler 110% på ,så blir prosessen veldig behagelig og bekymringsløs. Takket være Chris Andre Skorjanc har dette vært en enkel prosess. Han kan anbefales på det sterkeste.
- Torunn Elisabeth Johansen, E, 24. mai ,2020
Det er utrolig kjekt når du får god veiledning tidlig i salgsprosessen,- og gode råd på hva som teller for å få frem kvalitetene og det beste i huset du skal selge. Det fikk vi av Proaktiv med et team av proffer som stylist, fotografering, annonsering, markedsanalyse og personlig oppfølging underveis sågar tips om håndverkere, -alt slik at målene kan nås på tilgjengelig tid. Hyggelig er det også :-)
- Thor Humerfelt, E, 15. mai ,2020
Ryddig prosess og grundig gjennomgang av dokumentasjon på eiendommen for å forhindre problemer i etterkant.
- Therese Westgaard, E, 15. mai ,2020
Strålende fornøyd med Marius Ravnanger som megler. Alltid forberedt, lett å få tak i og tydelig i sin fremtoning. Knallhard og taktisk smart i forhandlinger som gjorde at jeg som selger sitter igjen meget fornøyd. Anbefales videre!
- John Jonasdal, E, 14. mai ,2020
Proaktiv skilte seg veldig ut ved første befaring når vi skulle velge megler for salg av vårt hus. Vi hadde flere meglerfirma inne og Brynjulf brukte god tid til befaringen og viste en vilje og tro på at han skulle selge huset vårt til våre forventninger. Brynjulf hadde en klar plan hele veien for hvordan prosessen skulle gjennomføres og forholdt seg til denne hele veien. Alle tidsfrister ble overholdt og vi følte oss veldig ivaretatt i hele prosessen!
- Arnt Erik Gangås, E, 13. mai ,2020
Det å møte en engasjert, kreativ og ryddig megler, som våget være personlig i møte med sin kunde, gjorde hele salgsprosessen til en minnerik og god opplevelse.
- Marit Reigstad, E, 05. mai ,2020
Vi benyttet oss av Marius Ravnanger ved Proaktiv's kontor i Bergen, og er meget fornøyd med samarbeidet og resultatet. Profesjonelt fra start til slutt, krystallklar strategi fra første møtet, og fokus på detaljer underveis som tilslutt ledet til salg over prisantydning.
- Henrik H Johannessen, E, 18. apr ,2020
Me har opplevd Proaktiv og Aleksander Lenning som meget profesjonelle. Aleksander har ordna alt på ein ryddig måte frå start til slutt. Han har opptredt som fleksibel, hyggeleg og tilgjengeleg. Aleksander hadde alltid god kommunikasjon med oss og var tydeleg på forventningane til oss som selgar. Dette førte til at vår bustad vart godt framstilt i annonse, prospekt og visning.
- Sverre Myking, E, 01. apr ,2020
Megler gjorde en god analyse i forkant mht. profil på kjøper. Vi hadde en god diskusjon om pris og salgsstrategi. De to meglerne som var på visningen var godt forberedte og jobbet veldig bra med interessentene.
- Olav Rune Øverland, E, 27. mar ,2020
Vennleg og informativ oppfølging i alle ledd og spesielt av Andrea.
- Sverre Jon Heggernes, E, 27. mar ,2020
Hyggelig, profesjonelt og serviceinnstilt eiendomsmegling
- Veronica Øvrevik, E, 22. mar ,2020
Ryddig og oversiktlig saksbehandling og ikke minst dyktige meglere. God informasjonsinfo. mellom megler og selger.
- Arnold Johannesen, E, 21. mar ,2020
Vi opplevde Proaktiv som raske, presise og dyktige meglere som kunne sitt fag. De leverte god informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen.
- Paul Drageset, E, 19. mar ,2020
Dette gikk på skinner og vi følte at alt ble gjort for å få solgt objektet.
- Helge Ullebust, E, 19. mar ,2020
Profesjonelt fra startstreken til vi var godt i mål - en meget god reise i trygge omgivelser takket være en meget profesjonell megler. Ingen over, ingen ved siden av Kenneth Aadland
- Kjell Raa, E, 19. mar ,2020
Jeg følte meg trygg under hele prosessen da jeg skulle selge boligen min. Proaktiv og megler, Georg A. Gade, utførte oppdraget på en profesjonell og god måte. Han var imøtekommende, hyggelig og dyktig. Informasjonsflyten var god og megler var hele tiden tilgjengelig hvis jeg lurte på noe. Jeg opplevde at megler gjorde en grundig og god jobb for meg som selger, men var også opptatt av at potensiell kjøper skulle få rett informasjon i prosessen. Er alt i alt svært fornøyd med hvordan oppdraget ble utført og bruker gjerne Proaktiv igjen ved en annen anledning.
- Lise Saltnes, E, 17. feb ,2020
Veldig fornøyd med oppfølging og gjennomføring av salget.
- Elisabeth Ruscetta, E, 05. feb ,2020
Meget profesjonelt, meget behagelig.
- Tore Sigvard Nordenstam, E, 30. jan ,2020
Veldig imøtekommende og lette å prate med! Marius ga fantastisk god kundeservice gjennom hele prosessen
- Tove Wiel Haugland, E, 29. jan ,2020
ble godt ivaretatt
- Kate Haaland, E, 28. jan ,2020
Kjekk kar, tydelig og klar.
- Jorund Liland, E, 18. jan ,2020
Proffesjonell
- Siv Grindevoll, E, 26. des ,2019
Hele "processen" föles som en god og trygg handel.
- Johnny Marton Pedersen, E, 21. des ,2019
Vi er særdeles fornøyd med boligsalget. Megler oppnådde en salgspris langt over det andre eiendomsmeglerfirma antydet at vi kunne forvente oss. Likevel var megler realistisk og ga oss ikke uforholdsmessig høye forventninger. Meglers strategi fungerte akkurat som planlagt og vi opplevde salgsprosessen som ryddig og trygg.
- Christer Rolfsen, E, 19. des ,2019
Etter å ha prøvd en annen megler først, var det utrolig bra å komme til Proaktiv. Hele prosessen ble profesjonell på en annen måte. Alt fra bilder, salgsoppgave og håndtering av potensielle kjøpere ble mye bedre. Jeg ble også ivaretatt på en profesjonell og god måte i gjennomg hele prosessen. Kan anbefale Proaktiv på det varmeste
- Elin Tallaksen, E, 19. des ,2019
Vi kunne bare lene oss tilbake og slappe helt av. Megler fikset det meste.
- Ole Johan Skjold, E, 17. des ,2019
Proaktiv ved Kjersti Dyre gjorde en grundig jobb, og ledet oss med positiv autoritet og ro gjennom alle formalitetene ved dette salget.
- Trond Harvik, E, 16. des ,2019
Min megler oppfatter jeg som meget dedikert sin jobb og mitt salgs prosjekt. Brynjulf inngir tillit, meget seriøs og er til å stole på.
- Nils Kjeilen, E, 26. nov ,2019
Håkon gjorde sitt ytterste for å sørge for at jeg fikk best mulig pris på boligen min. Bolig gikk høyt over prisantydning etter første visning, og det er 100% meglers fortjeneste. Over all forventning!
- Malene Beatrice Myhrhagen, E, 25. okt ,2019
Meget fornøyd . Fikk gode svar på det jeg lurte på.
- Olav Arild Knudsen, E, 25. okt ,2019
Vi har blitt godt ivaretatt av Lena Leikvoll fra første henvendelse og frem til signering kontrakt. Har fått raskt svar på spørsmål uansett når på døgnet spørsmål på mail er sendt.
- Kåre Kildal, E, 25. okt ,2019
Jeg fikk tett oppfølging, og svar på alle spørsmål jeg lurte på og alle de jeg ikke visste jeg lurte på. Meget fornøyd med Marius som min megler
- Thomas Jenssen, E, 05. okt ,2019
Vi opplevde en meget ryddig og profesjonell oppfølging av avtalen med Proaktiv. God informasjon og veiledning gjennom hele salgsprosessen, fram til og med vellykket salg.
- Per Kristian Austbø, E, 17. sep ,2019
Jeg er veldig fornøyd med den jobben Andrea Birkeland gjorde i forbindelse med salget av min perle, og kan absolutt anbefale henne! Andrea er trygg, og fikk meg til å føle meg trygg og sett i den følelsesmessige berg- og dal banen jeg opplevde da jeg bestemte meg for selge. Andrea er faglig dyktig og kunnskapsrik, ingen spørsmål var for dumme å stille og de ble tålmodig besvart, i tillegg var hun åpen for endringer og tilbakemeldinger fra meg. Leiligheten ble presentert på en ærlig og tilfredstillende måte i prospektet, avis annonser og på nett. I møte med Andrea fikk jeg en helt ny respekt for «behind the scenens» arbeidet en megler gjør i forbindelse med et bolig salg! Tusen takk for en god salgsprosess og et veldig godt salgsresultat!
- Marit Tunestveit Dyre, E, 08. sep ,2019
Profesjonelt, ivaretakende og trygt.
- Elisabeth Solberg, E, 07. sep ,2019
Engasjert, trygg og ryddig meglar. Me følte oss godt ivaretatt gjennom kjøpsprosessen.
- Ingvild Soldal Eggerud, E, 05. sep ,2019
Aktiv i oppfølgning av selger - fleksibel holdning i forhold til tilstedeværelse på visninger - offisielle og private samt generell god struktur på hele salgsprosessen.
- Tom Walberg Horne, E, 02. sep ,2019
Veldig fornøyd med megler. Tilstede og alltid opptatt av å gjøre det beste for salg og kunde. Tilgjengelig, fleksibel og interessert.
- Karoline Ringdal Birkhol, E, 24. aug ,2019
Brynjulf var veldig behjelpelig med visning, svarte på spørsmål og gav et meget godt inntrykk. Veldig professionell
- Therese Wally Sandnes, E, 23. aug ,2019
en grei mann og samarbeide med,meget behagelig person
- Jan Hæggernes, E, 22. aug ,2019
Jeg fikk Andrea anbefalt av en venninne og er så glad jeg valgte henne som megler da jeg skulle selge leiligheten min. Hele prosessen fra start til slutt gikk knirkefritt, og Andrea var svært behjelpelig med både stort og smått. Kunne ikke vært mer fornøyd!
- Cecilie Bjørnevik, E, 17. aug ,2019
Jeg opplevde Proaktiv som lett forklarende og en trygg og god veileder i papir jungelen det er å kjøpe bolig. Proaktiv gjorde alt rett og var utrolig avlastende for meg som boligkjøper.
- Kaare Edvardsdal, E, 17. aug ,2019
Jeg har aldri hatt en så god opplevelse angående salg som jeg hadde når dere solgte for oss. Vi ble så godt ivaretatt hele veien. Vi sitter igjen med en følelse av at det kunne ikke blitt gjort annerledes.
- Silje V Y Holm, E, 12. aug ,2019
Ryddig og god service.
- Beate S Ervik, E, 03. aug ,2019
Tilgjengelig, fleksibel, trygg
- Sofie Haugland, E, 03. aug ,2019
Jeg er veldig fornøyd som førstegangskjøper, og hadde nok en god del flaks med at det ikke var mange andre på visning og at det ikke ble noen budkrig. Neste gang jeg kjøper, kommer jeg nok til å stille flere spørsmål til megler, fordi jeg nå har en bedre idé om hva som er viktig å vite. F.eks hva driftskostnadene i sameiet fordeler seg på, siden fellesgjelden er nedbetalt. Det gikk ganske fint på tross av at jeg var uerfaren, kjøpet ser så langt ut til å være verdt risikoen - i så måte gjorde megler en god jobb.
- Lea Sjurine Starck, E, 26. jul ,2019
Ryddig og informativ. Flink Melker!
- Katrine Sæverud, E, 25. jul ,2019
Svært fornøyd med en ryddig prosess rundt kjøp av ny bolig. Megler var alltid tilgjengelig, og imøtekommende til forandinger.
- Sondre Heyerdahl, E, 25. jul ,2019
Proaktiv ved megler Andrea Birkeland har vore veldig proff heile vegen. Her har det vore tillit, heiing, raske tilbakemeldinger, oversikt og medmenneskelige sider heile vegen.
- Margarita Stuland, E, 24. jul ,2019
Veltalende, hyggelig, overbevisende og vel pågående megler
- Anne M. Espe, E, 19. jul ,2019
Er super fornøyd med hele prossessen. Marius passet godt på oss og vi følte oss godt ivaretatt. Han var til stor støtte igjennom hele prosessen fa begyndelse til slutt.
- Therese Bøgild, E, 09. jul ,2019
Profesjonell, tillitsvekkende og målrettet.
- Eivind Kåre Lunde, E, 22. jun ,2019
Vi er veldig fornøyd med Proaktiv sine tjenester - ved både kjøp og salg. Megleren, Sjur Breistein, var imøtekommende, tilgjengelig og veldig pålitelig. Vi følte oss godt ivaretatt i den store prosessen som det å kjøpe og selge bolig er. Vi satt også stor pris på at vi fikk en designer på besøk som kunne hjelpe oss i forberedelse til visning og fotograf.
- Mali Husby Rosnes, E, 15. jun ,2019
Proaktiv ved Kenneth Ådland fremstod som meget profesjonell, realistisk og ærlig. Fikk god oppfølging og oppmuntring i hele prosessen.
- Randi Wathne Gelink, E, 13. jun ,2019
Profesjonell. Grundig både i planlegging og gjennomføring. Imponerende arbeid frem mot budrunde med "klargjøring" av potensielle kjøpere.
- Arild Klemp, E, 11. jun ,2019
Megleren (Georg Gade) var konkret, tydelig og bevist i formidlingen om at boligsalg kunne han. Georg utviste tillit og balansert myndighet i beslutningsprosessene for markedsføring, klargjøring og salg. Den gode følelsen som ble etablert holdt seg gjennom hele prosessen, også takket være god informasjonsflyt.
- Paal Reinholdt Jørs, E, 07. jun ,2019
Profesjonell og kundeorientert.
- Terje Hjalmar Michelsen, E, 05. jun ,2019
Profesjonell og tillitvekkende håndtering av kjøpsprosessen.
- Mona Fåberg, E, 05. jun ,2019
Vi følte oss godt ivaretatt av megler.God oppfølging.Sympatisk og hyggelig megler,som skapte trygghet selv om salget tok tid.
- Jorunn Sørland, E, 25. mai ,2019
Fra første stund på visning, merket vi at dette var en megler som hadde satt seg inn i prospektet. Han kunne alt om huset og området, samtidig at han gidde oss tid til å utforske huset på visning. Videre på budrunde opplevde vi megler som svært profesjonell og ryddig. Videre på kontraktsmøtet gikk han gjennom alle punkt slik at alt var klart for oss som kjøpere. Videre var han med på overtakelse, noe vi syntest var veldig behagelig og trygt.
- Rune Kristiansen, E, 17. mai ,2019
Ein meklar som frå første stund snakkar som om han har fått oppdraget er lite tillitvekjande. Særleg når han held fram etter at eg gjorde merksam på at eg ikkje likte det. Manglande respekt for oppdragsgjevar.
- Jan Oldervoll, E, 05. mai ,2019
Meget profesjonell og erfaren megler som viste interesse for vårt behov og ordnet oppdraget på utmerket vis.
- Terje Hjalmar Michelsen, E, 02. mai ,2019
Andrea var utrolig serviceinnstilt og profesjonell gjennom hele salgsprosessen. Hun avklarte spørsmål raskt og var alltid tilgjengelig på telefon hvis det var noe vi lurte på. Hun gav oss svært gode retningslinjer rundt hvilke grep vi burde gjøre for å oppnå høyere pris for vår bolig. Hun er utrolig flink i budprosessen. Takker Andrea for at vi hadde en smidig salgsprosess og fikk oppnådde en pris over våre forventninger!
- Kristine B Ingebrigtsen, E, 11. apr ,2019
Salg av bolig handler om store verdier, i hvert fall for en vanlig familie som vår. Da er tilliten til den som skal stå for salget, aller viktigst. Rett og slett å kunne overlate hele greia til folk som vet hva de driver med. Her scorer Kenneth Aadland og Proaktiv full pott.
- Ellen Økland Blinkenberg, E, 11. apr ,2019
Vår megler, Marius, fulgte opp hele prosessen meget godt, og sammen med sitt gode nettverk av fotograf, takstmann og stylist gikk hele salgsprosessen helt knirkefritt.
- Simen Serkland Gjelstad, E, 10. apr ,2019
Profesjonell og dyktig. Flink å holde oss informert.
- Yngvil Sandal Lien, E, 30. mar ,2019
God oppfølging hele tiden.
