Hjem

>

Kundeuttalelser

Vi blir ofte anbefalt til familie og venner. Vårt viktigste mål er at du som kunde er fornøyd med jobben vi gjør for deg. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning.

Meget fornøyd med megleren. Alltid imøtekommende og hyggelig. Meget dyktig megler med gode kunnskaper om faget.

– Kjell Tore Johansen, 29. mai 2020

Veldig god service og oppfølging i forkant av budgivning. Ryddig og god oppfølging av kontrakter og overtakelse.

– Kristian Eikre, 29. mai 2020

Jeg var veldig fornøyd min megler Kenneth Vårvik. Jeg ble begeistret fra første møte. Han var så behagelig å snakke med, kunnskapsrik og forklarte salgsprosessen på en ryddig måte. Jeg hadde prøvd å selge leiligheten i 6 måneder via et annet eiendomsmeglerfirma uten suksess. Kenneth Vårvik fikk den solgt på første visning. Han var alltid tilgjengelig for spørsmål. Veldig god på å orientere under hele prosessen. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt og trygg fra dag en. Er ikke i tvil om å velge ProAktiv igjen om jeg skal selge igjen.

– Tom Egil Østhus, 28. mai 2020

Tore Resell utmerker seg spesielt på følgende områder; - troverdig og kunnskapsrik om eiendomsmarkedet. Egenskaper som etablerer tillitt, både hos selger og kjøper. - dyktig til å etablere relasjoner og sikre en god kommunikasjon med alle parter. Egenskaper som bidrar til både fornøyde kunder og kjøpere. - serviceorientert, og proaktiv i sin oppfølging underveis i hele prosessen. - en megler som kan stoles på og som bidrar til en trygg og korrekt prosess. - kanskje en av de mere faglig dyktige meglerne bransjen har å tilby, i alle fall i Midt-Norge - en megler selgere "gjenbruker" og kjøpere, etter å blitt kjent med ham, selv engasjerer ved senere boligsalg. Ved å engasjere Tore Resell som din megler, er du sikret en god, trygg og profesjonell prosess. Er du i tvil på hvilken megler du skal benytte, er det ved å engasjere Resell bare å legge tvilen til side. Godt salg :-)

– John Holen, 28. mai 2020

Mattias Gjermstad er en "stayer" av en Megler, som følger opp, svarer på spørsmål og finner konstruktive løsninger. Vi har hatt en god og ryddig oppfølging i hele prosessen.

– Gunnar Andreas Aarvold, 25. mai 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Lurer du på hva boligen din er verdt?

Når du er på jakt etter drømmeboligen bør du alltid finne ut hvor mye boligen din er verdt i dagens marked. En gratis verdivurdering er uforpliktende, og inkluderer gode råd og tips fra en dyktig megler.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Økonomi

Student? Her er 5 råd til deg som skal kjøpe bolig i sommer

Vi ser at kjøpere finner eiendommer på fjelltur i Jotunheimen og fra en sandstrand i Lofoten, like mye som fra egen terrasse midt i ...

Les mer

Økonomi

Nå kan du selge og kjøpe dobbeltforsikret bolig gjennom oss

En økonomisk trygghet for den som kjøper og et positivt signal fra den som selger.

Les mer

Aktuelt

Hun var beste megler i april - slik fikk hun det til!

Her deler Kjersti om hvor viktig det er å fokusere på det man faktisk kan gjøre noe med.

Les mer

Se alle våre artikler