uf
Våre boliger  
Våre boliger
Kontakt oss  
Kontakt

Utleiemegling

Som mellommann sørger vi for at leieavtalen mellom partene blir holdt som lovet og at begge parter ivaretas. Pr. i dag tilbyr vi utleiemegling ved vårt kontor i Bodø. 

Trygghet gjennom hele leieforholdet

Skal du selv leie eller leie ut en bolig? Da ser vi for oss at du ønsker en ryddig og trygg prosess.  Dette hjelper vi deg med og sørger for at du får en god opplevelse gjennom hele leieforholdet.  Vi har alltid tid til deg - kom i kontakt med en av våre dyktige utleiemeglere.
Utleier  
Utleier
Utleier

Erfaring og effektivitet


Våre utleiemeglere har lang erfaring innen eiendomsbransjen og vet hva som skal til for å sikre en prosess trygghet og effektivitet.
 

Vi skaffer rett leiepris


I et marked med store variasjoner følger vi tett på og er alltid oppdatert på leieprisene. Våre kontrakter er også tilpasset slik at vi KPI-regulerer leieavtalen når det er mulig. Dette gjør at vi får maksimale leieinntekter for din bolig. Alle leietakere blir i tillegg kredittsjekket før inngåelse av leieforhold.
 

Utleieforsikring


Alle våre kunder med utleieavtale formidlet av Proaktiv Bodø får utleieforsikring igjennom If inkludert i forvaltningshonoraret. Denne forsikringen dekker tapt husleie, skader eller bistand til utkastelse.  


Vi lager materiellet


Det er vi som lager boligannonsen og tilbyr profesjonell markedsføring, fotograferinger og plantegninger. Vi ordner med alt i forkant, samt gjennomfører visninger.


Forvaltning av boligen


Vi forvalter leieforholdet og har kontroll på at alle innbetalinger kommer til avtalt tidspunkt. Vi sørger for at dine leieinntekter alltid blir utbetalt til rett tid!


Vi ordner med inn- og utflytning


Vi ordner med inn- og utflytning. Med nøye dokumenterte inn- og utflytningsprotokoller blir boligen grundig gjennomgått før overlevering - noe som sikrer deg som utleier for eventuelle skader. 

Eier du en utleiebolig?
Kontakt oss for et tilbud