Anna Löfdahl

Partner/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Anna Löfdahl, Partner/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Ta kontakt
Telefon: 98 44 46 44
E-post: al@proaktiv.no
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vi er veldig fornøyd med Anna. Hun er strukturert, flink og til å stole på! Vi vil gjerne bruke Anna flere ganger!
- Camilla Berg-pedersen, E, 31. jan ,2020
Anna fra Proaktiv fremsto ryddig med god kontroll, og kunne svare på alle spørsmål.
- Anders Mørland, E, 31. jan ,2020
Det er en sann glede å få tilslag på en leilighet du virkelig har lyst på. Det å møte en megler som forstår og deler gleden betyr masse. Kunnsakp, råd og tips er av stor betyding i en så spennede prosess som boligkjøp er. Takk for all hjelp.
- Line Dønheim, E, 17. jan ,2020
Min megler holdt meg godt orientert om alle interessenter gjennom hele prosessen. Hun var inkluderende og var opptatt av å tilrettelegge for kjøpernes behov. I et tregt marked var min megler raus og oppofrende.
- Silje Kristine Rygland, E, 18. nov ,2019
Veldig god oppfølging fra begynnelse til slutt. Alt gikk feilfritt. Totalt meget fornøyd som førstegangskjøper av bolig.
- Chalit Chobkaphol, E, 16. nov ,2019
Svært vennlig, profesjonelt og godt arbeid. Meget god megler!
- Ingalill Johnsen, E, 09. sep ,2019
Anna Løfdahl er en veldig profesjonell og utrolig hyggelig eiendomsmegler. Hun er et varmt menneske som forvalter behovene og følelsene til kunden og hjemmet de skal selge. Vi hadde en litt utfordrende salgsprosess, men Anna ga seg ikke før hun fant den riktige kjøperen for oss. Vi er strålende fornøyde med jobben hun gjorde!
- Cathrine Berg Nielsen, E, 22. aug ,2019
Anna har fulgt opp fra start til slutt, og lagt igjen en kjempeinnsats i salget. Hadde det ikke vært for hennes gode oppfølging hadde vi nok ikke oppnådd den prisen vi gjorde. Meget fornøyd!
- Marius Trolsrud Olsen, E, 20. jun ,2019
Opplevelsen av salgsprosessen fra begynnelse til slutt var god og trygg. Megleren lot ingenting til tilfeldighetene og vi hadde et veldig godt samarbeid med god kommunikasjon og hyggelige møter. Vi løste utfordringene på en spennende og kreativ måte, jeg er rett og slett bare veldig fornøyd med hele prosessen.
- Jim Særnblom, E, 18. jun ,2019
Effektiv og trygt.
- Alf Alexander Brattvik, E, 12. jun ,2019
Från första kontakten med Proaktiv till påskrivit köpekontrakt har processen varit mycket tillfredsställande!
- Jimmy Linus Johansson, E, 27. feb ,2019
Jeg opplevde meglereren som engasjert og ikke minst dyktig. Hun solgte seg inn på anbud ved å fortelle meg hvordan hun tenkte strategisk mot neste steg underveis i prosessen:Ffor eksempel at når hun hadde visning hadde hun fokus på å analysere potensielle budgivere for å kunne kommunisere best mulig med de under en budrunde. Det var god kommunikasjon, og aldri noen usikkerhet fra megler. Hun var proff, og lot ingenting være tilfeldig. Jeg fikk full tillit til hennes råd. Små ting som at hun gikk på butikken for å kjøpe litt grønt å pynte opp med til bildene, er ting jeg la merke til som "det lille ekstra".
- Magnus Pedersen, E, 16. nov ,2018
Svært ryddig og imøtekommende. God oppfølging ifm med kjøp.
- Hanne Elverland, E, 22. aug ,2018
Proa/Proaktiv opptrådte ryddig, høflig og profesjonelt ved min bolighandel. Fikk raskt svar på eventuelle spørsmål jeg måtte ha, uansett tid på døgnet!
- Ingrid Sofie Larsen, E, 27. jul ,2018
Møtte en svært dyktig eiendomsmegler som jobbet godt med begge parter. Dette var mitt første boligkjøp så jeg var veldig usikker på hvordan alt skulle gjøres, men hun hjelp meg med alt og forklarte prosessen grundig underveis. Følte meg veldig godt ivaretatt som kjøper hos dere.
- Helen Tjønndal, E, 11. jul ,2018
Vi er meget fornøyde med Proaktiv og Anna Lofdahl som solgte vårt rekkehus. veldige bra oppfølgning fra start til mål med positiv innstilning, det var i en vanskelige periode i markedet men salget gikk over all forventning både på tiden den blei solgt og det priset vi fikk. Vi anbefaler sterkt Proaktivt og Anna Lofdahl og viss selger i fremtiden vet vi hvilken megler .
- Freddy Sandberg, E, 05. jul ,2018
Svært ryddig kjøps-prosess med et fantastisk servicenivå.
- Oddvar Severin Paulsen, E, 11. apr ,2018
Jeg hadde flere meglere innom for en samtale før valget om å selge min bolig falt på ProAktiv. Anna tok seg god tid på første møte og både det og at hun var lydhør for mine tanker var avgjørende for valget mitt. Hun ga trygghet både ved å ha god erfaring fra salg av liknende boliger i mitt område pluss at vi virket være på samme side når det gjaldt strategi for både styling og prisnivå på boligen. Takk for tett og god oppfølging ved salg av min leilighet. Jeg kan varmt anbefale Anna hos Proaktiv.
