Noman Afzal

Partner/Eiendomsmegler
Noman Afzal, Partner/Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: 45 06 74 42
E-post: mna@proaktiv.no
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Hyggelig og ryddig
- Oddgeir Mikkelsen, E, 02. feb ,2021
Jeg fikk mye hjelp .
- Samira Osman, E, 07. okt ,2020
rydding og seriøst.
- Inger Aisha Mir, E, 20. mar ,2020
God service og oppfølging under hele prosessen. Eiendomsmegler Noman Afzal fikk solgt boligen vår ift. den prisen vi ønsket. Kjempe fornøyd med salget.
- Zulekha Sheraz Butt, E, 18. jan ,2020
Proft levert fra start til slutt. Utrolig fornøyd med megler som setter seg inn i område å tar en grundig analyse av stedet som skal selges.
- Jørgen Moland, E, 14. nov ,2019
Stå innstilling. Alltid tilgjengelig. Gode råd.
- Morten Saugnes, E, 31. aug ,2019
God informasjon og ryddig.
- Hong Van Thi Le, E, 07. jul ,2019
Meget fornøyd med service fra megler.
- Christer Sundby, E, 05. jul ,2019
Har ikke vært fornøyd med hverken gjennomgått budrunde eller overtagelse. Forsinkelser, feilaktig informasjon og misforståelser i kommunikasjon med megler har gitt meg totalt sett en dårlig opplevelse med Proaktiv.
- Cindy Suen, E, 13. jun ,2019
Som kjøper følte vi at megler Noman også jobbet for oss, han var veldig løsningsorientert og fleksibel når det gjaldt alt fra visning, kontraktsmøte, overtagelse etc. Hele prosessen gikk smertefritt og vi kan anbefale både Proaktiv og Noman for fremtidige kjøpere og selgere.
- Erik Andersen, E, 21. mai ,2019
Profesjonell, grundig, kunnskapsrik og ikke minst energisk, pliktoppfyllende og resultatorientert.
- John Rune Alfredsen, E, 19. mai ,2019
Jeg opplevde Noman Afzal som pålitelig, ambisiøs og profesjonell. Han kjente både til markedet og området utmerket. Han solgte boligen min med 150.000,- kr mer enn hva tilsvarende meglere solgte lignende leiligheter i området for. Han anbefalte meg å ikke akseptere bud på et lavere nivå i prosessen noe jeg er svært glad for. Alle varmeste anbefalinger går til Noman. Takk for gode hjelpen.
- Mohammad Awais Nasir Mahmood, E, 17. mai ,2019
Noman Afzal var vår megler. Vi var meget fornøyd med servicen vi fikk. Han er ærlig, flink og ambisiøs. Vi anbefale han på det sterkeste.
- Kiran Aftab Gul, E, 16. mai ,2019
Jeg opplevde proaktiv og Noman som veldig profesjonelle, entusiastiske og veldig glad i jobben sin. Det smitter over til selgeren av boligen og jeg satt igjen med et meget godt inntrykk av å være i trygge hender.
- Mathias Berger, E, 10. mai ,2019
Megler jeg hadde var så serviceinnstilt. Ga meg god veiledning og oppdatering hele veien.
- Hassan Mahmood Tariq, E, 10. mai ,2019
Norman var meget profesjonell og leverte et topp produkt.
- Harald Lima, E, 10. mai ,2019
Eiendomsmegler tok kontakt og fulgte opp bra gjennom prosessen.
- Bjørnar Blækkan Sæther, E, 09. mai ,2019
Meget bra på alle område. Megle var dyktig
- Lan Kim Khuu, E, 05. mai ,2019
Kjøpte leilighet. Veldig fin oppfølging. Fikk svar på sms uansett når vi sendte inn spørsmål.
- Mette Thøring, E, 27. des ,2018
Megler Noman har gjort en fantastisk jobb i forbindelse med salg av boligen min! Fra vi kom i kontakt for salg til salget var gjennomført var alt utført ryddig og profesjonelt! God informasjon hele veien! Anbefales sterkt!
- Hassan Mahmood Tariq, E, 12. des ,2018
Noman Afzal ble kontaktet i forbindelse med salg av rekkeshus på veitvet. Veldig fornøyd med markedsføringen, samt selve salget og alle råd og tips underveis. Eiendommen ble solgt over takst i et tøft marked og dårlig tidspunkt med tanke på årstid nærme vinter. En dyktig selger som vi skal anbefalle videre til andre.
- Nargis Parveen, E, 09. des ,2018
Opplevde meget god samarbeid fra første møte til sluttoppgjør. Noman Afzal har stilt opp både på mail, sms og telefon. Han er meget engasjert og vet hvordan man skal få forøyde kunder. Takk for sammarbeidet for denne gang. Ønsker å Anbefale deg på det sterkeste.
- Kanwel Sheraz Butt, E, 28. nov ,2018
Megleren var dyktig, men Proaktiv er ikke profesjonelle. Kryptiske kontrakter, utydelige kostnader, treg og utilgjengelig oppgjørsavdeling osv.
- Per Christian Strand, E, 26. nov ,2018
Noman var proff, og behagelig å jobbe med.
- FeSt Eiendom AS, E, 26. nov ,2018
Noman har vært hyggelig og ryddig fra start til slutt. Anbefales!
- Sander Arnesen, E, 19. nov ,2018
Ryddig og strategis bra
- Tom Erik Michelsen, E, 21. jun ,2018
Veldig bra
- Sathiyapavany Krishnamoorthi, E, 25. apr ,2018
Kjapp, flink til å holde kontakten og holde oss oppdatert, proffesjonell
- Silje Paulsen, E, 24. apr ,2018
Noman er svært ærlig og flink
- Mohammad Rezai, E, 16. apr ,2018
Fin service, god orientering, hyggelig megler
- Tore Magnar Lomnes, E, 08. apr ,2018
Fikk god oppfølgning hele tiden.
- Nora Berrissoul, E, 02. apr ,2018
Jeg er fornøyd med Proa/Proaktiv. Jeg og kona mi hadde en hyggelig opplevelse med vår første bolighandel. Noman Afzal har vært hjelpsom og hyggelig og er veldig lett å kontakte når vi har noen spørsmål. Vi fikk en god veiledning fra første dagen vi tok kontakt med Proaktiv og til hele bolighandel prosessen. Jeg kan anbefale Proa/ Proaktiv til alle som ønsker en virkelig profesjonelt megler.
- Carlito Pedro Garcia, E, 31. jan ,2018
Vi kjøpte bolig gjennom Noman Afzal og kalte han inn på befaring for salg av vår egen bolig. Det var helt klart et første valg for oss med tanke på hvor tilgjengelig han var for oss når vi skulle kjøpe og hvor kunnskapsrik han var i forhold til å forstå eiendommen vår. Kan på det varmeste anbefale han til som skal kjøpe og selge bolig.
