Bod%C3%B8-STORT

Disse to er Proaktiv Bodø - klare for å levere høy kvalitetv

Vårt hittil nordligste kontor er åpnet og det er noen svært dyktige meglere som både nye og tidligere kunder kan glede seg til å møte.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 21. jun 2021
Midt i Bodø sentrum, nærmere bestemt Dronningens gate 18, finner du vårt nyeste kontor. Det er Christer Mehus Hagen og Ole Østensen som driver Proaktiv-kjedens nordligste kontor. 

De har hatt dørene åpne i et par uker og i den forbindelse har vi tatt en prat med dem begge. 
  • Hvorfor valgte dere Proaktiv-kjeden som franchise? "Vi ønsket å starte noe eget, noe for oss selv for å skape egen suksess. Konseptet og opplegget til Proaktiv var noe vi begge ble meget imponert over allerede ved første øyekast og det var noe vi syns skilte seg ut blant alle andre. Materiellet, produkter og markedsføringen er noe vi virkelig har troen på og det er veldig viktig for oss."
  • Hva kan både nye og tidligere kunder forvente seg av dere? "De kan forvente meglere som virkelig brenner for yrket sitt. Hvor de skal prøve å tilføre mest mulig verdi til både kjøper og selger. Gamle kunder kan forvente seg samme meglere i ny drakt og gnist hvor tid ikke er mangelvare."
  • Hva er det beste megler å megle i Bodø? "Bodø er en fantastisk by og er under enorm vekst. Det er veldig spesielt å se hvordan byen har endret seg de siste 5 årene, og enda bedre hvordan det kommer til å bli de neste 10. Vi har stor tro på Bodø som by, og det å være så heldige å få jobbe som megler her gjør at vi får være med på denne utviklingen."


Det er svært gledelig at vi endelig kan tilby våre meglertjenester til de som bor her i nord - og vi er helt sikre på at både tidligere og nye kunder er klare for høy kvalitet i materiell og metoder.

Kom i kontakt med Ole eller Christer idag!

#alltidbedre 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne