paa3

Finn din eiendomsmegler

Se alle våre boliger til salgs  
Bolig til salgs
Selge bolig  
Selge bolig
Søk etter kontor ...

Våre kontorer

Eiendomsmegler Oslo  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Drammen & Lier  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Lillestrøm  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Jessheim  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Lørenskog  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Bergen  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Voss  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Stavanger  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Sandnes  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Trondheim  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Ålesund  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Bodø  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Fauske  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Haugesund  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Kjedeledelse  arrowdarkblue

Hva kan vi hjelpe deg med?

FinnMegler

Finn megler

Finn en eiendomsmegler som kjenner ditt nabolag
Eiendomsmegler
Verdivurdering

Verdivurdering

Bestill gratis verdivurdering av din bolig
Gratis verdivurdering
FinnBolig

Finn bolig

Finn drømmeboligen din blant våre boliger til salgs

Eiendomsmegler | Bergen

16196%20Proaktiv-109

Bergen sentrum - Småstrandgaten

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 40  /  proaktiv.bergen@proaktiv.no

Vi holder til sentralt midt i hjertet av Bergen sentrum. Våre lokaler huser et solid team bestående av svært kompetente eiendomsmeglere som er spesialisert innenfor forskjellige typer salg av bolig. Disse ekspertene er også godt kjent i ulike bydeler og områder, inkludert sentrum, Landås, Nesttun, Fana og Os.

Hos oss er det stor bredde i den faglige kompetansen og kvalitet er alltid en førsteprioritet. Meglerne våre er en fin blanding av jurister og øvrige med meglerutdanning, samt godkjenning fra Finanstilsynet. 
Du finner også oppgjørsavdelingen og kjedeledelsen i samme bygg - på den måten har vi samlet all erfaring og kunnskap under samme tak. Kundene våre skal alltid være trygge på at prosessene er kvalitetssikret, effektive og verdiskapende. 

Vårt felles mål er å oppnå det beste resultatet for våre kunder. Kvaliteten i rådgivningen vi gir, det materiale vi produserer, metodene vi anvender og den motivasjonen som driver vår virksomhet, vil være avgjørende for den suksessen du som selger oppnår.

Sandviken

Sandviken og Bergen Nord

Christian Michelsensgt. 5 a  /  55 30 32 00  /  sandviken@proaktiv.no
Vi har siden 2002 hatt gleden av å hjelpe tusenvis av kjøpere med å finne sin drømmebolig. I 2022 flyttet vi inn i nye lokaler i Christian Michelsens gate - vis á vis Den Nationale Scene, midt i sentrum med enkel og sentral tilkomst for både tidligere og nye kunder. 

Å finne den rette kjøperen er en prosess som består av mange trinn. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag. Der kommer vår erfaring og engasjement til sin rett. Velkommen til oss!
16196%20Proaktiv-081

Kjedeledelse

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 71  /  post@proaktiv.no
Proaktiv er en landsdekkende eiendomsmeglerkjede hvor Proaktiv Gruppen er franchisegiver. Gode presentasjoner er noe som skapes gjennom mennesker med høy kompetanse, riktig motivasjon, det beste materiellet og gjennomtenkt strategi. Med dette som utgangspunkt legger Proaktiv Gruppen til rette for at alle franchisetakerne skal ha de beste forutsetningene for å drive de mest lønnsomme kontorene i Norge. 

Kjedeledelsen sin kompetanse strekker seg fra eiendomsmegling, økonomi, Human Resource Management til strategi og ledelse. Ved hjelp av denne kompetansen leverer Proaktiv Gruppen det beste konseptet for eiendomsmeglertjenester.
_G4C5911

Oppgjør

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 60  /  oppgjor@proaktiv.no
Aktiv Oppgjør AS holder til midt i Bergen sentrum med enkel adkomst fra buss og bane. Siden 2005 har vi gjennomført eiendomsoppgjør for en rekke meglerkontor i Bergen, Voss og Oslo – og vi hjelper mange kunder som har funnet kjøper til eiendommen selv.