- Saber Jan, E, 21. des ,2017
Vi har kjøpt flere boliger opp gjennom årene og denne gangen med Noman Afzal fra Proaktiv. Det er ingen andre meglere som har tilfredsstilt våre behov på samme måte som denne megleren. Vi var i utgangspunktet ikke villige til å by på eiendommen, men par samtaler med Noman Afzal endte det opp med at vi betalte nesten 600.000,- mer enn hva prisantydningen var. Han skal helt klart få lov til å selge eiendommen vår :)
- Bilal Yaqub, E, 21. des ,2017
Jeg opplevde hele prosessen med min megler Noman Afzal svært profesjonell og vil desidert anbefale han og bruke han i fremtiden. Det er ingen meglere som har vært like tilgjengelig, imøtekommende, støttende og ikke minst men viktigst av alt laget rekorder på den måten Noman har gjort i området og for min bolig. Vi fikk høyest mulig oppnådd pris i området siden 1979. Meget fornøyd kunde
- Tariq Rasheed Chaudhry, E, 21. des ,2017
God oppfølgning
- Ahmed Haras Amin, E, 13. des ,2017
God kommunikasjon og dialog med megler gjennom hele prosessen!
- Gro Elisabeth Ekra, E, 11. des ,2017
Megler gjorde kjøpsprosessen svært smertefri.
- Kim Olav Fosshaug Garvik, E, 07. des ,2017
Det er første gang jeg benytter eller har å gjøre med Proaktiv og jeg er veldig fornøyd og speciellt med Megler han var veldig behjelpig og lett å kommunister med.👍
- Kushtrim Krasniqi, E, 02. des ,2017
Seriøs; dyktig og presis megling på høyt nivå.
- Saber Jan, E, 16. nov ,2017
Megleren vår var Noman Afzal. Han var utrolig Hjelpsom og engasjert. Den beste megleren jeg har møtt.
- Busra Aydogan, E, 14. nov ,2017
veldig bra service og hjelp
- Awaes Akbar Al-Quadri, E, 05. nov ,2017
Veldig ryddig og ordentlig. Vi har både kjøpt og solgt via sammen megleren! En varm anbefaling til alle som ønsker å selge boligen sin til makspris
- Shazia Tabussum, E, 11. aug ,2017
Vi hadde vært gjennom en del visninger, men en så ambisiøs, seriøs og målrettet megler har vi ikke vært borti. Han hadde svar på alle spørsmålene våre og kjente leiligheten og området utmerket. MEGET HØY KVALITET!
- Mohamed Nouri, E, 11. aug ,2017
Vi ble fulgt opp fra A til Å under hele kjøpsprossen.
- Shazia Tabussam, E, 23. jun ,2017
Vi har solgt vår bolig noen ganger i løpet av de siste 40 årene. Vi kan trygt si at megleren fra PROA har vært i en særklasse. Han har vært imøtekommende og vennlig, han har vært tilgjengelig, han har hørt på våre behov og ønsker, han har i det hele tatt framstått som svært profesjonell og dyktig. I løpet av hele prosessen som salg av en bolig er har vi vært trygge på at alt har vært ivaretatt på en god måte.
- Erling Heinert, E, 23. mai ,2017
Megler er flink til å sette seg inn i både kjøper og selgers ståsted samt situasjon.
- Sumeet Singh Sanghera, E, 23. mai ,2017
Jeg opplevde megleren hyggelig, flink, vennlig og imøtekommende.
- Lubna Arif, E, 16. mai ,2017
Positivt: selger ønsket at begge parter skulle være fornøyde Utviklingspunkter: I budrunden ble det gitt lovnader som ikke ble fulgt opp, og som skapte sinne hos begge parter. Det resulterte i at ingen av partene var særlig glade når kjøpet/salget var i boks Kontraktsmøte: lite forberedt, mye ventetid. Lite tydelig på pliktene ved overrekkelse av leilighet. Overtakelse: igjen, en halvtime for sent ute. Det ble en konfliktscene. Her skal megler ha skryt for at han tok en rask avgjørelse. Men det førte til at megler ikke sjekket leiligheten, og at megler ikke visste hvordan den var etterlatt, kjøper fikk inntrykk av at megler syntes det var vi som var vanskelige. Det føltes utrolig urettferdig.
- Steinar Nilsen, E, 11. mai ,2017
Jeg synes megler opptrådte profesjonell og hyggelig. Jeg som kjøper opplever allikevel at megler jobber mest ut ifra selgers interesse.
- Jon E Nesvold, E, 09. mai ,2017
Passe bra
- Calista S Rasanayagam, E, 09. mai ,2017
kjempefornøyd, både med pris og hele interaksjon med megler!
- Jeyaratnam Thiyagarajah, E, 02. mai ,2017
Utrolig positivt og storfornøyd!
- Theeba Prateeshkumar, E, 02. mai ,2017
Veldig flink og dyktig megler kan ikke tenke noen andre megler firma enn deres.Alltid tilgjenelig og følger godt kundene sine.Meget god når det gjelder salg annonse.
- Shahzad Khawaja Ahmad, E, 12. apr ,2017
Jeg var meget fornøyd med Noman som min megler, veldig ryddig, punktlig og ikke minst men viktigst ALLTID tilgjengelig. Han blir min faste megler fremover!
- Proff Eiendomssenter AS, E, 12. apr ,2017
Meget god erfaring med kjøpet og kjøpsprosessen. Meget hyggelig og omgjengelig megler.
- Jonathan T Gebremichael, E, 06. apr ,2017
Jeg er veldig fornøyd med hele salgs prosessen., og stor takk til megler Noman Afzal
- Omar Farooq Tariq, E, 11. mar ,2017
Meget godt fornøyd med Noman Afzal! Effektiv, nøyaktig og profesjonell. Kan absolutt anbefales på det sterkeste.
- Binesh Asif, E, 23. feb ,2017
Bare fin opplevelse, alt ble utført uten noen problemer.
- Jeyaratnam Thiyagarajah, E, 20. feb ,2017
Grei opplevelse
- Turid Myrvold, E, 20. jan ,2017
Jeg kan på det varmeste anbefale Noman Afzal som megler. Han er kjempe flink, hyggelig og god selger. Alltid tilgjengelig ved behov. Sterk anbefalt.
- Binesh Asif, E, 13. jan ,2017
Bra med godkundebehandling
- Mohammed Bekir Omar, E, 15. des ,2016
jeg var veldig fornøyd med deres megler,Numan Afzal.fantastik
- Tariq Mahmood, E, 26. nov ,2016
Veldig ryddig, punktlig og profesjonell.
- Espen Benjaminsen, E, 19. nov ,2016

