16196%20Proaktiv-017_1_0

Velg kontor - finn eiendomsmegler

Se alle våre boliger til salgs  
Bolig til salgs
Selge bolig  
Selge bolig
Søk etter kontor ...

Våre kontorer

Eiendomsmegler Asker  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Oslo  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Holmestrand  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Lillestrøm  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Jessheim  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Lørenskog  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Bergen  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Voss  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Stavanger  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Sandnes  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Trondheim  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Ålesund  arrowdarkblue
Eiendomsmegler Bodø  arrowdarkblue

Eiendomsmegler | Asker

ASKER

Bolig og Prosjektmegling

Kirkeveien 212  /   47 68 44 00  /  vk@proaktiv.no
Vi er eiendomsmegler for bruktboliger og nybygg i Asker, Bærum, Oslo, Lier, Røyken og beltet langs fjorden ned til Holmestrand. I tillegg megler vi fritidsboliger både på fjellet og ved sjøen. Vi har drevet eiendomsmegling i området i over 10 år. Å finne den rette kjøperen til din bolig, er en lang prosess. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra vi først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag, fordi ingen boliger og ingen boligkjøpere er like. Andre eiendomsmeglere lar prisklasse på boligen avgjøre om de tar oppdraget. Vi i Proaktiv selger ikke egenskaper ved boligen. Vi selger kompetansen vår. 

Eiendomsmegler | Bergen

16196%20Proaktiv-094%20-%20Copy

Bergen sentrum - Småstrandgaten

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 40  /  smaastrandgaten@proaktiv.no
Vi holder til midt i sentrum. I første etasje har vi meget kompetente meglere som er spesialister på bruktsalg. Det er både jurister og øvrige med meglerutdanning og godkjenning fra Finanstilsynet.

Andre etasje huser noen av landets mest kvalifiserte prosjektmeglere og i øverste etasje sitter oppgjørsavdelingen vår sammen med kjedeledelsen.

Alle jobber vi for et så godt resultat for våre kunder som overhode mulig. Kvaliteten i de rådene vi gir, det materiellet vi produserer, de metodene vi bruker og den motivasjonen vi har i vårt virke vil være avgjørende for hva du som selger oppnår. 
Fana2

Bergen, Fana

Nesttunveien 94  /  55 27 40 70  /  ktd@proaktiv.no
Nesttun har vært et knutepunkt og handelssted i lange tider og det har gitt oss et godt utgangspunkt for å drive eiendomsmegling i Bergen sør.

Motiverte meglere med lang fartstid og god lokalkunnskap står klare til å presentere din bolig på best mulig måte. Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag. Der kommer vår erfaring og engasjement til sin rett. Velkommen til oss!
Sandviken

Sandviken og Bergen Nord

Christian Michelsensgt. 5 a  /  55 30 32 00  /  sandviken@proaktiv.no
Vi har siden 2002 hatt gleden av å hjelpe tusenvis av kjøpere med å finne sin drømmebolig. I 2012 flyttet vi inn i det gamle Slaktehuset. Huset ble tegnet av Statsarkitekt Kaspar F. Hassel og oppført i 1915. Et sentrumsnært og tradisjonsrikt handelsområde, med enkel adkomst og parkering like utenfor inngangspartiet.

Å finne den rette kjøperen er en prosess som består av mange trinn. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag. Der kommer vår erfaring og engasjement til sin rett. Velkommen til oss!
ProsjektBergen

Bergen, Prosjektmegling

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 45  /  lena.leikvoll@proaktiv.no
Proaktiv Prosjektmegling består av erfarne meglere med lang fartstid ved salg av nye og prosjekterte boliger. Vår kompetanse dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har et faglig miljø som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom. 

Vi er det bindende ledd mellom utbygger og forbruker og ivaretar begge parters interesse på en trygg og god måte. Ingen prosjekt er like - hvert prosjekt og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi deg som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov. Fra prosjektets startfase til kjøperne flytter inn skal vi være den naturlige samarbeidspartner. For utbygger er vi med fra prosjektets startfase til kjøper er trygt i hus.

Vi er tilgjengelige på deres premisser. Det betyr at vi griper utfordringene "der og da" og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med dere velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post. 
Velkommen til oss!
 