Vi bistår med overdragelse av fast eiendom, tomter, borettslag og aksjeleiligheter. Vi sørger for at kjøper, selger og finansieringspartner får nødvendig sikkerhet og trygghet ved gjennomføring av oppgjør. For de som har funnet kjøper selv bistår vi i arbeidet med utarbeidelse av kjøpekontrakter, oppgjørsinstrukser, tinglysning og alle øvrige dokumenter som må på plass ved gjennomføring av eiendomsoppgjør.

Eiendomsmegler | Bodø

Bod%C3%B8-bilde

Bodø

Dronningens gate 18  /  97 52 77 21  /  bodo@proaktiv.no

Eiendomsmegler | Drammen & Lier

hjemmesidedrammen2

Drammen & Lier

Albums gate 15  /  977 44 247  /  drammen.lier@proaktiv.no
Proaktiv Eiendomsmegler Drammen og Lier er vårt lokale meglerkontor i ditt distrikt. Hos Proaktiv Drammen og Lier finner du svært dyktige og lokalkjente eiendomsmeglere. Meglerteamet er alltid klare for å levere kvalitet til nye og eksisterende kunder. Meglerne våre har drevet med i eiendomsmegling i Drammen og Lier i en årrekke. Vi har solgt flere tusen boliger i området Drammen og Lier - og vi bærer med oss enormt med erfaring. Meglerkontoret i Drammen og Lier består av særdeles faglig solide, påskrudde og kvalitetsbevisste eiendomsmeglere som vet hvordan de skal finne den som setter størst pris på din bolig.
Velkommen til Proaktiv Eiendomsmegling Drammen og Lier.


 

Eiendomsmegler | Fauske

Bod%C3%B8-bilde

Fauske

Storgaten 52  /  91 24 46 65  /  simen.danielsen@proaktiv.no

Eiendomsmegler | Haugesund

a-030%20copy

Haugesund

Haraldsgata 139  /  90 84 36 56  /  hege@proaktiv.no

Eiendomsmegler | Jessheim

a-070

Jessheim

Storgata 5A  /  63 80 59 90   /  lillestrom@proaktiv.no
Proaktiv Eiendomsmegling har formidlet rundt 16 000 eiendommer på Romerike siden oppstarten. Vi sitter på en unik lokalkunnskap og erfaring. Kundetilfredshet setter vi høyt, og vårt kontor har vært ledende på dette området i mange år.

Å finne den rette kjøperen til din bolig er en prosess som består av mange trinn – derfor er plan og metode så viktig. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom – men, som i sjakk varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag – og her kommer vår erfaring og engasjement virkelig til sin rett.

Eiendomsmegler | Lillestrøm

a-066

Lillestrøm

Storgata 5 A  /  63 80 59 90  /  lillestrom@proaktiv.no
Proaktiv Eiendomsmegling Lillestrøm - våre meglere møter du i et av Lillestrøms mest moderne og spennende lokale. Kontoret vårt ligger i et prisbelønnet kvartal i begynnelsen av Storgata mot jernbanestasjonen. Her vil boligen din være synlig i vinduet for alle de som spaserer forbi hver eneste dag. Våre meglere har bransjeledende fagkunnskap og erfaring, kombinert med et veldig engasjement for hvert eneste oppdrag vi tar på oss. Fornøyde kunder har gjort oss til et av de største eiendomsmeglerfirmaene på Romerike.

Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra vi først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag, fordi ingen boliger og ingen boligkjøpere er like. Der kommer Proaktiv-menneskenes erfaring og engasjement til sin rett.