- Knut Erik Lindtner, E, 20. mar ,2019
Håkon Holen er en helt fantastisk megler som helt åpenbart er med i et kjempesterkt team. Fra første møte til handelen var ferdig så satt jeg med følelsen av at ingen kunne gjort dette bedre enn han. Veldig fornøyd med både pris og prosess. Anbefalte han til mine naboer til og med før salget! Jeg så flere andre meglere, men ingen var i nærheten av å gi et like godt inntrykk, og heldigvis var det inntrykket klart representativt.
- Tor-Arne Hegvik, E, 18. mar ,2019
Proaktiv v/Andrea Birkeland var en ryddig og tillitsfull peson. Meget fornøyd med hennes opptreden ved kjøp av leilighet.
- Bente Drønen Garvik, E, 11. mar ,2019
En utrolig profesjonell og meget godt forberedt megler som overtok salget av vår leilighet etter at et annet megler firma hadde hatt den for salg i 7 måneder. Han kom til første møte meget forberedt, med god kjennskap til område, priser på de objekter som var omsatt i samme område siste måneder, og ikke minst med et spørsmål til oss om hva vi som selgere mente vi skulle selge leiligheten på. Hva var det vi falt for da vi kjøpte leiligheten? Han var reflektert og veldig bevist på å ikke skape for høye forventninger. Han var svært imøtekommende og på tilbydersiden under hele prosessen. Neste gang vi skal selge bolig er det et opplagt valg og det er Kenneth Aadland fra Proaktiv. Ingen over og ingen ved siden:-)
- Kari Wie, E, 08. mar ,2019
Jeg er meget godt fornøyd. Jeg er spesielt imponert over hvordan megler håndterte/initierte budrunden.
- Håvard Holder, E, 01. mar ,2019
Gade gjorde sitt ytterste for at jeg skulle bli fornøyd. Han var alltid fleksibel og tilgjengelig for både meg og kjøpere og stilte opp fra første dag. Han satte seg godt inn i alle detaljer med boligen min og lyttet til hva som var viktig for meg. Jeg kunne hele veien føle meg trygg på at meglerjobben var i de beste hender. Det gjorde at jeg kunne fokusere på alt annet det innebærer å skulle flytte. Jeg er meget fornøyd både med resultat av salget og med oppfølgingen fra Gade!
- Maria Isolde Wiig Andersen, E, 18. feb ,2019
Veldig hyggelig og imøtekommende
- Marit Ellingsen, E, 10. feb ,2019
Veldig profesjonell og vennlig
- Maria Låte Skjøren, E, 08. feb ,2019
Imøtekommende og alltid tilgjengelig for kunden.
- Mats Selvig Nesse, E, 03. feb ,2019
God oppfølging.
- Lasse Byrkjeland, E, 01. feb ,2019
Vi er veldig fornøyd med Marius fra Proaktiv, og syntes han gjennomførte en profesjonell og målrettet jobb med salget av vår leilighet.
- Alexander Stanley Thrane, E, 18. jan ,2019
Profesjonell!
- Tone Vaktskjold, E, 27. des ,2018
Vil du ha en megler med en solid plan og god gjennomføringsevne er Brynulf riktig mann. Her får du erfaring og kunnskap i skjønn kombinasjon. Det hjelper også på at mannen er både kjekk og humørfylt! :) Veldig godt fornøyd med prosessen!
- Tore Kulseth Mjaaseth, E, 05. des ,2018
Synes det er helt fantastisk at dere ordner med alle papirer med myndigheter og alt som må ordnes ved kjøp og salg av eiendom.
- Randi Vikøyr Johannesen, E, 06. nov ,2018
Vi var veldig fornøyd med megler. Stilte opp hele tiden 👍 Hjalp meg med et bolig kjøp også.
- Inger J Aleksandersen, E, 23. okt ,2018
Proaktiv var svært behjelpelig, opplysende og positiv i kjøpsprosessen. Å ha en megler som hjelper både selger og kjøper er avgjørende for at handelen går smertefritt og enkelt. Det er også med på å berolige en spent kjøper. Proaktiv kan anbefales til alle som skal selge bolig, og for dem som kjøper er boliger til salgs via Proaktiv sikret meglere som hjelper også kjøper.
- Helge Bjørke, E, 02. okt ,2018
Profesjonelle, kan deres fag. Føler meg godt ivaretatt.
- Trude Karlsen, E, 25. sep ,2018
VI HAR BRUKT PROAKTIV 2 GANGER TIDLIGERE, OG VAR SÅ FORNØYD AT DA VI SKULLE SELGE HYTTEN VÅR SÅ VAR VI IKKE I TVIL OM HVEM SOM SKULLE FÅ OPPDRAGET. - VI BLE FORTALT AV ANDRE AT VI BURDE GÅ TIL FLERE MEGLERE FOR Å SAMMENLIGNE, MEN DET HAR MAN IKKE BEHOV FOR NÅR MAN VELGER PROAKTIV!! - STARTEN, OPPFØLGINGEN OG SLUTTRESULTATET VAR MEGET BRA.- VI HAR IKKE HATT ET ENESTE BEKYMRINGSØYEBLIKK, SPESIELT SIDEN MARIUS GISKEØDEGÅRD HAR VÆRT TILGJENGELIG I HELE PERIODEN. TUSEN TAKK!!
- Dag Adrian Bjaarstad, E, 13. sep ,2018
Veldig god oppfølging, trygghet, tilgjengelighet , og informativ - både hva gjelder prospekt og svar på spørsmål jeg hadde i hele prosessen. Veldig bra!
- Bertil Normann Syversen, E, 07. sep ,2018
Har brukt Kenneth Aadland i 3 boligsalg de siste årene, og ikke uten grunn. Han er i en egen liga, og vi er kjempe fornøyd med alle våre salg. Skal vi selge noe i fremtiden, så er han selvskreven førstevalg!
- Nina Beate Gundersen, E, 06. sep ,2018
Vi opplevde Proaktiv v/ Andrea Birkeland som veldig profesjonell. Ho ga inntrykk av å ha full kontroll og ga gode råd under vegs i salgsprosessen. Som selger av leiligheten opplevde vi at å bli fulgt godt opp på en veldig god måte. Videre synes vi at Proaktiv sine rutiner fungerte godt hele veien. Vi ble godt ivaretatt og vil absolutt tilrå andre å benytte Proaktiv og megleren Andre Birkeland til andre.
- Gunnar Steine, E, 22. aug ,2018
Veldig fornøyd etter å ha kjøpt prosjekt, super oppfølging mitt i ferieavviklingen og godt salgsarbeid overbeviste meg om å kjøpe boligen.
- Gina Blomberg, E, 22. aug ,2018
Ble tatt godt imot av megler (Kenneth). Han var smilende og blid. Det var god stemning. Noen innledende ord (skryt om selgerne som har gjort mye bra med huset) styrket tilliten fra mitt ståsted. Dette la jeg merke til. Kontraktsmøtet gikk veldig bra. Dessverre skjedde en misforståelse om dato for overtakelse slik at megler ikke møtte opp ved overtakelse 14/8. Det ble greit løst ved at overtakelse ble gjort elektronisk.
- Inger Skår Kogstad, E, 22. aug ,2018
Andrea vær særdeles service-innstilt, og hennes dyktige megler-egenskaper kom virkelig frem i budrunden! Veldig fornøyd med oppnådd pris og hvor raskt hun klarte å få boligen min ut på markedet og solgt!! I tillegg var hun til stor hjelp ved mitt eget boligkjøp - der jeg i ett brennhett Oslo-marked endte opp med kjøp hele 400 000 under prisantydning!
- Ingvild Dalehaug, E, 20. aug ,2018
Ryddig, trygg og proffesjonell bolighandel.
- Britt Kari Holter, E, 11. aug ,2018
Sjur Breistein er den beste mekleren jeg har møtt:-)
- Lise Gjertsen, E, 10. aug ,2018
Vi var veldig fornøyde med Andrea som vår eiendomsmegler i forbindelse med salg. Hun la ned en kjempeinnsats og var alltid blid, tilgjengelig og behjelpelig. Hun var også flink til å komme med god veiledning gjennom hele prosessen. Vi hadde ikke noe problem med å gi Andrea fritt spillerom til å gjøre det hun til enhver tid syntes var best, noe som viste seg å være en god beslutning da vi til slutt fikk solgt leiligheten til en pris vi var veldig fornøyde med.