- Caroline Lucy Klaveness, E, 17. jan ,2018
Presis og god rådgivning i alle faser. Lyttende og profesjonell.
- Rune Andreassen, E, 11. des ,2017
Vi er særdeles fornøyd med Proaktiv Eiendomsmegling.
- Heidi Kennedy Skjerve, E, 11. nov ,2017
Megler Anna Löfdahl har opptrådt svært ryddig i salgsprossen. Hun er faglig dyktig, tilgjengelig, tar selv oppdraget (sender ikke assistent på visning) er meget serviceminded og flink til å forventningsstyre i forhold til forventet omsetningshastighet og pris. Oppgjørsprosessen har vært smidig og effektiv. Min totalopplevelse av megler og ProAktiv er meget bra og jeg gir mine varmeste anbefalinger.
- Anette kværum, E, 20. okt ,2017
Svært hjelpsom, stort engasjement, seriøs, pålitelig og hyggelig.
- Sadegh Mohammed Nazarzadeh, E, 15. sep ,2017
Seriøs, kunnskapsrik og med gode råd.
- Torgeir Longva Vilnes, E, 14. sep ,2017
Vi opplevde ProAktiv som et profesjonelt og seriøst meglerfirma. Vi fikk god oppfølging underveis og megleren vår var lett tilgjengelig gjennom hele prosessen.
- Susanne Frauke Heivand, E, 08. jun ,2017
Jeg synes at dere var hjelpsomme, ærlige, engasjerte og ikke minst tålmodige samt opptatt av å få riktig verdi av boligen frem til salget. Etter salget (med lang overtakelse) har det vært noen utfordringer mtp. kontraktsmøte, overtakelse og oppgjør som trekker litt ned.
- Leslaw Dominik Lopacki, E, 17. mai ,2017
Opplevde megler som veldig tydelig, og gir klare og direkte svar. Ga også gode anbefalinger underveis i prosessen, og samtidig mottakelig for innspill for videre diskusjon.
- Kari Kluften, E, 11. mai ,2017
meget profesjonell tilnærming og gode råd for salgsprosessen.
- Arne Saghaug, E, 09. mai ,2017
Megler var veldig hjelpsom og løsningsorientert. Og jeg følte hun strakk seg langt for å imøtekomme mine forespørsler og krav.
- Kari Kluften, E, 19. apr ,2017
Da jeg skulle selge min leilighet i Oslo, så var selvfølgelig min målsetting å få en best mulig pris. Når det gjaldt selve salgsprosessen, så vurderte jeg alt fra å stå for salget selv, nettbasert eiendomsmegler og tradisjonell megler. Etter en lang og grundig prosess, hvor jeg blant annet hadde to intervju runder med 6 profilerte meglere i Oslo, bestemte jeg meg for å gi oppdraget til Anna Løfdahl, Proaktiv Eiendomsmegling. Hun klarte å overbevise meg om at hun var svært god til å skape tillit hos potensielle kjøpere og ved å sørge for at min leilighet ble markedsført på best mulig måte, skulle vi nå min målsetting. Alt gikk bokstavelig talt som en drøm. Etter en fantastisk budrunde, hvor Anna fulgte opp på en imponerende måte, endte jeg opp med å få 350.000 kroner over en allerede høy prisantydning. Så jeg er kjempefornøyd med valg av megler, Anna Løfdahl kan jeg anbefale på det varmeste. vennlig hilsen Geir Krangnes
- Geir Krangnes, E, 18. apr ,2017
Veldig god og profesjonell oppfølging
- Britha Stenholm, E, 22. jan ,2017
Vi er veldig fornøyd med tjenesten megler utførte for oss. God oppfølging og enkelt å kontakte megler ved behov. Megler bistod oss også ved en mortifikasjonsak ved vårt salg. H*n hjalp oss veldig godt i denne prosessen.
- Erlend Opgård Halla, E, 21. jan ,2017
Jeg har oppleved Anna som konkret og nøyaktig
- Nouri Taheri Fard, E, 12. jan ,2017
Alt virket meget profesjonelt og ryddigt utført.p
- Øyvind Øyhus, E, 12. jan ,2017
Rask, effektiv, nøyaktig og svært serviceminded megler!
- Frida Næss-Ulseth, E, 09. des ,2016
Alltid tilgjengelig! Supermegler!
- Johan Krohn, E, 27. nov ,2016

Se flere kundeuttalelser

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

3813914_1a
Solgt!

Rosenhoffgata 12

Oslo

ROSENHOFF: Sjarmerende og solfylt 2-roms selveierleilighet - Peis - God takhøyde - Klassiske detaljer - Arealeffektiv - Attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 3329336

BRA-i:

43,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
hage2
Aktuelt

Nå kommer boligene med uteplass for salg

Venter du på drømmeboligen med balkong? Eller skal du selge bolig med hage? April og mai er absolutt høytid for disse boligtypene. Nå er det er på...
artikkk
Aktuelt

Tjente over kr. 150 000 på ti måneder i et boligmarked med nedgang

Paret hadde eid leiligheten i kort tid da de bestemte seg for å flytte fra Trondheim til Østlandet, og var forberedt på å tape egenkapital ved salg...
Se alle våre artikler  
Boligartikler