Eiendomsmegler | Lørenskog

16196%20Proaktiv-114

Lørenskog

Ola Hegerbergs gate 8  /  67 90 40 10  /  lorenskog@proaktiv.no
Proaktiv Eiendomsmegling Lørenskog - våre meglere møter du i moderne og spennende lokaler, i sentrale omgivelser i Vestparken på oversiden av Triaden kjøpesenter. Her vil boligen din være synlig i vinduet for alle de som spaserer forbi her hver eneste dag. Våre meglere har bransjeledende fagkunnskap og erfaring, kombinert med et veldig engasjement for hvert eneste oppdrag vi tar på oss. Fornøyde kunder har gjort oss til et av de største eiendomsmeglerfirmaene på Romerike.

Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra vi først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag, fordi ingen boliger og ingen boligkjøpere er like. Der kommer Proaktiv-menneskenes erfaring og engasjement til sin rett.

Eiendomsmegler | Oslo

lille

Proaktiv Oslo

Løvenskioldsgt. 23  /  22 44 24 00  /  cr@proaktiv.no
Proaktiv Properties består av eiendomsmeglere med til sammen over 35 års erfaring innenfor bruktmarkedet, prosjekt og næringsmegling. Her finner du svært erfarne og engasjerte meglere, som har hatt gleden av å hjelpe tusenvis av mennesker med å selge og kjøpe bolig. De har svært god kunnskap om og kjennskap til byens ulike bydeler som Frogner, Majorstuen, St. Hanshaugen, Grunerløkka, Torshov og Storo for å nevne noe. Meglerne våre på Briskeby kan Oslo. 

Med fokus på kundens ønsker gjennom hele salgsprosessen, tilstreber vi alltid å finne rett kjøper til enhver eiendom. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag. Der kommer vår erfaring og engasjement til sin rett. 

Vi holder til i moderne og flotte lokaler sentralt på Briskeby i Oslo. 

Velkommen innom for en hyggelig boligprat i Løvenskiolds gate 23!

Eiendomsmegler | Sandnes

16196%20Proaktiv-037

Sandnes

Langgata 3  /  51 66 88 00  /  sandnes@proaktiv.no
I 2018 ble tre av Sandnes beste eiendomsmeglere en del av Proaktivkjeden. Bjarne Edland, Torbjørn Mannes Johansen og Øyvind Rege valgte å forlate en meglerkjede som var tilknyttet bank, for å åpne et nytt kontor og rendyrke eiendomsmeglerfaget hos Proaktiv. For det er deres tilnærming til faget som gjør at de har lykkes så godt. De setter de strengeste krav til kvalitet, trygghet og effektivitet. Ved å unngå at tilfeldigheter får spillerom, blir bolighandelen trygg for både kjøper og selger.

Ta kontakt med vårt team dersom du ønsker motiverte meglere med lang fartstid og god lokalkunnskap.

Du finner oss i Langgata 3, midt i sentrum (Øglændhuset, toppetasjen).

Velkommen til oss!

Eiendomsmegler | Stavanger

16196%20Poraktiv%20Stavanger-004

Stavanger

Løkkeveien 52  /  51 52 75 75  /  stavanger@proaktiv.no
Hovedgrunnen til at vi startet opp Proaktiv Eiendomsmegling i Stavanger var å tilby kunder og boligmarkedet i Rogaland eiendomsmegling i ny drakt, med helt nye metoder - alltid til det beste for kunden.

Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra vi først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Men som i sjakk varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag, fordi ingen boliger og ingen boligkjøpere er like. Der kommer vår erfaring og engasjement til sin rett. Verdifulle kunder fortjener verdifull rådgivning.

Eiendomsmegler | Trondheim

_RM_0168

Proaktiv Trondheim sentrum

Bassengbakken 4  /  73 99 22 55  /  Trondheim@proaktiv.no
Å finne den rette kjøperen til din bolig er en prosess som består av mange trinn – derfor er plan og metode så viktig. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Tilfeldigheter får ikke spillerom – men, som i sjakk varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag.