- Anne C K Zeng Bockelie, E, 04. aug ,2018
Profesjonelle og trygge. Oversiktelig og solid gjennomgang på befaring hvor dere hadde gjort god research i forkant. God markedsføring av boligen. Begge meglere var tilgjengelige for oss pr tlf og SMS i salgsprosessen, dette var et stort pluss. Litt korte svarfrister for oss når det gjaldt innlevering av egenerklæring samt gjennomlesing av prospekt, annonse osv. NB, egenerklæringsskjema vi fikk utdelt som utkast/kladd samsvarer ikke med det vi fylte ut digitalt. Veldig fornøyd med stylingrådene og bildene som ble tatt.
- Hilde A L Mathisen, E, 04. aug ,2018
Meglerne har vært svært profesjonell og flink helt fra innsalget hos oss som kunde til kontrakt med kjøper ble inngått.
- Orvar Methlie, E, 03. aug ,2018
Vi opplevde at bolighandelen ble gjennomført profesjonelt og punktlig, med god rådgivning og høy kvalitet i alle ledd og stadier.
- Miriam Skag, E, 26. jul ,2018
Trygghet, ansvarsfult, tilgjengelighet,respekt,dyktiget er nøkkelordene.
- Magdalena Mashadi, E, 26. jul ,2018
Veldig ryddige. Gode til å forklare salgsprosessen. Kom med gode råd for hvordan en skulle forberede leiligheten for salg.
- Tord Avsnes Sæle, E, 08. jul ,2018
Super gjennomføring av salget ,helt fra visning og til vi hadde overtatt eiendommen. Megler var godt forberedt og hadde full kontroll.Vi hadde ingenting å klage på.Nydelig prospekt med gode og utfyllende opplysninger i tillegg til flott bilder.
- Unni Søreide Hoff, E, 27. jun ,2018
Alltid imøtekommende og med et smil. Ingenting var vanskelig, alt skulle løses.
- Nathalie Kristiansen Nilsen, E, 25. jun ,2018
Veldig fint opplevelse og de er Storset tilgjengelig og høflig
- Halil Boga, E, 20. jun ,2018
Meget bra, Georg har hjulpet med alt fra søknader og fargevalg til ekteskapsrådgivning
- Tony Wågenes Johannessen, E, 18. jun ,2018
Alt i alt ein veldig god opplevelse med ein dyktig meglar som var til stor hjelp under heile salgsprosessen. Det at vi oppnådde summen vi hadde satt oss som mål ved salg gjorde heilhetsopplevelsen upåklagelig.
- Ruben Solheim Inderøy, E, 16. jun ,2018
Profesjonelle, de i vare tar både selger og kjøper på en veldig fin måte.
- Sigrun Thorne, E, 15. jun ,2018
Hyggelig meglerkontakt med god oppfølging og tilrettelegging for å bruke lokale kontor for kontraktsmøte istedet for å matte reise. En udelt positive opplevelse med meglerne vi hadde kontakt med.
- Iren Maaløy, E, 04. jun ,2018
Meget fornøyd med Sjur Breistein
- Anne Haugervåg, E, 01. jun ,2018
Ryddig og god prosess. Hyggelige folk.
- Bjørn Carlsen, E, 25. mai ,2018
Megler Brynjulf Hardang er gjennomført profesjonell og lover det han holder. Han er ærlig, pålitelig og i tillegg lydhør for selgers synspunkter og ønsker. Et viktig argument for å bruke samme megler er at interessenter føler seg trygg og ivaretatt fordi han ivaretar både kjøper og selger på en god måte. Da er det lettere for folk å legge inn bud.
- Morten Askeland, E, 24. mai ,2018
Kanon fornøyd
- Neil Thomas Collier, E, 09. mai ,2018
Opplevde megler som veldig hyggelig oh kompetent. Følte han var på «vårt lag» når vi kjøpte, noko som var tillitsvekkende. Men eg syntes bildene i prospektet var dårlige. Veldig mange detaljbilder som ikkje hadde noko med leiligheta, og det var vanskelig å få eit heilheitsinntrykk av leiligheta basert på bildene. Vi var usikker på om vi skulle bry oss med å gå på visning, men er veldig glad for at vi gjekk.
- Eva Margaretha Ørmen Vinjevoll, E, 28. apr ,2018
Ryddig saksgang og løsningsorientert megler.
- Dag Atle Tuft, E, 16. apr ,2018
Har opplevd Proaktiv som dyktige, engasjerte og profesjonelle
- Ove Einar Nordvik, E, 27. mar ,2018
Andrea Birkeland gjorde en god jobb som megler, selv om det ikke var henne som var oppgitt som megler på denne boligen. Prosessen bar likevel preg av mye kommunikasjon frem og tilbake mellom Andrea, hovedmegler og selger, og det virket som at det var vanskelig å kommunisere med selger (språkproblemer).
- Ina Giil Solheim, E, 25. mar ,2018
Veldig godt fornøyd
- Therese Faye, E, 21. mar ,2018
Da vi kjøpte leiligheten for vel 5 år siden, fikk vi et meget godt inntrykk av Brynjulf Hardang. Det var derfor vår førstevalg å få tak i ham til å hjelpe oss med salget. Heldigvis var han tilgjengelig, og han har gjort en meget god jobb for oss. Han er en dyktig og profesjonell megler og vi er svært fornøyde med hans innsats.
- Egil Kommedal, E, 19. mar ,2018
Megleren var hele tiden tilgjengelig, ga gode råd. Visningene ble også gjennomført på en ytterst god måte!
- Etelka Genoveva Matilda Dahl, E, 18. mar ,2018
Stort sett greit. Men oversolgt paa visning i forhold til hva som kunne leveres. Ubalanse mellom service vilje overfor selger og lovnader til kjoeper.
- George-Harald S Lerøy, E, 18. mar ,2018
En meget dedikert megler som gjorde alt for å få et raskt og godt salg.
- Lars Robert Hole, E, 17. mar ,2018
Noe tilbakeholdenhet etter 1. annonsering
- Eva Kirsti Emblem Møller, E, 07. mar ,2018
Profesjonell, ærlig, dyktig, fair, god service, trygghet, enkelt, god kvalitet. Vil anbefale Marius til alle som skal selge hus :-)
- Jannicke Kristine Bruvoll, E, 21. feb ,2018
Imøtekommende, blide og behjelpelig opplevde jeg dere i forbindelse med boligkjøp.
- Eireen Nebb Fredriksen, E, 15. feb ,2018
Jeg opplevde at vi som skulle selge og vår megler i Proaktiv eiendom hadde en fin dialog hele veien fra første møte til sluttoppgjør. Jeg følte alltid at vår megler hadde oversikt og at våre interesser var godt ivaretatt. Jeg ble overrasket over hva vi sammen fikk til når leiligheten sto klar til fotografering. Det kunne ikke ha blitt så bra uten god styring fra vår megler i Proaktiv eiendomsmegling
- Helga Jonsdottir, E, 25. jan ,2018
Veldig fornøyd med hele salgs prosessen til Proaktiv, og med melgler Georg A. Gade. Salget ble utført på en utmerket og profesjonell måte. Resultat ble langt over forventet pris.
- Kjell Magne Hjertager, E, 22. jan ,2018
Vi er veldig fornøyd med hele prosessen. megler Sjur Breistein var tvers igjennom hyggelig, imøtekommende og profesjonell:)
- Gunnar Martinsen, E, 18. jan ,2018
Profesjonell, blid, rolig
- Linda Ottosen Eeg, E, 24. des ,2017
Ryddig og grei kommunikasjon med selger.
- Cato Isaksen, E, 17. des ,2017
Megling handler om tillit. Kenneth Aadland viste utpreget grad av profesjonalitet med fokus på kvaliteter i boligen som skulle selges og ikke minst hvem som kunne ha glede av å bo akkurat her! Han skapte tillit, fikk full frihet og viste evne til å skape positive resultater godt utover det som var antydet.
- Per Kvist, E, 11. des ,2017
Meget fornøyd.
- Jan Magnus Horgen, E, 08. des ,2017
Vi er meget godt fornøyd med måten Lena jobber for å fremskaffe salg til best mulig pris og kommer til å benytte hennes tjenester igjen.
- Jacob kjødesvei 10 as, E, 06. des ,2017
Kunnskapsrik,erfaren, klok - fikk ut max pris i ett marked på vei ned.
- Truls Knoff Baldersheim, E, 29. nov ,2017
Ryddig og greit.
