Hjem

>

Kundeuttalelser

Vi blir ofte anbefalt til familie og venner. Vårt viktigste mål er at du som kunde er fornøyd med jobben vi gjør for deg. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning.

Jeg har både kjøpt og solgt leilighet med Ken Martin, og begge prosessene har vært positive opplevelser. Svært god og tett oppfølging og informasjonsflyt underveis. Han er hjelpsom, effektiv og veldig tilgjengelig. Meget fornøyd, og kan gledelig anbefale Ken Martin videre.

– Marie Dale, 13. august 2020

Megler var lyttende og svarte godt på spørsmålene vi hadde både før og etter budrunden, noe som gjorde hele prosessen trygg og god for oss.

– Eirik Mathias Husum, 12. august 2020


Helt klart den beste servicen jeg har fått av noen meglerfirma.Meget god innsatt og oppfølging

– Jørgen Johnsen, 12. august 2020

Vi er kjempe takknemlig for den jobben du har gjort for oss, tusen takk! Vi er glade for vi valgte deg, og du har stått på for oss fra vi kontaktet deg og ut hele prosessen. Vi er glade for at vi har kunnet kontakte deg når det måtte trengtes og det har vært mye god hjelp. Du har gjort slikt at vi endelig fikk kjøpe ny og større bolig, som var drømmen og til og med før planen. Du er dyktig i yrket ditt og ekstremt god og imøtekommende.

– Karianne Halvorsen Skjønhaug, 12. august 2020

Proaktiv og dyktig megler som levde opp til selskapets navn.

– Morten Wettergreen, 11. august 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Lurer du på hva boligen din er verdt?

Når du er på jakt etter drømmeboligen bør du alltid finne ut hvor mye boligen din er verdt i dagens marked. En gratis verdivurdering er uforpliktende, og inkluderer gode råd og tips fra en dyktig megler.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Økonomi

Et Proaktiv råd til alle studenter - kjøp om du kan

I denne saken snakker vi om fordeler ved å eie egen bolig når du er student. Det er vår plikt å gi unge boligkjøpere ...

Les mer

Økonomi

5 verdifulle fordeler ved å eie i stedet for å leie

Å eie egen bolig akkurat nå er noe av det smarteste og mest lønnsomme du kan gjøre for din private økonomi - både på ...

Les mer

Aktuelt

E-takst - Hva er det og hvorfor trenger vi det?

E-takst og verdivurdering er på mange måter to sider av samme sak.

Les mer

Se alle våre artikler