Hjem

>

Kundeuttalelser

Vi blir ofte anbefalt til familie og venner. Vårt viktigste mål er at du som kunde er fornøyd med jobben vi gjør for deg. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning.

Vegard fremsto som profesjonell, godt forberedt i alle situasjoner, og alltid tilgjengelig. Fulgte meget godt opp gjennom hele prosessen. Oppnådde et resultat langt over våre forventninger. Vi er kjempefornøyd.

– Peer Dahl, 20. januar 2020

Flott markedsføring.

– Bente Jordfald, 19. januar 2020

Fantastisk kundeoppfølging fra A-Å! Er vel strengt tatt ikke mulig å gjøre en bedre jobb som eiendomsmegler på Jessheim etter hva jeg kan skjønne! Skal mye til for å toppe denne opplevelsen for å si det sånn! 10 av10! Terningkast 6!

– Henrik Drabløs, 19. januar 2020

God service og oppfølging under hele prosessen. Eiendomsmegler Noman Afzal fikk solgt boligen vår ift. den prisen vi ønsket. Kjempe fornøyd med salget.

– Zulekha Sheraz Butt, 18. januar 2020

Kjekk kar, tydelig og klar.

– Jorund Liland, 18. januar 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Lurer du på hva boligen din er verdt?

Når du er på jakt etter drømmeboligen bør du alltid finne ut hvor mye boligen din er verdt i dagens marked. En gratis verdivurdering er uforpliktende, og inkluderer gode råd og tips fra en dyktig megler.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Økonomi

Kjøpe bolig sammen med kjæreste/venn/venninne? Eller kanskje med hjelp fra foreldre?

Vi hjelper deg å unngå typiske fallgruver når det gjelder eierskap - som vil ha mye å si for økonomien din videre i livet.

Les mer

5 råd til deg som skal kjøpe bolig i sommer

Vi ser at kjøpere finner eiendommen på seiltur i Hellas og på en solseng fra Spania, like mye som fra en terrasse i Oslo.

Les mer

Ja, vi elsker Bergen

I starten av juni var det gledelige nyheter til oss som holder til på Vestlandet.

Les mer

Se alle våre artikler