- Eirik Sørstrømmen, E, 29. nov ,2017
Meget god service fikk god hjelp å tips til å få frem det beste ved boligen, meget oppriktige og ærlige ,så kunne slappet av under salget, følte megler var tilgjengelig hele tiden når det var behov , så følte meg veldig godt i vare tatt under hele salgs prosessen .Om jeg får bruk for megler igjen så blir det Proaktiv uten tvil.
- Grete Granøe, E, 23. nov ,2017
Hokon var helt fantastik fra start til maal
- Leif Grevle, E, 08. nov ,2017
Prospektet Marius lagde - Marius selv og ingen tekstforfatter - var helt ekstraordinært. Bilder og tekst var helt strålende satt sammen til en sammenhengende histore. I tillegg følte jeg meg trygg på at Marius kjente området, han fulgte opp interesserte og holdt meg oppdatart. Trygg, kompetent og ekte i møte med interesserte. Det gjorde susen!
- Ina Rosenberg, E, 01. nov ,2017
Super nice people, always helpful, informatively and very nice to talk to.
- Monika Sapiegaite, E, 28. okt ,2017
Jeg opplevde Marius som høflig, klok og dyktig gjennom hele prosessen.
- Truls Knoff Baldersheim, E, 26. okt ,2017
Fra Andrea kom på første befaring var vi ikke i tvil om at hun og Pro Aktiv var det riktige meglervalget. Andrea var målrettet og hadde en plan fra dag en, og vi følte oss inkludert og prioritert gjennom hele prosessen. I tillegg var hun en megler som turde å satse høyt, og som var villig til å jobbe for å oppnå det resultatet vi ønsket. Dette førte til at salget gikk over all forventning. Vi har opplevd hele salgsprosessen som ryddig og ordentlig. Ingen korte budfrister eller lokkepriser har ført til at vi som selger har følt oss trygg på at prosessen har foregått på en ordentlig og ryddig måte. Vi kommer garantert til å bruke Pro Aktiv og Andrea igjen, og anbefaler henne på det varmeste til alle som ønsker en dedikert, målrettet og dyktig megler.
- Stine Sandvik Eilertsen, E, 19. okt ,2017
Profesjonell, effektiv, ryddig, etterrettelig, høflig og hyggelig.
- Kristin Olsen Ulvestad, E, 08. okt ,2017
Megler var svært hjelpsom, og sørget for privat visning av drømmehuset, da vi ikke hadde mulighet på visningsdatoen. Flott oppfølging, og budrunde med full oppdatering. Kontraktsmøte, med nydelig goodie-bag😊 helt tipp topp!
- Hedvig Dyrnes, E, 07. okt ,2017
Fikk god informasjon av megler ved kjøp av fritidsbolig. Han var hyggelig og ikke masete.
- Irene Aarestrup, E, 06. okt ,2017
God motakelse under visning. Deretter dabbet det av. Snakket ikke bare med en megler, men hadde kontakt med 3-4 stk. Det ble litt vel mye. Megler var heller ikke tilstede under overtakelse, og etter kjøpet virket megler ikke interessert i å hjelpe videre. Alt startet kjempebra, endte desverre ikke like bra.
- Monica Jordalen Hommedal, E, 03. okt ,2017
Det var en veldig ryddig prosess med tett oppfølging. Kunne kontakte megler når det passet meg og fikk alltid tilbakemelding.
- Hege Myklebust, E, 25. sep ,2017
Fra først til sist har det vært en fornøyelse å samarbeide med ProAktiv v/Andrea Birkeland. Alltid punktlig, vennlig og hele tiden veldig god oppfølging. Resultatet av salget var også svært positivt.
- Hilde Traavik, E, 23. sep ,2017
Jeg opplevde å bli møtt med profesjonalitet og respekt fra første stund.
- Kari Woldseth, E, 19. sep ,2017
Grundig, tillitsvekkende, ryddig, trygg, informativ ,fokus på godt resultat og god kommunikasjon i prosessen.
- Astrid Sleire, E, 11. sep ,2017
Sjur var flink helt fram til leiligheten var solgt. Når det var gjort satt jeg igjen med en følelse av at han fikk sitt oppgjør, så da var det ikke så nøye lenger. Jeg har gjentatte ganger både muntlig og skriftlig bedt om kopi av e-posten han skulle sende til selger vedr betaling av komm. avgifter/husleie - dette er pr dd ikke mottatt. Nå har jeg gitt beskjed om at jeg rydder opp i dette selv så jeg vet at det blir gjort.
- Trude Eriksen, E, 01. sep ,2017
Megleren Brynjulf gjorde en veldig god og ryddig jobb her. Det var ingen lett eiendom og selge, men han satt seg grundig inn i det som berørte salget. Bruker gjerne samme megler i fremtiden om behov.
- Tone Østervold Marcelius, E, 22. aug ,2017
Profesjonelt. Sjur skaper en trygghet og gjør det vanskelige enkelt. Alt er tilrettelagt og Proaktiv har god kommunikasjon og gjør hele prosessen enkel for meg som kunde. Anbefales.
- Eskil Aastveit, E, 15. aug ,2017
Ryddig og hyggelig kjøpsprosess. Fikk god informasjon og megler var lett tilgjengelig ved behov.
- Linda Os, E, 13. aug ,2017
Profesjonell, effektiv og hyggelig megler, megler hadde god kunnskap om leiligheten vi kjøpte og området den ligger i og ga raske tilbakemeldinger på våre spørsmål.
- Helle Grøm, E, 10. aug ,2017
Jeg opplevde en veldig hyggelig og pålitelig megler. Ikke minst et veldig engasjement.
- Guro Moen, E, 09. aug ,2017
God kontakt med proaktiv under heile salgsprossen og alltid tilgjengelig.
- Arne Førde, E, 23. jul ,2017
opplevde megleren (Brynjulf H) imøtekommende, kreativ, serviceinnstillt, og med svært god faglig kompetanse, hele prossessen gikk ryddig og jeg ble godt følgt opp fra dag1.
- Omar Tarek Zacka, E, 21. jul ,2017
Vi valgte Proaktiv pga kjennskap til Kenneth Aadland. Veldig proff, enorm kunnskap og kjennskap til markedet.
- Toril Nesbø, E, 17. jul ,2017
Veldig god megler, dro meg inn igjen selv etter jeg hadde slått fra meg leiligheten. Hyggelig, imøtekommende og en svært dyktig selger.
- Birte Samuelsen Karlsen, E, 07. jul ,2017
Profesjonell og meget serviceinnstilt!
- Anne Line Grepne, E, 02. jul ,2017
Oppdatert og hyggelig megler.Ryddig prosess rundt kjøpet
- Rolf Nitter, E, 27. jun ,2017
Hvis jeg skulle fatte meg i korthet om Sjur, så er det følelsen av å være i trygge hender. Sjur er stødig, tydelig, pragmatisk, og ikke minst kvalitetsbevisst. Vi er kjempefornøyde med hele prosessen.
- Mari Skar Manger, E, 14. jun ,2017
Vi opplevde hele bolighandelen som veldig bra. Alt ble ordnet for oss på best tenkelig måte. Vi er veldig fornøyd.
- Bjørn Johnsen, E, 08. jun ,2017
Meget proffer I hele prosessen.
- Jarle Heldal, E, 06. jun ,2017
Min samboer, Monica Løvjomås, jobber som eiendomsmeglerfullmektig i Proaktiv og etter å ha sett hvordan hun jobber med sine kunder var det en spennende når jeg skulle selge egen leilighet. Når det er snakk om andres bolig og hennes jobb kommer alt litt på avstand, men jeg hadde skjønt at det er viktig å la proffene gjøre jobben sin. Jeg valgte derfor å stole 100% på min megler, Håkon Holen, og hans anbefalinger ift. boligsalget og markedsføringen. Annonseringen ble nøye timet for å treffe de kundene som leiligheten ville være aktuell for, og salget gikk over all forventning. Jeg hadde god kontakt med megler under hele prosessen og ble oppdatert på hva som skjedde underveis i prosessen. På kontraktsmøtet og på overtakelsen ytret også kjøper at han var svært fornøyd med Håkon. Proaktiv har skjønt at boligsalg handler om å lytte til kunden, samtidig som at de klarer å formidle hvilken kompetanse de besitter og hva som er viktig når det mest dyrebare man eier skal selges.
- Trym Eriksen, E, 01. jun ,2017
Imøtekommende, trygt og profesjonelt.
- Marit Fiksen, E, 14. mai ,2017
Høy profesjonalitet i alle faser
- Stener Kvinnsland, E, 13. mai ,2017
Profesjonelle og tillitvekkende i alle ledd. Aldri bekymret for noe som helst.
