Hjem

>

Kundeuttalelser

Vi blir ofte anbefalt til familie og venner. Vårt viktigste mål er at du som kunde er fornøyd med jobben vi gjør for deg. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning.

Vi er kjempefornøyde etter vårt boligkjøp gjennom proaktiv. Megler svarte oss omtrent på minuttet og var svært fleksibel når den ene av oss var offshore og hadde spørsmål. Sitter igjen med ett inntrykk av Marius som var megleren vår hadde virkelig satt seg godt inn i boligen og svarte kjapt på spørsmål uten å nøle. Ryddig og fin handel, Marius tok seg av alle de tunge papirene og ga oss en fin forklaring og gjennomgang av alt vi trengte å vite. Vil på det sterkeste anbefale å kjøpe/selge gjennom proaktiv! Det kommer hvertfall vi til å gjøre. Vi har også fått fantastisk god oppfølging etter vårt boligkjøp, som også er en trygghet for oss, føler hvertfall at ingenting ble holdt skjult.

– Magnus Gulestøl, 13. desember 2019

Er pålitelige, seriøse og svært hyggelige. Følte meg godt ivaretatt. God kommunikasjon og informative!

– Else-Marie Wahl, 12. desember 2019

Meget god oppfølging under hele prosessen, og raske tilbakemeldinger på alle spørsmål underveis. Følte meg trygg og godt ivaretatt fra start til slutt av megler.

– Anne-Grethe Dahl, 12. desember 2019

Veldig hyggelig og flinke Megler, alltid stiller opp med hjelp og svarer raskt på spørsmål.

– Edgaras Kozlovskis, 12. desember 2019

Megleren jobber godt i et vanskelig marked.

– Wenche Jakobsen, 12. desember 2019

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Lurer du på hva boligen din er verdt?

Når du er på jakt etter drømmeboligen bør du alltid finne ut hvor mye boligen din er verdt i dagens marked. En gratis verdivurdering er uforpliktende, og inkluderer gode råd og tips fra en dyktig megler.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Vi søker meglere til Proaktiv Trondheim

Vil du jobbe sammen med oss?

Les mer

Økonomi

Kjøpe bolig sammen med kjæreste/venn/venninne? Eller kanskje med hjelp fra foreldre?

Vi hjelper deg å unngå typiske fallgruver når det gjelder eierskap - som vil ha mye å si for økonomien din videre i livet.

Les mer

5 råd til deg som skal kjøpe bolig i sommer

Vi ser at kjøpere finner eiendommen på seiltur i Hellas og på en solseng fra Spania, like mye som fra en terrasse i Oslo.

Les mer

Se alle våre artikler