Vi er fristilt fra bankstrategi og har et rent fokus på den kvalitative delen av eiendomsmeglingen – noe som vi mener skaper merverdi for kundene. Vi tilbyr offensiv markedsføring av din eiendom på internett og i avis. Alle våre boligselgere får veiledning av boligstylist. Som en ekstra trygghet tilbyr vi salgsgaranti: intet salg - ingen kostnad. Velkommen til oss!
_RM_1548

Proaktiv Trondheim Syd

Søbstadvegen 1  /  72 59 92 40  /  heimdal@proaktiv.no
Vi stiller høye krav til hvordan vi presenterer din bolig. Vi benytter profesjonell boligfotograf med bolig- og interiørfoto som spesialområde. Fotografen kommer i etterkant av at du har hatt en vederlagsfri rådgivningstime med vår dyktige boligstylist. Som en ekstra trygghet for våre boligselgere tilbyr vi selvfølgelig salgsgaranti: intet salg - ingen kostnad.

Proaktiv Eiendomsmegling er fristilt fra bankstrategi og har et rent fokus på den kvalitative delen av eiendomsmeglingen, som vi mener skaper mest merverdi for kundene. Vår markedsføring er svært omfattende og vi er stolte av å ha markedets mest stilfulle og gjennomførte prospekter. Velkommen til oss.

Lokalkjente meglere for flere steder i Trondheim syd og omegn. Blant annet i:
  • Heimdal
  • Melhus
  • Orkanger
  • Klæbu
  • Tiller
  • Skaun
  • Buvika
_RM_1077

Proaktiv Trondheim Øst

Brøsetveien 168  /  73 20 26 50  /  moholt@proaktiv.no
Siden april 2013 har vi hatt gleden av å hjelpe mange kunder med å finne sin drømmebolig. Øst er den delen av Trondheim hvor det omsettes flest boliger, og vårt kontor på Moholt ligger strategisk plassert - midt i hjertet av Trondheim Øst. 

Å finne rett kjøper til din bolig er en prosess som består av mange trinn – derfor er plan og metode så viktig. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom – men, som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag. Med denne tilnærmingen til faget, er vi trygge på å lykkes hver eneste gang. Derfor tilbyr vi også salgsgaranti - intet salg, ingen kostnad!Velkommen til oss!

Eiendomsmegler | Voss

Voss

Voss

Vangsgata 16  /  56 52 19 50  /  voss@proaktiv.no
Du finner oss i midt i Voss sentrum, med enkel adkomst og parkering like utenfor inngangspartiet. Proaktiv Eiendomsmegling på Voss er ledet av Even Lindseth som har drevet med eiendomsmegling i området siden 2005. Vi har hatt gleden av å hjelpe tusenvis av kjøpere med å finne sin drømmebolig.

Å finne rett kjøper til din bolig er en prosess som består av mange trinn. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom, men som i sjakk varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag. Der kommer vår erfaring og engasjement til sin rett. Velkommen til oss!

Eiendomsmegler | Ålesund

b-053

Ålesund

Kongens Gate 2  /  91 73 83 52  /  jon@proaktiv.no
I 2021 ble dyktige meglere i Ålesund en del av Proaktiv-kjeden. Jon Kristian Røsok valgte å forlate en meglerkjede som var tilknyttet bank, for å åpne et helt nytt kontor og rendyrke eiendomsmeglerfaget hos Proaktiv. Nettopp fordi det er tilnærmingen til faget som gjør at han har lykkes så godt. Siden den gang har teamet vokst med flere svært kompetente eiendomsmeglere.
 
Hos Proaktiv Ålesund setter de strengeste krav til kvalitet, trygghet og effektivitet. Ved å unngå at tilfeldigheter får spillerom, blir bolighandelen trygg for både kjøper og selger.

Ta kontakt hvis du ønsker motiverte meglere med solid faglig kompetanse og svært god lokalkunnskap.

Hjertelig velkommen!