- Joachim Kjell Hvoslef Krüger, E, 05. mai ,2017
Følte meg godt ivaretatt av min megler.
- Vigdis Birgitte Harkmark Vaksdal, E, 28. apr ,2017
Megler høflig, imøtekommende, behagelig og hjelpsom. Samtidig meget profesjonell i alle prosesser i fb med kjøpet Vi følte oss trygge på at salgs-/kjøpeprosessen ble profesjonelt gjennomført. En fornøyelse for selger og kjøper å ha assistanse av den karakter som vi erfarte.
- Torolf Rein, E, 27. apr ,2017
Veldig hyggelig, hele prosessen opplevdes som svært profesjonelt utført.
- Bjørnar Mortensen Vik, E, 20. apr ,2017
Meget profesjonelle, god kundebehandling rett og slett en ryddige prosess.
- Anders Alfredsen, E, 19. apr ,2017
Profesjonell og tilgjengelig. Serviceinnstilt.
- Gunnar Einar Søderholm, E, 18. apr ,2017
Måten vi ble møtt av megleren på ga tillit. Følte at han var godt forberedt og kunne jobben sin. Dette viste han også gjennom hele prosessen
- Bjørn Johnsen, E, 09. apr ,2017
Rask, on, lett tilgjengelig, hyggelig
- Ole André Paulsen, E, 06. apr ,2017
Raskt og effektivt
- Stian Seglem, E, 06. apr ,2017
Kjapp respons, enkel og ryddig prosess.
- Roger Sjømark, E, 26. mar ,2017
Inkluderende og behjelpelig
- Edvard Feyling Hviding, E, 20. mar ,2017
Benyttet først en annen megler hvor hele salgsprosessen var uryddig og veldig krevende. Byttet til Kenneth Aadland som gjorde et raskt og ryddig salg. Han var støttende og positiv hele tiden. Salg summen ble også betraktelig høyere enn hva tidligere megleren mente var mulig.
- Ingunn Franck Ellingsen, E, 23. feb ,2017
Prosessen var veldig ryddig og profesjonell fra A til Å. Vi opplevde at Kenneth gjorde en veldig god jobb i forbindelse med boligsalget.
- Trine Mikkelsen, E, 17. feb ,2017
Ryddig og strukturert prosess
- Erik Thulin, E, 16. feb ,2017
Vi har vært svært fornøyd med tjenestene, presise, god dokumentasjon, og nøyaktig oppfølging.
- Stener Kvinnsland, E, 10. feb ,2017
Jeg er veldig fornøyd med Proaktiv. Fra første møte til gjennomført salg har jeg følt meg svært godt ivaretatt som kunde. Alltid presise til avtaler, ryddige svar når jeg har hatt spørsmål, raske tilbakemeldinger, god informasjon underveis i prosessen, behagelige personer å forholde seg til, raskt oppgjør etter salget. Nøye med forarbeidet til prospektet, slik at jeg følte meg trygg på at god og riktig informasjon var på plass for kjøper. Bare positivt, og jeg kan anbefale Proaktiv på det varmeste.
- Eline Rosenlund, E, 08. feb ,2017
Assistent til megler som var der på privat visning hadde ikke spesielt god kjennskap til boligen, dermed satt jeg igjen med ubesvarte spørsmål. Jeg har forståelse for at megler ikke alltid kan ha privat visninger på lørdager, men da er det viktig at assistenten har god kjennskap til boligen. Megler var ikke godt nok orientert om rømningsveier, og årsaken til at rømningsvei ut av vindu på kjøkkenet ikke var godkjent, og at rømningsvei faktisk er rett inn i naboens leilighet og ikke i en trappegang. Disse opplysningene fikk jeg fra eier under overtakelse. Det viste seg også at en kjellerdør fra gaten til kjeller ikke lar seg åpne, noe jeg var spesielt opptatt av fordi trenger lett tilgang til en sykkel. Pr idag er det ingen lett tilgang til sykkel. Ellers er jeg svært fornøyd med leiligheten som sådan.
- Inger Haukenes, E, 06. feb ,2017
Veldig profesjonelt, alltid tilgjengelig for spørsmål, meget fornøyd
- Karen Skage, E, 02. feb ,2017
Gjennomgående profesjonell.
- Kjetil Helland, E, 31. jan ,2017
Hyggelige, hjelpsomme, imøtekommende
- Mikael Arntsen Bergh, E, 27. jan ,2017
Ryddig, effektiv, og profesjonelle prosess. Megler innfridde det han lovde på forhånd, og mere til. Kvalitet i alle ledd. Topp karakter på gjennomførelse og resultat.
- Therese Jacobsen, E, 26. jan ,2017
Ryddig og pålitelig
- Erik Stensland, E, 24. jan ,2017
Profesjonelle, serviceinnstilte og ryddige.
- Margrete Rongevær, E, 23. jan ,2017
Vi er veldig fornøyd med dere da vi kjøpte leilighet i Tråstølen. Alt har gått helt fint.
- inger-lill kjøllesdal, E, 18. jan ,2017
Opplevde megleren vår som svært dyktig i jobben sin. Stod på fra start til slutt. La ned mye jobb i å få til et best mulig salg av boligen. Vi er strålende fornøyd!
- Bente Lima, E, 12. jan ,2017
Posetiv,imøtekommende,serviceinstillt.
- Andreas Buch, E, 12. jan ,2017
Uprofesjonelt, rotete. Alt etter visning virket som om der ikke var kontroll
- Thomas Sporsheim, E, 16. des ,2016
Ryddige, blir anbefalt til andre.
- Helga Kismul, E, 15. des ,2016
Dere var imøtekommende og serviceinnstilt.
- Jannicke Toppe, E, 15. des ,2016
Ok
- Ulla-Britt Søderberg, E, 12. des ,2016
Marius har gjort en ryddig og god jobb ved salg av to leiligheter for meg og jeg har vært svært fornøyd begge gangene. Etter vurdering av flere meglere var det han som kom med den beste strategien for å nå det jeg hadde satt meg som mål. Salget ble gjort på en profesjonell måte med god oppfølgning underveis. Jeg vil absolutt anbefale Marius til venner og bekjente som skal selge leilighet i fremtiden.
- Camilla Slåtten, E, 08. des ,2016
Sakelig og aktiv oppfølging med gode råd og kvalifiserte synspunkter om objekt, riktig fremdriftsplan og pris.
- Hans Runshaug, E, 06. des ,2016
Veldig bra på alle områder :-)
- Trude Kyrkjebø, E, 04. des ,2016
Det var en fornøyelse og ha Georg Gade som mekler.
- Terje Mejer Rasmussen, E, 03. des ,2016
Marius er ikke bare en dyktig og seriøs megler, men en utrolig hyggelig type. Flink til å rådgi og kna potensielle kjøpere både på visning og i budrunde. Og en god sparringspartner for oss som selger i smått og stort rundt salget. Og med sitt gode språk og øye for detaljer lager han byens flotteste prospekter! Vi har brukt ham både i 2009 og 2016 og anbefaler ham gjerne til andre!
- Heidi Slettemoen, E, 30. nov ,2016
Ryddig og grundig salgsprosess og tillitsfulle meglere, ikke noe vissvass, målbevist.
- Karl Aksel Hammer, E, 22. nov ,2016
Opplevde hele prossesen som veldig ryddig og god. Jeg ble godt ivaretatt, og hadde full tillit til at megler hadde kontroll og overblikk, og desuten god tid til meg dersom jeg hadde spørsmål.
- Juni Karin Grieg, E, 22. nov ,2016
Useriøs og mangelfull kontraktsgjennomgang som i ettertid har skapt problemer ift utbygger. Prospektet stemte ikke med oppsatt hus. Megler lite opptatt av å ivareta kjøpers interesse. Megler glemte å oversende signerte kontrakter.
- Christian J Lien, E, 19. nov ,2016
I kjøpe bolig igjennom Proaktiv eiendom gjorde hele prosessen til en god opplevelse som førstegangskjøpere. Å kjøpe bolig ved hjelp av seriøse og dyktige meglere er å anbefale.
- Øystein Nilsen, E, 17. nov ,2016
Eg var super fornøyd med boliglånet gjennom dere. Gode forklaringer om spørsmål en hadde, virket veldig nær og tillitsfull behandling av saken. Meget seriøst og god kontakt med megleren.
- Claudia Hartwig, E, 09. nov ,2016
Super jobb utført mvh Aase Birkhaug
- Åse Birkhaug, E, 21. okt ,2016
Opplevde at megler, Kenneth Aadland, var særdeles flink til å lytte og skreddersy prosessen etter vårt behov og vår evne til framdrift. Han svarte raskt og kom med meget konstruktive tilbakemeldinger på alle våre henvendelser, når som helst på døgnet. Samtidig var han stø som fjell på sine vurderinger. Da vi forstod at vi kunne overlate absolutt alt til han, var det en stor stor lettelse. I ettertid ser vi at hele prosessen fra A til Å, har vært håndtert på det vi oppfatter som en optimal måte og svært profesjonelt.\r\nAvslutningsvis vil jeg også nevne at Kenneth Aadland har en enestående evne til å skape kontakt på et personlig plan. Dette er nok også en viktig grunn til den høye graden av tillit han gjør seg fortjent til. .
- John Stian Marstrand Sorø, E, 21. okt ,2016
Georg Gade gjorde trolig det lille ekstra som gjorde at salget mitt gikk så bra som det skulle.
- Christopher Bowling, E, 28. sep ,2016
Flott utført salgsoppdrag - mvh Aase Birkhaug
- Åse Birkhaug, E, 17. sep ,2016
Jeg har bare positive ord å si om Proaktiv Eiendomsmegling AS. Kenneth Aadland har vært en fantastisk mann å ha, både som rådgiver og oppfølging av salgsprosjektet. Han hadde også 2 hyggelig samarbeidspartner med på laget, Nicolai og Marius.
- Frances Windom Hjelme, E, 13. aug ,2016
Er veldig fornøyd med salgsprosessen og resultat. Megler ga gode og kloke råd. Georg Gade er en megler jeg vil anbefale kjente å bruke.
- Jørgen Jacobsen, E, 27. jul ,2016
Raskt, effektivt og ryddig salg. Hadde god dialog med megler under hele salgs prosessen. Et godt gjennomført arbeid. Kommer til å bruke Proaktiv igjen til mitt neste boligsalg.
- Tore Flatebø, E, 15. jul ,2016
Megler Kjersti Tunestveit Dyre har utført flere salgs oppdrag for oss til vår fulle tilfredsstillelse. Vi kan anbefale henne på det sterkeste.
- Margun Hodne Lyngaas, E, 08. jun ,2016
Meget profesjonelt
- Per Watne, E, 12. mai ,2016
En informativ, ryddig og grei prosess fra A til Å
- Tor Helge Bottolfsen, E, 11. mai ,2016
Markedsføring og salg foregikk enkelt, greit og problemfritt, slik jeg forventet det ved bruk av megler.\r\n
- Per Christensens Dødsbo, E, 13. apr ,2016
Effektivt og målrettet.
- Stig Hole, E, 10. feb ,2016
Svært god og tett oppfølging, høy kvalitet på samarbeidet, med intensitet og fokus på målet. Dette gir trygghet for meg som selger. Meget vel fornøyd!
- Karen Helen Doublet, E, 18. des ,2015
Bud runde, kontrakt og overtagelse ble utført på en profesjonell og behagelig måte. Jeg kan trygt anbefale Proaktiv.
- Cato Hagen, E, 16. des ,2015
Eg opplevde meglar som ein dyktig fagperson som verkeleg gjekk inn for oppgåva si. Som kunde følte eg meg veldig trygg på at han heilt og fullt gjekk inn for å gjere ein best mogeleg jobb. Han ivaretok mine interesser på ein høgst tilfredsstillande måte.
- Thorbjørn Osen, E, 09. des ,2015
Meget ryddig og profesjonell gjennomføring av hele prosessen.
- Bjarte Lunde, E, 26. nov ,2015
Kenneth Aadland er den mest kunnskapsrike, profesjonelle og dyktige megleren jeg har jobbet med noen gang. Kvaliteten gjennom hele salgsprosessen var den beste, og jeg fikk en salgspris jeg ikke trodde var mulig. Du er heldig som kunde hvis Kenneth Aadland har tid til å ta imot oppdraget med å selge din bolig.
- Kristin Marit Hansen, E, 12. nov ,2015
Effektivt og ryddig, akkurat som jeg trengte. God hjelp og informasjon både før og etter kjøpet!
- Monica Lavik Haugsmyr, E, 08. okt ,2015
Høflig, tydelig, effektiv og korrekt er en oppsummering av vår befatning med ProAktiv
- Frode Noss, E, 01. okt ,2015
Vi har kjøpt og solgt mange boliger, men Proaktiv v/Håkon H. er best.
- ENATE AS, E, 13. sep ,2015
Proaktiv med Sjur Breistein som megler er verdt prisen !!
- Marit Hommedal Thune, E, 13. sep ,2015
Effektiv, tilgjengelig og engasjert megler.
- Laila Moldekleiv, E, 12. sep ,2015
Seriøst, ryddig og ikke minst; fornøyd selger OG kjøper (langt i fra Privatmeglerens \"klar til kamp\" annonsering som kanskje bommer litt på rollen sin..)
- Kristoffer Gjerdevik Vassdal, E, 27. aug ,2015
Vi var fornøyd med Proaktiv sin hjelp til kjøp av leiligheten. Vi fikk informasjon hele veien på en ryddig måte. Kan anbefale Proaktiv til både kjøp og salg av eiendommer til venner og kjente.
- Mala Naik, E, 23. aug ,2015
svært fornøyd med hele salgsprosessen
- Thomas Fjellestad, E, 19. aug ,2015
Jeg var ikke spesielt fornøyd - tvert om.
- Svein Larsen, E, 01. aug ,2015
Som kjøper opplevde jeg Marius Giskeødegård som svært høflig, imøtekommende og ryddig. Har var hele \"tiden tilstede og informativ\". Hele prosessen ble gjennomført på en trygg og ryddig måte. Overdragelsen ble ryddigt ivaretatt av fullmektig Monica. Alt i alt en hyggelig opplevelse - takk til proaktiv ! Mvh Helge Farestveit \r\n
- Helge Farestveit, E, 31. jul ,2015
Nils utførte en skikkelig ryddig kvalitets jobb. Flink å følge opp, raske tydelige svar og flink til å informere i hva som skal skje. \r\nMeget bra.
- Jan Bjørsvik, E, 23. jul ,2015
En effektiv organisasjon, med dyktige folk i alle områder.
- Sverre Østerhus, E, 09. jul ,2015
Veldig fornøyd med Marius hos ProAktiv i forbindelse med salget av leiligheten vår. Tillitsskapende, effektiv og dyktig megler!
- Marit Hedger, E, 05. jul ,2015
Proaktiv har solgt to eiendommer for meg siden 2007. De er profesjonelle, følger opp på en overbevisende og god måte, og selger får en god følelse gjennom hele salgsprsessen. Oppgjør etter salg ble gjennomført på en utrøog effektiv måte.
- Hans Jacob Beck, E, 28. jun ,2015
Hyggelig og ryddig megler. Tar gjerne kontakt med Marius ved en annen anledning.
- Ingebjørg Bjorøy, E, 25. jun ,2015
Det går ikke an å bli mer fornøyd enn det jeg ble med ProAktiv og Kenneth Aadland ved kjøp og salg av bolig. Alis Lorentzen.
- Alis Lorentzen, E, 11. jun ,2015
Profesjonnelt til fingerspissene!!
- Vigdis Hannestad, E, 03. jun ,2015
God megler
- Frederic Kvasnes, E, 22. mai ,2015
Vi opplevde at ProAktiv gjorde prosessen med salg av huset vårt til en spennende, men kontrollert og positiv opplevelse med godt utfall.
- Ali Mekki, E, 22. mai ,2015
Sara Skjellstad
- Sara Marie Skjellstad, E, 13. mai ,2015
For oss var pris viktig, men vanskelig å oppnå pga. større oppussingsprosjekt i boretslaget nylig. Vi hadde kjøpt gjennom Marius Giskeødegård og visste at han var god på å identifisere mulige kjøperer sine interesser. Det gjorde at vi kom i mål med en grei pris gitt situasjonen med vesentlig høyere fellesgjeld enn da vi kjøpte.
- Bård Magnus Fauske, E, 09. mai ,2015
Hjertelig takk til Kjersti Tunestveit Dyre og Anne Frostad for utmerket håndtering av salgsprosessen fra A til Å. Anbefales på det varmeste.