16196%20Proaktiv-081

Kjedeledelse

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 71  /  post@proaktiv.no
Proaktiv er en landsdekkende eiendomsmeglerkjede hvor Proaktiv Gruppen er franchisegiver. Gode presentasjoner er noe som skapes gjennom mennesker med høy kompetanse, riktig motivasjon, det beste materiellet og gjennomtenkt strategi. Med dette som utgangspunkt legger Proaktiv Gruppen til rette for at alle franchisetakerne skal ha de beste forutsetningene for å drive de mest lønnsomme kontorene i Norge. 

Kjedeledelsen sin kompetanse strekker seg fra eiendomsmegling, økonomi, Human Resource Management til strategi og ledelse. Ved hjelp av denne kompetansen leverer Proaktiv Gruppen det beste konseptet for eiendomsmeglertjenester.
_G4C5911

Oppgjør

Småstrandgaten 6  /  55 36 40 60  /  oppgjor@proaktiv.no
Aktiv Oppgjør AS holder til midt i Bergen sentrum med enkel adkomst fra buss og bane. Siden 2005 har vi gjennomført eiendomsoppgjør for en rekke meglerkontor i Bergen, Voss og Oslo – og vi hjelper mange kunder som har funnet kjøper til eiendommen selv.

Vi bistår med overdragelse av fast eiendom, tomter, borettslag og aksjeleiligheter. Vi sørger for at kjøper, selger og finansieringspartner får nødvendig sikkerhet og trygghet ved gjennomføring av oppgjør. For de som har funnet kjøper selv bistår vi i arbeidet med utarbeidelse av kjøpekontrakter, oppgjørsinstrukser, tinglysning og alle øvrige dokumenter som må på plass ved gjennomføring av eiendomsoppgjør.

Eiendomsmegler | Bodø

Bod%C3%B8-bilde

Bodø

Dronningens gate 18  /  97 52 77 21  /  bodo@proaktiv.no

Eiendomsmegler | Holmestrand

_DSC4076%20copy

Holmestrand, Bolig & Prosjektmegling

Jernbanegaten 17  /  47 68 44 00  /  lie@proaktiv.no
Vi har drevet eiendomsmegling i 10 år, og har de siste årene spesialisert oss på megling av bruktboliger og nybygg i Holmestrand, Hof, Sande, Horten og Tønsberg. I tillegg til brukt og nybygg megler vi også fritidsboliger både på fjellet og ved sjøen. Vårt største mål er fornøyde kunder, og for at vi skal kunne yte enda bedre service åpner vi nå i 2017 kontor i Holmestrand. Å finne den rette kjøperen til din bolig, er en lang prosess. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra vi først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag, fordi ingen boliger og ingen boligkjøpere er like. Andre eiendomsmeglere lar prisklasse på boligen avgjøre om de tar oppdraget. Vi i Proaktiv selger ikke egenskaper ved boligen. Vi selger kompetansen vår.

Eiendomsmegler | Jessheim

2021%20Proaktiv%20Gruppe%20Jessheim-007

Jessheim

Gardermovegen 1c  /  63 94 69 90  /  jessheim@proaktiv.no
Vi etablerte oss på Jessheim i 1999. Sammen med avdelingene på Lillestrøm og Lørenskog har vi formidlet rundt 15 000 eiendommer på Romerike. Vi sitter på en unik lokalkunnskap og erfaring. Kundetilfredshet setter vi høyt, og vårt kontor har vært ledende på dette området i mange år.

Å finne den rette kjøperen til din bolig er en prosess som består av mange trinn – derfor er plan og metode så viktig. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom – men, som i sjakk varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag – og her kommer vår erfaring og engasjement virkelig til sin rett.

Eiendomsmegler | Lillestrøm

a-066

Lillestrøm

Storgata 5 A  /  63 80 59 90  /  lillestrom@proaktiv.no
Proaktiv Eiendomsmegling Lillestrøm - våre meglere møter du i et av Lillestrøms mest moderne og spennende lokale. Kontoret vårt ligger i et prisbelønnet kvartal i begynnelsen av Storgata mot jernbanestasjonen. Her vil boligen din være synlig i vinduet for alle de som spaserer forbi hver eneste dag. Våre meglere har bransjeledende fagkunnskap og erfaring, kombinert med et veldig engasjement for hvert eneste oppdrag vi tar på oss. Fornøyde kunder har gjort oss til et av de største eiendomsmeglerfirmaene på Romerike.

Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra vi først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag, fordi ingen boliger og ingen boligkjøpere er like. Der kommer Proaktiv-menneskenes erfaring og engasjement til sin rett.

