Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Casper Ruud

Casper%20Ruud
Sosiale medier:
facebook-gray
instagram_black
Proaktiv Eiendomsmegling sponser Casper Ruud. Casper er det største talentet Norsk Tennis har hatt siden hans far, Christian Ruud. I over 15 år dominerte han Norsk Tennis og gjorde seg godt bemerket internasjonalt. På sitt beste oppnådde han å bli ranket som nr. 39 på den internasjonale ATP rankingen. Juniors mål er å passere denne plasseringen. Per oktober 2019 er han ATP-ranket som nr. 61 i verden.

2012 var Casper finalist i europamesterskapet for 14 åringer, et historisk resultat i norsk tennissammenheng. Han ble tatt ut av Olympiatoppen til å representere Norge under OL for juniorer i juli 2013. Der avsluttet han blant de 16 beste. Casper fulgte opp med en historisk 4. plass i EM lag hvor han spilte en sentral rolle på laget. I NM for seniorer i 2013 tok han en 2. plass som den yngste spilleren i en finale noensinne. Progresjonen fortsatte i 2014 med mange gode resultater internasjonalt, og i august 2014 ble Casper sensasjonelt norgesmester i seniorklassen og som 15 åring - tidenes yngste vinner av kongepokalen.

Erfaringsmessig vet vi at individuelle utøvere innen mindre idrettsgrener som f.eks. tennis har vanskeligere rammebetingelser enn de større og mer tradisjonelle idretter som rår over langt større budsjett. Nettopp derfor synes vi i Proaktiv det er gledelig å kunne bidra med økonomisk støtte til Casper som trener knallhardt for å oppnå en internasjonale karrière.

Casper har lagt til grunn en målrettet proff-satsing siden 2015, det fokuseres på både på fysikktrening og internasjonal matching. Veien videre som ATP-spiller er også nådd og han har de siste årene kvalifisert seg til og deltatt i flere prestisjefylte Grand Slam-turneringer. Blant annet Australian Open og US Open. Tennis er som kjent en stor og tøff verdensidrett, og hvert år har Casper nådd nye målsetninger! Det er utrolig spennende å følge han på veien, vi er imponert over hvordan han har kjempet seg gjennom nåløyet og nå blitt et kjent navn i tennis-verden.

Idrett og eiendomsmegling kan selvsagt ikke sammenlignes, men på samme måte som at en toppidrettsutøver vet at resultatfremgang ikke kommer tilfeldig, så vet vi som eiendomsmeglere at resultatet av et boligsalg heller ikke er en ligning av tilfeldigheter. Det handler om å ta de rette valgene i salgsprosessen og våre råd er ikke tilfeldige. Det handler å ta de riktige avgjørelsene, ikke en gang i blant men hver eneste gang.

Vi heier alltid på Casper og følger han tett mot videre satsing!

Seiersintervju av Casper fra 2015 kan du se her.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Brisk-lite
Aktuelt

Proaktiv Oslo; - Vi anbefaler de som skal selge etter ferien å komme i gang tidlig med prosessen

En salgsprosess har mange steg og kan oppleves både stressende og tidkrevende. Vi tenker at det skal være enkelt å selge bolig - for deg.
Se alle våre artikler