- Per Slaatten, E, 22. apr ,2015
Raske og flinke meglere, gode og oversiktlige papirer, men elendig kommunikasjon mellom megler og vaskebyrå ( uheldig for oss )
- Even William Gjesdahl, E, 12. apr ,2015
Ryddig, tillitsvekkende, profesjonell og hyggelig - leverte varene.
- Preben A. Onarheim, E, 12. apr ,2015
Fikk god hjelp av megler, som var både rask og presis med tilbakemeldinger. Anbefales
- Bente Olsen, E, 11. mar ,2015
Georg Gade gjorde en usedvanlig god jobb!
- Harald Sturla Esbjug, E, 01. feb ,2015
Proaktiv Eiendomsmegling opptrådte fra første stund som et seriøst firma som gjorde sitt aller beste for at selger og kjøper(e) skulle få best mulig service. Annonsering og prospekt var professjonelt utført, der eiendommen fremstod som svært attraktiv. Proaktivs megler har vært tilgjengelig i hele prossessen, og vi har hatt en meget god og hyppig dialog, påde pr. e-post, telefon og direkte kommunikasjon. Jeg vil også fremheve en høy grad av entusiasme som megler har vist. Salget ble gjennomført på en god og ryddig måte og oppnådd salgssum var godt over prisantydningen. Vi anbefaler derfor Proaktiv Eiendomsmegling!
- Arne Hassel, E, 30. jan ,2015
Alt fra A til Å var helt supert!
- Monica Hannestad, E, 08. jan ,2015
Megler var tilgjengelig, ryddig og kreativ. Alt i alt positiv opplevelse av prosessen det er å selge sin bopel!
- Tone Vaktskjold, E, 08. jan ,2015
Jeg har aldri før møtt en så engasjert og imøtekommende megler som Kenneth Aadland :-) Han overbeviste meg om at det var riktig å kjøpe drømmehuset, noe jeg ikke har angret på! Proaktiv var et selvsagt valg når jeg selv skulle selge leiligheten min.
- Eli Kindem, E, 06. des ,2014
Outstanding service from start to finish. This was our first Norwegian property purchase, and English estate agents could learn a lot from how ProActiv do things. Absolutely outstanding after sales service. Professional from start to finish. Nothing seemed too much trouble and help was always a phone call or email away. - Fremragende service fra start til slutt. Dette var vår første norske eiendomskjøp, og engelske eiendomsmeglere kan lære mye av hvordan Proactiv gjør ting. Helt enestående når det gjelder service. Professional fra start til slutt. Ingenting virket for mye trøbbel og hjelp var alltid en telefonsamtale eller e-post unna.
- Wayne Robbins, E, 30. okt ,2014
En tvers igjennom profesjonell salgsprosess er mitt hovedinntrykk. Megler og meglerassistent var særdeles etterrettelige og særdeles tilgjengelige, og de fulgte opp alle henvendelser før og under salget på en fortreffelig måte. Den eneste innvendingen i hele prosessen er at den første prisantydningen, før oppdraget var signert, åpenbart var urealistisk høyt, Men når det er sagt, har jeg ingen betenkeligheter med å anbefale meglerkontor og megler på det varmeste.
- Jan Tore Monsen, E, 18. okt ,2014
Seriøse og dyktige folk!
- Rodrigo H Lopez, E, 17. okt ,2014
Veldig bra. Åpen, vennlig og proff gjennomføring og salget.
- NEDRE ÅSTVEIT PARK AS / Terje Skjelbred, E, 09. okt ,2014
Veldig fornøyd gjennom hele prosessen.
- Laila Bogstrand, E, 21. sep ,2014
Megler var svært imøtekommende, svarte på henvendelser i helga og ordnet privatvisning når det passet for oss.
- Gunhild Brubakken, E, 19. sep ,2014
Hadde stort sett kun positive opplevelser i forbindelse med boligkjøp. Det eneste lille som faktisk telte ørlite grann negativt, var at megler stilte seg litt nølende da jeg ba om privatvisning - og oppfordret meg til å heller delta på felles visning (Jeg fikk selvsagt komme på privat visning likevel).
- Ragnhild Mølster, E, 13. sep ,2014
Jeg byttet fra en annen eiendomsmegler til Proaktiv etter å ha opplevd mye rot og manglende respons fra megler. Proaktiv var en helt annen opplevelse - respons, seriøsitet og dedikasjon. Dette ga gode resultater i løpet av få uker.
- Bjørn-Atle Reme, E, 15. aug ,2014
Veldig ryddig og god gjennomføring av hele salgsprosessen. Megler var tilgjengelig og kom med gode råd og veiledning under veis.
- Ole Magnus Dybwad, E, 15. aug ,2014
jeg har vært meget fornøyd med gjennedomføringen og salget av min bolig.Dette ble gjort på en profesjonell og dyktig måte.med god oppfølging underveis. kan anbefale dere på det varmeste. Mvh Wenche Engen
- Wenche Vigdis Engen, E, 10. aug ,2014
Proaktiv eiendomsmegling viste meg hvordan et boligsalg bør gjennomføres. Stor grad av ryddighet, profesjonalitet og seriøsitet, noe jeg verdsetter høyt. Etter å ha snakket med flere meglere, var valget enkelt.
- Eivind Knutsen, E, 09. aug ,2014
profisjonell, grundig og pliktoppfyllende
- Elsa Nilsen, E, 09. aug ,2014
Vår melger, Kjersti Thunestveit Dyre, gjennomførte en strålende jobb fra A-Å. Ryddig, proff og tydelig. Alt gikk etter slagplan og vi fikk tilslag langt over takst.
- Ina Cathrin Stølen, E, 03. aug ,2014
Proaktiv Eiendomsmegling tilbyr en heidundrende fest av et boligsalg. Hurtighet og profesjonalitet er nøkkelord som beskriver deres effektive meglere. Jeg vil gladelig kjøpe og selge via Proaktiv igjen! Tusen takk.
- Joakim Simensen, E, 18. jul ,2014
Proaktiv fremstod profesjonell på alle måter og i alle prosesser. vi er veldig fornøyd med hele salgsprosessen og prisen vi fikk tror jeg ikke andre meglere ville kunne oppnå
- Pia Mørk Andreassen, E, 16. jul ,2014
Megler- S. Breistein var hele tiden tilgjengelig, forekommende, høflig og proffesjonell. Følte meg godt ivaretatt i prosessen.
- Sigrid Elisabeth Walther Greve-Isdahl, E, 04. jul ,2014
Megler troverdighet og ærlighet oppleves som avgjørende for trygghet i prosessen.
- Kirsten Hole, E, 29. jun ,2014
Jeg har solgt to eiendommer via Proaktiv v/megler Marius Giskeødegaard i løpet av de siste to årene. Jeg har vært meget godt fornøyd med hans innsats og seriøsitet. Jeg har ved begge tilfeller vært fornøyd med oppnådd salgspris.
- Rolf Eriksen, E, 25. jun ,2014
Meglers engasjement og oppgjørsavdelingens engasjement står ikke i stil
- Eirik Nor Saghaug, E, 19. jun ,2014
Please see above. \r\nIn addition to this I would like to add that due to Marius' hard work I am now very happy indeed. I am delighted with the service I received and could not have wished for any better. I was very nervous about selling my flat as this was the only capital I had, but the whole process was made so easy due to Marius, He guided me through all stages of the sales process, explaining everything, and I was surprised about how calm I was. Everything was made so easy because of him, and as stated earlier, I trust him totally. He had my best interests at heart, so I knew everything would be ok. He's a really nice, and clever, guy!!!
- Rosie Bjerkestrand, E, 14. jun ,2014
Jeg opplevde dere imøtekommende, kompetente og raske. Jeg opplevde å få god informasjon underveis, og ville ikke nølt med å bruke dere ved evt salg.
- Hege W. Arnesen, E, 08. jun ,2014
Hyggelig og imøtekommende megler som hjalp oss gjennom hele prosessen.
- Ragnar Martin Øgaard, E, 21. mai ,2014
Jeg viste hva jeg gikk til når jeg valgte megler
- Lars-Mattis Tøsdal, E, 18. mai ,2014

Se flere kundeuttalelser

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
story
Aktuelt

Caroline Ringså Ask hentes stadig inn av boligeiere for å rydde opp i en salgsprosess: - Nå er dere i trygge hender, denne får vi solgt.

Denne høsten har Proaktiv Briskeby og daglig leder, Caroline Ringså Ask, overtatt flere oppdrag fra andre meglerhus som ikke har lykkes i å få solgt...
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Se alle våre artikler