Se flere kundeuttalelser

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4119158_1a
Solgt!

Myrdalsveien 19-21

Oslo

Moderne familieboliger med solrik terrasse- Parkeringsplass. Flotte fellesarealer 2 bad. 3/4 soverom. Estimert Q4 2021

Totalpris:

Kr 8500000

BRA-i:

140,00 m²
4079723_1a
Solgt!

O. P. Pettersens gate 2

Fredrikstad

FREDRIKSTAD SENTRUM - 3-roms oppussingsobjekt med stort potensial - Balkong og kort vei til alt - MÅ SEES!

Totalpris:

Kr 2539393

BRA-i:

75,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
park1
Aktuelt

Skal du selge bolig etter sommeren? Her er 6 råd til klargjøring

Start med å legge en strategisk plan, som er enkel å forholde seg til. Planen legger du sammen med megler. Da kan du senke skuldrene.
postpost
Aktuelt

Er du førstegangskjøper akkurat nå? Vi har noen råd til deg

Du har sikkert lest hva avisene skriver om forventet prisvekst og ikke minst diskusjonene rundt renter. Kan man gjøre en god investering nå? Betyr...
16196%20Proaktiv%20-039
Aktuelt

Skal du velge megler? – Ikke undervurder verdien av tilgjengelighet

Når vi skal snakke om tilgjengelighet i megling må vi innom forskjellen på kvalitet og kvantitet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler