Hjem

>

ProTreff

Vår unike digitale markedsføring.

Har du tenkt over hvor mange som ville vært interessert i boligen din – om de bare visste at den var til salgs?

I årevis har tilfeldighetene bestemt hvem som har vært på boligjakt når akkurat du skal selge. Slik er det ikke lengre – nå tilbyr nemlig Proaktiv Eiendomsmegler det unike systemet Protreff. Med Protreff treffer du flere – også kjøperne som ennå ikke vet de er på utkikk.

Optimalisering av boligsalget – gjennom sosiale medier. Det er ingen hemmelighet at det å finne den ene rette kjøperen til en bolig i stor grad avhenger av synlighet. Jo flere potensielle kjøpere som ser boligen, jo større er sjansen for et optimalt salg.

Den rette kjøper

– Å treffe potensielle kjøpere der de er, er dermed en viktig oppgave, forteller daglig leder i Proaktiv Eiendomsmegling, Vibeke Stavenes.

Og hvor er folk i dag? På internett – og i sosiale medier. Vi googler, liker og kommenterer som aldri før. Informasjonen vi på denne måten legger igjen, er svært verdifull fordi den forteller mye om både adferd og interesser.

– Kombinert med tilgjengelig informasjon om alder, kjønn og bosted, gir folks aktivitet på internett oss en unik mulighet til å optimalisere boligsalget ditt – ved at relevante personer får opp boligannonsen din i nyhetsstrømmen sin. Her kommer Protreff inn, smiler Stavenes.

Hva er det, og hvordan fungerer det?

Som eneste meglerhus tilbyr Proaktiv Eiendomsmegling det unike annonseringsverktøyet Protreff, spesialutviklet av Nurofy i samarbeid med Capgemini. Protreff bruker samme intelligente verktøy som Google, Facebook og Instagram for å forutsi hvilken annonse den enkelte bruker ønsker å se, og hvordan den bør designes. Ifølge programvareutvikler Joachim R. Tvedt, skiller Protreff seg likevel fra lignende system gjennom bl.a. en unik landingsside.

– Det er i utgangspunktet ingen stor kunst å gjøre en boligannonse synlig nok til at folk klikker seg inn på den, sier Tvedt. Det kan «alle» få til. Kunsten er å holde på oppmerksomheten!

Unik landingsside

Gjennom Protreff loses brukere som allerede har klikket seg inn på en annonse videre til en landingsside. Denne websiden viser opptil femten relevante boligannonser – basert på, og tilpasset brukerens trafikk på sosiale medier.

– Algoritmen i Protreff gjør at siden blir skreddersydd for den enkelte. I tillegg sender den videre aktiviteten på landingssiden informasjon tilbake til sosiale medier, slik at brukernes nyhetsstrøm optimaliseres ytterligere – og boligannonsen får enda flere treff.

Flere treff, flere nedlastinger og bedre salg

De foreløpige tallene fra Protreff gir klar tale: Det har vært en betydelig økning i antall treff, antall nedlastede prospekter og antall henvendelser til meglere. Det er ingen tvil om at dette kommer selger til gode, og også kjøper – som får uventet hjelp til å finne drømmeboligen sin.

– For kundene våre betyr Protreff, i kombinasjon med tradisjonell annonsering, et betydelig løft i salgsprosessen. Tradisjonell annonsering er fremdeles viktig fordi vi skal ha en bredde i markedsføringen for å nå ut til flest mulig. For oss i Proaktiv er det å megle boliger som å spille sjakk: Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Det er mange som leser boligannonser aktivt, både på nett og i avis, men med Protreff øker du sannsynligheten for å treffe kjøperne som i utgangspunktet ikke visste at de var på boligjakt. Kort oppsummert øker Protreff også sannsynligheten for at du treffer den viktigste kjøperen – nemlig den som setter størst pris på din bolig, avslutter Stavenes.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Økonomi

Et Proaktiv råd til alle studenter - kjøp om du kan

I denne saken snakker vi om fordeler ved å eie egen bolig når du er student. Det er vår plikt å gi unge boligkjøpere ...

Les mer

Økonomi

5 verdifulle fordeler ved å eie i stedet for å leie

Å eie egen bolig akkurat nå er noe av det smarteste og mest lønnsomme du kan gjøre for din private økonomi - både på ...

Les mer

Aktuelt

E-takst - Hva er det og hvorfor trenger vi det?

E-takst og verdivurdering er på mange måter to sider av samme sak.

Les mer

Se alle våre artikler