Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Ledige-Stillinger
Slik er det å jobbe hos oss  
Om oss  

Vi utvider teamene hos våre tre kontorer i Trondheim – vil du jobbe sammen med dyktige og inspirerende folk?

Vi har nå flere nye stillinger ledig!
Utlyst: 21. sep 2021
Søknadsfrist: 10.okt 2021
Arbeidssted: Proaktiv Trondheim sentrum, Moholt og Heimdal
Proaktiv er lokalisert i storbyområdene og er en utpreget kvalitets-megler. Vi har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom høy kompetanse og motivasjon og en gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at de beste vinner. Slik er det også med eiendomsmegling. Flinke mennesker med de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for våre kunder.

Proaktiv er i sterk vekst og har ambisjoner om å være den ledende kvalitetsmegleren i Trondheim. Vi har per i dag 9-10% markedsandel.

Per dags dato søker vi følgende:
  • Saksbehandler /Oppgjørsmedarbeider
  • Fagansvarlig / Eiendomsmegler
  • Eiendomsmeglere
Stillingene er fordelt på kontorene våre i Trondheim sentrum, Moholt og Heimdal.

Mer informasjon om hvor nye kolleger er ønsket får du i samtale med vår kontaktperson, Eirik Døsen, som er megler og partner hos Proaktiv Solsiden.

Proaktiv Eiendomsmegling består av både erfarne meglere med lang fartstid og sultne fullmektiger i starten av sin karriere. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom.

I Proaktiv har vi høyt kvalifiserte meglere som gjennomfører bruktsalg på en trygg og effektiv måte. Vi ønsker å utvide staben med flere personer med utpreget serviceinnstilling, godt humør, høy arbeidskapasitet og god faglig kompetanse.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er utdannet eiendomsmegler, jurist eller oppgjørsmedarbeider. Tidligere erfaring er en fordel, men opplæring vil bli gitt, så andre kvalifikasjoner vil bli vurdert dersom erfaring mangler.
Du er kvalitetsbevisst, serviceinnstilt, nøyaktig og bidrar til fellesskapet.Vi er alltid ute etter å komme i kontakt med flinke mennesker! Send oss en søknad eller ring på tlfnr.: 97 05 92 20 om du har spørsmål knyttet til stillingene.
 

Send inn søknad

Fullt navn *
E-post *
Telefonnummer *
Fødselsår
Utdannelse
CV
Søknad
Bilde av deg selv (valgfritt)