Eiendomsmegler | Lørenskog

a-473%20-%20Copy

Lørenskog

Ola Hegerbergs gate 8  /  67 90 40 10  /  lorenskog@proaktiv.no
Proaktiv Eiendomsmegling Lørenskog - våre meglere møter du i moderne og spennende lokaler, i sentrale omgivelser i Vestparken på oversiden av Triaden kjøpesenter. Her vil boligen din være synlig i vinduet for alle de som spaserer forbi her hver eneste dag. Våre meglere har bransjeledende fagkunnskap og erfaring, kombinert med et veldig engasjement for hvert eneste oppdrag vi tar på oss. Fornøyde kunder har gjort oss til et av de største eiendomsmeglerfirmaene på Romerike.

Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra vi først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag, fordi ingen boliger og ingen boligkjøpere er like. Der kommer Proaktiv-menneskenes erfaring og engasjement til sin rett.

Eiendomsmegler |

a-237

Eiendomsmegler

  /    /  
Briskeby%20Kasper%20fjernet

Proaktiv Oslo

Løvenskioldsgt. 23  /  22 44 24 00  /  briskeby@proaktiv.no
Proaktiv Properties består av eiendomsmeglere med til sammen over 35 års erfaring innenfor bruktmarkedet, prosjekt og næringsmegling. Her finner du svært erfarne og engasjerte meglere, som har hatt gleden av å hjelpe tusenvis av mennesker med å selge og kjøpe bolig.

Med fokus på kundens ønsker gjennom hele salgsprosessen, tilstreber vi alltid å finne rett kjøper til enhver eiendom. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom. Men som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag. Der kommer vår erfaring og engasjement til sin rett. 

Vi holder til i moderne og flotte lokaler sentralt på Briskeby i Oslo. 

Velkommen innom for en hyggelig boligprat i Løvenskiolds gate 23!

Eiendomsmegler | Sandnes

16196%20Proaktiv-037

Sandnes

Langgata 39  /  51 66 88 00  /  sandnes@proaktiv.no
I 2018 ble tre av Sandnes beste eiendomsmeglere en del av Proaktivkjeden. Torbjørn Mannes Johansen, Bjarne Edland og Øyvind Rege valgte å forlate en meglerkjede som var tilknyttet bank, for å åpne et nytt kontor og rendyrke eiendomsmeglerfaget hos Proaktiv. For det er deres tilnærming til faget som gjør at de har lykkes så godt. De setter de strengeste krav til kvalitet, trygghet og effektivitet. Ved å unngå at tilfeldigheter får spillerom, blir bolighandelen trygg for både kjøper og selger.

Ta kontakt med Torbjørn, Bjarne eller Øyvind hvis du ønsker motiverte meglere med lang fartstid og god lokalkunnskap.

Du finner oss i Langgata 39, midt i Sandnes sentrum via a vis NOI. 

Velkommen til oss!

Eiendomsmegler | Stavanger

16196%20Proaktiv-036

Stavanger

Løkkeveien 52  /  51 52 75 75  /  stavanger@proaktiv.no
Hovedgrunnen til at vi startet opp Proaktiv eiendomsmegling i Stavanger var å tilby markedet i Rogaland eiendomsmegling i ny drakt, med helt nye metoder - alt til det beste for kunden!

Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt vi foretar oss, fra vi først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår vi at tilfeldighetene får spillerom. Men som i sjakk varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag, fordi ingen boliger og ingen boligkjøpere er like. Der kommer vår erfaring og engasjement til sin rett. Verdifulle kunder fortjener verdifull rådgivning.

Eiendomsmegler | Trondheim

_RM_1077

Proaktiv Trondheim Øst

Brøsetveien 168  /  73 20 26 50  /  moholt@proaktiv.no
Siden april 2013 har vi hatt gleden av å hjelpe mange kunder med å finne sin drømmebolig. Øst er den delen av Trondheim hvor det omsettes flest boliger, og vårt kontor på Moholt ligger strategisk plassert - midt i hjertet av Trondheim Øst. 

Å finne rett kjøper til din bolig er en prosess som består av mange trinn – derfor er plan og metode så viktig. Alt vi foretar oss, fra første besiktigelse til signering av kontrakt med ny eier, er nøye gjennomtenkt. Ingen tilfeldigheter får spillerom – men, som i sjakk, varierer plan og trekk fra oppdrag til oppdrag. Med denne tilnærmingen til faget, er vi trygge på å lykkes hver eneste gang. Derfor tilbyr vi også salgsgaranti - intet salg, ingen kostnad!Velkommen til oss!